![]() |
Πάντως κι εγώ έχω την κορυφαία εντύπωση από τα Roadsmart 2. Βέβαια εγώ τώρα έχω μπροστά πίσω 17" στο GS, αλλά θεωρώ ότι είναι κορυφαίο λάστιχο και πραγματική βελτίωση του προηγούμενου μοντέλου το οποίο επίσης είχα σε διαστάσεις 19"-17" για περίπου 25.000 χλμ και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.
Γιάννη, όσον αφορά στο κούνημα που ανέφερες στα 160, επειδή το είχα κι εγώ, πήγα σήμερα από το ΟΚ WHEELS και μου το ξανά κάναν ζυγοστάθμιση και πλέον είμαι κομπλέ! Είχε ένα θέμα το μηχάνημα τους, κι επειδή είχαμε την κουβέντα σου, το ίδιο ακριβώς έχει γίνει και σε σένα. Με μια νέα ζυγοστάθμιση τώρα που έφτιαξαν το μηχάνημα θα είσαι μια χαρά... Εγώ είμαι τουλάχιστον! Καλά χιλιόμετρα σε όλους παιδιά και καλό καλοκαίρι! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
Απάντηση: Dunlop roadsmart 2
Απόσπασμα:
Έτσι έβαλα τα PR3. Άψογα στη βροχή, αλλά στο στεγνό τίποτα το ιδιαίτερο. Κρατάει αλλά τελειώνει εύκολα. (μαύρισμα μέχρι τέλους και μετά κουνήματα ή χαζογλιστρήματα) Με το TR91 έξυνα μπότες και το λάστιχο είχε ακόμα μισό πόντο για να πατήσει όλο το πέλμα. Η επόμενη αλλαγή θα είναι φυσικά σε RS2 ;) |
Εγώ είμαι στην σκέψη:rolleyes:
|
Το σαββατο θα παω να τα βαλω και εγω :D:D
|
Απόσπασμα:
Έχεις απόλυτο δίκιο για το τρέμουλο...είχαν πρόβλημα με την ζυγοστάθμιση,τελικά την έκανα ξανά και το τρέμουλο εξαφανίστηκε......... ΑΛΛΑ κάποιες λεπτομέρειες που ίσως κάνουν την διαφορά....... Νομίζω πως ΔΕΝ συμβαδίζουν τα 2 λάστιχα μεταξύ τους...... τι ενοω????? Το μπροστινό δεν συμβαδίζει με το πισινό...γιατί το λέω????το πίσω συμπεριφέρεται σαν τρένο ΔΕΝ καταλαβαίνει τίποτα,δεν θα σε προδώσει σε καμιά στροφή με αποτέλεσμα να το πιέζεις κιαλο-κιαλο ΟΣΠΟΥ σε προδίδει το μπροστινό με αποτέλεσμα ενώ το πίσω να έχει να σου προσφέρει κιαλο το μπροστινό να διπλώνει,κάτι σαν να το μασάει....Το έπαθα 2 φορές να μου μασήσει το μπροστά ,βέβαια σε πολύ κλειστή στροφή και με πολύ λίγα χιλιόμετρα....... Και ένα άλλο είναι στην σκόνη ηηηη σε πολύ ψιλή άμμο που συνήθως βρίσκουμε πάνω στη στροφή θέλει ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί συμπεριφέρεται σαν να πατάς σε πάγο....έχω πατήσει και με άλλα λάστιχα σε τέτοια σκόνη και τονίζω πως με το Dunlop θέλει ΠΟΛΥ προσοχή :ye33::ye33: Ακόμα είμαστε σε εξερεύνηση και το έχουμε στο μικροσκόπιο....Είναι πολύ νωρίς για να βγάλω ΤΕΛΙΚΑ συμπεράσματα..... Θα το ξανασχολιασω :ye33: καλά χιλιόμετρα καλοκαιρινά :ye02::ye02: |
γιαννη ποσο καιρο τα εχεις?και ποσα χλμ εχεις κανει??
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δεν μου έδειξαν κακά σημάδια βέβαια είμαι και ο ΜΕΓΑΣ γκαντέμης γιατί άλλαξα και βαλβίδες ελαστικών τις σπαστές και δεν περάστηκαν ΚΑΛΑ με αποτέλεσμα να χάνει αέρα σε πολύ μεγάλο βαθμό (μέσα σε 5 ώρες το λάστιχο είναι πλάκα εντελώς)και η συνέπεια να φοβάμαι ΠΑΡΑ πολύ να μπω σε στροφή...... ΑΛΛΑ φαίνονται καλα:ye33: |
Απόσπασμα:
Δεν μου έδειξαν κακά σημάδια βέβαια είμαι και ο ΜΕΓΑΣ γκαντέμης γιατί άλλαξα και βαλβίδες ελαστικών τις σπαστές και δεν περάστηκαν ΚΑΛΑ με αποτέλεσμα να χάνει αέρα σε πολύ μεγάλο βαθμό (μέσα σε 5 ώρες το λάστιχο είναι πλάκα εντελώς)και η συνέπεια να φοβάμαι ΠΑΡΑ πολύ να μπω σε στροφή...... Βάση αυτού που γράφω Γιάννο ίσως δώσω και λάθος εικόνα γιατί όπως είπα μου δημιουργήθηκε φόβος και εκεί που έμπαινα με τέρμα γκάζι στη στροφή τώρα το κλείνω 2 στροφές ποιο πριν :cr13::cr13: ΔΕΝ υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2 ελαστικών.......ΜΕΡΑ με νύχτα.:ye33::ye33: τα dunlop είναι έτη φωτός μπροστά από τα pilot :ye36::ye36: Να πω την αλήθεια την σιγουριά που μου πρόσφεραν τα metzeler exp δεν μου την προσφέρουν ούτε τα pilot ούτε τα dunlop.....ΑΛΛΑ για τα dunlop είπαμε μου δημιουργηθήκαν φοβίες όποτε μπορεί να λέω και παπαριες.... Αύριο ανεβαίνω Θεσ/νικη για επιδιόρθωση βαλβίδων ελαστικών...ελπίζω η φοβία να φύγει πολύ σύντομα και να μπορώ να γράψω μια αντικειμενική γνώμη και πολύ ποιο σωστή...:ye33: |
Ακομα ?:u56:
|
Εγώ μετά από αλλαγή σε αυτα τα λάστιχα να πω ότι δεν με αφήνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένο ..γλίστρημα αρκετό παρόλο το Ζέσταμα ..σε δρόμο μέτριας ποιότητας.
Προτιμούσα τα προηγούμενα..dunlop .tr91 |
Λοιπον για να γραψουμε κατι ακομα......
Καθοτη Κυριακη χθες και χωρις παρεα :cr13: μιας και ολοι μαλλον πηρανε τα μαχανακια τους για καφε..........εεε ειπα να δοκιμασω λιγο τα λαστιχακια... Η διαδρομή γνωστή και μη εξαιρετέα.... Σιατιστα-Γρεβενα (απο τον επαρχειακο)-Κρανια-Μηλεα-Πηγες Αωου-Βοβουσα-Βασιλητσα-Σιατιστα 245 χλμ ΟΛΑ :wo20: ΣΤΡΟΦΕΣ... χάρτης (τα χιλιόμετρα δεν είναι 282 γιατί δεν πήγα Μέτσοβο απλά το έβαλα για να μου βγάλει την διαδρομή) Στο ζητούμενο .....Τα λάστιχα απλά ΜΕΤΡΙΑ τίποτα περισσότερο...Αν βρεθεί σε καθαρή άσφαλτο πάει σαν τρένο ΑΛΛΑ αν βρίσκεται σε επαρχιακό δρόμο ο οποίος δεν περπατιεται και πολύ με αποτέλεσμα να υπάρχει στην άσφαλτο η σκόνη που μοιάζει με αμμουδιά ΕΕΕΕΕ τότε είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ... Κατέληξα στην τελική άποψη ότι για τα δικά μας τα μηχανάκια (GS) είναι σαφώς καλύτερα τα λάστιχα που έχουν έστω και λίγο στοιχειώδη τακουνάκι όπως (metzeler exp-dunlop tr91-michelin anake κτλ) από τα εντελώς ασφαλτινα (dunlop rad smart-michelin road 3pilot) Προσωπική μου γνώμη και ΔΕΝ θέλω να επηρεάσω ΚΑΝΕΝΑΝ αλλά τα επόμενα μου λάστιχα θα είναι τα metzeler exp :ye33::ye33: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Θα βάλω πάλι τα Metzeler για τον εξής λόγο...... (ο bmwgogakis) όταν έβαζα τότε τα michelin και παιζότανε σε εμάς στην Κοζάνη στην τιμή των 205 ευρώ :wo20::wo20: ο ναι,μου είχε πει την εξής ατάκα.....Γιαννακο εγώ έχω κατάληξη σε ένα συγκεκριμένο λάστιχο το οποίο το φοράω για 3-4η φορά (δεν θυμάμαι) και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος και πάνω από όλα μου ταιριάζει στον τρόπο οδήγησης μου...Έμπαινε βεβαία στο τρυπακι για κάτι άλλο ΑΛΛΑ μονίμως άλλαζε γνώμη βασιζόμενος στο γεγονός ότι αφού είναι καλυμμένος με το δοκιμασμένο είναι περιτο να ψάξει για κάτι άλλο....(παρεπιπτωντος φοράει τα continental trial atac και είναι από τα δυνατά τιμόνια :ye33:)χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ....σ'αυτον έκατσε το λάστιχο ενώ εσένα να μην σου κάτσει... Θα υιοθετήσω λοιπόν και εγώ αυτήν την λογική Σωκράτη γιατί από το πολύ το ψάξιμο όχι μόνο ότι έφαγα κάποια χρήματα ΑΛΛΑ μου δημιουργήθηκε και μια ανασφάλεια πάνω στο τιμόνι που δύσκολα θα μου φύγει.... Και ένα άλλο που με προβληματίζει είναι ότι κάθε μέρα εξελισσόμαστε πάνω στο τιμόνι είτε προς το καλύτερο,είτε προς το χειρότερο και αυτό το γράφω γιατί ενδέχεται να ξαναβάλω τα metzeler και να ΜΗΝ μου κάτσουν και αυτά:wo20::wo20: Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ θα ξανά βάλω εντελώς ασφαλτινα.... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ.... (bmwgogakis Γιώργη σορυ που σε χρησιμοποίησα :ye33:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙς ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΥΞΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ..:ye33::ye33: |
Απόσπασμα:
Αλλα πόσοι Ελληνικοί καθημερινοί δρόμοι είναι έτσι ; Είναι σίγουρο ότι το επόμενο δεν θα είναι αμιγώς άσφαλτινο γιατι δοκίμασα και τα μισελεν 3 και τα προηγούμενα νταλνοπ και πιστεύω ότι πανε χαμένες οι δυνατότητες τους στους ελληνικούς δρομους |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Aυτα, ευχαριστω για το χρονο σου. |
Εγώ όταν πείρα το RT τα είχε ο προηγουμενος ιδιοκτήτης με καμιά 60αραρια χιλιομετρα επάνω. Δεν ξέρω για γλυστριματα, αλλά προφανός είναι και στο είδος της οδήγησης. Δεν γνωρίζω την συμπεριφορά τους στα GS αλλά τουλάχιστον σε κλειστές φούρκες με το RT ειναι απόλαυση, χωρίς να έχω εμπειρία σε άλλου είδους street 100% ελαστικού. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο για το RT θα ήθελα την γνώμη κάποιου για όταν θα έρθει η ΄’ωρα της αλλαγής τους.....
|
Πάντως εγώ μόλις επέστρεψα από ταξίδι Ρουμανία όπου έκανα 2.420 χλμ και πέρασα Transfagarasan και Transalpina (για να δώσω μια εικόνα) διπλός και τριβαλιτσος και έχω να πω ένα μόνο....
Το λάστιχο είναι υποδειγματικό απλά... Τερματίζει για πλάκα σε όλες τις συνθήκες και προσωπικά μου δίνει μεγάλη αίσθηση εμπιστοσύνης και ασφάλειας... Γιάννη, ίσως τελικά κάτι άλλο να έφταιγε και να το έχεις δει έτσι... Πάντως ξέρω πως είναι να έχεις αρνητική ψυχολογία, μου έχει τύχει κι εμένα πολλές φορές και για διάφορους λόγους. Θεωρώ πως μετά από την επισκευή της βαλβίδας θα τα ξανά δοκιμάσεις και θα μας γράψεις πάλι θετικά σχόλια. Καλά χιλιόμετρα! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εγώ απλά εξέφρασα την άποψη μου επί του συγκεκριμένου ελαστικού που αφορά και το θέμα. Τώρα ίσως αυτό που αναφέρει ο Γιάννης για το μπροστινό να οφείλεται στο γεγονός ότι έχει 110/80 R19 και με το στυλ οδήγησης του το "τελειώνει" γρήγορα. Αν και όπως ανέφερε ότι το έπαθε (λίγα χλμ κλειστή στροφή) μάλλον άλλοι είναι οι παράγοντες... Περιμένουμε να μας απαντήσει! |
Απόσπασμα:
Επισκευής της βαλβίδας έγινε με πλήρη επιτυχία....:D:D Τα λάστιχα παρέδωσαν πνεύμα μετά από 7000 περίπου χιλιόμετρα.......:cr13::cr13::cr13: ΟΧΙ δεν θα τα λυπηθώ..............Αυτό που μου πρόσφεραν στα Ασφαλτινα Ελληνικά βουνά με κάλυψε πλήρως...:ye33: Τα φόρεσα στης 15 Ιουνίου στα 50.543 χλμ και έχω αυτή την στιγμή 57.316 χλμ εκ των οποίων πιστεύω ότι 2000 χλμ πήγαν στράφι από την βλάβη της βαλβίδας μέχρι να το πάρω χαμπάρι και τα αλλά 2000 χλμ τα ήπια το αίμα στα Ασφαλτινα Ελληνικά βουνά...στρίψανε και οι ακτίνες....:ha16::ha16::ha16: Σκέφτηκα να βάλω μόνο ένα πισινό γιατί το μπροστινό έχει ψωμί ακόμα.....ΑΛΛΑ δεν μου αρέσει αυτό σαν σκέψη ...οπότε θα πάω ξανά για metzeler exp που τα έχω και απωθημένα :ye33::ye33: Αν δεν μου κάτσουν και αυτά έχω να δοκιμασω τα dunlop tr91 και τα continental trial atac και αν όχι πάλι????????ΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΡΑΚΤΕΡ αι σιχτιρ |
Για του λόγου το αληθές;;;;;;
http://img.tapatalk.com/d/12/09/12/9a3e9a5e.jpg Sent from my Στρουγκα fon |
Απόσπασμα:
|
Ουτε 3 μηνες δεν κρατησαν, φιλαρακι σαν pit stop ενα πραμα?? :p :sm7:
|
Απόσπασμα:
ο προβατοφαγος κοζανιτης..........τα εχει περπατησει με λαθος πιεση(λογω βλαβης στην βαλβιδα)πολλα χλμ και αυτος ειναι ο λογος που εχου φθαρει τοσο πολυ:cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
στην λευκαδα....ειχε καμμια 10αρια κιλα, στην μια βαλιτσα και την γυρισε πριν τη φαμε, στα ελληνικα βουνα μιλαμε για μεγαλο οργιο..........:D |
Απόσπασμα:
Ρε τζονυ βγαλε και μια φωτο το μπροστα γιατι νομιζω οτι το δεξι σου χερι ειναι ασταθες :rolleyes: :sm3: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!