![]() |
Απάντηση: ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ ΜΠΙΕΛΑΣ
Αγαπητε GeorgeP δεν ειπα εγω οτι γινεται ο μηχανικος το ειπε και χωρις να εχω μηχανικες γνωσεις το πανω στη μπιελα θα αλλαζει αφου βγαινει εντελως ο κυλινδρος για το πανω στο στροφαλο ειναι ολο το θεμα μη μπερδευεσαι με πολλες θεωριες ας το κανει πρωτα να δουμε περι τινος προκειται και τα λεμε μετα :Απορία::Απορία:
|
κυλινδρος = μπιστονι δικο μου λαθος :yz
|
1 Συνημμένο(α)
[IMG]file:///C:/Users/christos/Desktop/1.png[/IMG] απο οτι καταλαβα αυτα ειναι τα περιφημα κουζινετα με τον αριθμο 3 στην φωτο
|
Απόσπασμα:
Δεν μπερδευομαι με θεωριες.......να καταλαβω προσπαθω....... Χωρις θεωρια ΔΕΝ υπαρχει πραξη αγαπητε christos1001, αλλα αν σε κουρασα σου ζητω συγνωμη δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. |
Απόσπασμα:
Ελπιζω ο μηχανικος να αλλαξει και τα ελατηρια του πιστονιου και να μην επανατοποθετησει τα ιδια αφου θα ξεμονταρει τους κυλινδρους απο επανω τους. |
no harm no foul:Απορία::Απορία:
|
Απόσπασμα:
Μπορει να μη βγαλει καν τους κυλινδρους..:cool: Ας περιμενουμε το φωτορεπορταζ περιμενοντας και τον Αη Βασιλη... |
Απόσπασμα:
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΚΑ ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καποτε προσπαθουσαν να με πεισουν οτι για να αλλαξεις την τσιμουχα του γραναζιου κινησης στο Βαραντερο πρέπει να λυσεις ολον το κινητηρα....εξουσιοδοτημενοι και μη. Τους ελεγα οτ δεν χρειαζεται χωρις ομως να εξηγω και το πως θα γινει. Την ημερα που ο συναδελφος θα κατεβαζε και θα ανοιγε ΟΛΟΝ τον κινητηρα -στο σπιτι του - πηγα και τον σταματησα και του εδειξα τον τροπο. Ακομα εχει να το λεει. Γιαυτο, ασε να δουμε τι θα πει ο φιλος και μετα κανουμε την κριτικη μας.:) Μπορει πραγματι να υπαρχει τροπος. :confused: |
Απόσπασμα:
Τεσπα, εγω ανυπομονω να δω πως θα κανει την δουλεια ο μηχανικος. |
Στεργιε για μενα αν οι κυλινδροι δεν εχουν φθορα
που θα ειναι ανησυχητικη λογω οτι εχεις αρκετα χιλ. να αλλαξεις και ελατηρια για να σφιξει και πανω ο κινητηρας |
Απόσπασμα:
σωστα το λεει ο Πανος... Δεν ειναι σωστο να αλλαξεις μονο μεταλλα θελει και ελατήρια.... |
Απόσπασμα:
|
ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΑ
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ |
Απόσπασμα:
να σου βαρεσει πανω. Αν δεν υπαρχει προβλημα και κανεις μονο ελατηρια θα ειναι και το κοστος πολυ μικρο σε σχεση με ρεκτιφιε αφου το ανοιξες που το ανοιξες. Οσο για το στρωσιμο μη γινεσαι τεμπελης:) Δεν ξερω αν ειναι νικασιλ που γραφεις τοτε δεν παιρνουν ρεκτιφιε |
Απόσπασμα:
Σωστος διπλα....!!!;) |
Απόσπασμα:
|
Εχεις κανα νεο Στεργιε????
|
Ξερει καποιος φιλος αν το 1150 εχει Νικασιλ κυλινδρους
η αν παιρνουν Ρεκτιφιε??? |
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ
ΟΙ BMW EXEI NIKASIL ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΑΡΑ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΓΙΟΚ Β ΘΕΜΑ ΦΙΛΟΣ ΜΕ 170000 GS AΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΣΤΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ Ο ΜΠΟΞΕΡ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΜ |
Απόσπασμα:
|
O ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ ΜΠΙΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΣΤΡΑ(ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΦΘΑΡΜΕΝΗ) Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΥΛΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ:cool::cool::cool::cool: |
Απόσπασμα:
Ειναι χειρουργος μεγαλου βεληνεκους. Αναμενουμε:) |
Απόσπασμα:
Πραγματικά περιμένω με αγωνία το υλικό . :) :) :) :) |
Κανενα νεο????:confused:
Στεργιο δε πιστευω να επεσε κανενα κουζινετο μεσα??????:) |
Απόσπασμα:
το εφτιαξε αυθημερον......ετοιμαζει το φωτορεπορταζ;) |
Πασχάλη απίστε Θωμα
Το έφτιαξε σε μιάμιση μέρα Τα έχω μπερδέψει λίγο με τις φωτό Αλλα πράγματι έγινε όπως σου είπα Εντέλει ορίζμενοι θέλουν να μην γνωρίζουμε Και τα πράγματα με τα αγαπημένα μας εργαλεία είναι πολυ πιο απλά και πιο φθηνα:cool: Μ |
Δώσε πράμα ρε παλιόπαιδο:cool::cool::D:D
|
Έλα και περιμένουμε..
Άντε να δούμε τις μαστοριές |
Απόσπασμα:
Μου αρεσουν τετοια νεα!!!:):):) Αυτο με τις γλυσιερες των τεντωτηρων το ειχαμε ηδη κανει εδω σε 1200αρι με τη βοηθεια του μηχανικου μας φυσικα.. Φωναζε το εδω εξουσιοδοτημενο οτι θα καταστραφει ο κινητηρας κι αλλα τετοια ομορφα. Οταν δε το ειπαμε και κατω στην Αθηνα στον αρχιμηχανικο του κυριου Αντωνη ειπε με υφος 100 καρδιναλιων μη τυχον μου το φερετε εδω κατω μετα να το μαζεψω.. Του εμεινε το υφος φιλε(μαζι με τα 100 gs βεβαια που περιμενουν εξω στην ουρα):p Τα λεμε.. που λεει και ο Αποστολος:) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:17. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!