![]() |
Απάντηση: Όταν αγριεύει η θάλασσα...
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πόσο αρχαίοι είσαστε. :rolleyes: :rolleyes: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Στο μπαλαούρο οι σαβούρες Νίκο μου, στο μπαλαούρο... Αν και προσωπικά αν είμουν ο καπετάνιος, ούτε στο μπαλαούρο μου δεν θα τους ήθελα. Θα τους "πόντιζα" στη θάλασσα και εκτός χωρικών υδάτων, για να μη βρωμίζουν πια τη χώρα μας... :mad::mad: |
Απόσπασμα:
Είναι να μην ψαρώνεις???? :D :D |
Απόσπασμα:
ΗΝ/ΣΝ Κ/Φ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΠΚ ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΒ16Ν ΕΠΙ ΛΑΔΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από nivo http://www.gsforum.gr/images/buttons/viewpost.gif αυτη τη μπουνταλοφατσα επρεπε να τον εχω μαζι και στον παρμενιωνα που λεει και ο Λακης και οταν φευγαμε απο τη Ναπολη με τη νατοικη δυναμη το 90 με 12+ μποφορ, να εχει ερθει η θαλασσα τα πανω κατω και να ξερνοβολαει σαν το γατι ,γιατι ολοι αυτοι σε στρατοπεδα πηγαν οταν εγιναν υπουργοι για το πασχα.. Άσε φίλε....αυτοί (όχι μόνο ο συγκεκριμένος) μόνο στα πανυγήρια του 15 αυγουστου με έτοιμα κοκορέτσια και Ναυτικές Εβδομάδες...για τίποτα άλλο δεν κάνουν...άχρηστοι.... |
Απόσπασμα:
Τελικά κύριε gemara θα βγούμε συμπέθεροι. Και για μένα το πρώτο μου πλοίο για 2 χρόνια. Ίδια ηλικία και στο εν πλω βάρδια κόντρα Γέφυρα. Πήρα μετάθεση τέλη 79 για παραλαβή στο F 450. Επέστρεψα ως υπόλογος ΗΝ το 90. Και έφυγα από εκεί με από τη νόσο TBC με μετάθεση στο F451. Σε αυτά τα πλοία η ανθρώπινη αντοχή έφτανε στα όριά της. Ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω…………… |
Απόσπασμα:
30-35 χρόνια πάνω κάτω; Και μετά σου κάνουν μάθημα για τα "jummers"! Τι' ν' αυτά τα τζούμερς ρε παιδί μου, δεν τα ξέρω! :sm7: Αγαπητέ Νάπο και γω από συνθήκες διαβίωσης, δεν θυμάμαι και πολλά καλά πράγματα! Είχε έρθει η σύζυγός μου μια φορά το 89 να με δει στην Ναυτική Εβδομάδα στο Φάληρο και όταν μπήκε στην πρυμιά καμπίνα του ΛΕΩΝ την πήραν τα κλάματα από αυτό που είδε! Τα έχτισαν οι Αμερικάνοι για να πολεμήσουν έναν πόλεμο μόνο και τα κρατήσαμε άλλα 50 χρόνια μετά εμείς... Ένα καλοκαιρινό μεσημέρι θυμάμαι κατάκοπος πήγα στην "ζεστή" καμπίνα μου να κοιμηθώ και με το που έπιασα με τα χέρια μου τα σίδερα του πάνω κρεβατιού για να ανέβω, ζεματίστηκα και τα άφησα. Μετά μέτρησα, η θερμοκρασία ήταν 50C βαθμούς μέσα στο δωμάτιο... Την έβγαλα στο κατάστρωμα! :) Ιστορίες τέτοιες, πολλές! Μια τέτοια καμπίνα Αξιωματικών φαίνεται εδώ του κουτιού. Φανταστείτε την μετά από 50 χρόνια καθημερινής χρήσης και περί τις 30 φορές βαμμένη...:) http://www.navsource.org/archives/05...ior/img653.jpg |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Ακρωτήριο Horn !
Μεγαλειώδες αλλά και φοβερό !! Ανοίξτε σε full screen το θέαμα είναι μεγαλειώδες ! |
Απάντηση: Ακρωτήριο Horn !
Συγκλονιστικό......:wo20:
|
:wo20:
:ye02::ye02: |
:wo07: |
:th11: Καπτεν... η δύναμη της φύσης ...
Απορω πως εγιναν οι ληψεις, γιατι είναι από αέρα κ από θάλασσα... ποιο ελικόπτερο πετά με τέτοια θύελλα..?:confused: |
Eντυπωσιακό και ολίγο .... "τρομακτικό" ... :o
|
digital cinema ... τρομερή δουλειά :ye02: |
Σεβασμός στις δυνάμεις τις φύσεις και πόσο μάλλον τις θάλασσας. :cool: :cool: :cool: Ωραίο βιντεάκι. :) :) ;) |
Πολύ καλό Στράτο !
|
:wo16::wo10:Aπιστευτο θεαμα.....πυρ,γυνη κσι θαλασσα....:p:p
|
Περασμα Drake.. ;);)
|
Πολυ καλο! :ye02: Εχει παιξει παλι προσφατα οποτε θα ηταν καλο κσποιος mod να τα ενωσει: http://www.gsforum.gr/%CE%A3%CE%BA%C...3%CE%B1-27892/ |
Απόσπασμα:
|
η φρεγατα ολα τα λεφτα!
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:47. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!