![]() |
Απάντηση: καινουργιο GS 1200 του κουτιου και? προβληματα :-(
μου ειπε πως να μην κανω τον κοπο να στειλω στην Γερμανια γιατι παλι σ αυτον θα ξαναγυρισει το e mail ....
παιδια αμα δειτε το μηχανακι κ της γρατσουνιες στη χουφτα δεν θα το πιστεψετε τη καθονται κ μου λενε, οτι εχει αρπαξει το τιμονι απο ατυχημα.....το μηχανακι ειναι σε κατασταση ΒΙΤΡΙΝΑΣ |
Απόσπασμα:
αν θέλεις παρέα σφύρα.....! ΝεύραΝεύραΝεύρα |
Απόσπασμα:
Αντε από εκεί με τους καβαλημένους! Σκίστον Αδερφέ! Να φύγουν επιτέλους από την αγορά οι άχρηστοι!ΝεύραΝεύρα |
Απόσπασμα:
|
Καλό είναι να απευθυνθείς στη Γερμανία, αλλά προετοιμασμένος. Με στοιχεία.
Τι εννοώ... Βρες έναν πραγματογνώμονα ασφαλιστικής εταιρείας, ή έναν μηχανολόγο. Φωτογραφήστε, βάλτους να σου κάνουν μια έκθεση πραγματογνωμοσύνης και στείλ' τα στη Γερμανία. Επιπλέον απευθύνσου στο Υπ. Εμπορίου , στην υπηρεσία προστασίας καταναλωτή. Επίσης με τα ίδια στοιχεία. Και κοινοποίησε σε αμφότερους τις ενέργειές σου, συμπεριλαμβανομένης της BMW Hellas. Αν έχεις δίκιο και φαίνεται στις εκθέσεις, θα το βρεις. Παίζει και το Πολυτεχνείο, μην ξεχνάς..... Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία! |
Μπορείς να κάνεις και μία καταγγελία ινστιτούτο καταναλωτή και γενική γραμματεία καταναλωτή.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:mad: |
Απόσπασμα:
|
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος ντορος και ψευτιες απο τον αντιπροσωπο
Οι περισσοτερες , μπορει και ολες, οι βιδες εχουν ενα σημαδακι, μια σταγονα μπογιας στη βαση τους ωστε εαν ξεβιδωθουν να φαινεται και να αποδεικνυεται η παρεμβαση.....για κοιτα φιλαρακι στα μερη που λενε οτι το ελυσες να το επισκευασεις........ |
Απόσπασμα:
Η αναποδα? Οσες φορες-παλαιοτερα-μου τηλεφωνουσαν οι ευγενικες κυριες του τμηματος εξυπηρετησης πελατων για να καταγραψουν το βαθμο ικανοποιησης του πελατη κατεληγα με το εξης.. Ανοιξτε αλλη μια γ@μημ@νη αντιπροσωπεια εδω πανω και ολα θα διορθωθουν.. Μεχρι τοτε ο καθε εξαπατημενος θα ψαχνει τις κολλες στις βιδες για να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας:mad: |
Απόσπασμα:
Να του πεις του κυριου Ηλια οτι με αυτα που λεει μπορει να του ερθει και κανενα αλλο χαρτι απο τη Γερμανια που θα τον στελνει σπιτι του. Και οτι αυτα που λεει τα διαβαζουν πανω απο 5000 ιδιoκτητες BMW στους οποιους γινεται απλα...ρεζιλι:) |
Πασχαλη γεια σου φιλε μου !
το να μην κανω τον κοπο να στειλω στην Γερμανια μου το ειπε ο κυριος που με πηρε τηλεφωνο απ την BMW HELLAS τελος παντων, ξερει καποιος αν βγαζει καποια εταιρια σαν την renhtal η την fatbar τιμονια για GS 1200? να παω να παρω ενα να τελειονουμε , αλλαζω κ λαστιχα πριν το ταξιδι στους δολομιτες που θα κανω , και θα εχω επιτελους ενα ισιο μηχανακι που δεν θα τρεμει :mad: |
Απόσπασμα:
Προσεξε μονο σε πιθανη αλλαγη τιμονιου με καποιο (πολυ καλυτερο...) aftermarket πχ Renthal λογω προφανους αλλαγης διαμετρου(παχους) να μπορεις να ξανατοποθετησεις απροβληματιστα ολα οσα ειναι πανω στο τιμονι σου...απο χουφτες,καθρεφτες,μανετες,αντιβαρα,θερμαινομενα γκριπ κλπ κλπ... Κατα τ'άλλα φιλε Χαμπο απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο αντιπροσωπΑς ο οποιος θα επρεπε να σεβεται πολυ παραπανω τον καλο πελατη...:( |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!