![]() |
Απάντηση: Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας....
Απόσπασμα:
το μεσημέρι της παρασκευής ο ΔΗΜ(Ι)ΟΣ έγραψε στη Λ. Νίκης και μηχανές.......... έτσι για την ιστορία |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
μάλιστα ο ένας τους από το δερμάτινο μπουφάν είχε βγάλει τα διακριτικά του δήμου... το παράξενο είναι οτι, αν και οι περισσότεροι τις μετακίνησαν, κανείς από τους ''παραβάτες'' δε διαμαρτυρήθηκε |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Θεέ μου δώσε μου υπομονή Διότι εάν μου δώσεις δύναμη bmwκιας δεν θα κυκλοφορεί κανείς..................... |
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
Γειά σου ρε Σωκ με τα ωραία σου:sm7::sm7::sm7: εμένα(και απο αλλους γνωστους-γνωστές)μου την σπάει οτι απο την μία κάνετε τα στραβά τα μάτια και απο την άλλη σας βρίζουμε:(:(:(:( @ckk ασε τις μα....κιες γιατι και κάποιος άλλος το έκανε και την έκατσε άσχημα την βαρκα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:όταν έπεσε σε ευπάριους:cool::cool::cool: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αγαπητέ φίλε προσπαθώ να καταλάβω την αγανάκτησή σου και όντως η όλη φάση δεν φαίνεται λογική,παρκαρισμένα οχήματα όπου να΄ναι,πολίτες να ψαχνουν το δίκιο τους και γενικά ένα χάος. Θα πρέπει όμως να είσαι και εσύ λιγο πιο προσεκτικός βρε αδερφέ. Πάντα φιλικά. :) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:11. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!