GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Τέντωμα ιμάντα δυναμό 1150 GS (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23111)

commander 02-09-2011 21:54

Απάντηση: Τέντωμα ιμάντα δυναμό 1150 GS

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 456525)
Δεν χρειαζεται Βασιλη :)!!!

Τουλαχιστον απο πλευρας μου.

Δεν θα "μου αναψουν τα αιματα" σε καμμια περιπτωση, για να αποδειξω τα αυτονοητα ;).
(αν και ο ενας συνφορουμιτης εγινε... εριστικος, ονομαζοντας με, ασχετο, αγαρμπο κτλ κτλ, χωρις να με ξερει καν :cool:)

Η γη ηταν, ειναι και θα ειναι στρογγυλη :rolleyes:..... τι να κανουμε τωρα :D :D :D!!!

να σου πω έχεις αφήσει το καράβι χωρίς μηχανικό και καθεσε και ασχολείσε με μας....!!!!!! :sm7::sm7:

BOXER 02-09-2011 22:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 456553)
να σου πω έχεις αφήσει το καράβι χωρίς μηχανικό και καθεσε και ασχολείσε με μας....!!!!!! :sm7::sm7:

Μονο στο... cofee time :p :sm7:!!!

commander 02-09-2011 22:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 456555)
Μονο στο... cofee time :p :sm7:!!!

Που είστε τώρα Νικόλα????:)

poderosa 02-09-2011 23:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 456509)
στο προφιλ του ο φίλος μας παντως δηλώνει οτι έχει σχέση με ,.....μηχανες:rolleyes::rolleyes::rolleyes::):):):):)τωρα το τί μηχανες είναι.....αυτο έιναι αλου παππα ευαγγέλιο:sm7::sm7:(εννοειτε με πολυ δοση Χιουμορ:o:o:o)γιατι βλεπω και αναβουν τα αίματα:(:(

Οταν εγω εκανα αναπαλαιωσεις σε CB750, εσυ μαλλον πηγαινες νηπιαγωγειο. Οσο για τον περιφημο μηχανικο καραβοκυρη, φιλος μου συναδελφος του πρωην 2ος μηχανικος στα πλοια του Χανδρη και μετεπειτα ιδιοκτητης μεγαλου συνεργειου μοτοσυκλετων, αγωνιζομενος σε αγωνες ταχυτητας μοτοσυκλετας, και πρωην προεδρος του συλλογου επισκευαστων θεωρει οτι λεει ανοησιες. Οταν μιλανε οι ειδικοι εγω σηκωνω τα χερια...

poderosa 02-09-2011 23:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 456525)
Δεν χρειαζεται Βασιλη :)!!!

Τουλαχιστον απο πλευρας μου.

Δεν θα "μου αναψουν τα αιματα" σε καμμια περιπτωση, για να αποδειξω τα αυτονοητα ;).
(αν και ο ενας συνφορουμιτης εγινε... εριστικος, ονομαζοντας με, ασχετο, αγαρμπο κτλ κτλ, χωρις να με ξερει καν :cool:)

Η γη ηταν, ειναι και θα ειναι στρογγυλη :rolleyes:..... τι να κανουμε τωρα :D :D :D!!!

Καλα βρε συντεκνε, εσυ πριν λιγο με προσβαλες αποκαλοντας με αδελφη ("...σιγα μην σκισεις κανενα καλτσον..."), και τωρα το παιζεις και θιγμενος; Δεν βαριεσαι, καλη καρδια!!!

Brink 02-09-2011 23:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από poderosa ( 456588)
θεωρει οτι λεει ανοησιες...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ............. δεν συμμετέχω τόσες μέρες (παρόλο που ΔΕΝ συμφωνώ μαζί σου) και απλά διαβάζω. αλλά τώρα, νομίζω οτι ξέφυγες:hmmm:

moxor 02-09-2011 23:20

Απόσπασμα:

πρωην προεδρος του συλλογου επισκευαστων θεωρει οτι λεει ανοησιες. ...

:sm5::sm5::sm5::sm5:

:sm4::sm4::sm4::sm4:

Στον κύριο πρόερδοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

moxor 02-09-2011 23:22

Δεν μας λες και το όνομά του για να τον ξέρουμε???????????

Για να πάμε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ στο συνεργείο του, μια και είναι τοοοοοοοοοοοοσο καλόοοοοοοοοοοος

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

poderosa 02-09-2011 23:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Brink ( 456598)
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ............. δεν συμμετέχω τόσες μέρες (παρόλο που ΔΕΝ συμφωνώ μαζί σου) και απλά διαβάζω. αλλά τώρα, νομίζω οτι ξέφυγες:hmmm:

Φιλε μου, αυτα δεν ειναι δικα μου λογια, ειναι αποψη συναδελφου του μηχανικου, με εμπειρια 30 χρονων! Περα απ' αυτο εξηγησε μας γιατι διαφωνεις. Μην ντρεπεσαι, πες και την δικια σου αποψη, δεν θα σε παρεξηγησουμε! Σερβιτορε...

nivam 02-09-2011 23:35

....άμα το λέει ο Πρόεδρος:rolleyes::rolleyes:

poderosa 02-09-2011 23:40

Μετα την σημερινη συζητηση μας, αποφασισα να κολλησω αυτοκολλητο KAWASAKI πανω απ' το σημα της BMW, και να γραφτω στο KAWASAKI CLUB. Αυτοι σφιγγουν τις ταπες χωρις ροποκλειδο, θα με καταλαβουν...:sm7:

nivam 02-09-2011 23:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από poderosa ( 456619)
Μετα την σημερινη συζητηση μας, αποφασισα να κολλησω αυτοκολλητο KAWASAKI πανω απ' το σημα της BMW, και να γραφτω στο KAWASAKI CLUB. Αυτοι σφιγγουν τις ταπες χωρις ροποκλειδο, θα με καταλαβουν...:sm7:

Αυτό που θέλουμε να πούμε σπαταλώντας kb στο server και χαλώντας τις καρδιές μας είναι οτι ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο.:)

orfgs 02-09-2011 23:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από poderosa ( 456619)

Μην είσαι "ακραίος"................κατέβασε λίγο τους τόνους σου:D
Αλλά και στα kawa χρησιμοποιείται το ροπόκλειδο.Δεν είναι εφέυρεση των μπεμβεδάκιδων;););)

adventure 02-09-2011 23:56

Εδώ ο φίλος Κώστας ανέβασε ένα θέμα με το απλό σφίξιμο του ιμάντα δυναμό και εσείς καταφέρατε να παίζεται το τι είσαι τι είμαι .

:cool: :cool:

Προσγειωθείτε στο θέμα και μην το φέρνεται σε προσωπικό επίπεδο με γνώμονα πάντα να σεβόμαστε τη γνώμη του άλλου αλλά και τον ίδιο προσωπικά (και ας μην τον ξέρουμε ) σαν άνθρωπο .

poderosa 02-09-2011 23:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από orfgs ( 456623)
Μην είσαι "ακραίος"................κατέβασε λίγο τους τόνους σου:D
Αλλά και στα kawa χρησιμοποιείται το ροπόκλειδο.Δεν είναι εφέυρεση των μπεμβεδάκιδων;););)

Τα KAWASAKI δεν εχουν ιμαντα δυναμο καρντια μου...:sm3: Αληθεια, ο Ηλιας Βροχιδης κουβαλαγε δυναμοκλειδο στο απιστευτο ταξιδι του; Για μενα αυτος ειναι πραγματικα ΕΙΔΙΚΟΣ!!!

xolva 03-09-2011 01:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από poderosa ( 456627)
Αληθεια, ο Ηλιας Βροχιδης κουβαλαγε δυναμοκλειδο στο απιστευτο ταξιδι του; !

ναι κουβάλαγε και αναβατόριο:hmmm::hmmm::hmmm:
από οτι κατάλαβα, μάλλον για flaming γράφεις στο νήμα αδερφέ:(

BOXER 03-09-2011 01:03

Απόσπασμα:

Οταν εγω εκανα αναπαλαιωσεις σε CB750, εσυ μαλλον πηγαινες νηπιαγωγειο. Οσο για τον περιφημο μηχανικο καραβοκυρη, φιλος μου συναδελφος του πρωην 2ος μηχανικος στα πλοια του Χανδρη και μετεπειτα ιδιοκτητης μεγαλου συνεργειου μοτοσυκλετων, αγωνιζομενος σε αγωνες ταχυτητας μοτοσυκλετας, και πρωην προεδρος του συλλογου επισκευαστων θεωρει οτι λεει ανοησιες. Οταν μιλανε οι ειδικοι εγω σηκωνω τα χερια...

Ειπαμε: Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν οι "καλοι" και οι "κακοι"!!!

Μονο που οταν παιζεις με χιλιαδες ζωες (βλεπε κρουαζιεροπλοια) οι "κακοι", γινονται και... επικινδυνοι!!!
Μην εχεις αυτους για παραδειγμα...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από poderosa ( 456594)
Καλα βρε συντεκνε, εσυ πριν λιγο με προσβαλες αποκαλοντας με αδελφη ("...σιγα μην σκισεις κανενα καλτσον..."), και τωρα το παιζεις και θιγμενος; Δεν βαριεσαι, καλη καρδια!!!

Κοιτα δυο-τρια ποσταρισματα, και πιο επανω, γιατι...
Δεν θυμαμαι να ξεκινησα εγω τους... χαρακτηρισμους!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από poderosa ( 456606)
Φιλε μου, αυτα δεν ειναι δικα μου λογια, ειναι αποψη συναδελφου του μηχανικου, με εμπειρια 30 χρονων! Περα απ' αυτο εξηγησε μας γιατι διαφωνεις. Μην ντρεπεσαι, πες και την δικια σου αποψη, δεν θα σε παρεξηγησουμε! Σερβιτορε...

Ποιος ειπε οτι ολοι μαθαινουν, αργα ή γρηγορα;;;

Αυτογνωσια και αυτοκριτικη χρειαζεται!

Αν τα εχει αυτα καποιος, ναι, βελτιωνεται.
Ο καθενας απο εμας, μπορει να κοροϊδεψει τους παντες. Εναν μονο δεν μπορει ποτε να κοροϊδεψει, και αυτος ειναι ο εαυτος του.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 456615)
....άμα το λέει ο Πρόεδρος:rolleyes::rolleyes:

...Ελα μου ντε !!!

vasorfa 03-09-2011 01:21

......................

poderosa 03-09-2011 01:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 456674)
...Ελα μου ντε !!!

Οταν ο Τσακ Νωρις λεει "Ελα μου ντε" ο "ντε" ερχεται!!! Δε θα συνεχισω την αντιπαραθεση γιατι τα ξερεις ολα!:sm5:

vasorfa 03-09-2011 01:35

[QUOTE=poderosa;456588]Οταν εγω εκανα αναπαλαιωσεις σε CB750, εσυ μαλλον πηγαινες νηπιαγωγειο. Οσο για τον περιφημο μηχανικο καραβοκυρη, φιλος μου συναδελφος του πρωην 2ος μηχανικος στα πλοια του Χανδρη και μετεπειτα ιδιοκτητης μεγαλου συνεργειου μοτοσυκλετων, αγωνιζομενος σε αγωνες ταχυτητας μοτοσυκλετας, και πρωην προεδρος του συλλογου επισκευαστων θεωρει οτι λεει ανοησιες. Οταν μιλανε οι ειδικοι εγω σηκωνω τα χερια...[/QUOTE]

((Μήπως λοιπόν εγω....τα έχω πιο φρέσκα,,,,,,:o:rolleyes::rolleyes::rolleyes:,)

((και το ονοματακι του ε'ιπαμε:Απορία::hmmm::hmmm::rolleyes::rolleyes:

((ΕΣΥ μπορεις να σηκώνεις τα χέρια ψηλα......αλλως μπορει να σηκώσει τίποτα αλλο,,:rolleyes::cool:,,,με αυτα που λεει ο δικος σου με τους τοσους τιτλους.:hmmm:..........στην θαλασσα,:o:o,,,ο φελός επιπλέει........λέει μια παροιμία.....))

και να ΕΠΑΝΈΛΘΟΥΜΕ εις την τάξη....ο Capitain......ΆΛΛΟ πράγμα προσπάθησε να αναδείξει....(α ρε Καπτεν φουρτουνες που μας έβαλες)

και εμεις ,,,,καθόμαστε και μετραμε ποιος την έχει....μεγαλυτερη:rolleyes::rolleyes::rolleyes::sm7::sm7:

poderosa 03-09-2011 01:40

Ο Τσακ Νωρις κοιταζει τον ιμαντα κι αυτος τεντωνεται... απο μονος του! Ουτε δυναμοκλειδα, ουτε χερια και αηδιες!

adventure 03-09-2011 08:19

Θα ξανά τοποθετηθώ πάλι στο θέμα και θα σας παρακαλούσα να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και σεβασμός προς τους αναγνώστες που θέλουν να μάθουν διαβάζοντας για το συγκεκριμένο θέμα (Τέντωμα ιμάντα δυναμό ) τον τρόπο που γίνεται και πως γίνεται με τον ένα η με τον άλλο τρόπο δλδ με ροπόκλειδο η όχι και κατά πόσο αυτό είναι δυνατό να προξενήσει ζημιά η αστοχία στην τοποθέτησή του .

Όπως προανέφερα είναι άτοπο να ανταλλάσσεται μεταξύ σας χαρακτηρισμούς και να αποπροσανατολίζεται το θέμα και εμείς να είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε έξη σελίδες με αντιπαραθέσεις χωρίς να βγάζουμε κανένα νόημα .

Σεβασμός πάνω από όλα για όλους και προς τον Capitain (Κώστα) που άνοιξε το θέμα για να μαθαίνουμε και εμείς .

Σας ευχαριστώ .

Capitain 03-09-2011 15:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 456839)

Σεβασμός πάνω από όλα για όλους και προς τον Capitain (Κώστα) που άνοιξε το θέμα για να μαθαίνουμε και εμείς .

Σας ευχαριστώ .

Ευχαριστώ... Λοιπόν αν είδατε όλοι το βιντεάκι, από το 01:00 και μετά αρχίζει το κόλπο... Το εργαλειάκι που βάζει ο τύπος είναι όλο το κόλπο για να μετρήσουμε την ένταση 8Nm που θέλει ο ιμάντας.. Ξέρει κανείς που το βρίσκουμε?

Υ.Γ. Το περίμενα ότι θα ανάψουν φωτιές πάλι...:sm7:

vasorfa 03-09-2011 15:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 457198)
Ευχαριστώ... Λοιπόν αν είδατε όλοι το βιντεάκι, από το 01:00 και μετά αρχίζει το κόλπο... Το εργαλειάκι που βάζει ο τύπος είναι όλο το κόλπο για να μετρήσουμε την ένταση 8Nm που θέλει ο ιμάντας.. Ξέρει κανείς που το βρίσκουμε?

Υ.Γ. Το περίμενα ότι θα ανάψουν φωτιές πάλι...:sm7:

εισαι μια σουπια....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::sm7::sm7::sm7:(μου αρεσει ο τροπος που περνάς τα μνμ σου:rolleyes::rolleyes::sm7:)

frits 03-09-2011 17:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από poderosa ( 456271)
Η τοποθετηση αυτη κινηται στα ορια της φαιδροτητας!:sm7: Οπως λεει ο σοφος λαος "Τα ρασα δεν κανουν τον παπα!" Μου θυμιζεις κατι αξιολυπητους, που επειδη πηραν GS, νομιζουν οτι εγιναν και Rahier.

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.... λέει η διαφήμιση.....:Απορία:

frits 03-09-2011 17:26

Μα ο GeorgeP που είναι ....???????

Τον κέρδισε η πολιτική....:rolleyes:

vasorfa 13-09-2011 19:01

:)
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 457233)
Μα ο GeorgeP που είναι ....???????

Τον κέρδισε η πολιτική....:rolleyes:

έλα μου ντε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:02.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!