![]() |
Απάντηση: Αστοχια υλικου???
Μπράβο !!!!
Είμαι σίγουρος οτι κάτι καλό θά βγεί από τήν όλη ιστορία. Τό δικό μου αμορτισέρ συμπεριφέρεται αρκετά καλά θά έλεγα ... Τό μονο θέμα που αντιμετωπίζω ειναι οτι δέν έχω την υδραυλική προφόρτηση ( δέν μπαίνει ) καί οταν η μηχανή ειναι φορτωμένη θά ήθελα να έχω ευκολία στό να προφορτίσω την ανάρτηση... Κάποια στιγμή όμως θά τήν βρώ την λύση.... Κράτησέ μας ενήμερους , ειναι ενδιαφέρων τό θέμα !!!! |
Απόσπασμα:
|
Παιδια χιλια ευχαριστω, με σωσατε!!! Ο κ. Τασουλης βρηκε στην αποθηκη καινουργιο κομματι (δοχειο) και θα το αντικαταστησει!!! Θα το παρω πισω μαλλον τη Πεμπτη και θα επανελθω!!!!!!:sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Καλόοοοοοό:D |
Απόσπασμα:
|
Tελος καλο ολα καλα!!!!
Το πηρα σημερα απο τον Τασουλη. Σαν καινουργιο! Ετυχε και ειχε ενα κορμο στην αποθηκη (καινουργιο!!!!) ξεχασμενο απο παλια!!! Τυχερος εε??? Τοποθετηθηκε σωστα και ολα πανε ρολοι.... Ευχαριστω πολυ και τα παιδια στη Βουλιαγμενης!:):):) |
Απόσπασμα:
αυτα τα χοντα,σε πανε και χωρις λαδι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p |
Απόσπασμα:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...74381349_n.jpg :sm3::sm3: :p:p |
Απόσπασμα:
απο οτι βλεπεις ο κολπος ειναι καλυτερος και απο τα χοντα............για τα gs δεν βλεπω κατι ..... :p:p:p :sm3: |
Ολα καλά κι'ολα ωραία !!!!!!!
Φρόντισε τώρα το δοχείο του αμορτισέρ να κοιτάει από την κάτω μεριά οταν το βάλεις επάνω στήν μηχανή !!!! Οπως τό ειχες πρίν αλλά τό δοχείο κάτω .... Καλού κακού κοίτα και την διαδρομή αν βρίσκει κάπου ..... Αβε !!!!!!!!! Απόσπασμα:
|
Το αμορτισερ δοκιμαστικε σε ταξιδι, με συνεπιβατη. Αψογη συμπεριφορα. Ολα τελεια!!!
|
Ωραίος:D:D:D
|
Τελος καλο, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! :sm8:
|
Ηθικόν δίδαγμα !!!!!
Δέν πελαγώνουμε !!! όταν κάτι κακό μας συμβαίνει ...... Ψάχνουμε ... ρωτάμε ... καί στό τέλος κάτι θά βρούμε , είμαι σίγουρος !!! Καί γιά να μήν ξεχνιώμαστε ..... τοποθέτησες καλά το αμορτισέρ ; Αβε διβάλβιδε !!!! Τέλος καλό όλα καλά !!!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:54. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!