![]() |
Απάντηση: Nαι ειναι αληθεια τα bmw σπανε....
Απόσπασμα:
χρησιμο!!!! ευχαριστω πολυ:) |
Μάνθο καλημέρα!! Τι λέει ξεμπέρδεψες?? Όλα καλά ελπίζω...
|
Πριν καμια ωριτσα μιλησα με bmw και τα νεοτερα ειναι ο απολογισμος φτανει τα 3300€ απο τα οποια αναλαμβανουν να καλυψουν τα πιο ακριβα ανταλακτικα και τα μισα απο τα εργατικα που μενει σε μενα να πληρωσω το " μικροποσο" των 900€:sm7:
|
Απόσπασμα:
έλα ,'ασε τα χωρατα:hmmm::hmmm::rolleyes::rolleyes::rolleyes: σε καλυψε 100% η τσου:Απορία: |
Απόσπασμα:
Ρε Βασίλη τί δεν κατάλαβες? ΤΣΟΥ |
Τσου:)
Αλλα λεω να μην το αφησω ετσι |
Απόσπασμα:
Σωστός:D:D:D:D |
Τι αηδίες είναι αυτές, αυτός είναι εκβιασμός,
η το καλύπτεις ή όχι, άκου μόνο τα ακριβά ανταλλακτικά... Φίλε ζήτα τα γραπτά όλα αυτά που σου λένε, αν και αμφιβάλω να στα δώσουν..:Απορία: |
...όταν δε μπόρεσα να αποκτήσω το F800GS που χαλβάδιαζα για κανένα χρόνο είχα στεναχωρεθεί πολύ... αλλά κάτι τέτοια με κάνουν και αναθεωρώ... άκου κει 900ευρώ!ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Αναγνωριζω την καλη προθεση αλλα ως εκει, ειναι μια ζημια καθαρα απο αστοχια υλικού που εφτασε να βγει στα 3,5 χρονια μεν αλλα στα 17000χλμ δε, δηλαδη τιμωρουμαι γιατι εκανα ευγενικη χρηση και οχι καγκουριες. Αν του επινα το αιμα και του βαρουσα κοφτες θα τα τιναζε σε λιγοτερο απο 2 χρονια και με λιγοτερο απο 10000χλμ οποτε και θα τα καλυπταν ολα και με το παραπανω.
Γιατι να πω την αληθεια με τοσα γρεζια μεσα πολυ αμφιβαλω, οσο καλη δουλεια και να γινει οτι θα ειναι σωστο το μοτερ, οσο εμπιστοσυνη και να εχω στα παιδια του συνεργιου Νομιζω πως ενα γραμματακι στη γερμανια επιβαλεται με το ιστορικο γιατι σε τελικη πιο πολλες φορες εχω παει στο συνεργειο για ανακλησεις παρα για σερβις εε του φουστη δηλαδη ζαβο απο την αρχη ηταν, λογο καλης χρησης αργησε να κλαταρει εντελως Οτι συμβουλες απο παθοντες δεκτες..... |
pits 3, ζήτα αντικατάσταση κινητήρα και όχι επισκευή, μανούριασε τους γιατί με το καλό δεν καταλαβαίνουν! Νεύρα
|
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα
Μην το αφήσεις έτσι... Έλεος δηλαδή! |
Απόσπασμα:
καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι και ειμαι σιγουρος οτι θα στην καλυψουν. |
στειλε mail γερμανια, ετσι μου ελεγαν και μενα, λιγα εμεις λιγα εσυ, αλλα μετα απο mail στο germany τα καλυψαν κανονικα και ολα αυτα εκτος εγγυησης;),
μου το ειχε πει και ο μηχανικος να στειλω εξω mail, γιατι η εδω αντιπροσωπεια κανει τα δικα της |
Απόσπασμα:
Ετσι ακριβως.. Στο ειχα πει οτι δεν τα τρεχουν με προθυμια και γενναιοδωρια τετοια πραγματα.. |
Παλικαρια καλησπεραααα!!!
ενημερωση: δευτερα 10-10-2011 επιστολη στην rotax (οχι στη bmw ανορθοδοξο αλλα απεδωσε)με φωτο και περιγραφη της καταστασης και βασικα κατα ποσο υπαρχει περιπτωση να μην εχει παθει βλαβη η αντλια λαδιου ζημια απο τα ρινισματα του κουζινετου,κατα ποσο ειναι δυνατων να γινει επισκευη χωρις να αλλαχτει η αντλια λαδιου, τι μπορει να προκαλεσε ολο το κακο κλπ. παρασκευη 15-10-2011 με περνουν τηλ απο αθηνα BMW HELLAS, οπου τους ξαναλεω τις θεσεις μου, (ρωτησα και αλλους μηχανικους και απεκλειαν να μην εχει παθει και παραμεσα ζημια) λιγο διαλογο και ραντεβου για τηλ την δευτερα δευτερα προχτες επικοινωνια παλι με αθηνα και ξεκαθαρισμα καποιων μπερδεματων (με λιγα λογια τι θα αλλαζαν και τι θα πληρωνα εγω γιατι αλλα ελεγαν εδω αλλα απο αθηνα, καμια 500αρα€) τριτη εχτες τηλ απο εδω για ενημερωση για την προσπαθεια αλλαγης μοτερ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΘ' ΟΔΩΝ!!!!!!!!(με δικη μου συμετοχη 50% στα εργατικα) Ουφφ σας τα πα:sm7::sm7 ε τωρα το λες σε μερικους μερικους ...ναι ρε τα ΒΜW σπανε ....αλλα μας τα ξαναφτιαχνουν καλυτερα!!! |
Καλό ροντάρισμα . :sm8::sm8::sm2::sm2: |
αντε μπραβο,καλο στρωσιμο στο νεο μοτερ...;)
|
Ουφ.....καλο ρονταρισμα...
Ακριβη αγορα αλλα και γενναιοι κατασκευαστες που αναγνωριζουν τα λαθη.. |
Απόσπασμα:
σωστος ο πασκαλ...!!!;) |
κανόνισε να το φάς και αυτό το μοτέρ...:hmmm:
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: τυχερέ καλό στρώσιμο πάλι στην καινούρια μπέμπα!!!!!!!!!!;) |
Ναι απο την αρχη στρωσιμο.... Χάλια εεε:sm7:
Οσο για το φαγωμα εε ένταξη σε καμια 15χιλ θα ειναι λιωνενο... |
τελος καλό όλα καλα!!!!:):)
|
:sm5:
|
Απόσπασμα:
έτσι όχι σαν κάτι Γιαπωνέζικα που σπάνε πλαίσια και κάνουν τους κινέζους μετα με ανακλήσεις ύστερα από 4 χρόνια... :cool: |
Απόσπασμα:
:Απορία:Πρέπει να πείσουν και εμένα. :Απορία: |
Απόσπασμα:
:Απορία:Και τι θα πάρεις. Να με ρωτήσεις πρώτα. Ξέρεις ότι ξέρω τι σημαίνει αξιοπιστία................. |
Κυνηγη παιδες οπως προειπαν πολλοι εδω, γραμμα γερμανια λιγα λογια για την κατασταση και δεν αφηνουν το ονομα τους να χαλασει. Ουτε εγω να πω την αληθεια περιμενα πολλα αλλλα απ΄οτι φαινεται πιανει.
|
Να πω ότι "εγώ τα έλεγα" (ΠΑΛΙ);
|
Απόσπασμα:
Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk |
Λοιπονννν.... το πηρα το μηχανακι....το μοτερ μυριζει καινουργιλα...το σασμαν βουτυρο...και το τιμολογιο 313€....μια χαρα δηλαδη:sm7::sm7::sm7::sm7:
ξερετε ξανα στρωσιμο απο την αρχη με αρωματα απο καμενα κερια:sm7::sm7: το μοτερ ηρθε κουτα μαζι με ΟΛΑ τα παρελκομενα απο κιβωτιο μεχρι μπουζι. και εδω ειναι που λενε ΓΙ΄ΑΥΤΟ BMW!!! ετσι να σκανε κατι σχιστοματιδες απο το κακο τους που μεσα στην εγγυηση πετανε χαρταετο;) παρεα για βολτουλα???? εε τι λετε οι εδω κοντα??? |
Nα και ένα ευχάριστο γεγονός !! Καλό στρώσιμο !!! |
Απόσπασμα:
Αν θες ομως καφε στο διαλειμμα κατι θα κανουμε!! |
Καλο στρωσιμο φιλε και παλι καλα να λες που την εβγαλες σχετικα φτηνα!!!
Να αρχισω να ανησυχω και εγω αραγε??:hmmm: (14000+ χλμ) |
ΚΑΛΟ ΣΤΡΟΣΙΜΩ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ:sm8:
|
Οχι σχετικά μονο με τα δεδομένα της ζημιάς Τσαμπα την έβγαλα και βασικά ειναι το μοτερ καινουριο και οχι επισκευασμενο με αμφίβολη μακροζωια.
Τωρα το κανω και πιο σωστο στρωσιμο απο το προηγούμενο γιατι μην ξεχνάμε οτι ειναι και το πρώτο μηχανάκι μου και όταν το πηρα ήμουν ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος. |
Μπράβο φίλε, τέλος καλό όλα καλά!!!
|
καλησπέρα παιδιά? έχω και γω ένα f650 gs του 2009 (twin). εδώ και λίγες μέρες άρχισε να μπερδεύει όταν άνοιγα το γκάζι απότομα σαν να έμπαινε κόφτης. ενώ εχτές το βραδυ το πήγα μια βόλτα και δεν έδειξε τίποτα λες και είχε φτιαχτεί, σήμερα το πρωί το πήρε ο διάολος και άρχισε να σβήνει στο ρελαντί και να κάνει σκασίματα από την εξάτμιση. ΕΧΩ Χ@ΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. έχει κανεις ιδέα τι σκ@τά μπορεί να είναι?
|
βενζινες...
|
Αλήθεια είναι............
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:41. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!