![]() |
Απάντηση: Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ
Απόσπασμα:
Έχεις υποχρεώσεις !!! :p |
:sm1: Θα μας τρελάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
|
:sm1: Θα μας τρελάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
|
Τι να πεί κανείς....απλά ρησπέκτ. :)
Για το GPS δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι άλλο, και αν δεν βρείς χάρτες (που θα βρείς με τόσους που ασχολούνται εδώ μέσα) θα ψάξω εγώ. Πολλές φορές όμως κάποιες εταιρείες είναι καλές σε κάποιες περιοχές, και άλλες σε κάποιες άλλες. Οπότε είναι καλό να έχεις πάνω απο ένα προγράμματα για την συσκευή σου. Η συσκευή που έχει είναι universal οπότε μπορείς να της βάλεις σχεδόν οποιοδήποτε πρόγραμμα. Να πάρεις άλλη μια καρτούλα να την αντιγράψεις σε περίπτωαη που πάθει κάτι αυτή. Επίσης για backup, έχω ένα navigon, το οποίον μπορώ να σου δώσω να έχεις μαζί just in case. Αν το θέλεις στείλε μου ΠΜ. Βέβαια ο απλός χάρτης είναι must αλλά φαντάζομαι το ξέρεις πιο καλά απο μένα. Εγώ χρησιμοποιω της Michelin. Και πάλι σου εύχομαι να γίνει αυτό το ταξίδι σταθμός για την ζωή σου...:sm8: |
Παναγιωτη το ειπες και θα το κανεις ,μπραβο φιλαρακι γιατι ειναι ενα ταξιδι που θελει να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου να εχεις αντοχες καλη μηχανη και αλλα...
Καλα χιλιομετρα απο εμενα και την Αντι περιμενουμε τις εμπειριες σου και τις φωτο σου. Με το καλο!!;):) |
Πάνο μου τα καλύτερα με το καλό να πας και με το καλο να επιστρέψεις και προσοχή στις ...... ;)
|
Σου ευχομαι απο καρδιας να γινει πραγματικοτητα και το ταξιδι σου αυτο φιλε...!!!
|
Καλη επιτυχια στο δυσκολο αυτο εγχειρημα.Οντως ειναι ταξιδι ζωης.Ευχομαι να σου πανε ολα καλα και τα εμποδια που θα συναντησεις να ειναι λιγοστα και προσπελασιμα.Με το καλο λοιπον Πανο,να μας γεμισεις φωτογραφιες και εμπειριες που οντως ειναι για λιγους....:):)
|
Χαιρομαι που ο συνονοματος μου ειναι ενας τοσο μεγαλος ταξιδευτης!:sm8:
Σου ευχομαι απο καρδιας να εχεις καλους δρομους, και αυτο το ταξιδι να ειναι ενας σταθμος στην ζωη σου. Οτι χρειαζεσαι απο χαρτες ριξε μια ματια εδω... GPS Underground :: Your Tracks Guide Και παλι καλους δρομους!! |
Γι αυτό σε λένε και Magelano Πάνο,με το καλό φίλε.Πραγματική εμπειρία ζωής :) |
:sm8:
|
τι να πούμε και εμείς με τα ταξίδια μέσα στην Ελλάδα;;;;:yz
|
Φιλαράκι μου πας να σπασεις το φράγμα του ήχου ,σε ταξίδι με μηχανή εννοώ ,τι να σου πω ότι δεν σε ζηλεύω θ αναι ψέμα.περαστικα σου καλη δύναμη κ όλα να παν κατ ευχη .στο γυρισμο θα μας καθηλωσεις στις καρέκλες πολλές φορές για να ακούμε τις ωραίες εμπειρίες σου .σου ευχομαι καλοταξιδος κ καλη επιστροφή απ την Ιθάκη σου
|
|
να απολαυσεις καθε σου χιλιόμετρο...φιλαράκι;) |
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!! http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/0002053E.gifhttp://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/0002053E.gif :D:D:D υγ.Ρε Πανο μηπως οντως πρεπει να σου βρουμε σπονσορες?και να το εκπεμπεις δορυφορικα Live πχ?Νεο ειδος Reality Show? Θα κανε τρελα νουμερα!!! |
Πάνο σου εύχομαι να καταφέρεις αυτό το δύσκολο εγχείρημα που ξεκινάς... με το καλό να πας και να γυρίσεις... θα χαρούμε όλοι μας να βάλουμε ένα λιθαράκι βοηθείας όπου μας χρειαστείς...:):) Πάντως μας έχεις τρελάνει ρε μπαγάσα!!!;):cool::) |
Με το καλό Πάνο, όλα να σου έρθουν όπως τα έχεις φανταστεί και να το απολαύσεις. :)
Α και εκεί που θα χρειαστείς κύριο service, .....πάρε μια γιαπωνέζα και γύρνα!! ;) |
Μπραβο μονο και μονο για την θεληση και το ονειρο...
πραγματικα μακαρι ολα να πανε καλα και να το κανεις πραγματικοτητα... αρκει που το εχεις βαλει στο μυαλο σου...θα το προσπαθησεις και ολα να πανε καλα...θα το καταφερεις...!!! το δυσκολο ειναι να βρεις τον χρονο...απο οτι φενεται εσυ τα καταφερες και βρηκες 2 μηνες...το ακομα πιο δυσκολο θα ειναι να αντεξεις αυτους τους δυο μηνες μονος σου...σχετικα δλδ γιατι καλη παρεα μπορεις να βρεις αρκει να θελεις...και εσυ απο οτι φενεται δεν το φοβασε... αυτο που με προβληματιζει μονο ειναι... Πως γυρνας μετα απο μια τετοια βολτα και κλεινεσαι παλι στην καθημερινοτητα...!!! μακαρι να σου πανε ολα καλα και να τα καταφερεις...:) αντε και στα δικα μας...!!!:D |
και όταν με το καλό τρώς το σούσι στην Ιαπωνία.,.,., μην ξεχάσεις τον δρόμο για τον γυρισμό.,., καλό δρόμο.,., |
Παναγιώτη με το καλό να ξεκινήσεις και με το καλό να επιστρέψεις κοντά μας γεμάτος εμπειρίες. Για το ταξίδι, τον εξοπλισμό και τον προγραμματισμό σου δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι τα έχεις ελέγξει όλα. Στην περίπτωση σου δεν χωράνε αμφιβολίες ότι θα τα καταφέρεις ή πως θα αντιδράσεις σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις.
Σου εύχομαι τα καλύτερα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε και από κοντά. |
Πριν λίγες ημέρες, μαζί με κάποια φιλαράκια, συζητούσαμε για κάποιον που το 'σκασε και άφησε πίσω το πουκάμισό του . . .
Ξέρεις. εκείνο με τα κουμπιά από πίσω :D Το θέλεις πίσω; :p Με το καλό να το πραγματοποιήσεις φίλε, αλλά μέχρι τότε, δώσε μας να διαβάσουμε και κάτι από την προηγούμενή σου απόδραση. :) |
ΕΣΚΙΣΕΣ
|
Οτι και να πω ειναι λιγο..ενταξει...βλεπω το χαρτη που εχεις βαλει με την διαδρομη και ανατριχιαζω..για να μην πω πως κ@@@@@ω!!!!
ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
... μην σκας ... θα ενώσετε τις κουζουλάδες σας στο Σοφικό ... :D |
Απόσπασμα:
Το βρήκες φιλαράκι;:eek: Και το έψαχνα, το άσπρο με τα κουμπάκια από την ανάποδη μεριά, αυτό είναι θα μου το στείλεις;:p Νικόλα θα το έχω έτοιμο πριν το Σοφίλο, και θα δείξω μπόλικο υλικό, και σχέση με αυτό που θέλω να κάνω… :):) |
καλη επιτυχια!!!!:)
|
καλη δυναμη παλικαρε να σου πανε ολα καλα !!!
|
Είσαι μεγάλος παιχταράς ρε φίλε!!!
Respect μόνο....Τι άλλο να πω; Εύχομαι να σου πανε όλα όπως τα φανταζεσαι... |
Ti Discovery Channel και αηδίες: Παρακολουθείστε μαζί μας GSForum και θα τα δείτε όλα λέμε!!!
|
Καλό ταξίδι και καλή επάνοδο... αν και για τις ταξιδιάρες ψυχές, η επιστροφή είναι μια πρόφαση για την επόμενη αναχώρηση!!!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
https://encrypted-tbn2.google.com/im...BFyyPvuu4ISa-v |
Πάνο συγχαρητήρια φίλε για την μεγαλοπρεπή απόφαση σου!!! Είσαι άξιος συγχαρητηρίων και θαυμασμού... Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, από την σχεδίαση μέχρι την υλοποίηση του project .... Καλή επιτυχία φίλε.... Και αν μπορούμε κάπου να βοηθήσουμε, μέσα... ;););) |
καλούς δρόμους Πάνο!
και 1200 respect για την απόφαση ως την υλοποίηση |
Πανο μου σου ευχομαι οτι καλυτερο στο ταξιδι,πρεπει ομως να δεις με μεγαλη προσοχη και σαφηνεια το ολο ενχειρημα. Για παραδειγμα απο Αzerbaijan για να περασεις απο Κασπια θαλασσα στο Τurkmenistan ενιοτε δεν υπαρχει δρομολογιο,ενω η κατασταση στο Ιραν δεν ειναι και η καλυτερη.
Περα ομως απο αυτα, οι διατυπωσεις στις υπολοιπες ασιατικες χωρες ειναι ιδιαιτερα χρονοβορες [visa κλπ],οι δρομοι πολυ προβληματικοι,και η ζεστη αγγιζει τους 45C![τα γνωριζω απο το ταξιδι Αθηνα-Πεκινο με τους δρομους της ελιας.] -Για την Σιβηρια τωρα γνωριζω οτι απο την πολη Chita και για 1100 περιπου χιλιομετρα ειναι χωματοδρομος[απ'οσο ρωτησα ειναι ακομα]. -Για την Ιαπωνια εχει ενα[1] δρομολογιο την εβδομαδα και το κοστος τελωνεια[Ρωσια-Ιαπωνια]και μεταφορα περιπου 1000€. Η ενημερωση η δικια σου πανω σ'αυτα ειναι διαφορετικη; Βρηκα και καποια video[το συγκεκριμενο απο τη στεπα του Kazakhstan] Σου ευχομαι την καλυτερη δυνατη οργανωση για να κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα. |
κατ αρχήν σου εύχομαι με το καλό και να γίνουν όλα όπως περιμένεις... το long way around με jefe+pirate δεν είναι και πολύ μακριά:sm7::sm7: |
εγω τώρα τι να σου πώ...?? τα εχουν πει λιγο πολύ οι προλαλησαντες.. καλό ταξείδι..εαν και ξέρω..οτι το έχεις ξεκινήσει ήδη.. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:50. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!