|  | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT E καλησπερα παιδια. Ενδιαφερομαι για την go pro motorsport edition, την μεγαλη καρτα με τα 16 GB. με ποιον πρεπει να μιλησω? | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT E Απόσπασμα: 
 Έχεις pm ... :) http://i928.photobucket.com/albums/a...IAFORA/aa4.gif . | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT E Αψογο το φορουμ παιδια. Πεμπτη την παρηγγειλα, παρασκευη την στειλανε. Δε την εχω βαλει μπρος ακομα αλλα πρεπει να ειναι απιστευτο μηχανημα! Ευχαριστω πολυ λεοντοκαρδε και Σταυρο!!!!!!!:):) | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT E Αφεντικό, κι εγώ μία Motorsport περικαλώ! :) | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT E Βάζω την GoPro, βάζει το αεροπλανάκι κανείς;;;:D GoPro HD: Airplane Tail Grab with the Werth Brothers - YouTube | 
| 
 :sm1::sm1::sm1: | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT E μηπως υπαρχει κ η απλη , η πρωτη go pro που κανει γυρω στα 190 ευρω ??  γιατι τα 300 ειναι πολλα δυστηχως :( | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT E Καλημερα απο εναν νεο στο forum .  Θα ηθελα να συμετασχω στην ομαδικη αγορα της go pro . Θα ηθελα λοιπον την GOPRO HD2 MOTORSPORT EDITION Καρτα SD Transend Class 32Gb Και σαν αξεσουαρ : handlebar seatpost mount . Ευχαριστω !!!!! :th11: | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT E Λοιπον : εχουμε και λεμε : GOPRO HD2 MOTORSPORT EDIDION Καρτα 32gb (δεν ξερω αν υπαρχει , και αν ειναι συμβατη ) Και για το σκαφος : HANDLEBAR SEATPOST MOUNT . περιμενω pm για τα καθεκαστα . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! | 
| 
 Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT E Καλημέρα σας Ενδιαφέρομαι για την προσφορά GOPRO HD 2 OUTDOOR EDITION SD Transcend Class 10 16GB Περιμένω pm για τα επόμενα βήματα :) Ευχαριστώ πολύ | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT E Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι και εγω για την HD 2 ΜΟΤΟRSPORT EDITION Περιμένω pm Ευχαριστώ πολύ | 
| 
 Έχεις pm ... ;) | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT E Καλημέρα σε όλους... Έχω παραλάβει την cameroula και είναι πράγματι καταπληκτική... Τώρα ψαχνώμαστε για τα extra της... :-) Ευχαριστώ πολύ το GS FORUM και το κατάστημα για την άριστη εξυπηρέτηση και την πολύ φιλική συμπεριφορά. Αντώνης | 
| 
 Μεγειά σου Αντώνη ... Περιμένουμε να δούμε τις πρώτες λήψεις ... ;) | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO 1 Συνημμένο(α) Νικο καλημερα, ενδιαφερομαι για αγορα ενος Dive Housing για την go pro (επισυναπτω φωτο...)...!!! θα μπορουσα να εχω καποια εκπτωση...???:) Ευχαριστω Ευγενιος | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO Απόσπασμα: 
 Έχεις pm ... ;) | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO Ευχαριστω... | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι για την προσφορά GOPRO HD 2 MOTORSPORT EDITION Περιμένω pm για ότι χρειαστεί. Ευχαριστώ πολύ! | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO Απόσπασμα: 
 Έχεις pm ... ;) | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO Παρέλαβα, ευχαριστώ πολύ! :ye02: | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ την GoPRO HD2 Motorsports Edition + 32άρα κάρτα + Roll Bar Mount. Ευχαριστώ εκ των προτέρων (για τη super τιμή :)) | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO ... Ξέχασα να δηλώσω πως παρέλαβα (κιόλας!) γιατί κόλλησα...ψάχνοντας πως δουλεύει :D :th11: σε όλους, όσους ασχολήθηκαν για αυτήν την πολύ καλή προσφορά! | 
| 
 Πάντως βαριά για το κράνος, δεν είναι! :D http://i982.photobucket.com/albums/a...ara2/GoPro.jpg | 
| 
 | 
| 
 :D | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO Καλημέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για την GOPRO HD2 OUTDOOR MOTOSPORT. Ευχαριστώ εκ των προτέρων το GS FORUM για τις προσφορές του. | 
| 
 Έχεις pm ... :) | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO Μήπως είναι ώρα να πέσει λίγο η τιμή; Για δείτε το. Έχει ισοφαριστεί από κάποια μαγαζιά αυτή η τιμή. ΔΕΝ έχει ξεπεραστεί πάντως για να λέμε την αλήθεια - οπότε συνεχίζει να αξίζει η παραγγελία από εδώ. Απλώς ίσως είναι ώρα για νέα συζήτηση; (ώρα να προσθέσω κάτι στην υπογραφή μου) | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO :ye35: Όπως και να έχει απλά μεταφέρω το... "σφυγμό". Μην μου μιλάς για Κωτσόβολο όμως (κλοπές μεγάλες... δεν μιλάμε για μικρές). | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO Σημερα παρελαβατην καμερα ευχαριστω πολυ για ολα το GS Forum και το καταστημα για την εξυπηρετηση...:ye33::ye02: | 
| 
 Μεγειά σου Μπιλάκο κ καλές λήψεις σε χαρές και ταξίδια ... ;) | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO Καλησπέρα, με ενδιαφέρει η έκδοση μοτο. | 
| 
 Έχεις pm ... ;) | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 2 OUTDOOR/ΜΟΤΟRSPORT EDITIO Την αγόρασα και εγώ :-)  Ευχαριστώ πολύ το GSFORUM, το κατάστημα για την εξυπηρέτηση και το Λεοντόκαρδο για την άμεση βοήθεια. Respect. | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:44. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!