![]() |
Απάντηση: Λεφτά ...... υπάρχουν ;
το ιδιο ακριβως συμβαινει και σε ολη περιπου την υπολοιπη Ευρωπη...
προτυπωμενες φορολογικες δηλωσεις στον φορολογουμενο, ο οποιος το μονο που εχει να κανει ειναι να βαλει μια υπογραφη (οτι δεν διαφωνει με τα γραφομενα) και να την ξαναστειλει ταχυδρομικα σε προπληρωμενο φακελο απο το υπουργειο οικονομικων...τοσο απλα και τοσο ευκολα και γρηγορα...θυμαμαι ανοιγα εβλεπα μια γρηγορη τα ποσα...και την εβαζα στον φακελο και την εδινα στον ταχυδρομο που μολις μου την ειχε δωσει... το συστημα ομως λειτουργουσε...μιας και ο φορολογουμενος ειχε μια καρτα τυπου ΑΜΚΑ το οποιο ομως ηταν συνδεδεμενο με ολες του τις συναλλαγες, τραπεζα, εργασια, ασφαληση, Ιατροφαρμαευτικη κτλ κτλ...και οταν αλλαζες χωρα...αυτη η δηλωση ερχοταν στην νεα διευθυνση που δηλωνες...!!! και αν θελεις ας κανεις λαμογια με τα νουμερα...εκει να δεις τι σημαινει ξεβρακωμα για ολα τα προηγουμενα χρονια...που σε εμπιστευοντουσαν οτι τους λες τα σωστα νουμερα...!!! εκει να δεις προστημα και πραγματικος ελεγχος και δημευση περιουσιας επιτοπου... αλλα και ο πολιτης απολαμβανει παροχες...οποτε γιατι να τζογαρει με το αν τον πιασει η οχι η εφορια...??? Δεν θελει τροπο θελει κοπο... αλλα αν τα πραγματα γινουν τοσο Ευρωπαικα...πως θα μπορεσει καποιος καρεκλοκενταυρος να δικαιολογησει προσληψεις ψηφοφορων...???:u59: |
Δε νομίζω ότι είναι (μόνο) κομματικό το θέμα ...
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απόσπασμα:
αλλά τί να πεις στη χώρα όπου ακόμα κι αυτός που διαφήμιζε το "δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο" έκανε γελειότητες να αποφύγει τον έλεγχο ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 πέφτοντας από γιαπωνέζικο αναξιόπιστο μηχανάκι ???? :hmmm: |
Απόσπασμα:
οι προηγουμενοι εκαναν αθρωες προσληψεις δικων τους παιδιων...οπως και τοσοι προηγουμενοι ισως αρισθμητικα λιγοτερες αλλα εκαναν... ας ελπισουμε οτι πλεον τελειωσαν τα ψεμματα...και επιτελους να γινει και κατι σωστο...αλλα φοβαμαι οτι απλα για ξεπουλημα μας πανε...!!! |
Σημερα διαπιστωσα τελειωτικα πια οτι ο κοσμος ΔΕΝ πειναει και περναει ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Τα μαγαζια διαφορων αγαθων περνανε την κριση τους αλλα αυτο δεν αντικατοπριζει την αληθεια και φυσικα δεν σημαινει οτι ο κοσμος δεν εχει χρηματα......απλα δεν τα ξοδευει σε πραγματα απο τα οποια εχει πολλα (π.χ. ρουχα, παπουτσια, αξεσσουαρ), οχηματα (καλο ειναι και το 3 χρονων skoda), φωτογραφικα ειδη (καλη ειναι και ΝΙΚΟΝ xyz 3850 που αγορασα το 2009) κ.λ.π. Αλλα.........., σημερα οι γονεις μου εχουν την επετειο των 50 χρονων εγγ@μου βιου και ειπαν να βγαλουν τα παιδια και τις νυφες τους να φανε καπου ομορφα κι ησυχα. Επιλεχτηκε το Θησειο που πληροι αυτες τις προυποθεσεις....... ειπα να μην κλεισω τραπεζι πουθενα και να παμε ετσι ξεκαρφωτοι αλλα κατι μου ελεγε μεσα μου οτι θα την πατησω. Ετσι αρχισα να περνω τηλεφωνα....Φιλοιστρον, easy busy, Kuzina, Σταβλος, indian masala και Διχτυ......ΟΛΑ φουλ....''δεν εχουμε τραπεζι για σημερα κυριε, σημερα δεχομαστε περιορισμενες μονον(!!) κρατησεις για το Σαββατο....'' Μετα επιλεχτηκε η Γλυφαδα το ''amigo's και κανα δυο αλλα.....η ιδια απαντηση........... Μετα οι ''οριζοντες'' του Λυκαβηττου των 60ε το ατομο με ποτα.....μια απο τα ιδια............. απηυδησα να ψαχνω............και μιλαμε για εστιατορια των 25 εως και 60ε ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!!!!!! Τελικα θα παμε την αλλη εβδομαδα αφου κανω κρατηση 2 τουλαχιστον ημερες πριν οπως με συμβουλεψαν.........μιλαμε για καθημερινη............σκεφτητε το Σ/Κ τι γινεται. φανταζομαι οτι παντα οι ιδιοι τα ακουμπανε και μετα πανε και αυτοκτονουνε γιατι δεν χορτασαν............. κριση, κριση, κριση..........ναι, στο κεφαλι μου και στην ψυχολογια μου αυτην την στιγμη.............. Ετσι για να ξερουμε γιατι δεν βγηκαν οι αριστεροι να κυβερνησουν............ |
Όσοι ήμασταν εχθές το βράδυ Τετάρτη,
στο Kitchen bar, διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι την (υπερ)πληρότητα του εστιατορίου ! Πραγματικά, ανεξήγητα φαινόμενα !!! :eek::confused::eek: . |
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση ;)
|
Απόσπασμα:
Εγώ βλέπω το όνομα σερβιτόρου. Παραδέξου το ότι για το λόγω αυτό έκανες την ανάρτηση και όχι για τις τιμές του καφέ..............:wo20: |
Απόσπασμα:
Φαινεται οτι μονον το 27% ζει αλλου και φυσικα βλεπει διαφορετικα πραγματα. Να΄σαι σιγουρος και σιγουροι οτι καποιοι απο τους θαμωνες του kitchen bar επεστρεψαν στο σπιτι τους, ανοιξαν την τηλεοραση, ειδαν ειδησεις και διεπιστωσαν για μια ακομη φορα οτι ο Ελληνας πειναει κι αυτοκτονει λογω της ανεχειας που βιωνει.......δεν μας ειπαν ομως ποτε πειναει και ποτε αυτοκτονει, πριν ¨η μετα το φαγητο/ποτο στο kitchen Bar? Και κατι τελευταιο, ισως ετσι να καταλαβουμε το γιατι οι τιμες δεν πεφτουν.......ισως ετσι καταλαβουμε την τιμη του καφε στα 4-5ε....ισως ετσι καταλαβουμε γιατι η βενζινη εχει 1,7ε ακομα και δεν κατεβαινουν οι φοροι........ισως ετσι καταλαβουμε οτι το μονον που δεν κανουμε ειναι να πειναμε......... Οχι απλο λιπος υπαρχει αλαλ λιπος φαλαινων (πολλων) υπαρχει. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
θα συμφωνησω οτι ο κοσμος πλεον (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να και ενα καλο) ξοδευει τα χρηματα του (οποιου περισσευουν) πιο σοφα...!!!
αλλα...το οτι υπαρχει λιπος ακομα σημαινει οτι καλα μας κανουνε και μας τρωνε το λιπος...??? kathimerini.gr | Ερχεται νέο «ψαλίδι» σε συντάξεις, εφάπαξ και επιδόματα δλδ πρεπει να συνεχισουν μεχρι το λιπος αυτο να τελειωσει...και μετα τι...??? δλδ τελικα μαζευαμε απο παχυλους μισθους (γιατι πως αλλιως συσσωρευεται το λιπος)...ή ξοδευαμε ακατασχετα...Εχω αρχησει και μπερδευομαι... οπως και να εχει τα εχουμε ξαναπει... αν μια πολη των 5εκ κατοικων δεν μπορουσε να γεμισει τα hot spot της σεζον τοτε τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο σοβαρα...!!! ααααα μπαι δε γουει... σε 2-3 απο τα μαγαζια που αναφερεις... παω χωρις να κλεισω τραπεζι (μιας και γενικα δεν μου αρεσει να κλεινω τραπεζια και να μπαινω σε λιστες...ασε που δεν παω σε τετοια μαγαζια και πολυ συχνα) και παντα καθομαι (ειτε μονοι μας ειτε με φιλικα ζευγαρια)...δεν ειναι και φυσκα απο τον κοσμο...καθημερινες παντα...Σαββατο το αφηνω σε νεοτερους να το χαρουν...;) τωρα δεν ξερω αν η παρεα που θα πηγαινατε ηταν πολυαριθμη και ισως για αυτο δεν μπορουσατε να εξυπηρετηθειτε...ΙΣΩΣ...!!! |
Ήσασταν οι φραγγάτοι και χλιδάτοι.
:ye35:Εμείς οι οδηγοί κατώτερων πλην όμως τίμιων και αξιόπιστων δικύκλων δεν έχουμε τη δυνατότητα ούτε για νερό να έρθουμε σε αυτά τα υπερπολυτελή καταστήματα. Στο παγκάκι στο Ζάππειο με στραγάλια και νερό από το πάρκο………………. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Αυθυποβολή...
δηλαδή, πείθεις τον εαυτό σου ότι έτσι είναι, και είναι έτσι... Τόσο απλά..... Κυκλοφορείτε σε μέρη που ο κόσμος πάντα είχε και θα έχει λεφτά για να φάει και να πιεί ίσως όχι πλεόν για να πάει Σ/Κ στο Μονακό ή στο Σεντ Μόριτζ να πιεί καφέ...αλλά για το Θησείο και την Γλυφάδα έχει. Κυκλοφορείστε λίγο στα Άνω Λιόσια, στο Μενίδι, στα Πατήσια, στα Σεπόλια και ελάτε να το συζητήσουμε, το σουβλάκι έχουν κόψει, πηγαίνετε στον Ωρωπό, ή στην Ερέτρια καθημερινή και δείτε τι γίνεται Η κρίση χτυπάει τους φτωχούς και αυτοί σίγουρα δεν κυκλοφορούν στην παραλιακή, στο Μενίδι 7 στις 10 πολυκατοικίες το χειμώνα που πέρασε δεν έβαλαν πετρέλαιο, φέτος να δούμε... Αν την σύνταξη των 2500 στην κάνουν 2000 ή 1800 ή 1500, έχεις και να φας και βόλτα να βγεις, την σύνταξη των 700 όταν στην κάνουν 550 έχεις πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα... Έχω διαβάσει ότι αν πάς στην Μόσχα σήμερα θα πάθεις πλάκα από την χλιδή και τον πλούτο που βλέπεις γύρω σου, τι σημαίνει αυτό; ότι οι Ρώσοι καλοπερνάνε; Αυθυποβολή... δηλαδή, πείθεις τον εαυτό σου ότι έτσι είναι, και είναι έτσι... Τόσο απλά.... Ας κάνουμε τον επόμενο καφέ π.χ στην πάλαι ποτέ πλατεία της Κυψέλης να δούμε αν σχηματίσετε την ίδια άποψη...:) |
Η πλατεία Καλλιθέας,
συγκρίνεται με το Μονακό και το Σαιντ Μόριτζ ; :confused::rolleyes: |
Απόσπασμα:
Που βρισκεις το κακο να μην παρει επιδομα ανεργιας, επιδομα τεκνως κ.λ.π. επιδοματα ενας ο οποιος εχει τρεςι πολυκατοικιες τις οποιες νοικιαζει? Σε 5 χρονια οποταν κι οπου να ξαναδουλεψω συμπληρωνω 35 χρονια και στα 60 μου μπορω να βγω στην συνταξη. Με τα σημερινα μειωμενα δεδομενα θα παρω 1500ε απο το ΙΚΑ και 700 απο το ΤΑΝΠΥ (ναυτιλιακων)...πιστευεις οτι εχω πληρωσει το ποσο της συνταξης των 2200ε που θα παιρνω για τα υπολοιπα 20 χρονια της ζωης μου μετα τα 60? Στο ικα πληρωνα 300ε (ανωτατη κλιμακα) και στο Τανπυ 220 (ανωτατη κλιμακα) τα τελευταια 10-12 χρονια και πολυ λιγοτερα τα προηγουμενα. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οσοι απο τους μεγαλυτερους ειχαν μυαλο βαζανε στην ακρη οι υπολοιποι....μπαινουν οι ιδιοι στην ακρη αλλα ειναι λιγοι απο οτι φαινεται. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν τα μαγαζια δεν εχουν τραπεζι/α για 5 ατομα τα οποια θα αφησουν το λιγοτερο μια 200αρα τοτε...........αλλα δεν προλαβα να πω τα ατομα σε κανενα απο αυτα!!!! |
Απόσπασμα:
Γιαυτο, την αλλη φορα που θα ερθεις στον σαιντ Μοριτζ της Σαλαμινας θα βγουμε εξω για φαγητο....οτι θελεις ψαρι ¨η κρεας........σε παραλιακο μαγαζι στας εξοχας ¨η στης Κουλουρης τα ουζερι......στα πρωτα θα πρέπει να παρω τηλεφωνο να μου φυλαξουν φαγητο και τραπεζοκαθισματα και στα δευτερα θα πρέπει να εχουμε καρεκλες θαλασσης για να περιμενουμε να αδειασει τραπεζι...... Α, και μην περιμενεις κατω απο 20-25ε το ατομο............ Αν βαριεσαι να περνας στην Σαλαμινα παμε στα ουζερι του Μονακο στον Πειραια και του Κερατσινιου εκει πανω απο την ιχθυοσκαλα ¨η στο λιμανακι της ΔΕΗ.........μια απο τα γιδια....... οποτε συνυπογραφω....... Απόσπασμα:
|
Αν θέλεις να πας στο amigos.....μπορείς να πας
Μόλις πήρα τον ιδιοκτήτη, ο οποίος με έχει παντρέψει και μου είπε ότι δεν είναι γεμάτος και δεν χρειάζεται κράτηση Το τελευταίο δίμηνο έχουμε παει τέσσερις -πέντε φορές, με άτομα του φόρουμ και βρήκαμε τραπεζια για όλο το φόρουμ;) Χρόνια πολλα στα γεροντια σου...:) |
Απόσπασμα:
επαναλλαμβανομαστε...Δυστηχως... να ρωτησω κατι απλο... κρινεις συνεχως απο τις αποσπασματικες σου εμπειριες... δλδ πηρες σε 5 εστιατορια και σου ειπαν οτι ειναι γεματα (αν και σε καποια απο αυτα επαναλλαμβανω οτι παω και το πολυ να περιμενω λιγο στο μπαρ για να κατσω ειτε ειμαστε 2 ειτε 4 ειτε 6 ατομα για φαι οχι ποτο)... δλδ το οτι εχουν πληροτητα να πουμε 100 με 150 ατομα το καθενα δλδ περιπου στα 700ατομα συνολο αυτο μας κανει ολους πλουσιους... λες περνας απο το Θησειο και το βλεπεις γεματο χωρις να ξερεις τι λογαριασμο εχει ο καθενας στο τραπεζι και φυσικα να μην υπολογισουμε το σουλατσο (γιατι πλεον πολυς κοσμος βγαινει για σουλατσο και μονο)... δλδ ποσα ατομα μπορει να καθησει το θησειο...2000ατομα 3000ατομα...και αμεσως συνεπαγεται οτι ολοι ειμαστε πλουσιοι...!!! Ζουμε σε μια πολη των 5εκατομυριων ανθρωπων...και περνοντας ενα στατιστικο δειγμα περιπου στο 0,1% αμεσως εβγαλες το συμπερασμα οτι ολοι ειμαστε πλουσιοι... Τοτε και εγω απο το παραδειγμα σου (προσωπικα σε εσενα αναφερομαι) θα πω οτι οι ανεργοι στην Ελλαδα δεν εχουν αναγκη απο επιδοματα γιατι παιζουν στο χρηματιστηριο και βγαζουν πολλες χιλιαδες ευρω...γιατι ολοι τους οταν δουλευανε επερναν 4000€/μηνα (οχι απο την αρχη αλλα μετα απο καποια χρονια προυπηρεσιας)...γιατι ολοι τους εχουν ιδιοκτητο σπιτι που δεν το χρωστανε και για το οποιο κληρονομησανε / βρηκανε τα λεφτα και αρα μπορουνε να κανει και το κουμαντο του για ωρα αναγκης...γιατι ολων τα παιδια πηγαινουν σε ιδιωτικο σχολειο (ασχετως αν το πληρωνουν οι ιδιοι οι βοηθανε οι γονεις τους)...και γιατι ολοι τους ενω ειναι ανεργοι μπορουν και πανε και τρωνε σε ακριβα εστιατορια...των 40€ το κεφαλι...!!! Ποσο δικαιο ειναι αυτο...??? και στην Εκαλη αμα πας...και στο κεφαλαρι αμα πας τα μαγαζια θα ειναι γεματα...και μαλιστα θα ακουσεις κουβεντες για διακοπες και ποσο κανει το νεο πορσε... για πηγαινει και λιγο παραπερα να ακουσεις κοσμο να μετραει το ευρω για να τα βγαλει πλεον περα... θα συμφωνησω οτι υπαρχει λιπος...αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι για αυτο το λιπος πρεπει ολοι να ειμαστε ενοχοι που το εχουμε...!!! θα συμφωνησω οτι καποιοι οχι ολοι χαλαγανε περισσοτερα απο οσα βγαζανε... θα συμφωνησω οτι καποιοι περνανε δανεια για να πανε διακοπες... θα συμφωνησω οτι και να μην αλλαζει καποιος αυτοκινητο καθε 3 χρονια δεν εγινε και τιποτα... ο παππους μου, μου ελεγε... ο χορτατος παιδι μου τον νηστικο δεν τον πιστευει... Τελικα Ποσο δικαιο ειχε...!!!:o |
Και γιατί το όποιο λίπος πρέπει σώνει και καλά να πάει στην τσέπη των απανταχού ρότσιλντ;!
|
:u56:Γιατί μου έχετε άγχος. Από αρχές Αυγούστου θα είμαι Πρέβεζα.
:ye30: Όλοι οι καλοί χωράμε. Όσες ημέρες θέλετε και ότι ώρα μπορείτε. Μόνος μου θα είμαι λόγω πεθεράς που θα αναγκάσει τη γυναίκα μου να παραμείνει Αθήνα. Το κρέας επειδή είναι ακριβό έχω 120kg Agriogoyroyno Temahismeno. :ye35:Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή φίλοι...................... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Επισης οταν αυτο που λες ειναι καθημερινο φαινομενο δεν μπορω να πιστεψω οτι καθε μερα πανε οι ιδιοι και οι ιδιοι.....θα ειχαν βαρεθει και θα ερχοταν μια ημερα που δεν θα υπηρχε ψυχη. Το kitchen Bar δεν παιρνει 150 ατομα αλλα πανω απο 700 και ειναι καθε μερα, επαναλαμβανω καθε μερα γεματο. Εχθες μανι μανι ρωτα να σου πουν.....και μην ξεχνας οτι ηταν γεματο οχι για καφε ουτε για χυμους αλλα για φαγητο αφου μετα της 21¨00 δεν σερβιρει ουτε καφε ουτε χυμο. Φανταζομαι γνωριζεις ποσο στοιχιζει το ατομο για φαι στο συγκεκριμενο. Α, και δεν ηταν ολοι οι θαμωνες απο την εκαλη αλλα και απο τον πειραια, την καλλιθεα κ.λ.π. Απόσπασμα:
Επισης δεν μιλαω για σουλατσο, μιλαω για γεματα τραπεζια......συν τον κοσμο που σουλατσαρει. Απόσπασμα:
το στατιστικο δειγμα του 0,1% προστιθεμενο με το αναλογο στατιστικο δειγμα του Πειραια (κι εκει το αδιαχωρητο) της Ν.σμυρνης, της Γλυφαδας, της Κηφισιας, της Κυψελης φτανεις σε ενα ααααααλλο ποσοστο.. Ο φριτς μιλαει για την Κυψελη, εχεις παει να δεις τι γινεται στην Φωκιωνως Νεγρη στην Κυψελη? πηγαινε οποιαδηποτε ημερα μετα της 2030 κι αμα βρεις να κατσεις εγω θα κατσω να με......χειροτονησεις διακο!!!!! Δεν ειναι μονο το Θησειο λοιπον..........ουτε η συνοικια παιζει καποιον ρολο.......και δεν ειναι τα 5εκ των κατοικων που γεμιζουν τα μαγαζια αυτα........ειναι 5εκ ανθρωποι που μοιραζονται σε ολη την αθηνα....ειναι 5εκ ανθρωποι που δεν πεινανε.......τουλαχιστον οι περισσοτεροι. Απόσπασμα:
Επισης οι ανεργοι ανεξαρτητως μισθου με καταθεσεις 50000, 100000......και βαλε (τα ποσα στην τυχη) ΟΧΙ δεν πρέπει να λαμβανουν κανενος ειδους επιδομα. Οσο για τους ανεργους που τρωνε με 40ε το κεφαλι σημερα να ξερεις οτι εκαναν τα κουμαντα τους πριν την κριση και δεν ξοδευαν τα πολλα που επαιρναν εδω κι εκει. Ετσι σημερα μπορουν να δινουν 40ε το κεφαλι μια στο τοσο. Επισης να ξερεις οτι στα ιδια εστιατορια ετρωγαν και οι εργαζομενοι των 700ε!!!!!! Με δανεικα!!!!!! Ας εβαζαν τα δανεικα στην ακρη λοιπον για να εχουν σημερα να ζησουν........ Αυτο ναι ειναι δικαιο................. Δεν μπορει Ευγενιε εκει που τρωει με 40ε+ το κεφαλι ο με μισθο 4000ε να τρωει και ο με μισθο 700ε. Δεν ειανι ολοι ισοι κι ομοιοι πουθενα στον κοσμο, πως να το κανουμε δηλαδη......... Εκτος κι αν το παμε κατα Σοβιετ μερια που ολοι ετρωγαν στα ιδια σημεια με 1$ ....αλλα εκει ουτε BMW ουτε βαραντερο.......ειχαν λεει ισοτητα προς την φτωχεια ομως μερια ετσι? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν εννοεις τους αλλους ναι υπαρχουν και αυτοι, παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν......ελαφρως αυξημενοι σημερα αλλα μονον ελαφρως. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τους παραπανω δανειοδοτουμενους καλοπερασακηδες ¨η αυτους που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα απο την γεννηση τους? Σιγουρα οχι τους πρωτους................ |
Το μόνο σίγουρο είναι ότι λεφτά ακόμα υπάρχουν.από πολλούς.
Δεν θέλει και πολύ να φανεί αυτό,ακόμα και μέσα από forums με ταξιδιωτικά,μέσα από forums αυτοκίνητων κι αλλά πολλά,πάρα πολλά. Την υγειά μας να χουμε τουλάχιστον να χαιρόμαστε για όσο μπορούμε. send from my Samsung GS-III white beast |
Ρε συ Γιώργη,
σε διαβάζω ανελλιπώς και ακόμα έχω ανατρέξει και παραθέσεις σου παλαιότερες από μένα ως μέλος........ έχεις ένα φιλοσοφικό ταλέντο που θα σου επέτρεπε στην αρχαία εποχή να ιδρύσεις σχολή εφάμιλλη της Περιπατητικής (πολύ μπλα-μπλα για το τίποτα). Ξεκινάς από μία συνεχώς μεταβαλλόμενη σταθερά, μπριζάροντας το συνομιλητή σου να βρει επιχειρήματα να σε αντικρούσει γιατί η άποψή σου κραυγάζει σε μας τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς ότι δεν είναι σωστή, δια μέσω αυτής της συζήτησης αποπροσανατολίζεις το θέμα σε σχέση μαυτό που ξεκίνησες γιατί πάντα σχεδόν θα καταλήξεις ηττημένος,.... αλλά ο συνομιλητής μπαίνει στο παιχνίδι έκων-άκων οδηγούμενος από το παγίως cool ύφος σου και αγωνίζεται να προσαρμοστεί στο νέο θέμα που τον μετέφερες! Μάλλον δεν το κάνεις εσκεμμένα αλλά από εκκεντρικότητα και την απόλαυση των ψηγμάτων ικανοποίησης ότι μπορείς να μανιπουλάρεις οποιαδήποτε κατάσταση και that's ok w me. Αν δεν υπήρχαν κραυγαλέα "δια ταύτα" όπου αυτοαναιρέθηκες να σε χαρακτηρίζουν σαν συμπεράσματα σε διδαχές όπως: - Το ΠΑΣΟΚ που υποστήριζες και έγινες όψιμος πολέμιός του. - Το Γιωργάκη που μέχρι και το δημοψήφισμα που εξήγγειλε υποστήριζες και μετά την έκανες κλωθογυριστή. - Την αύξηση του τζίρου των super market σαν ένδειξη ότι δεν υπάρχει κρίση. - Τώρα πάλι προσπαθείς να μας δείξεις ότι ο κόσμος έχει λεφτά για ξόδεμα.... Ε, και; και τα έτοιμα κάποτε τελειώνουν (απαράβατος νόμος) ή μήπως θες να μας πεις ότι δεν υπάρχει κρίση (τόχεις πει στο παρελθόν κι αυτό). Αν δεν υπάρχει γιατί ένα τόσο έμπειρο και ικανό στέλεχος σαν και σένα δεν βρίσκει δουλειά και παίρνουν το συνταξιούχο; (Χέστηκε ο εφοπλιστής αν σου πληρώνει €770 ασφάλεια ΙΚΑ και ξέρω γω + μισθό) Υ.Γ. Τον τρέλανες τον asotosios, ο άνθρωπος (φοβερή πένα, μιά κλάση πάνω απ όλους) ξεκινά με συγκροτημένη σκέψη και λογικά επιχειρήματα και στη πορεία προσπαθεί να αποδείξει τα αυταπόδειχτα :sm7: Διευκρινίζω άλλη μιά φορά ότι μου είσαι συμπαθής και μαρέσει να σε διαβάζω ;) |
Απόσπασμα:
120 κιλά βρε αθεόφοβε , αυτό δεν είναι αγριογούρουνο, το κοπάδι που κυνηγούσε ο Οβελίξ είναι !!!!!!! :sm7::sm7::lo19::lo19::sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
Προφανώς ήταν η πρώτη και τελευταία μου εμφάνιση εκεί ..... |
Απόσπασμα:
Το χωριό μου είναι γεμάτο από αυτού του είδους τα ζωντανά. Τα ένα το είχαμε πάρει τον Φεβρουάριο και το δεύτερο Μάρτιο που το είχα κτυπήσει μόνος μου. Να μην ξεχνάς ότι στα χωριά μας την κατοχή ενώ στις πόλεις ο κόσμος λιμοκτονούσε και πέθαινε από την πείνα επέζησε με τα σπουργίτια τις καραβίδες και τα αγριογούρουνα. Ο καταψύκτης μου όπως και σχεδόν το σύνολο των χωριανών είναι γεμάτος. Και θέλω να το πιστέψεις αυτό. Τον Μάρτιο ο Σύλλογος του χωριού ( Είμαι και Γραμματέας) μοίρασε σε όλες τις οικογένειες πάνω από 50 kg Κρέας…………………………….. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αγαπητε συνονοματε, Κατ’αρχην σε ευχαριστω που με διαβαζεις αλλα, με αδικεις διοτι απλα δεν συμφωνεις μαζι μου........και that's ok w me. Πρεπει να διευκρινησω καποια πραγματα σχετικα με αυτα που γραφεις για μενα. Ποτε δεν αλλαζω θεμα, απλα βρισκω άλλα και πολλα στοιχεια πανω στο θεμα, πραγμα το οποιο αρνειται ο καθε συνομιλητης μου να κανει! Δεν νομιζω να το κανει εσκεμμενα αλλα απο παρορμηση απολυτης συμφωνιας αυτων που αναδημοσιευει με τα δικα του πιστευω. Κατα την αποψη μου ειναι χαρισμα σε εναν ανθρωπο να βλεπει τα στραβα που πιστευε και ψηφιζε τοσα χρονια και να τα αποκυρησσει δημοσια μεταβαλωντας συναμα τον εαυτον του σε πολεμιο αυτων των παλιων ‘’πιστευω’’ του. Θελει θαρρος να το κανει κανεις αυτο. Θα ηθελα να μου πεις σε ποιο σημειο υποστηριξα το εξαγγελθεν και ποτε πραγματοποιηθεν δημοψηφισμα απο τον Γιωργακη. Η αυξηση του τζιρου των Σ/Μ ειναι μια πραγματικοτητα, η οποια ομως ποτε δεν ειπα οτι σημαινει ‘’μη κριση’’......ειπα, και λεω, οτι ο κοσμος ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ οπως μα τον παρουσιαζουνε. Εσυ το παρερμηνευσες παρόλο που το διατυμπανιζω σε καθε σχεδον πολιτικο μου ποστ......αυτο εχει μια δοση ανηθικοτητας κατ’εμε διοτι βαζεις στο στομα μου λογια που δεν ειπα. Ετσι αν ο αναγνωστης δεν μ'εχει διαβασει πιο πριν σχηματιζει αλλη αποψη για τον GeorgeP, aναγκαζοντας με φυσικα να επαναδιατυπωνω τις αποψεις μου. Αν πηγαινες στο kitchenbarπροχθες θα εβλεπες οτι -οπως και καθε μερα -το μαγαζι ηταν τιγκα αρα ο κοσμος εχει λεφτα για ξοδεμα. Αν εφευγες στης 12 τα μεσανυκτα θα διαπιστωνες οτι στην παραλιακη δεν επεφτε καρφιτσα απο την κινηση (βενζινη 1,71ε).... Αν κατεβαινες την περασμενη Δευτερα στις 9 το βραδυ στον Φλοισβο θα εβλεπες στις καφετεριες των 4,50ε τον καφε να περιμενουν ορθιοι, θα εβλεπες επισης οτι στο νεο μαγαζι με το γιαουρτοπαγωτο των 20ε το κιλο γινοταν παντζουρλισμος...... Επισης στον Φλοισβο, στον γνωστο θερινο Κινηματογραφο οπου λειτουργει σουβλατζιδικο μονον με καλαμακια τα 10 τραπεζια ηταν γεματα και ο περιμεναν στην ουρα καμια 20 αρια ανθρωποι για να παρουν σουβλακια φυσικα με 1,80 ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ!!!!!!! Εγω δεν χρειαζεται να πεισω κανεναν οτι ο κοσμος εχει λεφτα για ξοδεμα διοτι πολυ απλα οι εικονες μιλανε απο μονες τους. Αν εσυ αγαπητε μου συνονοματε δεν τα βλεπεις αυτα διοτι δεν θελεις να τα δεις δινοντας διαφορες δικαιολογιες (π.χ. ολο οι ιδιοι πανε) καπως θα πρεπει να το επανα αξιολογησεις το θεμα. Αν νομιζεις οτι ο εφοπλιστης ειναι αλλου ειδους επιχειρηματιας απο τον εμπορο παπουτσιων κανεις τραγικο λαθος.......... Ολοι θελουν μεγιστοποιηση του κερδους, ειτε φορτωνοντας δουλεια στους ηδη υπαρχοντες υπαλληλους ειτε προσλαμβανοντας συνταξιουχους ειτε προσλαμβανοντες νεωτερους με τις γνωστες μειωσεις στα κατωτερα ορια ημερομισθιων και μισθων. Στην μεγαλυτερη πλοιοκτητρια εταιρεια της Ελλαδος και 4η στον κοσμο (δεν θα πω ονομα) που δουλευει ο αδερφος μου 23 χρονια τωρα ετοιμαζονται για ποσοστιαιο κοψιμο των μισθων.........εχει 70 πλοια κονταινερς ολα ενεργα. Αν μου βρεις ενα ποστ μου το οποιο να λεω οτι ‘’δεν υπαρχει κριση’’ θα κατσω να με χειροτονησεις διακο οπως εχω ξαναπει αλλου. Κριση φιλε Γιωργο υπαρχει αλλα, τα αιτια της κρισης ειναι το ζητουμενο βασει των οποιων θα βρουμε ποιους αφορα και τι εκαναν αυτοι ολα αυτα τα χρονια για να την περασουν οσο το δυνατον αναιμακτα. Αν η κριση ειναι αποτελεσμα των δανειων βασει των οποιων κινουταν η αγορα ειλικρινα χαιρομαι που υπαρχει κριση, ετσι ισως βαλουμε μυαλο και σταματησουμε να ξοδευουμε περισσοτερα απο οσα βγαζουμε. Βεβαια το 100% των εμπορων βασισαν την αναπτυξη τους σε αυτα τα δανεικα του πολιτη, δανειζομενοι και οι ιδιοι για να φτιαξουν τα στοκ τους και να εξυπηρετησουν την διαρκως αυξανομενη δανειοδοτουμενη πελατεια τους......αυτο ομως λεγεται ΦΟΥΣΚΑ η οποια καποτε θα εσκαγε και θα επρεπε να το ειχαν προβλεψει οι ιδιοι οι εμποροι. Οσοι δεν το εκαναν σημαινει οτι δεν επρεπε να ασχοληθουν με το εμποριο.....δεν ειχαν τα προσοντα για να γινουν εμποροι.....ο σωστος εμπορος βλεπει-σχεδιαζει-προβλεπει το μελλον και δεν ζει για το ‘’εχει ο Θεος για αυριο......’’. Αυτοι ναι εχουν κριση, αλλα δεν τους φταιει κανεις. Με 165δις καταθεσεις των 10εκ Ελληνων, χωρια τα 220δις στα σεντουκια και το εξωτερικο, πιστευεις οτι υπαρχει κριση στο μεγεθος που μας λενε? Ο ‘’asotoios’’ οπως και η πλειοψηφια των γραφοντων στα πολιτικα λεει και γραφει πραγματα συμφωνα με αυτα που ακουει και διαβαζει στα διαφορα μπλοκς κι οχι συμφωνα με αυτα που βλεπει. Διαβαζει-ετε π.χ το τελευταιο ‘’κοβονται οι συνταξεις και τα επιδοματα’’ και το αναδημοσιευετε αυτουσιο χωρις να ψαχνετε ποιες συνταξεις θα κοπουν.....ετσι δημιουργειται κλιμα. Αυτο μου θυμιζει το σαιτ του Ευαγγελατου οπου πριν μερικες μερες εγραφε ''φωτια στην γλυφαδα''.....ολοι τρεχαμε στα μπαλκονια να δουμε τους καπνους.....αυτος ομως εννοουσε την Γλυφαδα Ευβοιας(!!) πραγμα που δεν εγραψε βεβαια για να προσελκυσει κλικαρισματα......το διορθωσε μετα απο μια εβδομαδα!!! Κανεις δεν ψαχνει να βρει οτι οι πολλαπλες συνταξεις των 2400ε θα γινουν 1500-1800 για ΟΛΟΥΣ......κανεις δεν ψαχνει οτι τα τρελλα εφαπαξ των 120,000ε θα κοπουν στα 60000 και σε μια 20ετια δεν θα υπαρχουν, γιατι να υπαρχουν αλλωστε? Ποιος τα πληρωσε αυτα ωστε να τα δικαιουνται οι Δ.Υ. Μην μου πεις οτι τα εχουν πληρωσει γιατι δν ισχυει. Κανεις δεν ψαχνει οτι τα πασης φυσεως επιδοματα θα κοπουν βασει εισοδηματικων κριτηριων.....γιατι ρε Γιωργο να παιρνω επιδομα ανεργιας. ΕΚΑΣ και οτιδηποτε αλλο οταν εχω τρεις πολυκατοικιες που νοικιαζω? Και αλλα πολλα τα οποια εγω δεν θα πασχισω να αποδειξω διοτι τα βλεπουμε καθε μερα κι ετσι ειναι εκ προοιμιο αυταποδειχτα......... Για μενα παρεπιπτοντως ειναι συμπαθη ολα τα μελη του φορουμ ακομα και τα ‘’εχθρικως’’ κειμενα απεναντι μου. |
Απόσπασμα:
Γιωργο θα απαντησω μονο για εμενα... κανω ακριβως το αντιθετο απο αυτο που λες... γραφω δλδ αυτα που βλεπω με τα ματια μου και ακουω με τα αυτια μου...και οχι αυτα που ακουω ή διαβαζω σε καποιο μπλογκ... μιλαω με ανθρωπους καθημερινα με μεγαλες αποκλησεις μισθολογικες κτλ κτλ και εχω μια πολυ καλη γνωση της κοινωνιας που ζω...αν περιοριζομουν στο να διαβαζω μπλογκ και εφημεριδες και να ακουω ειδησεις...τοτε πολυ απλα θα γνωριζα οτι ειμαι ηδη σωμενος και δεν θα ειχα λογο να κοπτομαι... για αυτο αλλωστε παροτρυνω και εσενα να κανεις το ιδιο... απο εκει και περα...αν εσυ θεωρεις αναξιοπιστα αυτα που γραφω και προσπαθεις αυτο να το στηριξεις με στατιστικες μελετες κτλ κτλ...τοτε θα σου θυμισω οτι τα νουμερα υπαρχουν για να εξυπηρετουν σε πολλες απο αυτες τις περιπτωσεις...!!!;) Σου εχω ξαναπει οτι χανεις τα δικια σου...με το να τσουβαλιαζεις ολους τους ανθρωπους... Εγω εχω μια αλλη αποψη για τους ανθρωπους... |
Απόσπασμα:
Έτσι......οποίος κινείται μέσα στην αγορα καθημερινά, έχει αυτη την εικονα;) Οποίος κινείται σε νότια προάστια και σε αστικές περιοχές, τα βλέπει διαφορετικα Τα μαγαζιά είναι άδεια.....ο τζίρος έχει πεσει(φυσικα δεν βάζω σεντόνι, γιατι είναι εύκολο να τα διαβάσει και να τα ακούσει ο καθένας μας)....;) Οι δικοί μου οι πελάτες....ξεφτυλιζονται καθημερινα, κάνοντας παζάρια πάνω απο τους νεκρούς τους...:cool: Και τα χειρότερα έρχονται ...... |
Τα σημαντικά είναι εδω....βεβαιως;)
«Ηταν αδύνατο να εφαρμοστεί το πρόγραμμα» | πολιτικη | ethnos.gr Ο Τσιπρας θα φταίει βέβαια....:D |
Απόσπασμα:
Φανταζομαι τους βλεπεις και τους ακους να χαχανιζουν........ Οσοι μας διαβαζουν και ΔΕΝ γραφουν ισως εχουν αλλη αποψη για το ποιος χανει το δικιο του...... Εξάλλου αγαπητε Ευγενιε αν ηταν ετσι οπως τα λετε ο ΣΥΡΙΖΑ σημερα θα ηταν κυβερνηση...οπως το ΠΑΣΟΚ το 1981...αλαλ δεν.... |
Απόσπασμα:
Οσοι δεν το εκαναν σημαινει οτι δεν επρεπε να ασχοληθουν με το εμποριο.....δεν ειχαν τα προσοντα για να γινουν εμποροι.....ο σωστος εμπορος βλεπει-σχεδιαζει-προβλεπει το μελλον και δεν ζει για το ‘’εχει ο Θεος για αυριο......’’. Αυτοι ναι εχουν κριση, αλλα δεν τους φταιει κανεις. Οσο για τα νοτια προαστια...ο Πειραιας ειναι βορειο προαστιο? Κυκλοφορεις καθολου στον Πειραια και στα περιξ καθολου? διοτι αν κυκλοφορεις τα βραδια και βλεπεις πεινα και κατατρεγμο στα φισκα απο κοσμο μαγαζια τοτε ο Τσιπρας σου εχει παρει την λογικη και οχι μονον το μυαλο...... Κατεβα σημερα το βραδυ στο Τουρκολιμανο και τα λεμε αυριο παλι.....;) |
Απόσπασμα:
Να κάνουμε μία ομαδική γιατί τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια μας...:) Εφορία σου ήρθε....; |
Απόσπασμα:
Επισης, ας καλωσορισουμε και τον κον Ανδρεα Κολλα στις ταξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ξερετε ποιος ειναι ο κος Κολλας....ΕΘΕΛ 1992 αν σας λεει κατι...αν οχι φιλος κολλητος του μακαριτη του Σταμουλου που εβαζαν φωτιες στους δρομους διαμαρτυρομενοι για την ιδιωτικοποιηση των λεωφορειων. Για την ιστορια, ο εξαφανισμενος Λαλιωτης εθεαθη να μπαινει στην Κουμουνδουρου.......περιμενω να μαζεψω στοιχεια και τοτε θα γινει του Κουτρουλη ο γ@μος. Ενας-ενας οι αποδομησαντες του Ελληνικου κρατους μελη του ΠΑΣΟΚ μετακινουνται στον αριστερο και προοδευτικο ΣΥΡΙΖΑ. Κατσε να επαληθευσω τον Λαλιωτη και θα γραψω ενα ποστ ΝΑ για τους μετοικησαντες απο ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ. Α, αγωνιστικους χαιρετισμους απο τους ανεργους πρωην εργαζομενους της coca cola η οποια εκλεισε μετα απο απεργια που κηρυξε το ΚΚΕ και υποστηριξε μετα βδελυγμιας ο ΣΥΡΙΖΑ. Περιμενουν μια απαντηση του τι θα κανουν απο εδω και στο εξης διοτι η απαντηση που πηραν οτι ΄΄ο αγων θελει θυσιες...λυπουμεθα πολυ'' δεν τους επαρκει. |
Απόσπασμα:
οι εργατες και οχι μονο στα εργοστασια που δεν θα πανε διακοπες ειναι απλα εξαιρεσεις... οι εργατες και οχι μονο στα εργοστασια που καταθεσαν πινακιδες γιατι δεν μπορουσαν να πληρωσουν τα τελη και και και ειναι και αυτοι εξαιρεση... οι εργατες και οχι μονο στα εργοστασια που τους ηρθε η εκτακτη εισφορα και το χαρατσι και το χαρατσι της εφοριας απο την μειωση του αφορολογιτου...ειναι και αυτοι εξαιρεση... οι εργατες τι να λεμε...ολοι εμεις βλεπουμε και ζουμε στην εξαιρεση και εσυ βλεπεις την πραγματικοτητα...επρεπε να το φανταστω... Εχεις δικιο...καιρος να σταματησω λοιπον να προσπαθω να δεις τα πραγματα με μια αλλη ματια ποιο κοντα στην πραγματικοτητα...!!! φανταζομαι το ιδιο θα συνεβαινε και αν προσπαθουσα καποτε να σε πεισω οτι ο Ανδρεας Παπανδρεου και η παρεα του μονο κακο κανανε στην χωρα...!!! τα ιδια θα μου ελεγες και τοτε...!!! απλα θα επιμεινω σε κατι που εγραψα παραπανω...!!! ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ τον νηστικο δεν τον πιστευει...γιατι μιλας σαν χορτατος και σκεφτεσαι σαν χορτατος...αν πεινουσες (που δεν στο ευχομαι ουτε εσενα ουτε σε κανεναν) ισως να πιστευες αυτα που βλεπεις γυρω σου αλλα πησματικα αρνεισαι...!!! ισως και να μην ειχε να κανει μονο με την κοιλια και το ποσο γεματη ειναι...!!! |
Δηλαδή αν μιά στις τόσες χαλάσω 20 ευρώ το άτομο για να ξεσκάσω σημαίνει ότι μου τρέχουν από τα μπατζάκια; Αν μιά φορά την εβδομάδα πιώ έξω έναν καφέ σημαίνει ότι τα έχω; Πρέπει δηλαδή να κλειστούμε οριστικά στα σπίτια μας και να περιμένουμε την κατάθλιψη;
Τι πιστεύετε ότι θα γίνει από τις επόμενες εβδομάδες όταν θα έρθουν μαζικά τα εκκαθαριστικά, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με το χαράτσι, όταν αρχές Σεπτέμβρη οι γονείς θα πρέπει να κάνουν κάποια ψώνια για τα σχολιαρόπαιδα;! Γιώργο το λες και μόνος σου... τα εμπορικά είναι άδεια, ο κόσμος δεν έχει να ψωνίσει,διότι απλά δε φτάνουν τα χρήματα για ψώνια εκτός απο τα απολύτως αναγκαία, μιά στις τόσες όμως το δικαιούται να διασκεδάσει. Ετσι όπως τα γράφεις ρε Γιώργη είναι σαν να λες ότι θα ήσουν ευχαριστημένος αν έβλεπες όλα τα μαγαζιά άδεια κι επαίτες σε κάθε γωνία. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!