![]() |
Απάντηση: Μέγιστη Άνετη Ταχύτητα GS Adventure
Απόσπασμα:
παει το gs!:sm7: |
Απόσπασμα:
συμφωνώ λοιπόν ότι η "ψυχολογική" παράμετρος παίζει μεγάλο ρόλο στο τί θεωρούμε ανεκτή ταχύτητα οδήγησης... |
Μπααα!!! Δε νομίζω!
Το gs δε το πουλαω. Όσο μπορω να το συντηρω σωστά κ με περνει οικονομικά να το κρατησω, θα το έχω στο γκαράζ μου. |
Απόσπασμα:
εδώ το θέμα είναι συγκεκριμένο σε λίγο θα απαντήσουν και οι κάτοχοι beverly |
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ BMW YΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ GS EINAI ΑΠΟ 140-160
|
Απόσπασμα:
Σόρυ φίλε αλά έδωσες το αξιόπιστο που είχες διότι σε προσπέρασε ένα σε διπλάσιο κυβισμό απο το δικό σου. Εντάξει το 160 βία 170 το πιστεύω αλά gs με 200 και σε Γερμανούς να το πείς δεν θα σε πιστέψουν. Στην επόμενη εκδρομή να κάνουμε δοκιμή. Είμαι πρόθυμος με όποιον θέλεις. Μη του βάλεις φωτιά μετά.:Απορία: ..................... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
:sm7::sm7:
έχω δει και 200ρες από τύπο με 750 four (ναι το αρχαίο..), χειμώνας, 06:00 το πρωί με κρύο - αρκουδόκρυο και χωρίς κράνος με μπουφάν πουπουλένιο, τι να λέμε τώρα... Ο τύπος ήταν απίστευτος!!!! Αν τον ρωτούσες, μπορεί να σου έλεγε ότι ήταν μια χαρά άνετα.... Αυτά είναι περί ορέξεως , τελικά!!!! |
ειναι και θεμα συνηθειας!:)
ειχα ενα σκαρβερ χωρις ζελατινα και ταξιδευα για πλακα με 160! το πουλησα σ εναν κολλητο και πηρα το gs,του βαλα και τη ζελατινα του αντβε...,αρχοντας!:D πριν λιγο καιρο πηρα να οδηγησω το παλιο μου μηχανακι κι επαθα πλακα!:hmmm:ο αερας μου σκιζε το προσωπο,μ ενοχλουσαν τα παντα!:hmmm: συμπερασμα?καλομαθε ο κωλoς μου και τωρα θελω 1 μετρο ζελατινα...:rolleyes: οποτε παιδες οπως μαθει ο καθενας και τι μετρο συγκρισης εχει!;) |
Ναι βεβαια,παιζει και η συνηθεια κι αν καλομαθεις μετα σου φταινε ολα τα πιο λιγα...:hmmm:
|
Απόσπασμα:
Μιλάω για full fairing, ζελατινα κλπ. Πριν απο αυτο είχα ένα z750. Το πουλησα λίγες μέρες μετα απο ταξίδι. Πήγα μια βόλτα μέχρι την βόρεια Εύβοια, με εσκισε ο αέρας κ μετα το πουλησα. Πήρα το fazer το οποίο το κρατησα 2,5 χρόνια. Το gs το πήρα γιατί μου έκανε εντύπωση ποσο άνετα ταξίδευε ο τύπος. Κ επίσης δεν το πουλησα αμμεσως. Το gs κοστίζει όσο 4 Fazer!!! |
Απόσπασμα:
Αφού ήταν με full fairing τι σε χαλούσε στο ταξίδι, μήπως η στάση του σώματος ?:rolleyes: |
1 Συνημμένο(α)
Βασικά είχα δώσει έμφαση στο στριψιμο του κ την εμφάνιση του.
Το gs με εντυπωσίασε όχι επειδή ήταν πιο γρήγορο αλλα επειδή μπορει να κρατά τιν ίδια η κ μεγαλύτερη μέση ωριαία ταχύτητα πιο ξεκουραστα. Το Fazerακη μια χαρα ήταν αλλα όχι για πολλές ώρες (πάντα σε σχέση με το gs). |
Άνετα κινείται με σταθερές ταχύτητες,180 συν,μια άνετη όμως ταχύτητα ταξιδιού για μένα είναι τα 160,στα παραπάνω περισσότερο σε ταλαιπωρεί παρά που το χαίρεσαι.
Προσωπικα θα προτιμούσα μια μακρύτερη σχέση παρά έτσι κοντό το σαζμαν send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
M'αρεσει που μιλατε για μεσες ταχυτητες κι εσεις με τα Κ και RT...Εσεις ρε αν δεν σας πιασει κοψιμο ή αν δεν δειτε δεικτη βενζινης στα πολυ κοκκινα ειστε ικανοι με τετοιες μοτο να πηγαινετε πιλαλωντας το γυρο του...συμπαντος ατσαλακωτοι...Αλοιμονο απο τον κωλ@ καποιων με σελες σανιδα...πχ(λεω τωρα)F800GS...:D Που θα παει αμα μεγαλωσω θα παρω κι εγω καμμια πολυθρονα για να κανω μασαζ ταξιδευοντας....:)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Στην άνεση ταξιδίου σε ΕΟ, με υψηλές ταχύτητες (180+), βασιλιάw των ON/OFF είναι το Varadero!!!!
|
Απόσπασμα:
|
Λέμε για μηχανές που τις ξέρουν κι άλλοι (εκτός του κατασκευαστή :sm7: ) και μπορεί κάποιος να αγοράσει μια αν θέλει....:D Επίσης, αν την έχει να μπορεί και να την πουλήσει. Καλό το Capo, δε λέω κι είχε δύναμη και έστριβε!!! Από ποιότητα πλαστικών κλπ, ΤΟ ΧΑΛΙ!!! (ήταν και ακριβό σχετικά) και από αξιοπιστία, δεν ξέρω. Βόλτα το έχω κάνει, αλλά δε μου έκανε εντύπωση στο ταξίδεμά του , όπως μου κάνει εντύπωση το Vara. Πάνε και χρόνια βέβαια, γύρω στο 2004 ήτανε.
|
To μοναδικο αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονεκτημα του Capo ειναι η...Aprilia Hellas.Ειδαλλως στην Ελλαδα θα μιλουσαμε για την μοτοσυκλετα που θα αφηνε ιστορια...;)
|
Καλά αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά, πλην BMW & KTM.
|
Εδω(Aprilia)ισως να ειναι παγκοσμια πρωτια...πικρη ιστορια..αστα...μοτοσυκλετα που αξιζε για πολλα και πηγε απατη λογω "μαμας"...τεσπα...μην βγαινουμε και πολυ εκτος θεματος.Ελπιζω καποια στιγμη να τα πουμε απο κοντα σε καμμια συναντηση...:)
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: αυτοι ειναι οι χειροτεροι ολων (τουλαχιστον πριν απο 5 χρονια, απο εμπειριες δικες μου και φιλων) αλλα σωστα μιλαει ο απο πανω, ειμαστε εκτος θεματος |
Απόσπασμα:
H γυναικα μου συμφωνει απολυτα μαζι σου. Κι εγω το ιδιο αν ειχαμε τωρα 2004:D απλα ο βασιλιας μετα απο 2 μερες ταξιδι θελει αλλαγη ζοαν εξατμισης στον πισω κυλινδρο. Που ειναι πολυ δυσκολοτερη κι ακριβοτερη δουλεια απο το να βαλεις 300 ml λαδι στο 1200 σου |
Απόσπασμα:
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τώρα μιλάς σωστά φίλε. Μπράβο σου που έχεις το θάρος της γνώμης και την εκφράζεις δημόσια. Λίγοι πάντως το πράττουν..........:sm8: |
Απόσπασμα:
Η Αντοχή Η Αξιοπιστία Και η εμπιστοσύνη να πάς κάπου και να μην επιστρέφεις με την οδική. Για σκέψου το αυτό. Λίγο είναι:Απορία: |
Τα 150 για εμένα είναι μια αποδεκτή και άνετη ταχύτητα.
|
Απόσπασμα:
Και με αυτό σαν προϋπόθεση, μόνο η άνεσή του μου αρέσει στο Vara. Για αξιοπιστία, όσο ήταν Made in Japan, OK. Τώρα επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω. |
Πολλοι θρυλοι χτιζονται γυρω απο ενα Ονομα αλλά πολλες φορες απεχουν απο τον ορισμο και την πραγαμτικη εικονα...αυτο εχω να πω μονο.Και μιλαω ως πρωην κατοχος αρκετων μοτο απο Γιαπωνια εως Γερμανια Αυστρια Ιταλια μεριά...:D
|
Απόσπασμα:
|
Μάγκες, θέσατε (πολύ σωστές ) παραμέτρους, που δε σκέφτηκα όταν έκανα την ερώτηση.
Μεγάλος παράγοντας η βενζίνη (όταν η 100άρα κόστιζε 0.90 με το νίντζα έκανα Κιλκίς-Αθήνα με 200+ χμ/ω , μιας και είχα συνηθίσει τη σκυφτή θέση και μου φαίνοταν εξαιρετικά άνετη), το τί κουβαλάς από μπαγκάζια επίσης! Όπως και το είδος τού δρόμου, φυσικά! Λέγοντας Άνετη Μέγιστη Ταχύτητα (σε Εθνική Οδό) εννοώ : 1) Να μην ... τρέμει η μοτοσυκλέτα. Μη γελάτε εδώ... με την αμερικάνα και με ψηλό τιμόνι -40εκ- πάνω από 100χμ/ω έκανα μονόζυγο προσπαθώντας να κρατηθώ μπροστά --- όταν έβαλα ζελατίνα πήγα στα 130-140χμ/ω άνετα και ΄χωρίς να παλεύω με τους αγέρηδες ΑΛΛΑ επειδή έπιανε στο πιρούνι ένιωθα το μπροστινό ΠΟΛΥ περίεργο έως να τρέμει ... (!!!) 2) Να μην ενοχλεί ο αέρας στο (καλό-αεροδυναμικό) κράνος ή στο (εφαρμοστό) τζάκετ. 3) Γενικά να νιώθεις ότι σε αυτήν την ταχύτητα η μοτοσυκλέτα είναι και καρφωμένη στο δρόμο και σε θέματα φρένων δε θα σε προδώσει (εαν χρειαστούν). |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!