![]() |
Απάντηση: MΠΟΤΑΚΙΑ εν όψει ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!
Απόσπασμα:
Ολοι οι κοντοι και μακρυποδαροι μαζευτηκατε βλεπω |
Δύο ζευγάρια για μένα,ένα 43 και ένα 44!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Spam ....
να εισαι καλά ρε Άκη για την πρωτοβουλία:ye33: (########---αμα δεν έβαζε πλατη ο Θείος vasorfa:p:p:rolleyes::lo19::lo19:) |
Για παμε να δουμε ποσα ποδαρια εχουμε::D
1.Varsofa 1 ζευγος Νο 47 2.Εftixis 1 ζευγος Νο 46 3.Αfias 2 ζευγη Νο 46 και 38 4.Tarkas 1 ζευγος Νο 43 5.Mark 1 ζευγος Νο 46 6.THANOSEOD 2 ζευγη Νο 43 και 44 7.Gasgs 1 ζευγος Νο 46 8. |
Έλα να οργανωθούμε:ye33:
1) vasorfa 2 ζευγαρια ν.47 ;) 2) Eftixis 1 ζευγάρι ν 46 11 28,8-29,4 θα τα πάρω ανεβένοντας Αθήνα για το Άγιο Όρος ;) 3) Afias 2 ζευγαρια ν.38 και ν.46 ;) 4)Tarkas 1 ζευγαρι ν. 43 ;) 5)Mark 1 ζευγαρι ν. 46 ;) 6)Thanoseod 2 ζευγαρια ν.43 και ν.44 ;) 7)Gasgs 1 ζευγαρι ν. 46 ;) 8) Mέχρι τώρα έχουμε 10 Ζευγάρια ήδη:ye33::ye33::sm2: Για να δούμε τι τιμή θα χτυπήσουμε:sm2: αν και κάτι μου λεει οτιδέν θα μείνουμε στα 10!!! (Παρακαλώ τσεκάρετε όλοι την παραγγελια:cool:) |
Απόσπασμα:
Ακη αν μπορεις ακολουθα την δική μου λίστα!!!:ye33:(μπαγασα...και οι 2 κάνοθυμε την ίδια δουλεια τον ίδιο χρόνο!!!Να ανησυχείς:p:p |
Απόσπασμα:
Η δικη μου λιστα ειναι πιο ωραια.......:u58::u58: :D:D:D |
Απόσπασμα:
vasorfa 2 Ζευγάρια:u58::u58::u58: |
Παιδιά μπορεί κάποιος να βάλει photo και όχι link για να είμαι σίγουρος τι θα πάρω ??
thanks |
κ εγω θελω ενα ζευγαρι...νουμερο 45
|
Απόσπασμα:
|
Αυτη ειναι και η απαντηση στο mail.... Dear Mr. Pantelidis, thank you for your email and interest in our products. The shoe cost actualy 19.99€ because of this unfortunaley it´s not possible to give a more discount. The postage to greece is 14.95€ We hope we can answer your questions. If you have further questions you can contact us also at tel +49 - 40 - 734 193 60. Sincerely, Detlev L O U I S I.A. Markus Brune (Order Entry) Detlev Louis Motorradvertriebs GmbH 21035 Hamburg, Rungedamm 35 Deutschland / Germany ......ενταξει,μην τρελλαθουμε,κατω απο 19,99 να δωσει τιμη,δυσκολο το εβλεπα....οσο για τα μεταφορικα θα μοιραστουν σε ολους και θα ειναι ελαχιστα....οσοι πιστοι προσελθετε....:);) |
9.-kostaskyriakos 1 ζευγος Νο 46.οριστικό
|
Για παμε να δουμε ποσα ποδαρια εχουμε::D 1.Varsofa 2 ζευγη Νο 47 2.Εftixis 1 ζευγος Νο 46 3.Αfias 2 ζευγη Νο 46 και 38 4.Tarkas 1 ζευγος Νο 43 5.Mark 1 ζευγος Νο 46 6.THANOSEOD 2 ζευγη Νο 43 και 44 7.Gasgs 1 ζευγος Νο 46 8.SenseiG 1 zευγος Νο 43 9.kostaskyriakos 1 zευγος Νο 46 10..... |
Στην εκδρομή θα τα πατήσουμε;;;:ye33:
|
βάλτε και εμένα στην λίστα για δύο ζευγάρια Νο 42 και Νο 39.
|
Παιδιά για μένα και ενα 36
|
Απόσπασμα:
|
1.Varsofa 2 ζευγη Νο 47 2.Εftixis 1 ζευγος Νο 46 3.Αfias 2 ζευγη Νο 46 και 38 4.Tarkas 1 ζευγος Νο 43 5.Mark 1 ζευγος Νο 46 6.THANOSEOD 2 ζευγη Νο 43 και 44 7.Gasgs 2 ζευγη Νο 46 και Νο 36 8.SenseiG 1 zευγος Νο 43 9.kostaskyriakos 1 zευγος Νο 46 10.peterv 2 ζευγη Νο 42 και Νο 39 11... |
[QUOTE=Ακιs;642722]
1.Varsofa 2 ζευγη Νο 47 2 ζευγη και για μενα μη μας την λεει ο θειος2.Εftixis 1 ζευγος Νο 46 3.Αfias 2 ζευγη Νο 46 και 38 4.Tarkas 2 ζευγη Νο 43 5.Mark 1 ζευγος Νο 46 6.THANOSEOD 2 ζευγη Νο 43 και 44 7.Gasgs 2 ζευγη Νο 46 και Νο 36 8.SenseiG 1 zευγος Νο 43 9.kostaskyriakos 1 zευγος Νο 46 10.peterv 2 ζευγη Νο 42 και Νο 39 11... |
:ye36: No 44.
|
ακη,σορρυ για την παρεμβαση;);)
αλλα βλεπω οτι θα μαζευτουν πολυ παραπανω απο 10 ζευγάρια,μηπως νατους εστελνες παλι ενα mailaki του στυλ.....η θα κοψετε κατι,η ΔΕΝ παιρνω τιποτα ......προσωπικα οταν ειναι να παεω πολλα πραγματα,ολοι στην αρχη με γραφουν αλλα.....oταν τριξω τα δοντια.....ολοι κολονουν:ha16: και παλι φιλαρακι σορρυ που σε ζαλιζω....αλλα θελω το καλυτερο για ολους μας:hi47: |
και επισης....δεν με λενε varsofa:u59:
:D:D |
Απόσπασμα:
ειμαι μακρυς, και....απολατστικος:p |
Απόσπασμα:
συμφωνω με τον φίλο varsofa....να στειλουμε κ άλλο email... |
Oριστική παραγγελία και από μένα . . . 1 ζευγάρι 42,2 ζευγάρια 43 και 1 ζευγάρι 44!!!
|
Αντε φτάσαμε τα 20 !!!! :re25::re25::re25: |
Απόσπασμα:
Παιδια ας ολοκληρωσουμε να προλαβει ο Ακης να τα παραγγειλει. Μην ξεχνατε την Μεγαλη βδομαδα πολλοι θα λειπουμε. Μπας και τα παρουμε πριν το Αγιο Ορος:ye33: |
Μήπως να λέγαμε οτι η παραγγελία θα κλεισει π.χ.την Τρίτη 3 απριλίου?
να έχει και ο Άκης την δυνατότητα για πίεση απο σήμερα μεχρι Δευτέρα?(αν φυσικά θέλει,ε!) |
Ωπ συγνώμη ένα λαθάκι,το 44 είναι 46!Μόνο η μητέρα μου δε μου έχει ζητήσει ακόμα . . . Νοιώθω περηφάνια που άνοιξα το θέμα!
|
Απόσπασμα:
|
Επειδή εγώ έχω ποντάρει στα μποτάκια θα έλεγα να κλείσει τη Κυριακή στις 23:59!Συγνώμη . . .
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο,τι Γουστάρει η Πλειοψηφία:ye33: |
Αυτό είναι γνώμη και kostaskyriakos . . . Ήταν και η αφορμή για το θέμα!Ευχαριστούμε και πάλι συγνώμη!!!:yz
|
Απόσπασμα:
Παρει δεν παρει εκπτωση ο Ακης πρεπει να του δωσουμε το πρασινο φως να κινηθει. Απο μενα το εχει |
Οταν θα ερθουν τα δεματα (2-3 σιγουρα )θα πεσει πολυ γελιο :)
Μηπως ειναι προτιμοτερο να τα στειλουν με γραφειο μεταφορων ?? |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εγω να τους στειλω mail Μπιλακο,αλλα η πιο πιθανη απαντηση στην ερωτηση ''κοψτε κατι η δεν παιρνω τιποτα'',θα ειναι μην παρεις τιποτα.....:p |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!