![]() |
Απάντηση: Ειδικές τιμές της MotoRAID προς τα μέλη του GS Forum !
Άψογο customer service, αμεσότητα στις παραγγελίες & συνεργασία με το φόρουμ είναι ο χρυσός συνδυασμός πλέον. Καλή συνέχεια Γιάννη "Σωματοφύλακα" σε σένα και την ομάδα σου :ye02:
|
:ye32::ye32::ye32:
|
Πράγματι αριστη εξυπηρέτηση και συνέπεια!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
Το εχω πει πολλες φορες, και φυσικα σε πολλους, ο Γιαννης αλλα και ολα τα παιδια του Motoraid ειναι α-ψο-γοι σε ολα! Στην εξυπηρετηση, στις τιμες, αλλα και στην παρεα! Τωρα τον ψηνω να φερει κ κανενα βρεφικο ρουχαλακι γτ μονο την KTM εχουμε βρει για την ωρα!
Μου εταξε οτι θα φερει της μικρης ολοσωμη φορμα!:lo19: Sorry για το Spam αλλα τονιζω πως τα παιδια συστηνονται ανεπιφυλλακτα, και μπραβο για ολα!!! |
Σήμερα παρέλαβα και εγω τα πράγματα που είχα παραγγείλει. Όλα άψογα.
Ευχαριστώ τα παιδιά του motoraid αλλα και το gsforum....:ye33: Μια ερώτηση, με κάρτες της Eurobank παίζει τόσο μεγαλη επιστροφή όσο αυτή που είδα;;;; |
Όχι ένα, αλλά πολλά μπράβο στα παιδιά! Όχι μόνο για τις τιμές αλλά κυρίως για την ευγένειά τους! Μπράβο τους!
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, ειλικρινά κάνουμε ό,τι μπορούμε |
Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα στο Γιάννη για της προσφορές του στα μέλη του φόρουμ και την εξυπηρέτηση που μου έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. :ye02: :ye02: :ye02: :re25::re25: |
Aψογοι ειναι.Καποτε το varadero που ειχα μου το εριξαν κατω και μου εσπασαν την MRA ζελατινα.Την παραγγειλα απο αυτους και οταν ακουσαν οτι μου εριξαν τη μηχανη μου εκαναν δωρο τα μεταφορικα..
|
Απόσπασμα:
Περιμένω την νέα μου παραγγελία με αγωνία.... |
Και γω έχω παραγγηλει απο τα παιδιά και μάλιστα είχα ένα θέμα με την κάρτα μου αλλα η αντιμετώπιση των παιδιών (που δεν ήξεραν και ποιος είναι απέναντι) ήταν άκρως επαγγελματική και ευγενική!
Συγχαρητήρια! |
Με ενδιαφέρει Νικόλα έχεις πμ:ye33:
|
Η ΜOTORAID ενημερώθηκε ... ;)
|
Νίκο καλημέρα. Λέω να πάρω τα κάγκελα από τον Γιάννη. Σου στέλνω π.μ. με τα στοιχεία μου. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
Απόσπασμα:
. H Motoraid ενημερώθηκε ... καλές αγορές ... :) . |
Παρέλαβα κάγκελα κινητήρα altrider και προβολάκια twalcom.;) Άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και ταχύτατη αποστολή Πάτρα-Θεσσαλονίκη.:) Ευχαριστώ για το 10% έκπτωση μέσω forum, το 12% επιστροφή για πληρωμή μέσω κάρτας EUROBANK!!! Ισχύει διπλασιασμός επιστροφής(24%):eek::eek: για αγορές με χρεωστική κάρτα έως 31/5/2012 :ye30::ye30: |
Να κάνω μια ερώτηση
Στα ρούχα υπάρχει έκπτωση για το φόρουμ?:) |
Νίκο καλημέρα. Μια Ζελατίνα για το 800 μου. Ευχαριστω.:sm2:
|
2 σετ μικρόφωνα και ακουστικά για την BT2 & 2 σάκους 30 lt(μαυρους) Νικο,έχεις pm:);) |
Παρέλαβα:
1. κάγκελα (Ztechnic), 2. σετ βουλκανισμού (Motoraid), 3. ανταπτοράκι φουσκώματος ελαστικού (Wunderlich), 4. προστατευτικό δοχείου υγρών του πίσω φρένου (Wunderlich), 5. μερικά δωράκια από την Motoraid (2 ιμάντες Arno, 1 μπρελόκ και 1 αυτοκόλλητο Motoraid). Εξαιρετική επικοινωνία με όλα τα παιδιά και με τον Γιάννη τον Λαμπρόπουλο. Να 'ναι καλά το GSForum για την έκπτωση που μας εξασφάλισε...και εις άλλα με υγεία!!! |
Καγκελα προστασιας Holan παιρνουμε εκπτωση:wha13::wha13::wha13:
|
ενδιαφερομαι και εγω για αρκετα πραγματα απο το motoraid
|
Mε ενδιαφέρει μια ενδοεπικοινωνία interphone και κάτι βάσεις RAM.
|
Απόσπασμα:
:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
HWunderlichERGO -GS- Vario, από το motoraidεφτασε, και τοποθετήθηκε. Αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα άψογο. Ευχαριστώ GSFORUMκαι motoraid!!! http://www.gsforum.gr/picture.php?al...pictureid=4485 http://www.gsforum.gr/picture.php?al...pictureid=4486 |
Έκτακτη επίσκεψη στη Πάτρα έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα!
Ευκαιρία να περάσω και απ´ τον Γιάννη για να πάρω κανά δυό πραγματάκια :) Νίκο σου έχω στείλει ήδη pm :) Συγνώμη για το πιεσμένο του χρόνου! Καλημέρα Kosttis |
Απόσπασμα:
H εταιρία ενημερώθηκε ... καλές αγορές ... ;) |
Για ένα ζευγάρι γάντια ξεκινήσαμε!Φάγαμε ζέστη, κίνηση και οριακά προλάβαμε το μαγαζί ανοιχτό στη Πάτρα!
Ανταμειφθήκαμε όμως!!! Ο Γιάννης μας εξυπηρέτησε και με το παραπάνω... Μας συμβούλευσε, μας ανέχτηκε, μας έκανε άψογες τιμές και τον ευχαριστούμε πολύ! Το ζήτημα είναι πώς όταν μπεις στο μαγαζί δεν μένεις μόνο στα γαντάκια:) |
Έχω παραγγελει αρκετές φορές απο το μαγαζί,χωρίς να χρησιμοποιήσω την έκπτωση του φορουμ Για τον λόγο ότι δεν υπήρχε ακόμα η προσφορά , το μόνο που έχω να πω,αψογοι και επαγγελματίες,συνεχιστε έτσι.
|
Παρήγγειλα χωρίς έκπτωση αδιάβροχα, που έγραφε άμεσα διαθέσιμο και μετά απο 3 μέρες πήρα να ρωτήσω τι γίνεται και μου είπαν ότι περιμένουν από Γερμανία και αν θέλω κάτι άλλο που υπάρχει άμεσα. Πόσο πιο άμεσα από το άμεσα διαθέσιμο δεν ξέρω. Ακύρωσα όλη την παραγγελία καθώς είχα παραγγείλει και άλλα, για λογους συναισθηματικούς.:u59:
|
:ye02::ye02::ye02::ye02:
|
Παιδια καλησπερα θα θελα να παραγγειλω τη βαση και το top case της SW-MOTECH TRAX με τους παρακατω κωδικους.
trax evo 38lt sw-Alc.00.165.15000/S Βαση topcase SW-MOTECH BMW R1200GS Adv.08-trax giuve h n b sw-GPT.07.685.15000/s |
Γιάνναρε θα με ενδιέφεραν τα παρακάτω είδη:
1) Σάκος - λουκάνικο 30lt [1-51042] 12,00 € 2) T-shirt Holan KTM [hol-ktm] MEDIUM 15,00 € 3) Αδιάβροχος σάκος 50lt γκρι [L-10024009] 10,95 € 4) Εσωτερική κυλινδρική αδιάβροχη θήκη universal [L-10025505] 5,95 € 5) Τσαντάκι οργάνωσης μικρό 1.2 λίτρα [L-10024025] 3,95 € 6) Τσαντάκι οργάνωσης μικρό 1.2 λίτρα [L-10024025] 3,95 € Ευχαριστώ. Μετά από καμιά 10αριά παραγγελίες που έχω κάνει μπορώ να εκφέρω πλέον τη γνώμη πως τα παιδιά του Motoraid είναι από τα πλέον σοβαρά στον χώρο (ίσως γιατί είναι και οι ίδιοι μοτοσυκλετιστές και καταλαβαινόμαστε καλύτερα) και πως η ευγένεια και η εξυπηρέτηση τόσο τηλεφωνικά όσο και στον χώρο τους είναι δεδομένες. |
Μπραβο στο μαγαζι για τις τιμες του θα το τιμησω. Και ενα μεγαλο ευχαριστω στο GS Forum για την ευκαιρια και την εκπτωση που προσφερει.:ye32::ye32:
|
Γιάννη θα με ενδιέφεραν τα παρακάτω είδη:
1)Topcase Hepco & Becker -Gobi- 42 λίτρων Μαύρη [h&b-610.084.00.01] 2)Βάση βαλίτσας topcase Hepco & Becker BMW F 650/800 GS [650.653] 3)Προστατευτικά κάγκελα Holan PRO BMW F 800 GS 08- (Twin) μαύρα [hol-02-103] 4)Ζελατίνα ERGO "high" BMW F 650/800 GS 08- [wun-8110229] Ευχαριστώ. Τα πρωτα 2 θα τα παραγγειλω μεσα στο επομενο 2ημερο τα αλλα 2 τον αλλο μηνα οταν μπει ο μισθος με το καλο!!!!:ye32::ye32: |
Φίλε Γιάννη θέλω αυτό :ha16:με την φιμέ ζελατίνα από κάτω, υπάρχει?
από ότι έχουμε πει πρέπει να κάνει σε 1200gs μοντέλο του 06. Πόσο βγαίνει με την έκπτωση και αποστολή Αθήνα?:confused::(:) |
Αντρέα,
Αυτή η ζελατίνα υπάρχει πάντα διαθέσιμη, και είναι με το φιμέ κομμάτι στο κάτω μέρος. Όπως έχουμε πει, η ζελατίναι είναι στην τιμή Γερμανίας (ERGO-GS-Vario) με μεταφορικά έξοδα 6,60 ευρώ με courier :-) |
Απόσπασμα:
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να σας ενημερώσω για κάτι : Η αυτοματοποιημένη διαδικασία της ενημέρωσης της διαθεσιμότητας στο site, γίνεται ανα 12 ώρες. Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση, επειδή δεχόμαστε και παραγγελίες και με άλλους τρόπους εκτός από τον online, μερικές φορές έχουμε και τις ατυχίες μας. Δηλαδή, αν ένα προϊόν λέει διαθέσιμο τώρα στις 7,21 μ.μ. ,υπάρχει 1 τεμάχιο, και δεχθούμε μια παραγγελία με email στις 7.25 μ.μ. , και μια online στις 8.15 μ.μ. πχ , δυστυχώς η online παραγγελία δεν θα μπορέσει να παραλάβει ! Η ενημέρωση της αποθήκης μας γίνεται μια φορά την ημέρα στις 4 κάθε πρωί. Τέτοιες περιπτώσεις γίνονται, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να δεχθούμε παραγγελίες με όποιον τρόπο γίνεται, καθώς δεν είμαστε όλοι super στο χειρισμό Η/Υ. :-) |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!