GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Όταν αγριεύει η θάλασσα... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=27892)

adventure 24-01-2012 23:59

Απάντηση: Όταν αγριεύει η θάλασσα...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivo ( 583002)
το Σφενδονη ??

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 583013)
Ναι, το D85 που λέει και ο Νάπο πιο πάνω.:)

Φωτογραφημένο τον Δεκέμβριο του 82 μετά από μια εφιαλτική νύχτα των 10-11 μποφώρ. Την πέρασα όλη στη γέφυρα σαν πηδαλιούχος γιατί δεν μπόρεσε κανείς να βγει από τα υποφράγματα για να ανέβει πάνω να με σκαντζάρει. Είμαι μέσα σε κάποιο από τα στρογγυλά παραθυράκια της γέφυρας, 18 χρονώ παιδάκι...

Τις φωτογραφίες τις έβγαλαν από το ΚΑΝΑΡΗΣ που ήταν δίπλα μας.

Πόσο αρχαίοι είσαστε.

:rolleyes: :rolleyes:

gemara 25-01-2012 00:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 583029)
Πόσο αρχαίοι είσαστε.

:rolleyes: :rolleyes:

Ψάρωσες;;;:D

LakisGS 25-01-2012 00:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivo ( 582974)
αυτη τη μπουνταλοφατσα επρεπε να τον εχω μαζι και στον παρμενιωνα που λεει και ο Λακης και οταν φευγαμε απο τη Ναπολη με τη νατοικη δυναμη το 90 με 12+ μποφορ, να εχει ερθει η θαλασσα τα πανω κατω και να ξερνοβολαει σαν το γατι ,γιατι ολοι αυτοι σε στρατοπεδα πηγαν οταν εγιναν υπουργοι για το πασχα...

Στο μπαλαούρο οι σαβούρες Νίκο μου, στο μπαλαούρο... Αν και προσωπικά αν είμουν ο καπετάνιος, ούτε στο μπαλαούρο μου δεν θα τους ήθελα. Θα τους "πόντιζα" στη θάλασσα και εκτός χωρικών υδάτων, για να μη βρωμίζουν πια τη χώρα μας... :mad::mad:

adventure 25-01-2012 07:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 583034)
Ψάρωσες;;;:D

.

Είναι να μην ψαρώνεις????

:D :D

dionysisgs 25-01-2012 09:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lepanto ( 582667)
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Παιδιά μην το συνεχίσουμε διότι θα βγούμε η οπλονόμοι η συμπέθεροι.
ΗΝ/ΡΕ……………………
συμπεθερος μπορει.....ο οπλονομος ηταν ενας μπακαουκας ψηλος λελες

Τσατσοι γλυφτες όλοι στο ναυτικό αααα ρεεεεε :D

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ...............................ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥ ΠΑΛΑΣΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ..... ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΑΜΟ-ΠΛΟΙΑ!!! Α/Τ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ.......

ΗΝ/ΣΝ Κ/Φ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΠΚ ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΒ16Ν ΕΠΙ ΛΑΔΑ!!!

Αρχική Δημοσίευση από nivo http://www.gsforum.gr/images/buttons/viewpost.gif
αυτη τη μπουνταλοφατσα επρεπε να τον εχω μαζι και στον παρμενιωνα που λεει και ο Λακης και οταν φευγαμε απο τη Ναπολη με τη νατοικη δυναμη το 90 με 12+ μποφορ, να εχει ερθει η θαλασσα τα πανω κατω και να ξερνοβολαει σαν το γατι ,γιατι ολοι αυτοι σε στρατοπεδα πηγαν οταν εγιναν υπουργοι για το πασχα..

Άσε φίλε....αυτοί (όχι μόνο ο συγκεκριμένος) μόνο στα πανυγήρια του 15 αυγουστου με έτοιμα κοκορέτσια και Ναυτικές Εβδομάδες...για τίποτα άλλο δεν κάνουν...άχρηστοι....

napgeo 25-01-2012 12:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 583013)
Ναι, το D85 που λέει και ο Νάπο πιο πάνω.:)

Φωτογραφημένο τον Δεκέμβριο του 82 μετά από μια εφιαλτική νύχτα των 10-11 μποφώρ. Την πέρασα όλη στη γέφυρα σαν πηδαλιούχος γιατί δεν μπόρεσε κανείς να βγει από τα υποφράγματα για να ανέβει πάνω να με σκαντζάρει. Είμαι μέσα σε κάποιο από τα στρογγυλά παραθυράκια της γέφυρας, 18 χρονώ παιδάκι...

Τις φωτογραφίες τις έβγαλαν από το ΚΑΝΑΡΗΣ που ήταν δίπλα μας.

Τελικά κύριε gemara θα βγούμε συμπέθεροι.
Και για μένα το πρώτο μου πλοίο για 2 χρόνια. Ίδια ηλικία και στο εν πλω βάρδια κόντρα Γέφυρα. Πήρα μετάθεση τέλη 79 για παραλαβή στο F 450.
Επέστρεψα ως υπόλογος ΗΝ το 90. Και έφυγα από εκεί με από τη νόσο TBC με μετάθεση στο F451.
Σε αυτά τα πλοία η ανθρώπινη αντοχή έφτανε στα όριά της.
Ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω……………

gemara 25-01-2012 12:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 583471)
Τελικά κύριε gemara θα βγούμε συμπέθεροι.
Και για μένα το πρώτο μου πλοίο για 2 χρόνια. Ίδια ηλικία και στο εν πλω βάρδια κόντρα Γέφυρα. Πήρα μετάθεση τέλη 79 για παραλαβή στο F 450.
Επέστρεψα ως υπόλογος ΗΝ το 90. Και έφυγα από εκεί με από τη νόσο TBC με μετάθεση στο F451.
Σε αυτά τα πλοία η ανθρώπινη αντοχή έφτανε στα όριά της.
Ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω……………

Υπόλογος Η/Ν ε;;;:)
30-35 χρόνια πάνω κάτω;
Και μετά σου κάνουν μάθημα για τα "jummers"! Τι' ν' αυτά τα τζούμερς ρε παιδί μου, δεν τα ξέρω! :sm7:

Αγαπητέ Νάπο και γω από συνθήκες διαβίωσης, δεν θυμάμαι και πολλά καλά πράγματα! Είχε έρθει η σύζυγός μου μια φορά το 89 να με δει στην Ναυτική Εβδομάδα στο Φάληρο και όταν μπήκε στην πρυμιά καμπίνα του ΛΕΩΝ την πήραν τα κλάματα από αυτό που είδε!

Τα έχτισαν οι Αμερικάνοι για να πολεμήσουν έναν πόλεμο μόνο και τα κρατήσαμε άλλα 50 χρόνια μετά εμείς...

Ένα καλοκαιρινό μεσημέρι θυμάμαι κατάκοπος πήγα στην "ζεστή" καμπίνα μου να κοιμηθώ και με το που έπιασα με τα χέρια μου τα σίδερα του πάνω κρεβατιού για να ανέβω, ζεματίστηκα και τα άφησα. Μετά μέτρησα, η θερμοκρασία ήταν 50C βαθμούς μέσα στο δωμάτιο... Την έβγαλα στο κατάστρωμα! :)

Ιστορίες τέτοιες, πολλές!

Μια τέτοια καμπίνα Αξιωματικών φαίνεται εδώ του κουτιού. Φανταστείτε την μετά από 50 χρόνια καθημερινής χρήσης και περί τις 30 φορές βαμμένη...:)

http://www.navsource.org/archives/05...ior/img653.jpg

LakisGS 25-01-2012 13:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 583517)
Υπόλογος Η/Ν ε;;;:)
30-35 χρόνια πάνω κάτω;
Και μετά σου κάνουν μάθημα για τα "jummers"! Τι' ν' αυτά τα τζούμερς ρε παιδί μου, δεν τα ξέρω! :sm7:

Αγαπητέ Νάπο και γω από συνθήκες διαβίωσης, δεν θυμάμαι και πολλά καλά πράγματα! Είχε έρθει η σύζυγός μου μια φορά το 89 να με δει στην Ναυτική Εβδομάδα στο Φάληρο και όταν μπήκε στην πρυμιά καμπίνα του ΛΕΩΝ την πήραν τα κλάματα από αυτό που είδε!

Τα έχτισαν οι Αμερικάνοι για να πολεμήσουν έναν πόλεμο μόνο και τα κρατήσαμε άλλα 50 χρόνια μετά εμείς...

Ένα καλοκαιρινό μεσημέρι θυμάμαι κατάκοπος πήγα στην "ζεστή" καμπίνα μου να κοιμηθώ και με το που έπιασα με τα χέρια μου τα σίδερα του πάνω κρεβατιού για να ανέβω, ζεματίστηκα και τα άφησα. Μετά μέτρησα, η θερμοκρασία ήταν 50C βαθμούς μέσα στο δωμάτιο... Την έβγαλα στο κατάστρωμα! :)

Ιστορίες τέτοιες, πολλές!

Μια τέτοια καμπίνα Αξιωματικών φαίνεται εδώ του κουτιού. Φανταστείτε την μετά από 50 χρόνια καθημερινής χρήσης και περί τις 30 φορές βαμμένη...:)

http://www.navsource.org/archives/05...ior/img653.jpg

Νέος στο καράβι, με έχει πιάσει πονόδοντος και μου έχουν δώσει αντιβιοτικά. Καλοκαίρι και εγώ καθότι νέος, κοιμάμαι στο τρίτο κρεβάτι πάνω-πάνω στο υπόφραγμα. Από πάνω μου οι σωλήνες που περνάνε κάτι ατμοί. Με παίρνει κουτσά στραβά ο ύπνος και όταν ξύπνησα τα αντιβιοτικά είχαν λιώσει και είχαν κολλήσει στην τσέπη μου... Κόλαση... Όταν άναβε αυτή η λαμαρίνα...

gemara 25-01-2012 13:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 583548)
Νέος στο καράβι, με έχει πιάσει πονόδοντος και μου έχουν δώσει αντιβιοτικά. Καλοκαίρι και εγώ καθότι νέος, κοιμάμαι στο τρίτο κρεβάτι πάνω-πάνω στο υπόφραγμα. Από πάνω μου οι σωλήνες που περνάνε κάτι ατμοί. Με παίρνει κουτσά στραβά ο ύπνος και όταν ξύπνησα τα αντιβιοτικά είχαν λιώσει και είχαν κολλήσει στην τσέπη μου... Κόλαση... Όταν άναβε αυτή η λαμαρίνα...

;)

syan 05-03-2012 17:25

Ακρωτήριο Horn !

Μεγαλειώδες αλλά και φοβερό !!

Ανοίξτε σε full screen το θέαμα είναι μεγαλειώδες !

princess 05-03-2012 18:09

Απάντηση: Ακρωτήριο Horn !

Συγκλονιστικό......:wo20:

KAS 05-03-2012 18:13

:wo20:
:ye02::ye02:

alx_k 05-03-2012 18:28

:wo07:

siraxanz 05-03-2012 20:36

:th11: Καπτεν... η δύναμη της φύσης ...

Απορω πως εγιναν οι ληψεις, γιατι είναι από αέρα κ από θάλασσα...

ποιο ελικόπτερο πετά με τέτοια θύελλα..?:confused:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 05-03-2012 20:49

Eντυπωσιακό και ολίγο .... "τρομακτικό" ... :o

Eftixis 05-03-2012 20:56

digital cinema ... τρομερή δουλειά :ye02:

adventure 05-03-2012 21:05

Σεβασμός στις δυνάμεις τις φύσεις και πόσο μάλλον τις θάλασσας.

:cool: :cool: :cool:

Ωραίο βιντεάκι.

:) :) ;)

Arkas 05-03-2012 21:27

Πολύ καλό Στράτο !

SenseiG 05-03-2012 21:59

:wo16::wo10:Aπιστευτο θεαμα.....πυρ,γυνη κσι θαλασσα....:p:p

black_hawk 06-03-2012 01:25

Περασμα Drake.. ;);)

christar 06-03-2012 01:42

Πολυ καλο! :ye02:
Εχει παιξει παλι προσφατα οποτε θα ηταν καλο κσποιος mod να τα ενωσει:
http://www.gsforum.gr/%CE%A3%CE%BA%C...3%CE%B1-27892/

black_hawk 06-03-2012 01:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από christar ( 620379)
Πολυ καλο! :ye02:
Εχει παιξει παλι προσφατα οποτε θα ηταν καλο κσποιος mod να τα ενωσει:
http://www.gsforum.gr/%CE%A3%CE%BA%C...3%CE%B1-27892/

:ye02:

apapadopoulos 14-05-2012 08:32

η φρεγατα ολα τα λεφτα!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:47.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!