![]() |
Απάντηση: Καστανιά Η Καστάνιτσα? Το Β παρακαλώ
η αιτια για την πολλη ομορφη βολτα , ηταν αυτο το πουλι(φοινικας) απο την χαλκιδα........:p:D ειχε φαγωθει ολη την εβδομαδα να βολταρουμε, μετα γυναικων........καπου στα βουνα εγω επρεπε να πεταχτω στον βαφτιστηρα μου στην κορινθο και ειπα να το συνδιασω με μια ομορφη ορεινη....:rolleyes: αλλα σαν θαλασσινος και ψιλοασχετος.....σκεφτηκα εναν απο τους καλυτερους εκδρομοσχεδιαστες:eek::eek::eek:.....της παρεας μας(χαρης):D την διαδρομη την ειχα ξανακανει πριν 2 χρονια,αλλα οσες φορεςε και να πας στον παρνωνα.....δεν φτανουν η παρεα κα-τα-πλη-κτι-κη........:ha16: χωρις γκρινιες ,πολλη χιουμορ και στριφτερη......:) φαγαμε και μια χοντρομπορα......αλλα αυτα εχουν οι μοτοβολτες:ye02: στεργιο και χαρη.....ευχαριστω για την παρεα:) p.s.......στον βαφτιστηρα δεν εφτασα ποτε, ακομα με περιμενει το παιδακι:o:o:o |
|
|
Είστε πολύ ωραίοι, πολύ όμορφες φωτό σε ωραία μέρη της Ελλαδάρας μας με τις ατελείωτες ομορφιές της! Μπράβο Χαρούλη για την ιδέα και στο όμορφο παρεάκι! :ye33:
υγ. Έπρεπε να πάρετε και τον Ζήκο μαζί...;):) |
Με καλούς φίλους, η απόλαυση και η χαρά της εκδρομής, είναι διπλή.
:ye02: Και στα επόμενα. |
παρόλο που η εκδρομή σας και η παρέα σας ήταν όλα τα λεφτά......, δεν γίνεται να μην σχολιαστούν 2 πράγματα: 1ον:η μπουγατσερί "ΑΡΚΟΥΔΙ":D:D:D, που μάλλον θα πρέπει να μας σπονσοράρει στις ΑΡΚΟΥΔΟΤΣΑΡΚΕΣ 2012 και 2ον:το απίστευτο μπλουζάκι του Χάρη :sm7::sm7::sm7: .....! ask me" |
Σας ζήλευπσα και για την επιλογή της διαδρομής και για το οικογενειακό παρεακι και στην επομενη με το καλο.
|
Όντος τρομερή διαδρομή, με το χωμάτινο κομάτι που λες να είναι τρομερό.
Άλλο ένα πολύ ωραίο κομάτι είναι από Καστάνιτσα πρός Άγιο Πέτρο, στροφιλίκια μέσα στο δάσος . Μπράβο παιδιά, να περνάτε πάντα τόσο καλά Sent from my iPhone using Tapatalk |
Εγώ ξερω να πω πως άμα έχεις καλή παρέα οπουδήποτε και να είσαι περνάς καλά....Πόσο μάλλον σε τόσο όμορφα μέρη μες το πράσινο.....Ευχαριστούμε που μας ταξιδέψατε μαζί σας..:ye33::ye33:
Χάρη μου τα χρωστάς αυτά τα μέρη :sm2:κάποια στιγμή θα μου τα ξεχρεώσεις..;) :re25::re25::ye30::ye30::ye02::ye02: |
Μπραβο στην παρεα ωραια διαδρομη και ωραιες φωτο!!!:re02:
|
Είστε ωραίοι λέμεεεεε !!!
|
ΑΨΟΓΟΙ & ΖΗΛΕΥΤΟΙ!!!:D :ye30::ye30::ye30: |
Ωραια μερη και αν κρινω απο τις φωτο μαζεψατε οξυγονο ψυχης για καιρο!!!Μπραβο Χάρη :ye02:
|
:ye02::ye02::ye02: |
:re25:
|
Ωραια βολτα σε φανταστικα τοπια..Παντα τετοια Χαρη.:re27::re27:
|
Μπράβο παιδιά πολύ όμορφη βόλτα!Να΄στε καλά για την επόμενη με υγεία κ καλή διάθεση!
|
Μα καλά βρε Χάρη, πάλι στην πανέμορφη, φανταστική, μοναδική, υπέροχη, λατρευτή ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ εκδράματε?!?!!?:ha15:
Έτσι που πας θα βγάλεις αληθινούς, όσους λένε πως δεν την βαριέσαι ποτέ!!!!! Κρίμα... και όπως βλέπω πήρες και στο λαιμό σου ωραία παρέα!!!!:re27: Τι να σας πω;;;; Αν δεν υπήρχε περίπτωση να με πείτε ζηλιάρη:cr13:, θα σας έλεγα να ξαναπάτε... από τον άλλο δρόμο αυτή τη φορά!!!!:ye30: |
Ωραιοι!!
Ετοιμαζουμε Ελληνικα Βουνα στην Πελοποννησο! |
Μπράβο παιδιά....& στην επόμενη....:)
Φοβερή διαδρομή....Την ίδια με μια μικρή παράκαμψη & διοργανωτή φυσικά τον Χάρη, την είχαμε κάνει πέρσι το Μαϊο, δεν πήγαμε Τζίνζτινα, αλλά καταλήξαμε στη φοβερή ταβέρνα στα Βέρροια - Θυμάσαι Χάρη; Απίστευτος ο Πάρνωνας με τις διαδρομές του & τις ομορφιές του... |
Απόσπασμα:
|
μια χαρα ολα παρεα-βουνο-μοτο,παντα τετοιες στιγμές όμορφες να έχετε [χουμε] στην ζωη μας :ye33: |
και εγω θα ηθελα να ευχαριστησω τον χαρη για την ομορφη βολτα που μας προσφερε
καθως και για την αντοχη του που με υπεφερε:cool2: ευχαριστω πολυ τον κωστα που δεχτηκε εντελει να παμε στον χαρη ευχαριστω την μανα μου και τον πατερα μου που βγαλανε τετοια μουτσουνα δηλαδη εμενα την γυναικα μου που με ανεχεται 26 χρονια τον μπακαλη της γειτονιας την περιπτερου τον κομμωτη μου τον στυλιστα μου τον λαικατζη ολους αυτους που πληρωνουν φορους για να τα τρωνε οι πολιτικοι μα πανω απο ολα ευχαριστω και αφιερωνω αυτο το βραβειο σε ολους εσας την μεγαλη παρεα του gsforum καλο πασχα και καλο μας αγωνα που ειπε ο κοελο ........τι εγραψα παλι ......μαλον ειναι λιγο μπερδεμενα ......πρεπει να μπερδεψα παλι τα χαπια:D:lo20::cool2: |
Απόσπασμα:
μονο τα χαπια??????? και τα υπόθετα μη σου πω....!!!! :lo19::lo19: |
Απόσπασμα:
:u34::u34::u34: |
:ye02:Ωραια βολτα με ωραια παρεα. |
Απόσπασμα:
ειναι για σενα αυτα τα μερη........;) πρεπει να μαζευτουμε εκει κατω καποια στιγμη...... πασκαλ.....ακους???? |
ΒΟΛΤΑΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΡΗ
|
Βρε παιδιά τα μπραβο στις συναναβατριες που μας κάνανε παρέα κ με υπομονη μας ακολουθούσαν στα γούστα μας...
Σε εμάς προς τι τα μπράβο:o:o:o:o??? Ο βασικός λόγος που ανεβάζουμε τετοια θέματα είναι για να μοιραστούμε την γνώση με όλους σας, ειδικά με τα νέα παιδιά του φόρουμ! να σας κανουμε να ζηλέψετε(το πετυχαίνουμε πιστεύω..) για να βγείτε στις διαδρομές!!! οπως ζηλεύουμε κ μεις αλωστε διαβαζοντας υπέροχα ταξιδιωτικα σας:) Τα μπραβο στην Ελενίτσα που δεν έβγαλε μιλιά παρόλο που η ξαφνικη καταιγίδα την παγωσε κ κλειδωσε το γονατο της με φριχτους πονους, Μπραβο στην Γιάννα που παρολο που ηταν η παρθενική της βόλτα τα αντιμετώπισε όλα ψυχραιμα κ αποδειχτηκε σκλυροπηρυνικη αναβάτρια Μπραβο στην Μαρία που παρολα τα 200 χλμ δεν με γκρινιαξε καθόλου:p(απο 400 κ πανω το κασε της) Για να το μαζεψω λοιπον, τα μπραβο εισπρατονται λίγο αμηχανα απο τον γραφοντα που κάνει το κέφι του....:):):):D Μπραβο σε όλους σας και ευχαριστω πολύ:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κανόνισε το όποτε θέλεις:) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να είσαστε καλά κ πάντα όρθιοι με τις μηχανές σας κ τους μοτοσυντροφούς σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):) |
Απόσπασμα:
:u58::lo20::u60::sm3::sm7: και εχει και 1150 μουσειακο λατερνε:u58::u58: |
Μπράβο σας κύριοι ...
Πανέμορφα τοπία κ πανέμορφες φωτό, που αποπνέουν Άνοιξη ... :) Και εις άλλα με υγεία !!! |
;):D συμφωνω με 1000!!!
Απόσπασμα:
κ νεα φιλαρακια!!!!:D:D:D Απόσπασμα:
:DTο φωτογραφικο οδοιπορικο λεει οτι περασατε φινα!!!;) :oΤι τυχερος που εισαι Χαρη!!!!:o Νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω!!!ακομη κ εγω πιανω τον εαυτο μου να ζηλευει!!!:confused::o:cool: :wo20: οχι δε θελω συναναβατη :u29: Dream Team, YOU ROCK!!!!!!!!!!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
:ye02: Εξαιρετική βόλτα ! Μπράβοοοοοο !! :ye30:
Ο Πάρνωνας είναι ιδανικό βουνό για μοτό και τα Τζίντζινα η αδυναμία μου ! (Σε ενα μήνα ραντεβού στην Πελοπόννησο : Ταύγετο - Πάρνωνα - Ερύμνθο) :ha16: |
Mπραβο παιδια, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!! :re25::ye32:
|
Πολύ όμορφη βόλτα! |
Πολύ ωραία βόλτα !!!
Πολλά μπράβο στην παρέα !!! :ye02: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:20. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!