![]() |
Απάντηση: Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου"
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παιδιά ήρεμα, αλλιώς παίζετε στο ίδιο γήπεδο, το ίδιο παιχνίδι και φυσικά, έτσι, θα έχετε και τους ίδιους χουλιγκάνους για φιλάθλους!!!!! Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι (ρατσιστικό?), πόσο μάλλον οι αντιλήψεις, εξ' ου και οι αντιδράσεις!!!!!!!!! Η κοινωνία δεν αλλάζει με απαιτήσεις, αλλά με παραδείγματα και εμπροσθοφυλακή την προσωπική του πορεία ο καθένας. Αν είναι σωστή θα γίνει αποδεκτή και επιθυμητή από κάποιους. Για τους υπόλοιπους μην νοιάζεστε. "Άσε τους νεκρούς να προχωρούν" έλεγε, ένας γνωστός!!!!;) Εδώ, όμως ερχόμαστε με τις μοτοσυκλέτες μας για να ξεδίνουμε. Αυτό το ενδιαφέρον είναι και το προαπαιτούμενο, αυτού του χώρου. Καλό θα ήταν φυσικά και οι φίλοι που έχουν άλλες απόψεις, να είναι πιο διακριτικοί και να μην θεωρούν πως αυτοί είναι, οι "ορθόδοξοι" πατριώτες και ως εκ τούτου, έχουν το δικαίωμα να προκαλούν. :cool: Άλλωστε, είπαμε, εδώ ήρθαμε με τις μηχανές. Όποιος δεν το καταλαβαίνει και φωνάζει... ας μαρσάρουμε λίγο, να καλύψουμε τις "φωνές". :sm7: Πάντα φιλικά.:):):) |
Και μια μικρή υπενθύμιση!!!!!
ΟΙ ΔΥΟ ΛΥΚΟΙ Ένα βράδυ ένας γέρος (ινδιάνος) της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων. Είπε: Γιέ μου! Η μάχη γίνεται μεταξύ δυο «λύκων» που υπάρχουν μέσα σε όλους μας: Ο ένας είναι το Κακό: Είναι ο θυμός, η ζήλια, η θλίψη, η απογοήτευση, η απληστία, η αλαζονεία, η αυτολύπηση, η ενοχή, η προσβολή, η κατωτερότητα, τα ψέματα, η ματαιοδοξία, η υπεροψία και το εγώ. Ο άλλος είναι το Καλό: Είναι η χαρά, η ειρήνη, η αγάπη, η ελπίδα, η ηρεμία, η ευγένεια, η φιλανθρωπία, η συμπόνια, η γενναιοδωρία, η αλήθεια, και η ευσπλαχνία. Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετά ρώτησε τον παππού του: Ποιος λύκος νικάει; Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε απλά ............... Αυτός που ταΐζεις! ;) |
Όλοι καλά τα λέτε. Αλλά είσαστε λίγο κουλ ..... Και αυτό πιστεύω οτι συμβαίνει γιατί έχουμε καμιά πεντακοσαριά χιλιόμετρα απόσταση !!!! Αλλιώς δεν εξηγείται οτι εμείς εδω πάνω (ίσως πολύ πιο κοντά στην Φλώρινα) ανυσηχούμε και αισθανόμαστε "τα λεξικά" πιο κοντά στο πετσί μας.Πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να δημιουργίσω αντιπαραθέσεις στο φόρουμ. Βέβαια, κάποιος θα μου πει, φιλαράκι υπάρχουν και Blogs για να κάνεις τέτοιου είδους συζητήσεις..... ΣΕΒΑΣΤΟ !!!!!! Γκαζώνουμε λοιπόν(όπως λέει ο φίλος από πάνω) και .....keep walking .....:cool:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
μαγκες ετσι οπως καταντησαμε οτι να ναι
σε λιγο οι χρυσαυγητες θα γινουν και ηρωες:(:( |
η αγαπη μας για την χωρα μας δεν μεταφραζεται σε βια ,
παρα μονο οταν αυτη ειναι αναγκαια!!!!! η κινηση αυτη ηταν σωστη ,αλλα τα επρεπε να την κανουν τα ζωα οι πολιτικοι μας.ΑΛΛΑ....... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ |
Όταν τους ακούω να μιλάνε για Μακεδονικό ζήτημα και διαλέκτους κλπ βγαίνει και σε μένα από μέσα μου μια τεράστια ΟΡΓΗ. Χρειάζεται μεγάλη δύναμη για να μην αντιδράσω όπως τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Για σκεφτείτε όμως γιατί κάνουν αυτές τις εκδηλώσεις? Για να ενημερώσουν τους εαυτούς τους η καμιά 10αριά άλλους συνοδηπόρους? ΟΧΙ
Το κάνουν για να δημιουργηθούν αυτά τα επεισόδια και οι αντιδράσεις και το θέμα τους να πάρει δημοσιότητα που δεν θα την είχαν ποτέ στην αφάνεια μιας άλλης ανόητης εκδήλωσης. Τώρα τους δώσαμε αυτό που θέλανε. Συμφωνώ βέβαια ότι πρέπει να προστατέψουμε το φόρουμ από τους κακούς εαυτούς μας(όλοι έχουμε έναν...) Η Δημοκρατία πρέπει να έχει γερό στομάχι για να αντέξει... |
ήρωες δεν ειναι τα παιδιά της Χ.Α ...ούτως η άλλος τα εργα που εχουν να παρουσιάσουν δεν ειναι τίποτα μπροστα σε αυτα που εχουν κανει μελοι της Χ.Α στην Γαλλια κ σε αλλα μέρη της ευρωπης!!....απλα πιστευω οτι καποια ατομα εχουν αγανάκτησή περισσότερο με το ολο θεμα...εχουμε υποστεί πόλους εξευτελισμούς ως Ελληνες..επειδη ειμαστε Ελληνες με εψιλον κεφαλαιο...μας εχουν φτασει σε σημειο να λενε οτι ειμαστε μονο για διακοπες κ ρεμουλα!!!...ήμαρτον πια!!..μην ξεχναμε την ιστορια μας παιδια!!..καπιος σοφος καποτε ειχε πει οτι για να κατακτησης ενα λαο (κ χωρις πολεμο)πρεπει να τον κανεις να ξεχασει την ιστορια του κ την γλωσσα του!!:D:D:D:D
|
καπιος σοφος καποτε ειχε πει οτι για να κατακτησης ενα λαο (κ χωρις πολεμο)πρεπει να τον κανεις να ξεχασει την ιστορια του κ την γλωσσα του!!:D:D:D:D[/QUOTE]
συμφωνω απολυτα και γνωριζουμε πολυ καλα οτι γι αυτο φροντιζουν εδω και χρονια αυτοι που μας κυβερνουν.κοιταξτε λιγο πισω,στα σχολεια τι ιστορια μας διδασκουν?η θρησκεια τι παραμυθι μας πουλαει?τελος θα θελα να πω οτι ειναι κριμα για μια χωρα με τετοιο πολιτισμο να χει καταντησει να κινειται με αυτοματο πιλοτο........κουραστηκαμε . |
Απόσπασμα:
ετσι,ετσι! δε λεμε να μη φανε!να φανε τα λαμογια,αλλα ας κανουν τουλαχιστον τα βασικα για να νην απαξιωθει και τελειως αυτη η χωρα που εχει καταντησει #########!η οικονομικη κατασταση της χωρας αισχρη,των πολιτων αισχροτερη,αλλα το κοστος ζωης τεραστιο!ο καθενας χτιζει οπου θελει,οπως θελει,καταπατα δημοσια γη!αναρχια!τα σκανδαλα σκανε το ενα μετα το αλλο!υπαρχει ατιμωρησια!ο καθε αλητης καταστρεφει και σπαει ιδιωτικη και δημοσια περιουσια και δεν τρεχει μια!εχουν φτασει οι λαθρομεταναστες περισσοτεροι απο μας!η να πουμε για την εξωτερικη μας πολιτικη?που σε λιγο θα διεκδικησουν και την ακροπολη!αλλα εμεις εκει!δημοκρατες...υπερανω!προστασια των μειονοτητων,ελευθερια λογου και κουραφεξαλα!α!εχουμε και το λεγομενο πολιτικο κοστος,το χα ξεχασει,που ειναι η καραμελα-δικαιολογια για την αδρανεια των αρχων! ΟΧΙ!ετσι δεν ειμαι με το διαλογο!δεν ειμαι με αυτη τη δημοκρατια! |
Απόσπασμα:
|
δε λεμε να μη φανε!να φανε τα λαμογια,αλλα ας κανουν τουλαχιστον τα βασικα για να νην απαξιωθει και τελειως αυτη η χωρα που εχει καταντησει #########!η οικονομικη κατασταση της χωρας αισχρη,των πολιτων αισχροτερη,αλλα το κοστος ζωης τεραστιο!ο καθενας χτιζει οπου θελει,οπως θελει,καταπατα δημοσια γη!αναρχια!τα σκανδαλα σκανε το ενα μετα το αλλο!υπαρχει ατιμωρησια!ο καθε αλητης καταστρεφει και σπαει ιδιωτικη και δημοσια περιουσια και δεν τρεχει μια!εχουν φτασει οι λαθρομεταναστες περισσοτεροι απο μας!η να πουμε για την εξωτερικη μας πολιτικη?που σε λιγο θα διεκδικησουν και την ακροπολη!αλλα εμεις εκει!δημοκρατες...υπερανω!προστασια των μειονοτητων,ελευθερια λογου και κουραφεξαλα!α!εχουμε και το λεγομενο πολιτικο κοστος,το χα ξεχασει,που ειναι η καραμελα-δικαιολογια για την αδρανεια των αρχων!
[/QUOTE] Συμφωνω!και σαν να μην φταναν ολοι αυτοι ,ερχονται και οι αυτοκλητοι θερμοκεφαλοι εθνικοσωτηρες με τις φασιστικες και χουλιγκανιστικες μεθοδους τους, να δωσουν "λυση" στα εθνικα ζητηματα,αγνοωντας οτι ετσι συμμετεχουν στα σχεδια καποιων για "αποσταθεροποιηση"στην περιοχη μας |
Ένα πράγμα έχω μόνο να πω...
Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τις εκδηλώσεις των οπαδών του Ουράνιου τόξου αλλά δυστυχώς από εμάς τους ίδιους που αντί να επικροτούμε ενέργειες σαν αυτήν της Χρυσής Αυγής αντίθετα τις κατακρίνουμε και βαλλόμαστε εναντίων τους! Λυπάμαι πάρα πολύ... |
Απόσπασμα:
1) συμφωνώ !!! 2)Διαφωνώ. Γιατί ;;;; γιατί δεν μπορείς να χτυπάς την φωτιά με την φωτιά ούτε την βία με βία!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
;) |
Συγγνώμη παιδιά αλλά αν κατάλαβα καλά δεν κινδυνεύει η χώρα μας από αυτές τις εκδηλώσεις?Μια χαρά σας βλέπω.Δε μαζευόμαστε τότε να ανοίξουμε και κανα τζαμί μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.Να για να έχουν τα παιδιά και κάπου να προσεύχονται.Για να πάμε στη χώρα τους να κάνουμε το ίδιο?Δηλαδή "διάλεξη".
Εγώ θα σας περιμένω στα σύνορα. Και το κουστούμι δωρεάν.Και όσο για τη βία για δείτε το βίντεο φίλοι μου πιο καλά. Σας προκαλώ όσους δε ξέρετε να πάμε ένα ταξίδι στη Φλώρινα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
Ελάτε ρε παιδιά. Αμάν πια με τις εθνικιστικές κορώνες σας!!!!! Γιατί δεν πάτε να τα λέτε σε κανένα αντίστοιχο site και να πάψετε να προκαλείτε και όσους έχουν διαφορετικές με σας απόψεις?!!?!?!?!?:(
Με τους πιο πολλούς από σας είμαι ήδη φίλος και συνταξιδιώτης. Σεβαστείτε λοιπόν, ότι δεν είναι απαραίτητο να έχετε το αλάθητο του πάπα και τέλος πάντων, μπορεί όσοι έχουν άλλη άποψη, να μην είναι και καλά τόσο βλάκες, αλλά να έχουν δει και κάτι άλλο πιο πέρα!!!!!;) Ευχαριστώ για την φιλοξενία και την, εκ των προτέρων, αποδοχή της διαφορετικότητας.:) |
Απόσπασμα:
Εμείς οι "περίεργοι" να μην έχουμε αποδοχή της ΔΙΚΗΣ μας διαφορετικότητας ;;;;;;Γιατί η δική μας γνώμη να είναι κορόνες ;;;;;:hmmm:Αμάν πια γιατί κάποιος είπε γνώμη διαφορετική από κάποιον άλλο;;;Αμάν πια γιατί κάποιοι "΄κυριοι" βγήκαν παραμονη Ευρωεκλογών για να παρουσιάσουν το ΔΗΘΕΝ λεξικό τους;;;;;;;;;;;;;;;Αμάν πια γιατί δενλέμε YES flafoyhten ή όπως διάολο λένε στην γλωσα τους το ΓΙΕΣ ΣΕΡ ;;;;Αμάν πια γιατί αύριο που θα βγει ενα Τουρκοβουλγαροσκοπιανό λεξικό και θα μας κάνουν την παρουσίασή του παραονή εκλογών, εμείς πρέπει να πουμε ξανα ΓΙΕΣ ΣΕΡ ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Φιλικά και με την απαίτηση να μην μου βουλώσετε το στόμα.:mad: |
Απόσπασμα:
επισης οσοι εχουν διαφορετικη αποψη δε ειναι απαραιτητο οτι εχουν δει και κατι αλλο πιο περα,μπορει και απλα να μην εχουν δει και κατι αλλο πιο περα η και να μην εχουν καν αντιληφθει το παρον! η αποδοχη της διαφορετικοτητας φιλε γιαννη ειναι δεδομενη! εννοειται οτι δε θα χαλασουμε τις καρδιες μας λογω διαφορετικων αποψεων!;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δεν βαριέσαι, του χρόνου νάμαστε καλά!!!!:sm7::sm7::sm7: |
Φίλε Γιάννη μη το βλέπεις κομματικά.Δεν ανήκω πουθενά.Κανείς δε μου δίνει να φάω αν δε κουνήσω τα ποδαράκια μου και τα χεράκια μου.
Δε θα επιτρέψω όμως σε κανένα προδότη να μπει στη χώρα μου που τόσα έχει περάσει και να μου υποδείξει τα σύνορα.Γιατί οι τύποι του τόξου που εκτός από Ουράνιο είναι και μουσουλμανικό αυτό κάνουν.Να σας πω επίσης ο,τι είναι υποκινούμενοι και φυσικά οικονομικά στηριζόμενοι από που? Από τη χώρα που έχει κόκκινες άσπρες γραμμές μπλε φόντο και πολλά αστεράκια. Αστεράκια που αν αφήσουμε τα οποιαδήποτε τόξα να κάνουν τέτοιου είδους παρουσιάσεις θα τα βλέπουμε θέλοντας και μή. Και τι εννοώ!!! Μήπως έχουμε πάρει είδηση πόσοι μουσουλμάνοι φανατικοί έρχονται στην Ελλάδα? Μήπως ξέρετε πόσα τζαμιά παράνομα υπάρχουν,και όχι επειδή δε δίνουν άδεια,μόνο στην Αθήνα? Περπατήστε ελεύθερα εσείς ή η γυναίκα σας ή ένα παιδί 15 και πάνω στη πρωτεύουσα!!! Τι κάνουμε γι'αυτό?Μη μου πείτε ο,τι φταίει η πολιτεία ή τα κόμματα.Εμείς!!!ΝΑΙ.Για να πάμε σε Ρώμη,Παρίσι,Λισσαβώνα,Βερολίνο και άλλες ευρωπαικές πρωτεύουσες ή και πόλεις αν θέλετε.Βρείτε μου μία οδό Αθηνάς μία Γερανίου μία Σοφοκλέους μία Πειραιώς μία μία μία μία έλεος.Αισθάνομαι ξένος στη πόλη μου. Και σε προσωπικό επίπεδο φίλε Γίαννη που με ξέρεις λίγο.Έρχονται στιγμές που θέλω να πιω ένα καφέ μόνος μου με τις σκέψεις μου βλέποντας τη θάλασσα από μία καφετέρια στο Πειραιά και μέσα σε μισή ώρα έχουν περάσει τουλάχιστον 10 ενοχλητικοί με πάρε πάρε κύριο.Γιατί φίλε έρχονται εδώ?Και μένα θα μου άρεσε να έμενα Ελβετία αλλά ξέρω ό,τι δε έχω την άνεση να πάω. Και αφού έρχονται και δεν έχουν δουλειές,γιατί κάθονται? Να πάνε στη χώρα τους ή αλλού.Η ψορωΚωσταινα βουλιάζει που βουλιάζει τι να τους κάνουμε? Κοιτάχτε επίσης τα πλοία της Μυτηλίνης τι φέρνει κάθε μέρα από το νησί. Να σας πω κι άλλα.Τα εισητήρια φυσικά τα πληρώνουμε εμείς.Αυτοί είναι οι κακομοίριδες λαθρομετανάστες και καλά.Γιατί δε τους βάζουν σε ένα άλλο καράβι και να τους πάνε απέναντι από εκεί που ήρθαν.? Και τέλος γνωρίζουμε βάσει Ε.Ε. πόσους μετανάστες πρέπει ανάλογα πληθυσμού να έχουμε? Σας Ευχαριστώ!!! |
Απόσπασμα:
|
να σου πω φιλε παντελη γιατι ερχονται εδω?επειδη σε ΚΑΜΙΑ πολιτισμενη χωρα δεν ανεχονται αυτο το χαλι!αλλα εμεις ειμαστε βλεπεις... ψυχοπονιαρηδες!δεν κοιταμε τα προβληματα μας,μας απασχολουν τα προβληματα των αναξιοπαθουντων λαθρομεταναστων!
αλλα σε αλλες χωρες που τους πεταγαν στη θαλασσα απο τα καραβια ειναι φασιστες ε?αλλα δεν εχω ακουσει απο δαυτους ενα ευχαριστω που τους αφηνουμε να ζησουν εδω!ουτε βλεπω μια συμπαθεια στη χωρα μας!αντιθετως ολο παραπονα εχουν και αισθανονται και αδικημενοι! και επαναλαμβανω,κανενα προβλημα με τους νομιμους και ελεγχομενους μεταναστες! |
Απόσπασμα:
|
Ρε παιδες.:confused::confused::confused:
Παρακολουθω τη συζητηση πολυ προσεχτικα! ΠΑΝΩ κατω κανεις δε γουσταρει το μπαχαλο αυτο με τους λαθρομεταναστες και φυσικα ουτε τις μανουρες που κανουν. οκ.. ολοι εχουν τα ορια τους,τις ιδεες τους,τα πιστευω τους Ολοι μας ομως εστιαζουμε στο δεντρο και οχι στο δασος. Σε καμια αλλη 'πολιτισμενη " χωρα δεν επικρατει τοσο χαος γιατι φυσικα εκει εχουν νομους που τους σεβονται ολοι γιατι ισχυουν για ολους. Εδω στο μπ...λο που λεγεται ελλαδα ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, με την ψηφο μας,με την μη ψηφο μας,με την απαξιωση μας για την κοινωνια γενικοτερα,με την αποξενωση μας απο τα"κοινα",απο την ιστορια μας,απο τον ιδιο το γειτονα μας....κλπ η λυση σε ολα αυτα ειναι τα παιδια μας,η πιο φρεσκα γενια. ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΗΣΟΥΜΕ στα παιδια μας τη εστι ελλαδα,την ιστορια μας, το πολιτισμο μας. ΝΑΙ ειμαστε πονεμενος λαος αλλα φιλοξενος.Ομως και το σπιτι μας δεχεται εναν συγκεκριμενο αριθμο επισκεπτων.ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ συμπεριφερομαστε στο σπιτι μας με ασκημο τροπο,αν δεν το αγαπαμε,δεν το φροντιζουμε και συνεπως και στην γειτονια μας δεν συμπεριφερομαστε αναλογα τι περιμενετε? ΑΝ η νεα γενια πολιτικων ,η μελλοντικη γενια που θα ειναι τα παιδια μας δεν ειναι εφοδιασμενα ,μπολιασμενα με αγαπη για τουτο τον τοπο,για το περιβαλλον,να εχουν πυγμη ,και ολα αυτα να ξεκινανε απο το σπιτι τους,νομιζετε θα παει καλυτερα το εργο αυτο. ΠΟΥ οι νεοι κοιτανε να πλουτισουν με οτι λαμογια γινεται,να πατησουν πανω σε πτωματα για ζησουν πλουσιοπαροχα.,και φυσικα δεν φταινε αυτα ΓΙΑΤΙ φταιμε εμεις οι πατεραδες,μαναδες που δεν τους εχουμε δειξει τιποτα παρα μονο ιντριγκες ,κοντρες ,λαμογιες ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΓΚΗ,ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ αγαπησουν το γειτονα τους ,την κοινωνια,τη φυση,να μην προβαλουν τα λαμογια,να θεσπισουν νομους που να ειναι σεβαστοι απο ολους,να καλωζοριζουν τους ελεγχομενους μεταναστες ,να βαλουν ταξη σε αυτη τη χωρα επιτελους . ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑ ΞΕΠΗΔΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΝΙΑΤΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΟΥΡΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ########### |
:sm8:
|
Γιώργο :sm8:
|
σωστος ο Γιωργος:sm8::sm8::sm8:
|
:sm5:Γιώργο!
|
Απόσπασμα:
Συγνώμη που αγαπώ την πατρίδα μου αδέρφια(με όοοοποια στραβά και παλαβά).....!!!:confused: .....και όταν υπερασπιστώ την ιστορία μου πρέπει να με πουν και ακροδεξιό...>!!!:cool:.... στο κάτω-κάτω με το αν αγαπάς την πατρίδα σου κάποιοι θέλουν να σου βάλουν σώνει και καλά την "ταμπέλα" ακροδεξιού,....ε....!!!... τότε δεν με νοιάζει και τους έχω γραμένους όλους αυτούς, κι αν με πούνε και "φασίστα".... no problem...!!!:cool: όσο για το "είδος της Δημόκρατίας" που κάποιοι θέλουν να υπερασπιστουν - κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους- .... τη να πω....:p.... εγώ πάντως δεν θα ανεχτώ καμμία "δημοκρατία και δημοκρατικούς όρους" όταν παζαρεύουν για το "πως-πόσοι-και με ποιόν τρόπο θα μου πάρουν την παρθενιά των οπισθιών μου...κοινος να με γ@...σουν, και μάλιστα μέσα στο σπίτι μου":confused:..... αν κάποιοι αρέσκονται σε τέτοιου "είδους δημοκρατία" δεν έχει παρά να μας το πεί ανοιχτά.... άλλωστε μην ντραπει....δημοκρατία έχουμε....!!!!:hmmm: το πάρα χεσ...με το θέμα με τη δημοκρατία λεβέντες μου..... δημοκρατια ναι αλλά εκει που υπάρχει γόνιμος διάλογος...!!! ...κι όχι δημοκρατια (ξαναλέω...)όταν διαπραγματέυονται τον κ...λο μου...!!! ΗΜΑΡΤΩΝ....!!!:Απορία: |
Απόσπασμα:
|
Τι να λέμε τώρα!Τα πάντα όλα είμαστε.Αν είχαμε άλλο πολίτευμα τι θα έκαναν τα ουράνια
τόξα?Κουνιόνται όλοι γιατί η Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο χημείο. Πακιστανέξ....θέλω τζαμί Ορανοτοξέξ....θέλω γλώσσα Τουρκέξ....θέλω Θράκη,νησιά,γενικά...κ.α. Συγγνώμη εμείς τι θα πάρουμε????:Απορία: |
Απόσπασμα:
|
Παρακολουθώ τη συζήτησή σας και θα ήθελα να εκφράσω και εγώ την άποψή μου στα διάφορα που γράφτηκαν.
Ένα από τα «μειονεκτήματα-πλεονεκτήματα» της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι ο πλουραλισμός των απόψεων θα μπορούσε κάποιος να πει. Προβλήματα όπως η διεκδίκηση της Ελληνικότητας…..είναι σίγουρα απόρροια πολιτικών παιγνιδιών μεταξύ των γνωστών σε όλους υπερδυνάμεων και τέτοια παιχνίδια με βρίσκουν κάθετα αντίθετη, όπως αντίθετη είμαι με την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής που με παραπέμπει σε φασιστικά καθεστώτα, σε απόψεις περί « Άρειας Φυλής» Δεν πρέπει να ξεχνάμε όλοι μας ότι ζούμε στην εποχή της παγκοσμιοποίησης. Οι μετακινήσεις πληθυσμών για διάφορους λόγους –οικονομικούς- θρησκευτικούς- πολιτικούς- είναι κάτι το φυσιολογικό και απόρροια της πολιτικής των μεγάλων δυνάμεων, οι οποίες ενισχύουν την ύπαρξη των «χωρών του τρίτου κόσμου» ή των «υπανάπτυκτων χωρών» αντί να διαθέσουν κονδύλια για την ανάπτυξή τους. Το φαινόμενο των μεταναστών είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και πρέπει όλοι μας να επωφεληθούμε από αυτή τη συνύπαρξη αντί να παίζουμε το παιχνίδι των μεγάλων δυνάμεων που θέλουν να οδηγήσουν τα πράγματα σε ένα νέο φασισμό. Για μένα Ελλάδα και Έλληνας είναι έννοιες ταυτόσημες με την ελευθερία πνεύματος, το προχώρημα της σκέψης και τον ιδεαλισμό. Όλοι μπορούν να γίνουν Έλληνες!!!!! Γιατί ο «σύγχρονος Έλληνας» να είναι τόσο κοντόφθαλμος και τόσο ρατσιστής????? Ζούμε σε μια εποχή χωρίς ιδανικά – το βιώνουν άσχημα οι νέες γενιές, τα παιδιά μας- και χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών ειδήσεων η ΙΣΤΟΡΙΑ πορεύει προς την εμφάνιση ενός νέου «Χίτλερ» Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να το αποτρέψουμε όχι με ακρότητες αλλά με περισσότερη ωριμότητα στην κάθε μας κίνηση στην καθημερινότητά μας. |
Απόσπασμα:
:sm5::sm5::sm5: |
Απόσπασμα:
Μπράβο Μαργαρίτα !!!!!!!!!!!! |
Γιατί αυτά που γίνονται όμως στη χώρα της Άρειας Φυλής δε πάνε να τα κάνουν φίλοι μου και στα άλλα κράτη.Για να δω πως θα είναι π.χ. το αντίστοιχο χάος στη Γερμανία,Ιταλία κ.λ.π.Θα μπορεί ο πακιστανός να καίει εκκλησία και να μένει ακόμα στη χώρα.Απλή ερώτηση.Και τα νεκροταφεία τα έχουν στον ίδιο χώρο με τα χριστιανικά?Αυτή πάει στους κύριους που το πάνε για ψήφισμα.Και όσοι δε γνωρίζουν ετοιμάζουν χώρο ταφής στο Σχιστό.Γιατί δε το κάνουν στην Κηφισιά?
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:41. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!