GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Φροντίδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=27)
-   -   ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - BMWART SERVICE (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=33023)

trimer 30-07-2012 16:04

Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - BMWART SERVICE

Καλές δουλειές:ye02:

BOXER 01-08-2012 19:48

Τι προσωπικά στοιχεία και χαζομαρες :rolleyes: ,
Έμενα με "ανακάλυψαν" στο σπίτι μου :p!

Βρήκα καρτουλα πάνω στην σελα μου :D!

Καλές δουλειές και απο εμένα παιδιά :ye35:!

ntinopoulos 02-08-2012 13:34

καλες δουλειες νικο:)

phoenix 03-08-2012 11:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 734313)
καλες δουλειες νικο:)

βρε!!!!!
που εισαι εσυ!!!!!!!
παλιοπαιδο!!!!!!!

TARKAS 04-08-2012 23:06

Ενα απο τα σοβαροτερα πραγματα που με απασχολει τα τελευταια χρονια και οπως εχω μιλησει και αλλους γειτονες ειναι η απαξιωση της μαμας εταιριας προς τα Νοτια προαστια και ειδικοτερ τα περιξ Πειραια μαζι με τα νησια. Γνωριζω τον Νικολα μιας και φροντιζε τα GS μου για αρκετα χρονια οπως εκτιμω το ιδιο και τον τωρινο μηχανικο Θαναση. Αυτο που θελω να πω ομως ελατε ρε παιδια και προς Πειραια. Ειναι πολυ θετικο παντως που ο Νικολας το ανοιξε στην Καλιθεα αρκετα χιλιομετρα λιγοτερα για τους Περαιωτες και ειλικρινα ευχομαι και εγω καλες δουλειες και συνεχεια.

NLS 05-08-2012 14:56

Τον Νίκο τον εκτιμώ πολύ ως μάστορα (όπως και τον Θανάση). Όμως εκείνος είναι που μου είχε γκρινιάξει επειδή είχε σκάσει το μπροστινό μου αμορτισέρ επειδή... πήγα χώμα (!!!) και ότι δεν ξέρει αν μου ξανασυμβεί αν θα το καλύψει (τότε) η εγγύηση. Ο Δουνάκης (τότε αφεντικό του) είπε βέβαια ότι και 10 φορές να το έσκαγα 10 φορές θα το άλλαζαν.

Να τα λέμε όλα. Σαν μηχανικό ξαναλέω τον πάω.

Καλές δουλειές του εύχομαι, εύχομαι να πάρει και επίσημου σέρβις "ετικέτα", απλά να θυμάται να είναι ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ πρώτα (από εκεί παίρνει τα λεφτά του) και μετά δίπλα στην εταιρία.

arnhths 05-08-2012 17:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 735887)
Τον Νίκο τον εκτιμώ πολύ ως μάστορα (όπως και τον Θανάση). Όμως εκείνος είναι που μου είχε γκρινιάξει επειδή είχε σκάσει το μπροστινό μου αμορτισέρ επειδή... πήγα χώμα (!!!) και ότι δεν ξέρει αν μου ξανασυμβεί αν θα το καλύψει (τότε) η εγγύηση. Ο Δουνάκης (τότε αφεντικό του) είπε βέβαια ότι και 10 φορές να το έσκαγα 10 φορές θα το άλλαζαν.

Να τα λέμε όλα. Σαν μηχανικό ξαναλέω τον πάω.

Καλές δουλειές του εύχομαι, εύχομαι να πάρει και επίσημου σέρβις "ετικέτα", απλά να θυμάται να είναι ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ πρώτα (από εκεί παίρνει τα λεφτά του) και μετά δίπλα στην εταιρία.

Μη σου φαίνεται παράξενο... Προσωπικά επειδή την αγόρασα στο Βέλγιο (όχι BMW κατάστημα) μετά τη συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου όπου κατέγραφε τη χρήση που θα κάνω, κατέληξε ο computer στο R 1200 GS. Υπόψη ότι είχα δηλώσει και επιβεβαιώσει ότι πάνω από 3 χλμ. που πιθανόν θα τύχουν στο ταξίδι μου δεν σκοπεύω να τη χρησιμοποιήσω για χωμάτινες αποδράσεις.

Μετά, όταν στα ταξίδια μου στην Ευρώπη (ασφάλτινα φυσικά), είδα αποκλειστικά και μόνο απλές GS και μόνο 1 ADV στην Αυστρία στα τελευταία 5 χρ.,... με συνενοχή σκέφτηκα ότι το ίδιο ερωτηματολόγιο είχαν συμπληρώσει. :D

Άλλα έχουμε εμείς στο μυαλό μας (όταν ερχόμαστε εδώ και θέλουμε να πάμε trainnig με το Μανιάτη)....... και άλλα το εργοστάσιο ;)

NLS 05-08-2012 18:33

Το GS πάει χώμα και το ξέρει μια χαρά και ο κατασκευαστής.

f800gs 09-08-2012 16:28

Καλες δουλειες Νικόλα και σε ευχαριστω και δημόσια γιατι έμεινα απο μπαταρια πριν 15 μέρες στη Συγκρου στο fix και μετα απο τηλεφωνο μου..... ήρθες μέσα σε 20 λεπτα και μου άλλαξες καινουργια μπαταρία .
Και ξανά ευχαριστώ σε εκτιμώ και σαν άνθρωπο πρωτα απο ολα και μετα ολα τα άλλα.....................: Hi22:

phoenix 09-08-2012 20:41

Πηγα το ειδα μου αρεσε και εκλεισα το σερβις των 80000km
νεοτερα και φωτο αυριο

phoenix 10-08-2012 09:08

http://i1117.photobucket.com/albums/...s/08911e47.jpg

phoenix 10-08-2012 09:11

http://i1117.photobucket.com/albums/...s/1c637225.jpg
http://i1117.photobucket.com/albums/...s/413c39b2.jpg

phoenix 10-08-2012 10:29

Εγω καφεδάκι και ο φοίνικας στο πάγκο
http://i1117.photobucket.com/albums/...s/b43f188c.jpg

phoenix 10-08-2012 15:27

ρυθμιζμα βαλβιδων
αλλαγη μπουζι
αλλαγη ιμαντα
τσεκ μηχανης στον εγκεφαλο
ρυθμιζμα των μποξερ
ελεχγος διαφορικου και αξονα
90 ευρω
και θελω και αμπραγιαζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

καλο παιδι, οικογενειαρχης!!!!!!! και με εμπειρια στα bmw!!!!!!!!!!
μια οικογενειακη επειχηρηση αφου και τα δυο παιδια του δουλευουν μαζι του
εγω προσωπικα εμεινα οικανοποιημενος
ακομα θα ηθελα να αναφερω οτι υπαρχει και μηχανη εξυπηρετησης η οποια μου διετεθηκε

Arkas 10-08-2012 15:29

Καλά χιλιόμετρα Στέργιε !!!

phoenix 10-08-2012 15:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 738569)
Καλά χιλιόμετρα Στέργιε !!!

να εισαι καλα αρκα και ηδη εχω πεθυμησει τους καφεδες της τεταρτης

gsmaniac 10-08-2012 15:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από phoenix ( 738579)
να εισαι καλα αρκα και ηδη εχω πεθυμησει τους καφεδες της τεταρτης

εισαι αθηνα??????

Kimwnas 11-08-2012 13:02

Καλές δουλειές! Από τιμές πως πάει? όχι τίποτ' άλλο αλλά είναι κυριολεκτικά 10 λεπτά απο εκεί που μένω! ;)

f800gs 11-08-2012 20:08

Καμία σχέση οι τιμές με αλλα δυο συνεργεια που ειχα παει για service.........:ha16:

killer 17-08-2012 09:15

1 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dionysisgs ( 727601)
Ο κ. Κατρίνης δεν διαθέτει δημογραφικά ούτε εφοριακά στοιχεία όπως ΑΦΜ, παρά μόνο τηλέφωνα δικων του πελατών (που γνωρίζουν μόνο αυτόν και οχι την πρωην εταιρεία - απλά ο άνθρωπος δουλευε εκεί),..Ελπίζω να σας έχω καλύψει...όπως σε όλους τους μηχανικούς που ασχολούνται με τις BMW μηχανές μας, έτσι και σε αυτόν του ευχόμαστε καλές δουλειές!!!:ye33:

Καταρχην ευχομαι απο καρδίας ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!! Τετοιες κινησεις ειναι ευπροσδεκτες σε τετοιες εποχες! Ετσι να "ανοιγει" η αγορα..:re25:
Φιλε dionysisgs εμενα προσωπικα δεν με καλυψες...:rolleyes: Απλα επειδη εθιξες το θεμα, ουδεποτε υπηρξα πελατης του κ. Κατρινη και ουδεποτε πηγα την μοτοσικλετα μου για συντηρηση στη Motogenesis.:cool: Το παρακατω μν απο που το ελαβα:wha13: Μηπως απο τη μαμα BMW που
εχει τα στοιχεια μου και ξερει οτι ειμαι κατοχος GS...:wha13:

phoenix 18-10-2012 01:47

Θέλω να ευχαριστήσω το bmwartservice και τον κύριο κατρινη για την άψογη μηχανική υποστήριξη που μου προσφέρει καθώς και τις πολύ λογικές τιμές δείγμα της συναισθησης της οικονομικής κατάστασης όλων μας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα της εργασίας του

dreamergr 22-10-2012 15:34

Αλλαγή μπαταρίας με Ιαπωνική, τακακια πλωρα, και λαδια 35000 χλμ σε BMW650, 145 ευρώ.
Εμεινα πολυ ικανοποιημένος, ειναι και κοντα στην περιοχη μου...
Αυτα :cool:

sotosg 22-10-2012 15:42

καλες δουλειεσ φιλε

giamil 22-10-2012 16:28

Νικο σ ευχαριστω για τα φλασακια κ σου ευχομαι καλες δουλειες!

:th11:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:30.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!