![]() |
Απάντηση: "Προσκύνησαν" Τούρκοι και Γερμανοί: Παράδειγμα η Π.Α. γ
Κρατάει χρόνια αυτη η κολόνια......
Όταν δεν σε ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες σχέσεις, ο εύκολος τρόπος είναι να βριζεις και να είσαι αντίθετος με όλους και όλα.....Γενικά να μην δέχεσαι την άλλη αποψη Μπορει να χαλάει το κλίμα των όμορφων σχέσεων του φόρουμ και στα ωραία που συμβαίνουν εδω μέσα, αλλα υπάρχουν και αυτα.... |
Απόσπασμα:
Μετά ζητάς και τα ρέστα βάζοντας αποσπάσματα από αλλά θέματα… γιατί δεν πήρες μέρος τότε και έρχεσαι τώρα ύπουλα να παραθέσεις λίγες γραμμές από αποσπάσματα ??? Γιατί δεν βάζεις τα ποστ αυτών που έβριζαν και προκάλεσαν την αντίδραση μου ??? Άραγε τι προσδοκείς φέρνοντας <<επί προσωπικού>> το θέμα? |
ενώ ο ίδιος γράφει πριν ένα μήνα... Απόσπασμα: Αρχική Δημοσίευση από TEOSS [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] Z atomic Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι (ίσως και τίποτα). Γραφώ για πλάκα και για να μην μένουν αναπάντητες οι κραυγές ύβρεων και ψευτομαγκιάς. Αδιαφορώ κατ΄ ουσίαν για τα υπόλοιπα. Γιατί.... Η ουσία είναι ότι 150.00 πήγαν με πρόθεση να κάψουν τα ΜΑΤ και την Βουλή και φύγαν ….ξεπουπουλιασμένες. Όταν οι συντρόφισσες πουλακίδες μπορέσουν και το καταφέρουν… άνοιξε άλλο θρεντ. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω άλλο σ΄αυτό εδώ… Αλήθεια, η παραπομπή που έβαλες τι νομίζεις ότι σημαίνει? Το <<για πλάκα>> λες να αναφέρεται στα …1235 ποστ μου ή στην συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο θέμα? Για να μην αναρωτιέσαι απαντώ στις επόμενες …λέξεις της ιδία παραγράφου!!!:lo19::lo19::lo19: |
Για να μην αναρωτιέσαι απαντώ στις επόμενες …λέξεις της ιδία παραγράφου!!!:lo19::lo19::lo19:
|
:re01::re20::re01:
|
Μας αφήνεις άφωνους βρε Τεό με το πείσμα σου να κάνεις μαντάρα όπου γράφεις,
τελείως έξω από το φιλικό κ συναδελφικό πνεύμα του φόρουμ.... Εδώ δεν είμαστε να μετρήσουμε ποιός είναι ο πιό βαρβατος... η ποιός θα πει την τελευταία λέξη.... Άλλο αναζητούμε εδώ... πχ την παρέα, την συντροφικότητα, την αλληλεγγύη, την γνώση σε θεματα μοτοσικλέτας κ ταξιδιών... την φιλία ίσως... γιατί εσύ σε όλα αρνητικός??:( και εριστικός..... πιάσε τον ρυθμό του φόρουμ παλληκάρι μου ..... όλοι οι καλοί χωράνε...:) Μην λοιδωρείς τον άλλον.... κανείς μας δεν είναι τέλειος.... αλλά εδώ δεν είμαστε για να μετρήσουμε την ευφυία μας, εδώ είμαστε για να γουστάρουμε κ να ξεπερασουμε λίγο την καθημερινότητα κ την μιζέρια της....;) ..... |
Απόσπασμα:
ρε Χάρη ισως δεν εχει δει το το χαμογελο σου στην παρεα ... εξημερωνει αγανακτισμενους και φορτωμενους , καλεσε τον ρε θα στρωσει και αυτος ;) |
Απόσπασμα:
Και βέβαια κάνεις δεν <<προσκύνησε>> Η διάκριση των Ελλήνων σημαίνει ότι είναι σωστοί επαγγελματίες.>> Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανα πάνω στο δημοσίευμα του defencenet και αμέσως χαρακτηρίστηκα αδαείς και συμπλεγματικός , ζήτω εξηγήσεις από τον υβριστή gemara και πετάγεται o frits και με λέει γελοίο!!! … αυτός είναι ο ρυθμός του φόρουμ??? Μήπως ο συγχρονισμός??? Γιατί διακρίνω κι ένα πονηρό <<rotation>>… Υ.Γ. Το σύνολο του γραπτού σου που είναι γεμάτο με προσβολές και συκοφαντίες εναντίον μου δεν αξίζει να σχολιάσω. |
"Γραφώ για πλάκα και για να μην μένουν αναπάντητες οι κραυγές ύβρεων και ψευτομαγκιάς"
Και εγώ δηλαδή γιατί να μην το μπορώ να κάνω το ίδιο ;:rolleyes: Τώρα την έπεσες στον "Siraxanz' που κακιά κουβέντα δεν έχει πει για άνθρωπο, αποκαλείς "υβριστή" τον "Gemara", τώρα θα πεις και μένα δικηγόρο τους. Στο ξαναέγραψα ότι υπερασπίζομαι μόνο τον ευατό μου, δεν μου αρέσει να μπαίνω να διαβάσω ένα ποστ και να "πέφτω" πάνω στους χαρακτηρισμούς σου. Το δικό μου ποστ αναφέρεται αποκλειστικά στους χαρακτηρισμούς σου στο Gemara, έτυχε να είναι αυτός θα μπορούσε να ήταν κάποιος άλλος, δυστυχώς εδώ μέσα έχει αρκετούς "υβριστές και ψευτομάγκες" τους οποίους "επαναφέρεις" στην τάξη. Δεν έκανα τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνεις εσύ με όσους διαφωνείς, είτε γεμίζοντας τα ποστ με ειρωνικές φατσούλες είτε φτάνοντας να αποκαλείς συμφουρίτες, χουντικούς και ξεπουπουλιασμένες κότες.... |
Απόσπασμα:
Πάω στοίχημα ότι εσύ το κανόνισες να μας ανοίξουν το μουσείο:D Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μοιραζόμαστε ταξιδιωτικές εμπειρίες μοτοσικλετιστικές ιστορίες, τεχνικές εμπειρίες, οινοπνευματικές εμπειρίες αντάμα με τριγλυκερίδια κ HDL-C:D Να γνωρίζουμε νέους φίλους από όλη την Ελλάδα... Αυτά είναι.... |
:re26::re26::re26: Μετάνοιες θα κάνω στον Ύψιστο Θεό γιατί άλλο δεν αντέχω τον Τέο τον σοφό! Συκοφαντίες και προσβολές από τον Χάρη, τι να πω ρε Θοδωρή... :u60: Θα ξανακάνω μετάνοιες για να πιάσουν σίγουρα!!! :re26::re26::re26: |
Απόσπασμα:
καμμία πρόθεση τέτοια και το δηλώνω εις επήκοον όλου του φόρουμ! Που βλέπεις τις συκοφαντίες... εκτός αν κάνω λάθος όταν σε διαβάζω και εννοείς άλλα από αυτά που γράφεις... Τα επίθετα πεισματάρης , εριστικός και αρνητικός χρησιμοποίησα πολύ προσεκτικά και προβληματίσου μην τα παίρνεις για συκοφαντίες ... Εγραψα για να σου πω τι εισπράτω από εσένα δεν τα έγραψα να σε συκοφαντήσω!!! Όταν διαβάζω τα γραφόμενα σου, λοιπόν αυτό εισπράτω. Είναι λοιπόν η γραφή σου που προσπαθώ να εκφράσω και όχι για να σε μειώσω η να σε συκοφαντήσω..... Τώρα αν θες να σου πω για το σχολιασμό σου στο θέμα που σπαμάρουμε:cool:... Μπορεί να έχεις χίλια δίκια σε αυτά που γράφεις, ότι είναι ασκήσεις εκπαίδευσης Νατοικής ομάδας κλπ... Εξέφρασες μια χιλιόσωστη άποψη...συμφωνώ... όμως αυτό δεν αλλάζει σε τπτ την γενική αίσθηση του άρθρου... Η Ξανθή που το ανέβασε ήθελε να μοιραστεί μαζί μας μιά είδηση που την ικανοποίησε σαν Ελληνίδα και θέλησε να μοιραστεί μαζί με όλους εμάς αυτό ακριβώς και να νοιώσουμε και εμείς μια κάποια ικανοποίηση για την Ελληνική πρωτιά.... Τουλάχιστον εγώ έτσι ένοιωσα και έτσι το εξέλαβα... Επίσης αυτό το είχαμε ξαναδιαβάσει κ σε αυτό έχεις δίκιο.. αλλά τι να λέει... Πιάσε τον ρυθμό Θοδωράκη....τπτ άλλο και μην προσπαθείς με το πληκτρολόγιο, πάνε και σε καμμιά βόλτα, η σε καμμιά συνάντηση δεν κακό Έχουμε δεκάδες ένστολους εδώ μέσα, φίλους αγαπητούς και αγαπημένους... εδώ αγαπάμε τις μηχανές και την καλή παρέα, ένας για όλους και όλοι για έναν.... Δεν ψάχνουμε να μαλώσουμε και να συκοφαντίσουμε...ξαναλέω :) Δεν περιμένω απάντηση και αν απαντήσεις δεν θα επανέλθω γιατί από μεριάς μου το εξάντλησα!:o |
Δεν κρατιέμαι!!!!!!
Χάρη μου, ξέρεις πως σ' εκτιμάω, όπως και τον Σταύρο... αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν ενοχλεί, όσους διαβάσουν προσεκτικά το θέμα, η αντιμετώπιση προς τον Θοδωρή. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το νούμερο #15 και το ΝΟΥΜΕΡΟ #20... Που είδατε ότι ξεκίνησε να προκαλεί ο Θόδωρος, το φόρουμ ή την Ξανθή;;;; Το defence και λοιπούς πατριδοκάπηλους ίσως... αλλά το φόρουμ δεν έχει τέτοιους... έτσι δεν είναι;;;; |
[/quote] Απόσπασμα:
Είναι φανερό πλέον ότι ένα βασικό πρόβλημα δεν είναι η κατανόηση των γραπτών αλλά η ανάγνωση τους ! Η κατανόηση είναι δυσκολότερη και γι΄αυτό έχει <<ελαφρυντικά>>. Τώρα εσύ χωρίς να διαβάσεις … <<κατανοείς>> ότι θέλεις ! Μα δεν έκανα χαρακτηρισμούς στον gemara αλλά ζήτησα διευκρινήσεις … για διάβασε Αρχική Δημοσίευση από gemara [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] Προκαλείς Ξανθή μου, προκαλείς τους αδαείς και συμπλεγματικούς![IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG] ............ Γι αυτό και παρελάσεις πλέον γίνονταιπαρουσία μόνο Στρατιωτικών αφού έχουν ξεκουμπιστεί όλοι οι νυν πολιτικοί από τα μάτια του κόσμου. Θες να πεις κάτι με τον ειρωνικό πρόλογο και τον χουντικό επίλογο?????? Ερώτηση με 6 ? έκανα !!! Μια διόρθωση…. όχι ειρωνικός αλλά καθαρά υβριστικός ο πρόλογος. Ας απαντούσε ο ίδιος, λέγοντας ότι δεν αφορούσε εμένα το σχόλιο και (εάν ηθελε) ότι δεν θεωρεί σωστό να εκπροσωπούν την Ελληνική πολιτεία μόνο στρατιωτικοί, παρότι αυτό έγινε σαν γεγονός. Τόσο απλά θα έληγε το θέμα…. Εφόσον όμως δεν έδωσε διευκρινήσεις και στο κομμάτι που με αφορά (αδαείς και συμπλεγματικός) ΕΙΝΑΙ υβριστής. Εάν θέλεις διευκρινήσεις για αλλά θέματα να ποστάρεις όταν συζητούνται ή και τώρα, αλλά εκεί ... και εφόσον ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ όλα τα ποστ. Τέλος πες μου, εσύ και το …rotation εξυπηρετείτε σε κάτι? |
Άλλο ένα θέμα, που ανέβασε μια κυρία......και δυστυχώς δεν καταφέραμε να σεβαστούμε την διαφορετικότητα που πρέπει να υπάρχει , μεταξύ μας:cool:
Μέχρι την αντιπαράθεση, οι απόψεις ήταν σεβαστες και όμορφα γραμμένες... Μέχρι και ο Θοδωρής, ήταν ηπιος και νομίζω τεκμηριωμενος..... Υπάρχουν και κάποιοι όμως που γουστάρουν τα προσκυνηματα και τις κόντρες,σουζες,ανάποδα ψαλιδια, κλπ.....πρέπει να σεβόμαστε και αυτούς Όλα τα υπόλοιπα είναι κουραστικά πλέον και το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποτρέπουν πολλούς φίλους να εκφράζουν απόψεις....:cool: Χιλιοειπωμενα πράγματα, που δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά και να τα ξεπεράσουν..... Στο θέμα μας τώρα..... Οι πιλότοι μας....βλέπουν τους Τούρκους συμμάχους μας,σαν φίλους ή προσπαθούν μέσω των ασκήσεων αυτών,να πηδηξουν τους Τούρκους και να τους πάρουν τις κυλωτες;;;;;;;; Σορυ για τις κυλωτες.....:D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και εγώ διαφωνώ με την θέση σου στο θέμα της παρέλασης αλλά δεν θα σε πω "τσόγλανο-αριστερή πουλακίδα" (έκφραση του Τεοςς) εδώ Το ξαναέγραψα ότι δεν θέλω να μπω στην ουσία του θέματος του ποστ, δεν θα οδηγήσει πουθενά. Επίσης ας αποφασίσουμε πότε το defence.net έχει δίκιο και πότε όχι. http://www.gsforum.gr/603283-post170.html Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δεν μπορω να σε πω χουντικο ή να με πεις αναρχοκου#####...:cool: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όρισε τι εννοείς rotation και θα σου απαντήσω ... |
Απόσπασμα:
|
Μπράβο και πάλι μπράβο στους πιλότους μας !!! :re25::re25::re25: |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ και ανταποδίδω την καλημέρα!!!!! Πράγματι είμαι στο Παρίσι αναμένοντας την πτήση για Τόκυο... από εκεί, μάλλον αύριο, Αραβικά Εμιράτα και αν προλάβω Νιγηρία... Αλλιώς Ελλάδα και μετά το πιθανότερο Κίνα. Χαιρετισμούς και καλά να περνάτε!!!!:):):) |
Απόσπασμα:
εσυ οτι και να πεις....δικαιολογεισαι:sm7: καλα ταξιδια.......και το νου σου:ye33: |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: Eyxaristw kwsti!!!! |
Απόσπασμα:
όπως και να έχει καλό ταξίδι! Δεν το έκανα αυτό ρε φίλε που να με απειλούσαν με σουραμπάγια!:ye02: |
Απόσπασμα:
Ψοφάει για.... αεροπλάνα ο μανιακός.....:D |
Απόσπασμα:
Είμαι μεγάλη κότα στον αέρα.......:o |
Απόσπασμα:
Καθένας μπορεί να συμφωνεί ή διαφωνεί με δημοσιεύσεις οποιουδήποτε site αρκεί να μην είναι υβριστικές προς άλλους, όπως η συγκεκριμένη αναφορά σε <<αδαείς και συμπλεγματικούς>> ή όπως παλαιοτέρα σε … <<γυμνοσάλιαγκες του φόρουμ>> (επειδή τόλμησα να πω την γνώμη μου και να αμφισβητήσω την … χαρούμενη πτώχευση του Γαρουφακη).!!! Εξακολουθείς να κόβεις από γραφόμενα μου ότι νομίζεις ότι σε συμφέρει. Αποκαλώ τους αναρχικό- μπαχαλάκιδες <<τσόγλανο-αριστερές πουλακίδες>> και δικαιολογώ το γιατί. Όπως στο ποστ 169, αποκαλώ <<μαλακοτσόγλανους>> τους 5 πλιατσικολόγους εμπρηστές που αναφέρει ο stukas. Δεν αποκάλεσα έτσι συμφορουμιτη, εάν κάποιος ανήκει σε αυτές τις ομάδες και παρεξηγήθηκε … ξυδάκι (από το ξύδι)!!! Για τον φίλο gsmaniac, οι πιλότοι είναι πάνω απ΄ όλα επαγγελματίες. Εάν στο σενάριο της άσκησης του ΝΑΤΟ, Έλληνες και Τούρκοι πρέπει να συνεργαστούν …. συνεργάζονται, εάν είναι αντίπαλοι …. παίρνουν κυλόττες!!! ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:Απορία:Ενώ στη Θάλασσα τι. :u60:Άλλα μου έλεγες προχθές. Θα το ξέχασες μάλλον…………….:wo20: |
Απόσπασμα:
ασφαλως........απλα μου αρεσει η λεξη:D |
Απόσπασμα:
εγω με εναν φιλο πιλοτο που μιλουσα καποτε...........καταλαβα οτι δεν το βλεπουν σαν επαγγελμα σιγουρα ειναι και επαγγελματιες, αλλα η πορωση υπερτερει.......νομιζω:o |
Απόσπασμα:
στην θαλασσα ειμαι ψαρι......:u58: |
Απόσπασμα:
|
για ιστορικους λογους ας μας εξηγησει ενας αεροπορος εαν το F4 μπορει να παιξει κλειστη αερομαχια με F16...
το F4 ξεκινησε σαν βομβαρδιστικο/μαχητικο και 20 χρόνια μετά το F16 σαν ελαφρυ μαχητικο ειδικό σε κλειστες αερομαχίες. Ακόμα και στην εκδοση F4 2020 terminator η κυρια βελτιωση ηταν η δυνατοτητα κρουσης αερος-εδαφους αρα δεν μπορει να παιξει με τον "αντιπαλο" F16 Block 52+ . Απο αυτην την οπτικη γωνία υποθετω δεν ειναι ορθοδοξη η αντιπαράθεση ενος ελληνικου F16 και ενός τουρκικού F4. Στις διασυμμαχικες ομως δραστηριοτητες ακομα και η παράθεση γεύματος εξελίσσεται σε "μαχη" εντυπωσεων. Αρα η καλη παρουσία των Ελλήνων Αεροπόρων "πείραξε" τα στομάχια κάποιων. |
Απόσπασμα:
Με τον όρο <<επαγγελματίες>> εννοώ άριστα καταρτισμένοι και πειθαρχημένοι πιλότοι και όχι βέβαια άνθρωποι που απλά <<ασκούν ένα επάγγελμα>> ή που βλέπουν την εργασία τους σαν <<ένα επάγγελμα>> . Όλοι έχουν αγάπη και πώρωση γι αυτό που κάνουν αφού ουσιαστικά αφιερώνουν την ζωή τους. Η πώρωση αυτή δεν σημαίνει ότι θα <<κρεμάσουν>> μια άσκηση ή χειρότερα μια πολεμική επιχείρηση επειδή δεν γουστάρουν πιλότους ή στρατεύματα που θα κληθούν να υποστηρίξουν. Εάν η άσκηση έχει σενάριο να βομβαρδίσουν για να απεγκλωβιστεί ένα Τουρκικό τάγμα … θα το κάνουν, εάν συνοδεύουν ένα σμήνος βομβαρδιστικών … θα τα προστατέψουν από εχθρικά μαχητικά. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθω ότι υπάρχει εν ενέργεια πιλότος που θα ενεργούσε <<αυτόνομα>> και <<πωρωτικά>> σε ΝΑΤΟικη άσκηση ή πολεμική επιχείρηση. |
Απόσπασμα:
Φιλέ η διάφορα μεταξύ F4 και F16 είναι σαν του Varadero με το CBR600RR!!! Το F4 δεν σχεδιάστηκε για κλειστές αερομαχίες και έχανε σε αυτές από όλα τα μικρά κι ευέλικτα αεροπλάνα της γενιάς του(2ης) όπως F5,MIG21,MirageF1 … Πόσο λοιπόν από το F16 είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Μόνο το γεγονός ότι εισήγαγε την αεροδυναμική αστάθεια ως πλεονέκτημα υπερευελιξίας φτάνει να καταδείξει την τεράστια διάφορα τους. Αυτό είναι κάτι που ακλούθησαν ΟΛΟΙ οι κατασκευαστές μαχητικών. Οι πιλότοι μας όμως δεν περιμένουν ένα σχολειό ή μια άσκηση του ΝΑΤΟ για να βρεθούν αντιμέτωποι με Τούρκους πιλότους για να αποδείξουν τις ικανότητες τους, ούτε η συγκεκριμένη διάκριση ήρθε αντιμετωπίζοντας τα F 4. Από τον πίνακα βλέπουμε μάλιστα ότι συμμετείχαν και ως <<Participant>> και ως << Red Air>> προσομοιώνοντας απειλές … Report TLP 2011-3 - McDonnell Douglas F-4 Phantom II - Wikipedia, the free encyclopedia General Dynamics F-16 Fighting Falcon - Wikipedia, the free encyclopedia Και το Δελταπτέρυγο Μ2000 είναι αεροδυναμικά ασταθή. Λίγη προσοχή στο τι σημαίνει η έκδοση <<Ν>> με την οποία συμμετείχαν οι Γάλλοι ! Dassault Mirage 2000 - Wikipedia, the free encyclopedia Dassault Mirage 2000N/2000D - Wikipedia, the free encyclopedia και λίγα θεωρητικά ! factors affecting aircraft stability aerodynamics |
Απόσπασμα:
Γιάννη ευχαριστώ!!!:) Ήμουν ναυτικός, μεταξύ άλλων, από το 1978 έως το 2008... έκτοτε είμαι τυπικά στο γραφείο, αλλά τρώω πιο συχνά στα αεροπλάνα, απ' ότι σπίτι μου!!!:rolleyes: Την ίδια κουβέντα μου έλεγαν συνάδελφοι παλιότερα (δεν την κάνω με τίποτα αυτή τη δουλειά)... εφέτος μου έλεγαν "καμμιά δουλειά ρε φιλαράκι;;;"... καταλαβαίνεις λοιπόν, πως "άμα δεν βρέξεις κώλo, δεν τρως ψάρι"!!!! Εμένα ο κώλoς μου μπορεί να μούλιασε, αλλά το ψάρι από το σπίτι δεν έλειψε...:cool: Πάντως, η αλήθεια είναι πως η δουλειά που κάνω μου αρέσει, έχει ενδιαφέρον και "σχετικά" καλή αμοιβή... αυτό σημαίνει πως έχει και "άλλες" δυσκολίες!!!;) |
:re25::re25::re25:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:55. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!