GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Τι θα ψηφίσουμε... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=31134)

arnhths 05-05-2012 00:40

Απάντηση: Τι θα ψηφίσουμε...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 673041)
Το 1939, μεσα απο την τοτε οικονομικη κριση η οποια ειναι πανομοιοτυπη της σημερινης στην Ευρωπη, εκλεχθηκε και ο Χιτλερ.......

......ψηφισαν και το 1939 στην Γερμανια και μετα συνειδοτοποιησαν τι εκαναν, ηταν ομως αργα.

Από το 1933 έως το 1945 ήταν Καγκελάριος της Γερμανίας, επικεφαλής της κυβέρνησης και του κράτους. ;)

Eftixis 05-05-2012 01:47

Μακριά απο ΝΔ ΠΑΣοκ και ΚΚΕ και ότι άλλο θέλετε ε ναι κα ΧΑ καλο βόλη πατριώτες

tattoopanther 05-05-2012 02:37

αν βγώ με ένα φανάρι και ψάχνω για άνθρωπο.,.,.,.,

μἀλλον θα έχω άδικο ., αγαπητά μου .,προβατἀκια.,.
,.,:sm2::sm7:

siraxanz 05-05-2012 05:46

Αφιερωμένη στους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, τέτοια Ελλάδα θέλετε??? Κρίμα....:(

http://www.metarithmisi.gr/images/Mauthausen.jpg

yannis 05-05-2012 06:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Eftixis ( 673353)
Μακριά απο ΝΔ ΠΑΣοκ και ΚΚΕ και ότι άλλο θέλετε ε ναι κα ΧΑ καλο βόλη πατριώτες

Καλά, αν σκέφτονταν οι Κρητικοί έτσι... Μήπως είσαι υιοθετημένος!??!!??!:lo19:

GeorgeP 05-05-2012 09:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από arnhths ( 673320)
Από το 1933 έως το 1945 ήταν Καγκελάριος της Γερμανίας, επικεφαλής της κυβέρνησης και του κράτους. ;)

Σωστα...λαθος μου...

Ηθελε βλεπεις χρονο για να προετοιμασει τοι αιματοκυλισμα..........

Uriah Heep 05-05-2012 09:32

1 Συνημμένο(α)
طاقت میں PASOK کو!امکان اور ترقی

Ακούστηκαν -λέει- και συνθήματα στα "ουρντού"...

:confused:

gsmaniac 05-05-2012 09:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep ( 673473)
طاقت میں PASOK کو!امکان اور ترقی

Ακούστηκαν -λέει- και συνθήματα στα "ουρντού"...

:confused:

:sm7::sm7:
Μετάφραση παρακαλώ.....

Uriah Heep 05-05-2012 09:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 673490)
:sm7::sm7:
Μετάφραση παρακαλώ.....

something like ..."ΠΑΣΟΚ ... για ανάπτυξη και προοπτική"....;)

Giof 05-05-2012 12:32

Μιας και το πιάσαμε στην ανάλυση ας το αναλύσω και εγώ λίγο.

Πρώτα από όλα λευκό δεν το σκέπτομαι γιατί θεωρώ ότι την συγκεκριμένη
στιγμή είναι ότι χειρότερο να μην μετέχουμε στις εκλογές γιατί όπως είπαν
και οι προλαλήσαντες σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω να ψηφίζουν άλλοι
για μένα (και μιλώ εγώ που έχω να πάω να ψηφήσω από το ποτέ).

Άνεργος και εγώ από το Δεκέμβριο μετά από 17 χρόνια δουλείας με δουλειά
στο αντικείμενο μου να μην βγαίνει ούτε για δείγμα και μου λένε ότι
παίρνω και πολλά (360) οπότε θα τα ξανά μειώσουν .

Για την χρυσή αυγή μπορώ να καταλάβω κάποιους που υποστηρίζουν αλλά
φαντάζομαι ότι μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει.
Τι έγραφε το 1987 για το θάνατο του Χίτλερ ο Μιχαλολιάκος Τι έγραφε το 1987 για το θάνατο του Χίτλερ ο Μιχαλολιάκος | tsantiri

Πράσινους και μπλε δεν περνά καν από το μυαλό μου. Τόσα χρόνια
φωνάζουμε για το σύστημα που έχουν φτιάξει και την πιο δύσκολη στιγμή
θα τους ψηφίσουμε; Απορώ κάποιοι που θα τους ψηφίσουν και απλά ντρέπονται
να το πουν δημόσια τι μυαλό μπορεί να έχουν.

Για ΚΚε το σκεπτόμουν πάρα πολύ, μετά τα τραγικά τις Αλέκας που λέει
παπαρολογίες περί λαϊκής οργής και αγώνες στους δρόμους και εμείς μόνοι
μας κτλπ έφαγε και αυτή Χ. Τελικά αυτοί δεν μπορούν να τα βρουν με
κανένα πλην του εαυτού τους.

Οπότε μου έμειναν Συνασπισμός και Καμένος . Ο Τσίπρας έχει κάνει τις
κολοτούμπες του αλλά είναι ένα από τα κόμματα που διεκδικούν μεγάλο
ποσοστό και έχει την δυνατότητα με τις απόψεις και την πολιτική του να
ρυθμίσει τις καταστάσεις σε περίπτωση μιας συγκυβέρνησης. Δεν θα μας
πάει στεγνούς στο ξεπούλημα που επιχειρούν κάποιοι.
Από την πλευρά μου αυτός που με καλύπτει περισσότερο είναι ο Καμμένος.
Τον Καμμένο τον παρακολουθώ σαν πολιτικό από την εποχή της
προσπάθειας να απελευθερωθούν η καταδύσεις στην Ελλάδα, ήταν ο μόνος
τότε που είχε ασχοληθεί με το θέμα. Στην πορεία παρατήρησα ότι ήταν από
τους λίγους ( παρ ότι δεξιός και παρ ότι ανήκε στη ΝΔ) που έβγαζε
συνέχεια θέματα στη βουλή με ερωτήσεις και επερωτήσεις για θέματα
διαφθοράς, μαύρου χρήματος κτλπ . Και αυτό σε χρόνο που δεν είχε
βλέψεις για πολιτικός αρχηγός .
Δεν ξέρω αν όπως ισχυρίζεται ο φίλος έχει τυπώσει πρόγραμμα αλλά
έχοντας παρακολουθήσει πολιτικές συζητήσεις η θέσεις του με καλύπτουν
περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. (ααααααα και ο Αντώνης στο Ζάππειο μου περιέγραψε την ιδανική Ελλάδα αλλά από αυτούς δεν μασώ πια)
Το βασικότερο, ποιο άλλο κόμμα έχει αφήσει να βάζει ελεύθερα όποιος θέλει
υποψηφιότητα και μέσα από διαδικασίες στο ιντερνέτ να βγάζει τους
υποψήφιους βουλευτές του ; Γιατί εκεί είδα υποψήφιους βουλευτές απλό
κόσμο , ανέργους και όχι κομματόσκυλα.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίζει ότι θέλει αρκεί να μην είναι για
προσωπικό όφελος και ταυτόχρονα κάνει κακό στους άλλους.

Όποιος έχει χρόνο ας δει αυτά τα δυο βίντεο , θα πάει να ψηφίσει με εντελώς άλλο μάτι.
CATASTROIKA - Video Dailymotion

Gemat 05-05-2012 12:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Giof ( 673627)
Μιας και το πιάσαμε στην ανάλυση ας το αναλύσω και εγώ λίγο.

Πρώτα από όλα λευκό δεν το σκέπτομαι γιατί θεωρώ ότι την συγκεκριμένη
στιγμή είναι ότι χειρότερο να μην μετέχουμε στις εκλογές γιατί όπως είπαν
και οι προλαλήσαντες σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω να ψηφίζουν άλλοι
για μένα (και μιλώ εγώ που έχω να πάω να ψηφήσω από το ποτέ).

Άνεργος και εγώ από το Δεκέμβριο μετά από 17 χρόνια δουλείας με δουλειά
στο αντικείμενο μου να μην βγαίνει ούτε για δείγμα και μου λένε ότι
παίρνω και πολλά (360) οπότε θα τα ξανά μειώσουν .

Για την χρυσή αυγή μπορώ να καταλάβω κάποιους που υποστηρίζουν αλλά
φαντάζομαι ότι μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει.
Τι έγραφε το 1987 για το θάνατο του Χίτλερ ο Μιχαλολιάκος Τι έγραφε το 1987 για το θάνατο του Χίτλερ ο Μιχαλολιάκος | tsantiri

Πράσινους και μπλε δεν περνά καν από το μυαλό μου. Τόσα χρόνια
φωνάζουμε για το σύστημα που έχουν φτιάξει και την πιο δύσκολη στιγμή
θα τους ψηφίσουμε; Απορώ κάποιοι που θα τους ψηφίσουν και απλά ντρέπονται
να το πουν δημόσια τι μυαλό μπορεί να έχουν.

Για ΚΚε το σκεπτόμουν πάρα πολύ, μετά τα τραγικά τις Αλέκας που λέει
παπαρολογίες περί λαϊκής οργής και αγώνες στους δρόμους και εμείς μόνοι
μας κτλπ έφαγε και αυτή Χ. Τελικά αυτοί δεν μπορούν να τα βρουν με
κανένα πλην του εαυτού τους.

Οπότε μου έμειναν Συνασπισμός και Καμένος . Ο Τσίπρας έχει κάνει τις
κολοτούμπες του αλλά είναι ένα από τα κόμματα που διεκδικούν μεγάλο
ποσοστό και έχει την δυνατότητα με τις απόψεις και την πολιτική του να
ρυθμίσει τις καταστάσεις σε περίπτωση μιας συγκυβέρνησης. Δεν θα μας
πάει στεγνούς στο ξεπούλημα που επιχειρούν κάποιοι.
Από την πλευρά μου αυτός που με καλύπτει περισσότερο είναι ο Καμμένος.
Τον Καμμένο τον παρακολουθώ σαν πολιτικό από την εποχή της
προσπάθειας να απελευθερωθούν η καταδύσεις στην Ελλάδα, ήταν ο μόνος
τότε που είχε ασχοληθεί με το θέμα. Στην πορεία παρατήρησα ότι ήταν από
τους λίγους ( παρ ότι δεξιός και παρ ότι ανήκε στη ΝΔ) που έβγαζε
συνέχεια θέματα στη βουλή με ερωτήσεις και επερωτήσεις για θέματα
διαφθοράς, μαύρου χρήματος κτλπ . Και αυτό σε χρόνο που δεν είχε
βλέψεις για πολιτικός αρχηγός .
Δεν ξέρω αν όπως ισχυρίζεται ο φίλος έχει τυπώσει πρόγραμμα αλλά
έχοντας παρακολουθήσει πολιτικές συζητήσεις η θέσεις του με καλύπτουν
περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. (ααααααα και ο Αντώνης στο Ζάππειο μου περιέγραψε την ιδανική Ελλάδα αλλά από αυτούς δεν μασώ πια)
Το βασικότερο, ποιο άλλο κόμμα έχει αφήσει να βάζει ελεύθερα όποιος θέλει
υποψηφιότητα και μέσα από διαδικασίες στο ιντερνέτ να βγάζει τους
υποψήφιους βουλευτές του ; Γιατί εκεί είδα υποψήφιους βουλευτές απλό
κόσμο , ανέργους και όχι κομματόσκυλα.

Οι σκεψεις σου ειναι αρκετα κοντα στις δικες μου....

gsmaniac 05-05-2012 12:54

το αποτελεσμα της δημοσκοπησης εχει πλακα......:cool:

ΠΑΣΟΚ..1:D

μακαρι να το δουμε και αυριο.......:cool:

konstantinos2310 05-05-2012 12:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 673641)
το αποτελεσμα της δημοσκοπησης εχει πλακα......:cool:

ΠΑΣΟΚ..1:D

μακαρι να το δουμε και αυριο.......:cool:

αμφιβάλεις?????

:sm7::sm7::sm7:

gsmaniac 05-05-2012 12:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από konstantinos2310 ( 673643)
αμφιβάλεις?????

:sm7::sm7::sm7:

ναι..........:hmmm::hmmm::hmmm:
δεν νομιζω οτι ξυπνησε ο ελληνας.....ακομη:cool:

kostasmats 05-05-2012 13:45

Απόσπασμα:

Το 1939, μεσα απο την τοτε οικονομικη κριση η οποια ειναι πανομοιοτυπη της σημερινης στην Ευρωπη, εκλεχθηκε και ο Χιτλερ -''ο ΑΓΩΝ μου'' ειναι το βασικο εγχειριδιο της Χ.Α - και το 1944 ολοι το ειχαν μετανοιωσει αφου ειχε ομως πνιγει ο κοσμος στο αιμα.

Ειναι συνηθες φαινομενο των απατεωνων να χρησιμοποιουν ομορφες εκφρασεις και υψηλες εννοιες προκειμενου να προσελκυσουν θυματα. Μεγαλη σημασια εχουν και οι συμπεριφορες και πρακτικες που χρησιμοποιουν πριν και μετα την προεκλογικη περιοδο. Οπως λεει και ο λαος ''αν θες να διαπιστωσεις την ποιοτητα του χαρακτηρα ενος ανθρωπου δωστου εξουσια''.

Πριν 3 χρονια ο αρχηγος της Χ.Α. ανεκδιηγητος Κος Μιχαλολιακος καταφερε και μπηκε στο Δημοτικο συμβουλιο του Δημου αθηναιων. Σε καθε συνεδριαση του Συμβουλιου εισερχεται στην αιθουσα χαιρετιζοντας με τον γνωστο φασιστικο τροπο.......λαμπρα.
Προσφατως δηλωσε οτι αν μπει η Χ.α στην βουλη θα την κανει μπουρδε.....λο.
Ομορφες δηλωσεις του αρχηγου ενος κομματος που απαρτιζεται απο τραμπουκους, χουλιγκανους,μπραβους, εμπορους ναρκωτικων και αλλους παραβατες του κοινου ποινικου δικαιου......οπως και οι Εθνικοσοσιαλιστες του Χιτλερ.
Επιζητουν την λαικη νομιμοποιηση μεσω της εκλογικης διαδυκασιας αποσκοπωντας στην ασυλια του Κοινοβουλιου.

Τρατζικ.......πολυ τρατζικ......

Οσο για τους ''δεν ψηφιζω'' αυτοι ειναι αλλη ιστορια η οποια λεει ''κρινω τους παντες και τα παντα αλλα παω βολτα και δεν ψηφιζω για να μην με κρινετε και μενα μετα''.....ευθυνοφοβοι αγανακτισμενοι της πλατειας.... ποσο τρατζικ αραγε ειναι αυτο?

Και μετα ερχονται και σου λενε να ψηφισει ο κοσμος κατα συνειδηση...μα κατα ασυνειδητη συνειδηση ψηφισαν και το 1939 στην Γερμανια και μετα συνειδοτοποιησαν τι εκαναν, ηταν ομως αργα.

συμφωνω σε ολα...μεχρι και την τελευταια λεξη

frits 05-05-2012 14:53

Από την στιγμή που κανένας κατ' ελάχιστο δεν εκφράζει τα δικά μου πιστεύω, και από την στιγμή που όλοι τους είναι καιροσκόποι (αρκεί να ακούς τις δηλώσεις τους τις τελευταίες μέρες) είναι πέρα από τα όρια του γελοίου, εγώ δεν ψηφίζω κανένα και λέτε ότι θέλετε, με το ζόρι να επιδοκιμάσω τον λίγότερο άθλιο δεν γίνεται.

Δεν τους ψηφίζω όχι για να τους κράζω (είναι φοβερός ο Γιώργος στο τρόπο που σκέφτεται ) αλλά γιατί είναι άχρηστοι και το έχουν αποδείξει επανελλημένα. Ότι πιό σάπιο είχε αυτό ο τόπος, όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε στην πολιτική.

Και η Χρυσή Αυγή δικό τους δημιούργημα είναι, ο πυρήνας πάντα υπήρχε, αλλά όταν αφήνεις ολόκληρες γειτονιές στην τύχη τους, είναι φυσικό να συμβεί.

Το μίσος είναι και αυτό ανθρώπινο συναίσθημα και μάλιστα πολύ δυνατό..

Καλή Τύχη σε όλους από Δευτέρα....

GeorgeP 05-05-2012 15:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 673709)
Από την στιγμή που κανένας κατ' ελάχιστο δεν εκφράζει τα δικά μου πιστεύω, και από την στιγμή που όλοι τους είναι καιροσκόποι (αρκεί να ακούς τις δηλώσεις τους τις τελευταίες μέρες) είναι πέρα από τα όρια του γελοίου, εγώ δεν ψηφίζω κανένα και λέτε ότι θέλετε, με το ζόρι να επιδοκιμάσω τον λίγότερο άθλιο δεν γίνεται.....

Συμφωνω...αλλα ειναι και κατι στιγμες που λες -για οποιοδηποτε θεμα - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ....διοτι αν δεν τοτε μπορει να εισαι εσυ εκεινος που θα φαει ολη την μπουφλα. Σε ΄περιπτωση π.χ. Χ.Α. και ΑΝΕΛ θα ζησεις μερες χουντας...ξερεις τοτε που σε ρωτουσαν τι χρωμα εχει ο ουρανος και εσυ απαντουσες ''δεν ξερω'' μην τυχον και πεις κατι που δεν επρεπε. Αυτα τα κομματα των ακρων ξερεις δεν ανεχονται τιποτε μα τιποτε που να ειναι αντιθετο προς αυτα. Και αν μπουν στην βουλη θα δουμε πραγματα πρωτογνωρα και μεσα σε αυτην αλλα ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

Απόσπασμα:

Δεν τους ψηφίζω όχι για να τους κράζω (είναι φοβερός ο Γιώργος στο τρόπο που σκέφτεται ) αλλά γιατί είναι άχρηστοι και το έχουν αποδείξει επανελλημένα. Ότι πιό σάπιο είχε αυτό ο τόπος, όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε στην πολιτική......

Ναι αλλα πρέπει κατι να ψηφισεις.....μακρια απο τα ακρα φυσικα για να μην ερθουν αυτα να σε/μας κυβερνησουν....εστω και σαν αντιπολυτευση.

Απόσπασμα:

Και η Χρυσή Αυγή δικό τους δημιούργημα είναι, ο πυρήνας πάντα υπήρχε, αλλά όταν αφήνεις ολόκληρες γειτονιές στην τύχη τους, είναι φυσικό να συμβεί.......

Η ακροδεξια υπηρχε στην ελλαδα απο παντοτε (βλ. Νεολαια Μεταξα), αλλα επειδη δημιουργουσε πολλα προβληματα μετα τον πολεμο ''την φυγανε'' και ηταν στην παρανομια σχεδον.... μεχρι την 21η Απριλιου του 1967. Το 1984 αν θυμασαι - και χωρις τα σημερινα προβληματα - μπηκε και στην ευρωβουλη σαν ΕΠΕΝ (Εθνικη Πολιτικη Ενωσης) της οποια αρχηγος ηταν ο Γ.Παπαδοπουλος και γενικος γραμματεας ηταν ο.......Μακης Βοριδης....ναι του ΛΑΟΣ μεχρι χθες και της ΝΔ σημερα.
Παντα υπηρχε και παντα θα υπαρχει, αλλα απο αυτο το σημειο μεχρι και το να εκπροσωπηθει στην βουλη ειναι μεγαλη αποσταση.

Απόσπασμα:

Το μίσος είναι και αυτό ανθρώπινο συναίσθημα και μάλιστα πολύ δυνατό........

Το οποιο ομως πρέπει να χαλιναγωγειται δεοντως διοτι αν ο καθενας αποφασιζει με τα ποσοστα μισους που τον διακατεχουν τοτε κανεις νομος και καμια δημοκρατια δενε ιναι ικανα να τον σταματησουν.
αν τελος ο καθενας ψηφιζει με γνωμονα το μισος του τοτε πολυ συντομα θα μετανοιωσει πικρα για την ψηφο του....οπως οι Γερμανοι τοτε....
Οποιος νομιζει οτι η λυση ειναι η Χ.Α. (και το ΑΝΕΛ απο οτι φαινεται) και οι πραξεις που υιοθετουν αυτοι τοτε σε περιπτωση εισοδου της στην βουλη να να προετοιμαστει για δημοσιους διασυρμους, ξυλοδαρμους, βιασμους κ.λ.π. μεταναστων νομιμων και παρανομων, μαυρων, κιτρινων, ανθρωπων με ειδικες αναγκες κ.λ.π. διοτι ως γνωστον ολοι οι παραπανω δεν εχουν θεση στην κοινωνια της Αριας φυλης που αυτοι πρεσβευουν.

Απόσπασμα:

Δεν θα αλλαξει τιποτε......να'σαι σιγουρος.

ortho 05-05-2012 17:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 673715)

Οποιος νομιζει οτι η λυση ειναι η Χ.Α. (και το ΑΝΕΛ απο οτι φαινεται) και οι πραξεις που υιοθετουν αυτοι τοτε σε περιπτωση εισοδου της στην βουλη να να προετοιμαστει για δημοσιους διασυρμους, ξυλοδαρμους, βιασμους κ.λ.π. μεταναστων νομιμων και παρανομων, μαυρων, κιτρινων, ανθρωπων με ειδικες αναγκες κ.λ.π. διοτι ως γνωστον ολοι οι παραπανω δεν εχουν θεση στην κοινωνια της Αριας φυλης που αυτοι πρεσβευουν.

.

κι όχι μόνο..... δεν πρέπει με τίποτε να μπουν αυτοί στη βουλή!
ούτε κι ο Καμμένος εδώ που τα λέμε, δεν είναι δυνατόν να σου λέει ψηφίστε με και θα κάνουμε πρόγραμμα, όχι δηλαδή ότι οι άλλοι έχουν.

Σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποφασίσεις τι θα κάνεις. Αν δεχτούμε ότι έχουμε λόγο, είναι μεγάλη η ευθύνη, αν δεχτούμε ότι όλα είναι ούτως ή άλλως σικέ, πάλι μπορούμε να δώσουμε ένα μύνημα, ότι θεωρεί καθένας σωστό!

frits 05-05-2012 17:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 673715)
Δεν θα αλλαξει τιποτε......να'σαι σιγουρος.

Όσο σίγουρος ήσουν ότι ΔΕΝ θα γίνουν εκλογές.....:ye33:

Στην καλύτερη περίπτωση για ΠΑΣΟΚ & ΝΔ δεν πρόκειτε να βγάλουν πάνω από 160 βουλευτές και οι δύο μαζί...

Με δεδομένη και την μεταξύ τους φαγωμάρα δεν θα μπορούν να περάσουν τίποτα στην βουλή...

Η επόμενη μέρα θα έχει πλάκα με τις "μεταγραφές" βο(υ)λευτών σε αυτό έχει δίκιο η κόκκινη Παπαρήγα....:p

ckalfas 05-05-2012 17:19

Όταν η Δημοκρατία φεύγει απο την πόρτα, ο φασισμός μπουκάρει από το παράθυρο!

Μόνο που η Δημοκρατία έχει καιρό που την κοπάνησε και ο φασισμός έχει χρόνια που έχει μπουκάρει, απλά ηταν συγκεκαλυμένος με ψεύτικα και ψευτοπροοδευτικά προσωπεία, απλά τώρα ο φασισμός κάνει πλέον φανερή την παρουσία του...

Σημεία των καιρών...

ckalfas 05-05-2012 17:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 673836)

:ye02: Όντως...

tsak8 05-05-2012 17:33

Απόσπασμα:

Το 1939, μεσα απο την τοτε οικονομικη κριση η οποια ειναι πανομοιοτυπη της σημερινης στην Ευρωπη, εκλεχθηκε και ο Χιτλερ -''ο ΑΓΩΝ μου'' ειναι το βασικο εγχειριδιο της Χ.Α - και το 1944 ολοι το ειχαν μετανοιωσει αφου ειχε ομως πνιγει ο κοσμος στο αιμα.

Ειναι συνηθες φαινομενο των απατεωνων να χρησιμοποιουν ομορφες εκφρασεις και υψηλες εννοιες προκειμενου να προσελκυσουν θυματα. Μεγαλη σημασια εχουν και οι συμπεριφορες και πρακτικες που χρησιμοποιουν πριν και μετα την προεκλογικη περιοδο. Οπως λεει και ο λαος ''αν θες να διαπιστωσεις την ποιοτητα του χαρακτηρα ενος ανθρωπου δωστου εξουσια''.

Πριν 3 χρονια ο αρχηγος της Χ.Α. ανεκδιηγητος Κος Μιχαλολιακος καταφερε και μπηκε στο Δημοτικο συμβουλιο του Δημου αθηναιων. Σε καθε συνεδριαση του Συμβουλιου εισερχεται στην αιθουσα χαιρετιζοντας με τον γνωστο φασιστικο τροπο.......λαμπρα.
Προσφατως δηλωσε οτι αν μπει η Χ.α στην βουλη θα την κανει μπουρδε.....λο.
Ομορφες δηλωσεις του αρχηγου ενος κομματος που απαρτιζεται απο τραμπουκους, χουλιγκανους,μπραβους, εμπορους ναρκωτικων και αλλους παραβατες του κοινου ποινικου δικαιου......οπως και οι Εθνικοσοσιαλιστες του Χιτλερ.
Επιζητουν την λαικη νομιμοποιηση μεσω της εκλογικης διαδυκασιας αποσκοπωντας στην ασυλια του Κοινοβουλιου.

Τρατζικ.......πολυ τρατζικ......

Οσο για τους ''δεν ψηφιζω'' αυτοι ειναι αλλη ιστορια η οποια λεει ''κρινω τους παντες και τα παντα αλλα παω βολτα και δεν ψηφιζω για να μην με κρινετε και μενα μετα''.....ευθυνοφοβοι αγανακτισμενοι της πλατειας.... ποσο τρατζικ αραγε ειναι αυτο?

Και μετα ερχονται και σου λενε να ψηφισει ο κοσμος κατα συνειδηση...μα κατα ασυνειδητη συνειδηση ψηφισαν και το 1939 στην Γερμανια και μετα συνειδοτοποιησαν τι εκαναν, ηταν ομως αργα.

Συμφωνω μεχρι κεραιας!!!!
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 673060)
Οι παππούδες πολέμησαν κι άλλους … που βρίσκονται μονίμως στην βουλή… και δεν έχουν αλλάξει νοοτροπία από την εποχή του Τζουγκασβίλι … ;)

:cr13:

yannis 05-05-2012 17:35

Απόσπασμα:

Από την στιγμή που κανένας κατ' ελάχιστο δεν εκφράζει τα δικά μου πιστεύω, και από την στιγμή που όλοι τους είναι καιροσκόποι (αρκεί να ακούς τις δηλώσεις τους τις τελευταίες μέρες) είναι πέρα από τα όρια του γελοίου, εγώ δεν ψηφίζω κανένα και λέτε ότι θέλετε, με το ζόρι να επιδοκιμάσω τον λίγότερο άθλιο δεν γίνεται.

Δεν τους ψηφίζω όχι για να τους κράζω (είναι φοβερός ο Γιώργος στο τρόπο που σκέφτεται ) αλλά γιατί είναι άχρηστοι και το έχουν αποδείξει επανελλημένα. Ότι πιό σάπιο είχε αυτό ο τόπος, όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε στην πολιτική.

Και η Χρυσή Αυγή δικό τους δημιούργημα είναι, ο πυρήνας πάντα υπήρχε, αλλά όταν αφήνεις ολόκληρες γειτονιές στην τύχη τους, είναι φυσικό να συμβεί.

Το μίσος είναι και αυτό ανθρώπινο συναίσθημα και μάλιστα πολύ δυνατό..

Καλά βρε Σταύρο, τα διάβασες αυτά που γράφεις?!!?!?!?
Είναι δυνατόν να είναι άχρηστοι αυτοί και οι περισσότεροι από μας χρήσιμοι;;; Και αν είναι έτσι, πόσα χρόνια σου πήρε να το δεις;;; Μέχρι τώρα τι ψήφιζες;;;
"Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει"
Δηλαδή, αφού είναι άχρηστοι, πως κατάφεραν να πείσουν τόσα εκατομμύρια κόσμο, να τους εμπιστευτούν τις τύχες τους;;;
Πριν αρχίσεις τα τάχα μου, δήθεν κλπ σκέψου πως μέχρι τώρα απευθύνονταν και είχαν την αποδοχή του συνόλου σχεδόν του κράτους. Γιατί λες;; Δεν ήξεραν οι κυβερνώμενοι τι σόι είναι οι κυβερνώντες;;;; Ξαφνικά είδαν το φως?!?!!?!?
Λοιπόν είτε το γουστάρετε είτε όχι, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!
Και αφήστε κατά μέρος τις μπούρδες "αυτός βρωμάει, ο άλλος ξυνίζει, θα ψηφίσω τον μουρόχαυλο που ανακάλυψα στην τύφλα μου"...
Και δεν μου λέτε ρε λεβέντες, γιατί κάποιος θα έπρεπε να θυσιαστεί, προκειμένου εσείς να μπορείτε να κονομάτε με κάθε τρόπο;;;
Η λύση δεν είναι να βρεθεί κάποιος "έντιμος πατριώτης" και κουραφέξαλα. Ποτέ δεν υπήρξαν τέτοιοι, παρά μόνο στα παραμύθια που σας σερβίριζαν στα κάθε είδους κατηχητικά...
Η λύση είναι, να μην αφήνετε περιθώρια σε κανέναν, να μπορεί να σας εκμεταλλευτεί περισσότερο από όσο θέλετε ή καλύτερα, έχετε ανάγκη. Προσπαθήστε να καταλάβετε το νόημα της φράσης, γιατί έχουμε και δουλειές και δεν αδειάζουμε για χοροδιδασκαλίες!!!!
Αν βέβαια ΕΤΣΙ ήταν και είναι τα πράγματα, ψάξτε να βρείτε γιατί έχετε αυτές τις ανάγκες και πως θα μπορούσατε να τις καλύψετε με πιο πρόσφορο τρόπο.
"Γνώθι σ' αυτόν"!!!!!! Επιτέλους, αφού κάθε τόσο επικαλείστε το κλέος των προγόνων σας, τουλάχιστον ακολουθείστε και καμμιά συμβουλή τους!!!!

eolos 05-05-2012 18:34

Αύριο είναι η ευκαιρία να στείλουμε απο κεί πού'ρθαν, τους προδότες και τα απάνθρωπα μνημόνιά τους. :ye28:

frits 05-05-2012 18:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 673859)
Καλά βρε Σταύρο, τα διάβασες αυτά που γράφεις?!!?!?!?
Είναι δυνατόν να είναι άχρηστοι αυτοί και οι περισσότεροι από μας χρήσιμοι;;; Και αν είναι έτσι, πόσα χρόνια σου πήρε να το δεις;;; Μέχρι τώρα τι ψήφιζες;;;
"Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει"
Δηλαδή, αφού είναι άχρηστοι, πως κατάφεραν να πείσουν τόσα εκατομμύρια κόσμο, να τους εμπιστευτούν τις τύχες τους;;;
Πριν αρχίσεις τα τάχα μου, δήθεν κλπ σκέψου πως μέχρι τώρα απευθύνονταν και είχαν την αποδοχή του συνόλου σχεδόν του κράτους. Γιατί λες;; Δεν ήξεραν οι κυβερνώμενοι τι σόι είναι οι κυβερνώντες;;;; Ξαφνικά είδαν το φως?!?!!?!?
Λοιπόν είτε το γουστάρετε είτε όχι, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!
Και αφήστε κατά μέρος τις μπούρδες "αυτός βρωμάει, ο άλλος ξυνίζει, θα ψηφίσω τον μουρόχαυλο που ανακάλυψα στην τύφλα μου"...
Και δεν μου λέτε ρε λεβέντες, γιατί κάποιος θα έπρεπε να θυσιαστεί, προκειμένου εσείς να μπορείτε να κονομάτε με κάθε τρόπο;;;
Η λύση δεν είναι να βρεθεί κάποιος "έντιμος πατριώτης" και κουραφέξαλα. Ποτέ δεν υπήρξαν τέτοιοι, παρά μόνο στα παραμύθια που σας σερβίριζαν στα κάθε είδους κατηχητικά...
Η λύση είναι, να μην αφήνετε περιθώρια σε κανέναν, να μπορεί να σας εκμεταλλευτεί περισσότερο από όσο θέλετε ή καλύτερα, έχετε ανάγκη. Προσπαθήστε να καταλάβετε το νόημα της φράσης, γιατί έχουμε και δουλειές και δεν αδειάζουμε για χοροδιδασκαλίες!!!!
Αν βέβαια ΕΤΣΙ ήταν και είναι τα πράγματα, ψάξτε να βρείτε γιατί έχετε αυτές τις ανάγκες και πως θα μπορούσατε να τις καλύψετε με πιο πρόσφορο τρόπο.
"Γνώθι σ' αυτόν"!!!!!! Επιτέλους, αφού κάθε τόσο επικαλείστε το κλέος των προγόνων σας, τουλάχιστον ακολουθείστε και καμμιά συμβουλή τους!!!!

Έχω να ψηφίσω από το 1996, ο κάθε ένας κρίνει και αποφασίζει με βάση τα προσωπικά του βιώματα.

Από τα 18 μου το ελληνικό κράτος με ###### χωρίς σάλιο, τους δοκιμάσαμε όλους και αποτύχαμε.

Η ατομική ευθύνη είναι ένα θέμα αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό, ποτέ μου δεν έχω πετάξει σκουπίδι κάτω, έχω πλακωθεί με αγνώστους γιατί τους έκανα την παρατηρήση να μην τα πετάνε, η χώρα μου τελικα είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος...

Ζητώ λοιπόν από τους υπευθύνους να προσπαθήσουν να τηρήσουν τους νόμους και όχι να βοηθούν τους άλλους να παρανομούν όλοι μαζί...

Μετά από 27 χρόνια ενήλικης ζωής με ένα παιδί που χρίζει συνεχούς ιατρικής φροντίδας στο ######### που λέγεται Ελλάδα, έχω αποφασίσει ότι το παιχνίδι είναι χαμένο-στημένο και προτιμώ να χαλάω φαιά ουσία για να κάνω καλύτερη την καθημερινότητά μου από μόνος μου..

Πάντα διαβάζω αυτά που γράφω ......;)

Καλό βόλι....

moby_gr 05-05-2012 18:43

Για ρίξτε μία ματιά κι εδώ μπας και...

Μικρά Κόμματα | Τα κόμματα |

yannis 05-05-2012 19:12

Δεν νομίζω πως τα διαβάζεις... και δεν εννοώ την ανάγνωση.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 673901)
Έχω να ψηφίσω από το 1996, ο κάθε ένας κρίνει και αποφασίζει με βάση τα προσωπικά του βιώματα.

Από τα 18 μου το ελληνικό κράτος με ###### χωρίς σάλιο, τους δοκιμάσαμε όλους και αποτύχαμε.

Κανένα κράτος δεν σε ###### από μόνο του... εσύ μπορεί να μην είχες τα προσόντα που νόμιζες ή δεν προσπάθησες με τον σωστό τρόπο. Όταν λες πως τους δοκιμάσαμε όλους και αποτύχαμε (sic) !?!?!?!?

Η ατομική ευθύνη είναι ένα θέμα αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό, ποτέ μου δεν έχω πετάξει σκουπίδι κάτω, έχω πλακωθεί με αγνώστους γιατί τους έκανα την παρατηρήση να μην τα πετάνε, η χώρα μου τελικα είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος...

Αν ή πλειοψηφία δεν ήθελε σκουπίδια κάτω... δεν θα υπήρχαν. Αυτό που φαντάζεσαι εσύ, δεν σημαίνει πως είναι κοινή επιθυμία.

Ζητώ λοιπόν από τους υπευθύνους να προσπαθήσουν να τηρήσουν τους νόμους και όχι να βοηθούν τους άλλους να παρανομούν όλοι μαζί...

Ζήτω που χεστήκαμε... Είπαμε πως μόνο όσα μπορείς να κατακτήσεις έχουν αξία... αλλιώς ψήφισε τον Μάνο!!!!! Πάψε να κρύβεσαι πίσω από προσωπικές ουτοπίες. Η ζωή και η φύση έχουν κανόνες αληθινούς και αδυσώπητους.

Μετά από 27 χρόνια ενήλικης ζωής με ένα παιδί που χρίζει συνεχούς ιατρικής φροντίδας στο ######### που λέγεται Ελλάδα, έχω αποφασίσει ότι το παιχνίδι είναι χαμένο-στημένο και προτιμώ να χαλάω φαιά ουσία για να κάνω καλύτερη την καθημερινότητά μου από μόνος μου..

Φίλε, όταν νόμισα το ίδιο (το 1985) πήγα στην Αυστραλία. Αν νομίζεις πως εδώ είναι έτσι και αλλού καλύτερα, πήγαινε εκεί... όμως όπως έλεγε και ο Καβάφης... "Στους δρόμους θα γυρνάς τους ίδιους…. Δεν έχει πλοίο για σε δεν έχει οδό. Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ, σ' όλη τη γη τη ρήμαξες. ..."

Πάντα διαβάζω αυτά που γράφω ......;)

Καλό βόλι....

Δεν θα ψηφίσω, λόγω απουσίας στο εξωτερικό. Αν και θα μπορούσα λοιπόν μετά να κάνω τον πονηρό... εκτίθεμαι και δηλώνω πως αν ήμουν στην Ελλάδα, θα ψήφιζα το ΚΚΕ. Έχω ξαναπεί γιατί και πως... μην τα ξαναλέμε και δεν έχει σχέση με τις θεωρίες του κoμμoυvισμού ή του χριστιανισμού κλπ
Αλίμονο, αν έζησα μέχρι τώρα μισόν αιώνα και δεν έχω σαφή και τεκμηριωμένη κατεύθυνση... πότε θα την βρω, στα 300!??!?!?!!?

ΥΓ. και μια παραπομπή για κάποιον άλλο... http://lexilogia.gr/forum/showthread...BB%CE%BF%CF%82

zitsos 05-05-2012 19:59

Τα διάβασα όλα τα ποστ αλήθεια και σέβομαι όλες τις απόψεις !Μπορούμε να βάλουμε την λογική και να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα....τα δύο μεγάλα τα απορρίπτω δεν μπαίνω στον κόπο εδώ και χρόνια να τα ακούω καν...βλέπε φούσκες zimense, ακης Βατοπέδι μισθούς!! τα μικρά με πρώην μελοι τους επίσης....γιατί έχουν πει ότι θα συνεργαζόταν με αυτούς...όπως τσιπρας,καμενος,ντορα,κατσελη καρατζαφέρεις......αφού δεν θέλω τα μεγάλα δεν θέλω τους συνεργάτες που κατα καιρούς έχουν ψηφίσει ναι στην μείωση του μισθού μου για να διορθώσουν μια κατάσταση που δεν φταίω εγώ... ΚΚΕ που είναι όχι σε όλα....μπορεί να μην συμφωνώ σε πολλά αλλα είναι οχι σε ολα ....γιατί ολα αυτά τα όχι μας έφεραν εδώ....βλέπε τρόικα, συνθήκη του μααστριχ,πούλημα δημοσίων εργων ,γιατί να πω ναι όταν δεν το πιστεύω και μετά να αλλάξω όπως έχουνε κάνει κατά καιρούς-κουλουτουμπες-πολα κόμματα !!!άπλα και καθαρά δεν εχει έρθει κοντά μου σε καμια διεκδικηση μου...σε καμια σας λέω που εχω κανει μεσα στο χώρο του εργοστάσιου εδώ και 15 χρόνια όσα δελτία τύπου και email που εχω στείλει εκτός απο το ΚΚΕ κανένα κόμμα δεν έχει ενδιαφερθεί ....άρα γιατί να μην κειταξω το συμφέρων μου !!!!θέλω δουλειά, παιδεία, υγεία, που μέχρι τώρα βλέπω να χάνονται.... δεν έχω βιβλία στα σχολεια, ούτε λευφτα για το ικα και μοιωμενω μισθό.....!!!απλά βλέπω γύρο μου και αποφασίζω.....καλή ψήφο και εγώ λέω ότι το να μην πας δεν είναι το καλύτερο αλλά αφού είναι επιλογή την δεχομε!!

frits 05-05-2012 20:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 673932)
Κανένα κράτος δεν σε ###### από μόνο του... εσύ μπορεί να μην είχες τα προσόντα που νόμιζες ή δεν προσπάθησες με τον σωστό τρόπο. Όταν λες πως τους δοκιμάσαμε όλους και αποτύχαμε (sic) !?!?!?!?

Δεν είναι του παρόντος αλλά θα δώσω ένα μόνο παράδειγμα, 1985 περνώ με εισαγωγικές εξετάσεις στα ΤΕΦΑΑ Θεσ/νικής μαζί με 350 ακόμα άτομα.
Ω ! του θαύματος βρεθήκαμε 1100 άτομα πρώτο έτος, (μεταγραφές από την τότε Γιουγκοσλαβία, μπαμπάς μα καρδιά, τσουπ η μεταγραφή..).
Στα 4 χρόνια της φοίτησης μου ενώ έπρεπε να είμασταν περίπου 2000 άτομα οι πτυχιούχοι, βρεθήκαμε περί τις 9000
Πέρνω πτυχίο στα 4 χρόνια, 89-90 φαντάρος και από το 1991 εώς το 1998 ωρομίσθιος & αναπληρωτής κάθε χρόνου αλλού, τα βύσματα δίπλα στο σπίτι τους, τελείωναμε Ιούνιο, πληρωνόμασταν Δεκέμβριο και περιμέναμε το διορισμό με βάση την επετηρίδα, που θα ερχόταν το 1998 οπότε και την καταργεί βάζοντας μας σε αναμονή μέσω νέας επετηρίδας (16μηνο) την ονόμασε. Εγώ εκεί τα μούτζωσα .....

Akyla 05-05-2012 22:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckalfas ( 673840)
Όταν η Δημοκρατία φεύγει απο την πόρτα, ο φασισμός μπουκάρει από το παράθυρο!
.....
.......
Σημεία των καιρών...

Δημοκρατία και φασισμός ( ολοκληρωτισμός με τυραννικές τάσεις) είναι πολύ κοντά εξ ορισμού και αυτό το είπε Ο Πλάτων στην Πολιτεία ( περί δικαίου)
και σε μια μικρή σύνοψη θα το δείτε εδώ

όσα γράφει το 380 π.Χ είναι ποιό επίκαιρα απο ποτέ μια ανάγνωση τώρα στο παρα πέντε των εκλογών ίσως βοηθήσει και ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα,
έτσι για να σας ιντριγκάρω θα δείξω κάποια σημεία.

Η µετάβαση από το ολιγαρχικό στο δηµοκρατικό πολίτευµα γίνεται εξαιτίας της αυξηµένης
απληστίας για χρήµα και την ανάγκη να είναι κανείς πιο πλούσιος (555b, c). Ξεκινώντας από
την επιδίωξη των πλουσίων να γίνουν πιο πλούσιοι, αυτοί θα βρουν πρόσφορο έδαφος στη
τοκογλυφία δανείζοντας τους φτωχούς που έχουν και αυτοί τις δικές του ανάγκες, που
δηµιουργήθηκαν όµως µε την συγκαλυµµένη παρότρυνση και µε ύπουλο τρόπο από τους
ίδιους τους πλούσιους.

...

Θα αρκεί απλά κάποιος να δηλώνει ότι είναι µε το λαό και η πόλη θα τον
εµπιστεύεται αµέσως για να τη κυβερνήσει. Οι πάντες, ίσοι και µη ίσοι, θα αντιµετωπίζονται
µε ένα είδος εκφυλισµένης ισότητας. Οι κηφήνες τώρα αποτελούν ένα σηµαντικό ποσοστό της πόλης.

"όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί"

Καλή ανάγνωση και καλή ψήφο να έχετε

GeorgeP 05-05-2012 23:15

Απόσπασμα:

με παραφραζεις και δεν ειναι δικαιο αυτο.:u55:

Ειχα πει, κι ανετρεξε στα γραφομενα μου, οτι:
  1. δεν θα γινουν εκλογες διοτι δεν θα μας αφησουν οι εξω
  2. δεν θα γινουν εκλογες αν αυτοι που υπεγραψαν το/τα μνημονια δεν ειναι σιγουρο οτι θα παρουν πανω απο 41%
Απο την στιγμη που αυτοι που ειπαν ναι στα μνημονια ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑΝ οτι θα παρουν πανω απο το 41% -ειτε μεσω της αποχης, ειτε μεσω του θα ψηφισουν και οι υπερηλικες ακομα κι αν δεν πανε οι ιδιοι να ψηφισουν;) - τοτε και οι ξενοι επισθησαν οτι δεν συντρεχει κανεις κινδυνος αθετησης των υπογραφων κι ετσι οι εκλογες γινονται.

Απόσπασμα:

Στην καλύτερη περίπτωση για ΠΑΣΟΚ & ΝΔ δεν πρόκειτε να βγάλουν πάνω από 160 βουλευτές και οι δύο μαζί...

Υπολογισε πανω απο 180!!!! Ετσι για να μπορει να γινει και η Συνταγματικη αναθεωρηση το 2013 ευκολα κι ανωδυνα.

Και στην χειροτερη μην ξεχνας οτι, ο πήχυς για τις 151 έδρες δεν σχετίζεται με τον αριθμό των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή, αλλά με το συνολικό ποσοστό των σχηματισμών που δεν θα πιάσουν το 3%. Συγκεκριμένα, όσο μεγαλύτερο είναι αυτό το ποσοστό, τόσο μειώνεται το όριο για την αυτοδυναμία, το οποίο μπορεί να υποχωρήσει ακόμη και στο 35,5%, αν η συνολική δύναμη των μικρών αυτών κομμάτων φτάσει π.χ. στο 12%.
Επισης μην ξεχνας τα ακυρα/λευκα ψηφοδελτια αλλα και την αποχη....τα οποια οπως εχει λεχθει και ειναι η πραγματικοτητα τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται, ως γνωστόν, μόνον από τον υπολογισμό των έγκυρων ψηφοδελτίων.
Αν, μάλιστα, η αποχή αποδειχθεί πολύ μεγαλύτερη στις λεγόμενες παραγωγικές ηλικίες (35-55) τοτε μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία σε αυτές τις εκλογές π.χ. η ψήφος των συνταξιούχων. Με άλλα λόγια, επισημαίνουν ότι κρίσιμος παράγοντας για το αποτελεσμα θα είναι όχι μόνον το συνολικό ποσοστό της αποχής, αλλά και η σύνθεση όσων εντέλει δεν προσέλθουν στις κάλπες.

Αυτα τα γνωριζουν και οι Πασοκοι και οι ΝΔημοκρατες και ολοι οι αλλοι, προσφατα το εμαθαν και οι ξενοι....... κι ετσι το αποτελεσμα των εκλογων σιγουρευτηκε...... κι ετσι μας ειπαν (οι ξενοι) ΟΚ για τις εκλογες.

Γιαυτο ξανασκεψου το για αυριο.......

yannis 06-05-2012 05:14

Για να μην επαναλαμβάνω τα γραφόμενα του Γιώργου... θα συμφωνήσω στο γενικό πλάνο, που είναι η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη κλπ κλπ. Αυτό φαίνεται από πάρα πολλά και αυτός είναι ένας από τους λόγους που επιμένω στο ΚΚΕ. Φυσικά δεν είμαι υπέρ του "έξω από όλα" όμως βλέπω πως αυτά είναι συνηθισμένα "ψέματα" και κινήσεις τακτικής. Σαν να λέμε "η Ελλάδα στους Έλληνες", "λεφτά υπάρχουν", "όλοι στο χρηματιστήριο", "σεμνά και ταπεινά", και το τελευταίο "σε 3 χρόνια τέλος το μνημόνιο"!!!!!! Όσοι πιστεύουν τέτοιες μπούρδες, ας ψηφίσουν τον καμμένο!!!!
Για να έρθω στα λεγόμενα του zitsos λοιπόν, επιλέγω το ΚΚΕ σαν ισορροπία και αντίβαρο στα βάρη που οι ισχυρότεροι προσπαθούν να ρίξουν στην πλευρά των πιο αδύναμων. Αυτό επειδή είμαι ακόμη στην κατηγορία των αδυνάτων (οικονομικά, όχι σωματικά και δεν θέλω σχόλια:p). Όταν ανέβω κατηγορία, θα πάω με τον σαμαρά... Αν η δύναμη του ΚΚΕ (που δεν υπάρχει περίπτωση) ανέβει σε "περίεργα" επίπεδα, τότε βλέπουμε για τον επόμενο.

ortho 06-05-2012 06:52

Πάω στοίχημα ότι αν το ΚΚΕ έχει στα χέρια του δημοσκοπήσεις που ανεβάζουν το ποσοστό του πάνω από κάποιο όριο, θα πέσουν τηλ. από τον Περισσό για να ψηφίσουν οι δικοί τους άλλο κόμμα.
Ωστόσο θα συμφωνήσω με το Γιάννη!

Dionisis 06-05-2012 09:41

φιλαρακια μολις ψηφισα εβαλα μια καρτα του gs forum
Aιντα να μας δω και στην βουλη οεο:ye33:

frits 06-05-2012 13:30

Καλά με πείσατε θα πάω να ψηφίσω ...... ΛΕΥΚΟ...

gsmaniac 06-05-2012 13:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 674422)

Πρόσεχε....μην βάλεις πολλούς σταυρούς και ακυρωθει:p:D

GeorgeP 06-05-2012 13:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 674422)

Α, ΟΚ......θα σε ευχαριστησουν και ο Βενοζελος και ο σαμαρας γιαυτην την χαρη που τους κανεις....να τους ψηφισεις εμμεσως πλην σαφως!

Κι επειδη σε αγαπαω και ξερω οτι δεν θελεις να ψηφισεις οτιδηποτε εχει σχεση με το παρελθον δες αυτο το οποιο θα ειναι μεσα στα ψηφοδελτια που θα σου παραδωθουν και κακως δεν υπαρχει στην ψηφοφορια του νηματος αυτου......κανενας πολιτικος......ολοι εργαζομενοι σαν εσενα κι εμενα.

jmar 06-05-2012 14:11

Βλεπω οτι στο φορουμ εχουμε αρκετους Χρυσαυγιτες λετε να εχει να κανει αυτο επειδη οδηγαμε γερμανικα μηχανακια? :wha07: :wo16:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 06-05-2012 14:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Dionisis ( 674275)
φιλαρακια μολις ψηφισα εβαλα μια καρτα του gs forum
Aιντα να μας δω και στην βουλη οεο:ye33:

.... καλά ... είσαι απίστευτος ... :cool2:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 06-05-2012 14:41

.
.
.
.
.
Πάω για ψήφο ... :)

.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...RCl4vbv_fkpjCw

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:04.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!