![]() |
Απάντηση: "Σε είδα"...
Απόσπασμα:
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραμη δίνεις ποτέ ανιση μάχηΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα πάρε το ποδηλατάκι σου:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::p:p:p:p |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: Αν τα στήσουμε... ο τίτλος του thread θα αλλάξει σε "Δεν πρόλαβα να σε δω"...:sm7: |
Απόσπασμα:
ο τίτλος θα είναι.....δεν ΣΕ ΕΙΔΑ:p:p:p:p:p |
Σας είδα σήμερα, ένα γκρι 1200 και ένα κίτρινο 800άρι, που ``κόβατε`` για Επίδαυρο :)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δεν παίζεις CL με το N700... μέχρι 3η Εθνική. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τί έχεις πάθει εσύ και διαβάζεις κάθε μου post που μιλάω για οικονομία σε kbs ? θέλεις αυτόγραφο ? :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
τί τί:Απορία::Απορία::Απορία::rolleyes::rolleyes: εσύ ήσουν με το 1200:p:p:p:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
H αληθεια ειναι οτι ημασταν παραλιακη δυο VARADERO KAI και μας κηνυγουσε μια BMW αλλα δεν καταλαβα τον αναβατη...:p:p:p:p Τωρα που το σκεφτομαι καποιον μου θυμιζε..... |
Εγω παλι ειδα τον vasorfa βασιλη στην Ανγκονα μαζι με την ψιλη παρεμπίπτοντος ρε τη ύψος εχει η ρουφιανα :D:Dπερναγε πανω από ολους ένα κεφαλι…… τελος παντον να ειμαστε καλα billako να ξαναβρεθουμε και που ξερεις αυτή τη φορα να βρεθουμεεεεεεεε που να βρεθουμε :)? Να βρεθουμε του χρονου μαυρη θαλλασα ας πουμε λεω γω τωρα (mobyyyy)!! :D:D :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Απόσπασμα:
|
Σε είδα μ@λ@κ@!!!
Σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις στροφές της Αρετσούς, μετά το παλατάκι.... Ξανθός με ανταύγειες, γκαζωμένος πάνω στο ...τούμπανο GS 1200, μας πέρασες όλους στον πόντο πλαγιασμένος, προκαλώντας αλγεινή φρενίτιδα πανικού! Ξεκράνωτος, ώστε να διευκολύνεται η απρόσκοπτη κυκλοφορία κοπανιστού αέρα στο ημίζωο κρανίο σου και να αρδεύεται ο εκ ληγμένου τοματοπελτέ εγκέφαλός σου... Που να χωρούσαν σε κράνος, η κτηνώδης ημίκλαστη σιαγών και τέτοια ποντιακή μύτη? Κρεμασμένος σε λάθος στάση πάνω στη μπαβαρή, με την βωοειδή κωλ@ρα σε υπερχείλιση, χαμογελούσες σαν μαστουρωμένη μαϊμού σε επαρχιακό πανηγύρι! Αφού έξυσες με την τεράστια πιθηκοειδή ξυπόλητη πατούσα σου την άσφαλτο, λιώνοντας τη signe' σαγιονάρα, . . ...χάθηκες στα πολύβουα trendy καφέ της παραλιακής, γκαζώνοντας κατά ριπάς! :rolleyes: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Την επόμενη φορά θα 'ρθω μαζί σου. |
Πολλοί τέτοιοι ανεξάρτητα μηχανής.
Πριν λίγους μήνες έγραψα για τον εκπληκτικό οδηγάρα varadero που έσκασε σε κουτί μπροστά μου (με ελαφρώς πιο βλάκα οδηγό αν και παίζεται). Επίσης παρατηρείται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε αναβάτες TDM. Αντιθέτως αναβάτες Africa είναι συνήθως σοβαροί. Τελικά να κρίνουμε ανθρώπους από την μηχανή τους; Χμ... Κανείς δεν ήταν από αυτούς που είδα στο πρώτο post; |
Απόσπασμα:
:sm7: για ακομη μια φορα απολαυστικος.... |
Απόσπασμα:
|
Σωστό βέβαια, αλλά από την άλλη ο παπάς με το χαρακτήρα του διαλέγει και τα ανάλογα ράσα ε...
|
ειχε κατεβει κανεις στο μακρυγιαλο(ιεραπετρας) ηταν σε ενα ξενοδοχειο πανω στην στροφη και εβγαζε τις πλαινες βαλιτσες, μεσα αυγουστου με gs1200 μαυρη.. τον ειδα βραδυ,με ειδε και αυτος.ημουνα με την ασπρουλα...
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και εγώ σας είδα… http://img269.imageshack.us/img269/3153/wp000169.jpg http://img717.imageshack.us/img717/954/wp000170m.jpg … και πήγαινες γαμιώντ@ς. Τα έσκισες τα Pirelli Και μετά ήπιατε και καφέ… όλα τα βλέπω. http://img706.imageshack.us/img706/2113/wp000171.jpg Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Tι είπες πάλι ρε άνθρωπα?:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Γύρω στις 13.00 στην Καλλιρρόης F800GS λευκό επετειακό 30 χρόνια GS....φανάρι φανάρι πήγαμε μαζί μέχρι το Nimits που έστριψες αριστερά.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Δύσκολο.
Δεν σηκώνει τέτοιες προσωπικότητες το 800. |
Κι εγω σε ειδα ολο τον Αυγουστο γυρω γυρω στη Σκιωνη Χαλκιδικης με μια παρθενα 1200 αντβε απο αυτες με τους ασημι καθαρους λαιμους (απο τη βαρεμαρα το χρωμα)
Με αντβεντσουρ πισω βαλιτσακι και το πετυχημενο ασπρομαλικο υφακι των 50+.. Παντα χωρις κρανος με αργο ρυθμο και βλεμμα πετυχημενου μανατζερ.. αλλα πολυ πετυχημενου λεμε:D ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΙ! |
Απόσπασμα:
:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm: |
Εγώ σε είδα σήμερα στον Παναγιωτόπουλο και μετά παρκαρισμένο στον δρόμο προς Μελίσσια. Και μου είπες ότι θα σε ξαναδώ αύριο στον καφέ.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Σου κάνει ωραία μέση...... το ρολογάκι.... όξωωωωω μωρήηη.... :D:D:p |
Παρακαλώ να μην spamaρετε την εκδρομή !!!!:cool:
|
Απόσπασμα:
Γιατί πότε θα πάνε:Απορία: |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!