![]() |
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - BMWART SERVICE
Καλές δουλειές:ye02:
|
Τι προσωπικά στοιχεία και χαζομαρες :rolleyes: ,
Έμενα με "ανακάλυψαν" στο σπίτι μου :p! Βρήκα καρτουλα πάνω στην σελα μου :D! Καλές δουλειές και απο εμένα παιδιά :ye35:! |
καλες δουλειες νικο:)
|
Απόσπασμα:
που εισαι εσυ!!!!!!! παλιοπαιδο!!!!!!! |
Ενα απο τα σοβαροτερα πραγματα που με απασχολει τα τελευταια χρονια και οπως εχω μιλησει και αλλους γειτονες ειναι η απαξιωση της μαμας εταιριας προς τα Νοτια προαστια και ειδικοτερ τα περιξ Πειραια μαζι με τα νησια. Γνωριζω τον Νικολα μιας και φροντιζε τα GS μου για αρκετα χρονια οπως εκτιμω το ιδιο και τον τωρινο μηχανικο Θαναση. Αυτο που θελω να πω ομως ελατε ρε παιδια και προς Πειραια. Ειναι πολυ θετικο παντως που ο Νικολας το ανοιξε στην Καλιθεα αρκετα χιλιομετρα λιγοτερα για τους Περαιωτες και ειλικρινα ευχομαι και εγω καλες δουλειες και συνεχεια.
|
Τον Νίκο τον εκτιμώ πολύ ως μάστορα (όπως και τον Θανάση). Όμως εκείνος είναι που μου είχε γκρινιάξει επειδή είχε σκάσει το μπροστινό μου αμορτισέρ επειδή... πήγα χώμα (!!!) και ότι δεν ξέρει αν μου ξανασυμβεί αν θα το καλύψει (τότε) η εγγύηση. Ο Δουνάκης (τότε αφεντικό του) είπε βέβαια ότι και 10 φορές να το έσκαγα 10 φορές θα το άλλαζαν.
Να τα λέμε όλα. Σαν μηχανικό ξαναλέω τον πάω. Καλές δουλειές του εύχομαι, εύχομαι να πάρει και επίσημου σέρβις "ετικέτα", απλά να θυμάται να είναι ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ πρώτα (από εκεί παίρνει τα λεφτά του) και μετά δίπλα στην εταιρία. |
Απόσπασμα:
Μετά, όταν στα ταξίδια μου στην Ευρώπη (ασφάλτινα φυσικά), είδα αποκλειστικά και μόνο απλές GS και μόνο 1 ADV στην Αυστρία στα τελευταία 5 χρ.,... με συνενοχή σκέφτηκα ότι το ίδιο ερωτηματολόγιο είχαν συμπληρώσει. :D Άλλα έχουμε εμείς στο μυαλό μας (όταν ερχόμαστε εδώ και θέλουμε να πάμε trainnig με το Μανιάτη)....... και άλλα το εργοστάσιο ;) |
Το GS πάει χώμα και το ξέρει μια χαρά και ο κατασκευαστής.
|
Καλες δουλειες Νικόλα και σε ευχαριστω και δημόσια γιατι έμεινα απο μπαταρια πριν 15 μέρες στη Συγκρου στο fix και μετα απο τηλεφωνο μου..... ήρθες μέσα σε 20 λεπτα και μου άλλαξες καινουργια μπαταρία .
Και ξανά ευχαριστώ σε εκτιμώ και σαν άνθρωπο πρωτα απο ολα και μετα ολα τα άλλα.....................: Hi22: |
Πηγα το ειδα μου αρεσε και εκλεισα το σερβις των 80000km
νεοτερα και φωτο αυριο |
|
|
Εγω καφεδάκι και ο φοίνικας στο πάγκο
http://i1117.photobucket.com/albums/...s/b43f188c.jpg |
ρυθμιζμα βαλβιδων
αλλαγη μπουζι αλλαγη ιμαντα τσεκ μηχανης στον εγκεφαλο ρυθμιζμα των μποξερ ελεχγος διαφορικου και αξονα 90 ευρω και θελω και αμπραγιαζζζζζζζζζζζζζζζζζζ καλο παιδι, οικογενειαρχης!!!!!!! και με εμπειρια στα bmw!!!!!!!!!! μια οικογενειακη επειχηρηση αφου και τα δυο παιδια του δουλευουν μαζι του εγω προσωπικα εμεινα οικανοποιημενος ακομα θα ηθελα να αναφερω οτι υπαρχει και μηχανη εξυπηρετησης η οποια μου διετεθηκε |
Καλά χιλιόμετρα Στέργιε !!!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Καλές δουλειές! Από τιμές πως πάει? όχι τίποτ' άλλο αλλά είναι κυριολεκτικά 10 λεπτά απο εκεί που μένω! ;)
|
Καμία σχέση οι τιμές με αλλα δυο συνεργεια που ειχα παει για service.........:ha16:
|
1 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:
Φιλε dionysisgs εμενα προσωπικα δεν με καλυψες...:rolleyes: Απλα επειδη εθιξες το θεμα, ουδεποτε υπηρξα πελατης του κ. Κατρινη και ουδεποτε πηγα την μοτοσικλετα μου για συντηρηση στη Motogenesis.:cool: Το παρακατω μν απο που το ελαβα:wha13: Μηπως απο τη μαμα BMW που εχει τα στοιχεια μου και ξερει οτι ειμαι κατοχος GS...:wha13: |
Θέλω να ευχαριστήσω το bmwartservice και τον κύριο κατρινη για την άψογη μηχανική υποστήριξη που μου προσφέρει καθώς και τις πολύ λογικές τιμές δείγμα της συναισθησης της οικονομικής κατάστασης όλων μας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα της εργασίας του
|
Αλλαγή μπαταρίας με Ιαπωνική, τακακια πλωρα, και λαδια 35000 χλμ σε BMW650, 145 ευρώ.
Εμεινα πολυ ικανοποιημένος, ειναι και κοντα στην περιοχη μου... Αυτα :cool: |
καλες δουλειεσ φιλε
|
Νικο σ ευχαριστω για τα φλασακια κ σου ευχομαι καλες δουλειες! :th11: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:30. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!