![]() |
Απάντηση: Καφεδάκι στο Ρίο - Σάββατο 6 Ιουνίου 09
Να ρωτήσω...
Τα παιδιά από την Αθήνα, τι ώρα θα ξεκινήσουν?? |
Λοιπόν εγώ στα Καλάβρυτα θέλω να πάω,τώρα αν θα πάω από Ρίο ή Ξυλόκαστρο δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.Αποφασίστε και μέσα είμαι:).
Πρέπει να ψηφίσω?Αν ναι ψηφίζω Αχαία!! |
ναι ρε παιδιά ξυλόκαστρο 11.00 11.30 αλλά που ακριβώς??????????:):):)
|
Απόσπασμα:
Άσε ν' αποφασιστεί οριστικά από τον ΝΝΝ, ότι η συνάντηση θα γίνει Ξυλόκαστρο κ το μέρος θ' ανακοινωθεί ......:) . |
Επειδή σήμερα έχουμε Πέμπτη
και μέχρι τώρα οι περισσότεροι που έχουν δηλώσει είναι εκτός Αχαίας και από αυτούς που έχουν δηλώσει όλοι (εκτός από τον lykos27) είναι ΟΚ για Ξυλόκαστρο) προτείνω να το κλείσουμε τώρα για Ξυλόκαστρο και να μαζέψουμε τελικές συμμετοχές. Νίκο, πες μας το μέρος στο Ξυλόκαστρο που προτείνεις να πάμε. |
Τελικά το Λυκόπουλο δεν θά' ρθει;;;:yz
|
Απόσπασμα:
o GANTZA, o fire red;;; :yz |
Απόσπασμα:
Οποτε αντικειμενικα ειναι λιγο δυσκολο για μεθαυριο μιας και θα το ηθελα πολυ να ερθω.Στην επομενη βολτα θα ειμαι παρον. Καλα να περασετε ευχομαι και προσοχη στο δρομο. |
Απόσπασμα:
|
Ραντεβού λοιπόν οι Αχαιοί, το Σάββατο 6/6 στις 10:15 λίγο μετά τα διόδια του Ρίου, για ξεκινήσουμε για Ξυλόκαστρο. Οκ?
Jefe |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πόση ώρα θέλετε να φτάσετε Ξυλόκαστρο ? |
Απόσπασμα:
CAFE BAR - RESTAURANT ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΥΚΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 1 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ Τηλ : 2743028554 - 25690 Βρίσκεται στο πλάι του Πευκιά, επί της παραλίας. |
Απόσπασμα:
|
Ρε παιδιά, τώρα που το θυμάμαι, έχω μια φίλη εκεί που έχει κάποιο καφέ, και ένα στην παραλία...
Αλλά δεν ξέρω πως το λένε, και δεν το θυμάμαι καθόλου :):):) (με θέλει άλλος για φίλο? να μην θυμάμαι το μαγαζί του?? :sm7:).. Αν όμως θελήσουμε, θα μάθουμε.. |
Κατά 90% (παίζει μια δουλίτσα) μέσα και εγώ..
|
Τότε για εμάς από Αθήνα 09:30 στα διόδια , πληρώνουμε και περιμένουμε !!!!! |
Και εγώ την ίδια απορία έχω........:confused:
Απόσπασμα:
|
Εννοείς διόδια Ελευσίνας?:Απορία:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Θέλουμε σκάρτη μία ώρα για να είμαστε Ξυλόκαστρο. Κ άν έχει κ ευνο'ι'κό άνεμο......:sm7:
Jefe |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μαργαρίτα, συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά πριν 5 λεπτά γύρισα σπίτι κ μόλις "μπήκα" στον υπολογιστή ....:) Το ραντεβού είναι 09.30 συνάντηση κ 10.00 αναχώρηση για Ξυλόκαστρο (όχι Ρίο). Το σημείο συναντήσεως είναι τα ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ !!!! Πληρώνεις κ αμέσως μετά σταματάς δεξιά (50 μέτρα).... . |
Καλημέρα σε όλες κ όλους. Μήπως πρέπει να οριστικοποιήσουμε το μέρος συνάντησης στο Ξυλόκαστρο?
Jefe |
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1. ΝΝΝ 2. skippybi 3. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 5. gsa1200 6. Jefe 7. zervas 8. Arkas 9. Essel 10. margot 11. leonidas 12. Arisxios 13. Beduin 14. Αποστόλης (tiger) 15. Endy (φίλος του beduin απο USA) 16. ??? |
Απόσπασμα:
Εάν δεν έχει κάποιος αντίθετη γνώμη ...... το "κλειδώνουμε" ...... 11.00 - 11.30 στο "Τουριστικό" ..... . |
Εάν υπάρχει ενδιαφέρον για μετά τον καφέ,
πηγαίνουμε σε ταβέρνα για φαγητό ..... ;););) . |
Απόσπασμα:
|
Πως την είπαμε την οδό Καραμανλή?
Και 1 κι όλας!!! |
Απόσπασμα:
|
Το ραντεβού είναι 09.30 συνάντηση κ 10.00 αναχώρηση για Ξυλόκαστρο (όχι Ρίο). Το σημείο συναντήσεως είναι τα ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ !!!! Πληρώνεις κ αμέσως μετά σταματάς δεξιά (50 μέτρα).... Για οποιαδήποτε ανωμαλία προκύψει , ακυρώσει , καθυστέρηση η οτιδήποτε άλλο το τηλέφωνό μου είναι 6974501451 |
1. ΝΝΝ
2. skippybi 3. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 5. gsa1200 6. Jefe 7. zervas 8. Arkas 9. Essel 10. margot 11. leonidas 12. Arisxios 13. Beduin 14. Αποστόλης (tiger) 15. Endy (φίλος του beduin απο USA) 16. Alext 17. ??? |
1 Συνημμένο(α)
ΠΑΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ,
ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 8 ΜΗΝΩΝ. SORRY ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!:p:p:p |
1. ΝΝΝ.....................................................Πάτρα
2. skippybi................................................Πάτρα 3. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ.....................................Αθήνα 5. gsa1200................................................Αθήνα 6. Jefe......................................................Πάτρα 7. zervas...................................................Πάτρα 8. Arkas....................................................Αθήνα 9. Essel.....................................................Αθήνα 10. margot.................................................Αθήνα 11. leonidas................................................Αθήνα 12. Arisxios.................................................Αθήνα 13. Beduin..................................................Αθήνα 14. Αποστόλης (tiger)...................................Αθήνα 15. Endy (φίλος του beduin απο USA)..............Αθήνα 16. Alext....................................................Αθήνα 17. Porto Leone...........................................Αθήνα 18. Κύρος Γρανάζης......................................Αθήνα 19. ???....................................................... |
Απόσπασμα:
Προηγείται η κορούλα σου !!!! |
Απόσπασμα:
|
:sm7::sm7::sm7::sm7:
|
ακόμα καλύτερα!!!!:D
θα γίνει συνάντηση γνωριμίας Πατρινών με Πατρινούς και Πατρινών με Αθηναίους...;) |
Απόσπασμα:
Για το γκρούπ από Πάτρα 10:15 ραντεβού και αναχώρηση!!!;) όποιος θέλει καφέ, πρωινό κλπ ξεκινάει νωρίτερα ώστε να μην τον περιμένουν οι υπόλοιποι:hmmm: |
:yz Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν μπορώ να έρθω, αν και θα το ήθελα πολύ.
Παιδιά να περάσετε καλά και για μας που δεν μπορούμε να έρθουμε. :yz |
Απόσπασμα:
....για βενζίνη .... κάαααααπου στην διαδρομή ...... ΟΚ ;;;;;:) . |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:58. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!