![]() |
Απάντηση: Πολύχρονη Ξανθούλα !!
Ευχομαι χρόνια πολλά και καλά.
|
ξανθη καλησπερα και τις καλυτερες ευχες μας για εσενα και την οικογενεια σου:):):)
|
Χρόνια πολλά σου εύχομαι σημερα που γιορτάζεις κι όλου του κόσμου τσι χαρές να τσι σφιχταγκαλιάζεις. :lo06: |
Ξανθή μας, να είσαι καλόχρονη κ πολύχρονη,
να χαιρεσαι τον Σταύρο κ τα παιδάκια σου:) |
Χρόνια πολλά Ξανθή .Να σε χαίρονται τα παιδιά και ο Σταύρος .
Και καλό πτυχίο .:) |
Ξανθουλα μου να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη.Να έχεις πάντα χαρές στη ζωη σου και το χαμόγελο στα χείλη.Να σε χαίρονται ο Σταυρός και τα παιδάκια σου και του χρόνου αποφοιτη και οδηγός σε ότι ονειρευσαι.:wh12::di55:
|
Γλυκο κοριτσι με το γλυκο χαμογελο πολύχρονη ολες οι επιθυμίες σου ευχές μου να χαίρεσαι την οικογένεια σου :)
|
χρονια πολλα Ξανθουλα να σε χαίρεται η οικογενεια σου...!!! :wh05: |
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑΑΑΑ....Τι λέει ρε ψυχή?είναι η μέρα σου σήμερα εεεε????Να σε χαιρόμαστε όλοι και ποιο πολύ ο Σταυρακος και τα παιδιά σου...Να μας χαρίζεις πάντα απλόχερα την ζεστασιά και το χαμόγελο όπως το κάνεις μέχρι τώρα,να είσαι γερή εσύ και η οικογένειά σου για να ζήσετε έντονες στιγμές χαράς,αγαλλίασης και οικογενειακής θαλπωρής :ye33:
:wh12::wh11::wh08::di07::di07: Σταύρο να την χαίρεσαι και να την αγαπάς http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/0002020B.gif |
Χρονια σου πολλα..:)
|
Ξανθή μου χρόνια σου πολλά...να έχεις πάντα αυτό το ανεξίτηλο χαμόγελό σου....
|
Χρόνια σου πολλά Ξανθή πάντα με υγεία & αγάπη να χαίρεσαι όλη σου την οικογένεια !! Με τις θερμότερες ευχές ---<---<--((
|
Χρόνια Πολλά Ξανθούλα, να χαίρεσαι την οικογένεια σου με υγεία και αγάπη!:ha15:
Σταυράκο να την χαίρεσαι φίλε μου!:ye33: |
Χρόνια Πολλά και Καλά Ξανθούλα και από την Ειρήνη. Να σε χαίρεται ο ψηλός.
|
Χρόνια Πολλά και Καλά.
Πάντα υγειής και ευτυχισμένη όπως είσαι.:ye28: |
ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΎΧΡΟΝΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ..!!! |
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, να είστε καλά και πάντα όρθιοι...:)
|
Με ταχυδρόμο την καρδιά, τη σκέψη αεροπλάνο Στέλνω ευχές, χρόνια πολλά, σε φίλους που δε φτάνω. Ξανθούλα πολύχρονη με υγεία πάντα χαμογελαστή και δυνατή Στάυρο να έσαι καλά να την καμαρώνης :ye33: |
Πολύχρονη να είσαι Ξανθή μας! Πάντα δραστήρια και χαμογελαστή να σε χαίρεται η όμορφη οικογένειά σου. Πολλά φιλιά
|
Ξανθή
Χρόνια σου πολλά. Να είσαι πάντα καλά και εκείνο το χαμόγελο να μην φύγει ποτέ από το στόμα σου. |
Η χαρά μου μόλις άνοιξα τον υπολογιστή δεν περιγράφεται ............................
:ha05: Αισθάνομαι πολύ πλούσια που έχω για τόσους πολλούς και εκλεκτούς φίλους μέσα σε αυτή την τεράστια παρέα. :lo07: Οι ευχές σας με τιμούν ιδιαίτερα, το ενδιαφέρον σας, η αγάπη σας μέσω μηνυμάτων και τηλεφώνων όλη μέρα με συγκίνησαν πραγματικά. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα, υγεία, ευτυχία, αγάπη, καλή παρέα και λίγα λεφτάκια, έστω και μόνο για βενζίνα για να μπορούμε να βρισκόμαστε με τα φιλαράκια μας σε όλη την χώρα, τα υπόλοιπα βρίσκονται.Να είστε πάντα καλά !!!! :th05::th02::th02::th02::th05: :di52::di53::di52::di54: |
Ξανθούλα Χρόνια Πολλά και καλά γεμάτα υγεία για σένα και την οικογενειά σου οι καλύτερες ευχές μου να σε ακολουθούνε πάντα. :re25: :re25: :re25: :) :) :) |
Ξανθουλα....:wh06::wh11:
|
Χρόνια Πολλά πολύχρονη!
|
Χρόνια πολλά με υγεία, Ανδρέας Μαρία :di59:
|
Ξανθουλα χρονια σου πολλα με υγεια!!! Να τους χαιρεσαι ολους!! Να εισαι παντα καλα με πολλα και ομορφα χλμ με τον Σταυρο! Φιλια!!
|
Ξανθή Χρόνια Πολλά:)να είσαι πάντα καλά και να παλεύεις για τούς στόχους σου χαμογελαστή:) Καλό πτυχίο και όλα καλά:):) |
Ξανθούλα, χρόνια πολλά!! Οι επιθυμίες σου ευχές μας!!! Σταύρο, να τη χαίρεσαι φίλε!! Λάκης-Σοφιάνα |
Ξανθούλα χρόνια σου πολλά, να σε χαίρεται ο Σταυρής σου και τα δυό αγγελούδια σου ,η Αλεξάνδρα και ο Θανασάκης !!!
Nα έχουμε τον χρόνο και κανά βενζινάδικο να κάνουμε ταξίδια με ένα ή και 2 μηχανάκια !!! :ye33: |
Ξανθή Χρόνια σου Πολλά!!!:):)
|
Πολύχρονη Ξανθούλα και πάντα αξιολάτρευτη!!!!!! :hi39::hi39::hi39::hi39::wh12::wh08::wh09: |
Χρόνια Πολλά Ξανθή έστω και καθυστερημένα !! |
Ξανθή πολύχρονη και καλόχρονη. Nα χαιρεσαι την οικογενεια σου και να πατε τις ωραιοτερες εκδρομες με το Σταυρο. Καλή πρόοδο !
|
Γκυκια ξανθουλα. τωρα μου είπε για τα γενεθλια σου. :u55:
χρονια πολλα ομορφουλα μου και να εισαι ευτυχισμενη και χαρουμενη :sm2: |
: Wh06:: Wh08:: Wh11:
|
Σας ευχαριστώ πολύ φιλαράκια, να είστε όλοι καλά........................:lo07:
Προλαβαίνετε ακόμα ................................οι ευχές κρατάνε 40 ημέρες ...........................:lo05: |
Ξανθούλα πολλά Χρόνια πολλά και καλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου!! Πολλά φιλιά και απο την Ελπίδα.
|
Καθε ευχη μας να σε συντροφευει.
Χρονια καλα και ευτυχισμενα. Κωστας-Νατασα |
ΠΟΛΥΧΡΟΝH :sm2:
|
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΜΑΡΙΑ :wh05::wh08::wh05: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:54. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!