![]() |
Απάντηση: Με κλάματα έφυγε η Λιάνα Κανέλλη από τον ΣΚΑΙ
Απόσπασμα:
Εκπλήσσομαι όμως από το επιχείρημα του όρκου και την «ηθελημένη» απεμπόληση της νοημοσύνης. Δηλαδή αν ο όρκος έλεγε να τρως ακαθαρσίες πρωί και βράδυ, εσύ θα το έκανες; Επειδή το λέει ο όρκος; Κι αν έλεγε να ανοίξεις πυρ εναντίον της οικογένειάς σου, θα το έκανες; Για να μην γίνεις επίορκος; |
Απόσπασμα:
Ένας άνθρωπος σε σοκ πρέπει να ασχολείται με τα κοινά και όχι με το σοκ που τον έχει καταβάλει. Δηλαδή αν είμαι άνεργος και τρακάρω, πρέπει εκείνη τη στιγμή να σκέφτομαι την ανεργία μου και όχι το σπασμένο μου χέρι. S |
Αντε πανε να κανεις κανα πακετο τσιγαρα!!Νεύρα
Εχει καταντηση θεαμα αυτην η κανελη! |
Η Λιάνα Κανέλη για μένα είναι μια μουρλοκακομοίρα, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Η κάθε οργανωμένη κοινωνία όμως κρίνεται όχι από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους ισχυρούς της μέσα και έξω από αυτή, (είτε αυτός είναι ο ανώτατος άρχων της ή οι εκπρόσωποι της Τρόικας) αλλά στους μουρλοκακομοίρηδες, τους φυλακισμένους, τους τρελούς, τα ζώα, τους υπόπτους, κλπ κλπ. Αν η κοινωνία δεν μπορέσει να αντισταθεί στα χειρότερα ένστικτα της και αρχίσει ο ένας να μουρντάρει τον άλλο... #### με. Στο τέλος δεν θα ξέρει κανείς πως και γιατί καταντήσαμε έτσι ζούγκλα. Και το χειρότερο δεν θα μπορεί και κανείς να ξεχωρίσει το θηρίο. Άν γίνουμε όλοι σαν την Κανέλη και χειρότεροι ποιός θα έχει μούτρα στο τέλος να πει ότι είναι ο αναμάρτητος που θα ζητήσει δικαιοσύνη;
|
Απόσπασμα:
Σε αυτά εδώ (+) συν 1200 :ye33: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μα τα ξαφνικά ξεσπάσματα στα τηλεοπτικά πάνελ, τα τσιγάρα πάλι στα τηλεοπτικά πάνελ, το αντρικό λουκ και το χτεσινό ξεκατίνιασμα με τους γοερούς λιγμούς, είναι το θέαμα που λες εσύ. το θέατρο του παραλόγου και της ψευτοκουλτούρας:ye33: |
Απόσπασμα:
S |
Το απίστευτο αυτή την στιγμή είναι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ασχολούνται σοβαρά με τα καραγκοζιλίκια των μεν και των δεν...............:hmmm:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πήρα κομπιουτερακι στα χέρια μου... :D :D :D |
Απόσπασμα:
|
Δεν θα μπω σε πολιτική αντιπαράθεση με κανένα, πολύ απλά γιατί δεν ανήκω μόνιμα και ταγμένα σε καμία πολιτική κοινότητα. Ακούω, βλέπω παρακολουθώ θέσεις και απόψεις και αυτός που θα καταφέρει να μου δημιουργήσει την πεποίθηση οτι θα μας απογοητέυσει λιγότερο γίνεται κομιστής της ψήφου μου. Προσπαθώ να λειτουργώ αντιληπτικά και με απλή λογική κρίση. Το μόνο που έχω να παρατηρησώ στο συγκεκριμένο περιστατικό είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία όντας γνωστή σε όλους μας απο τις εκατοντάδες "στιγμές" συμπεριφοράς της έχει εμφανίσει να έχει ένα αρκετά σκληρό και ψύχραιμο προφίλ απέναντι σε αντιπαραθέσεις πόλύ έντονες οπου προσωπικά μου δίνει την έντύπωση οτι το νιώθει ως πολύ " οικείο περιβάλλον". Επομένως αυτή της η αντίδραση εμένα προσωπικά χωρίς να έχω την αμεμπτη και τέλέια κρίση, (υποκειμενική εκτίμηση καταθέτω) με ξάφνιασε και με αιφνιδίασε ειδικά όταν δεν υπήρχε υλικό " μνήμης" για αυτήν πχ. studio antenna, εμφάνιση Κασιδιάρη, απόπειρα βίας απο οποιονδήποτε, παρα μόνο ενα υπονοούμενο απο δυο γάντια του box , που αφήνουν μάλλον περισσότερο υπονοούμενο αθλητικό στους περισσότερους απο έμας (αγώνα box) παρά επεισόδιο βίας οπως εκδηλώνεται καθημερινά στην κοινωνία μας και υπέστη στο παρελθόν και η ίδια. Τέλος στην περίπτωση που δεν κατάφερε να διαχειριστεί την υποψία τρόμου που την καθήλωσε σε λιγμούς, προβληματισμό μου δημιουργεί η διαχείριση της απόφασής της να καλωδιωθεί για να εμφανιστέί κανονικά στην εκπομπή που αποτέλεσε πηγή ψυχολογικού κατακερματισμού της κσι μάλιστα άμεσα, διακατεχόμενη υπο το καθεστώς σύγχυσης και τρόμου...
|
Απόσπασμα:
Ήθελα να ρωτήσω τον αξιότιμο Napo (σέβομαι τα χρόνια υπηρεσίας του) αλλά από τότε άλλαξε το σύνταγμα κ οι κυβερνήσεις. Δεν ξαναέδωσε νέο όρκο με την μεταπολίτευση ? |
Απόσπασμα:
Η αντικειμενικότητα σου ...συντροφε ειναι παροιμιωδης!:re25: Να σαι καλα,μας έκανες και γελασαμε!:re28: |
Γιατί έσφαξε τους μεν και γιατί θα σφάξει τους δε ??? Μα βέβαια γιατί είναι τέρατα, κτήνη, ουρακοτάγκοι, ηλίθιοι πίθηκοι,γορίλες… ...κι εάν υπάρχουν άνθρωποι,είναι απολίτιστοι, μη σκεπτόμενοι, αμόρφωτοι και με παρωπίδες ….!!! Εάν αυτά σκέπτονται απλοί …. Βουλευτές.... πως να σκέπτονταν οι ηγέτες τους …. Στάλιν, Μάο, Κάστρο, Ποτ …Παπαβαλέ (ή Παπαντάμα δεν θυμάμαι καλά:D)και οι ακόλουθοι τους...:rolleyes:?!?!?! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Λοιπόν, όποιος δεν πενθήσει για την βία και την τρομοκρατία που ασκήθηκε κατά της συντρόφισσας, ας δει τι θα πάθει όταν...
…<<έρθει ο λαός στην εξουσία>>!!! Β.Κορέα: Εκτέλεσαν τον τ.υφυπ. Άμυνας - Δεν θρήνησε "αρκετά" τον τεθνεώτα ηγέτη! | DefenceNet.gr :D:cool2::cool2::cool2::D |
Απόσπασμα:
:ye36:.000.000:D |
Απόσπασμα:
S |
Απόσπασμα:
Και οπως λες "δοκίμασε"...,δεν τα κατάφερε... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δηλαδή την υστερική μου γειτόνισσα που δεν την αντέχω να πάω να την σαπίσω; Και αν ήταν η μάνα κανενός εδω μέσα, τα ίδια θα συνέχιζε να λέει μετά; S |
Απόσπασμα:
Είσαι ο μοναδικός που υποστηρίζει οτι η επανεμφάνιση της κυρίας Κανέλλη στο πλατώ, ΔΕΝ ήταν στημένη (εκ μέρους της) και ΔΕΝ ήταν θέατρο.:cr14: |
Απόσπασμα:
Δεν θα είχες πρόβλημα λοιπόν, αν αυτός ο εκνευρισμένος έριχνε σε κάποια συγγενή σου αυτές τις "αεράτες" σφαλιάρες; S |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Υποστηρίζω τον άνθρωπο που δέχεται βία και αντιτιθεμαι σε αυτήν. Αυτή είναι η διαφορά που δεν πιάνετε πολλοί και που μάλλον χάνω τα λόγια μου. Η βία δεν κάνει διακρίσεις. Σήμερα είναι η κάθε Κανέλη, αύριο ένας δικός μας άνθρωπος γιατί στροβοκοίταξε, στραβομίλησε ή στραβόκορναρε και μεθαύριο εμείς. |
Απόσπασμα:
την επίθεση του Κασιδιάρη προσωπικά την έχω καταδικάσει σε άλλο θέμα εδώ μέσα όταν ήταν επίκαιρη, την καταδικάζω και τώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Κανέλη μπορεί να έχει την "συμπάθεια" μου, επίσης τα κλάματά της ούτε με πείθουν, ούτε με συγκινούν ίσα, ίσα με εκνευρίζουν και τα θεωρώ "κροκοδείλεια" από την στιγμή που είναι μπροστά στην κάμερα. |
Απόσπασμα:
β) Γιατί είναι το αρχικό του ονόματος μου, Σωκράτης |
Απόσπασμα:
Αλλά μήπως αυτό που ενοχλεί στη χρήση της λέξης είναι ότι βρίσκεται μέσα σε μια συζήτηση με θέμα τη βία; Κάνεις δεν θέλει τη βία κοντά σε οποιοδήποτε αγαπητό του πρόσωπο, έτσι δεν είναι; |
Ελληνοφρένεια (ον δε νετ) - Οι Αφιερώσεις της Παρασκευής (19-10-12)
Ακούστε από 03:55' - 04:36' :eek: |
Απόσπασμα:
|
Σε λίγο θα το τραγουδάμε όλοι :
|
Τα κακόμοιρα <<κομόνια>> αφού δεν τους βγήκε η μαγκιά του <<άντε χάσου αποδώ ρε>> και πέσανε στο 4,κάτι ψιλά %:D δοκιμάζουν την κλάψα μπας και πάρουν ψηφουλάκι από λύπηση …
Φτιάχνουν σε <<τηλέ..>> και <<ραδιό..>> σκηνοθετημένα δράματα με το τσουβάλι… κι όποιος αφελής τσιμπήσει… |
Απόσπασμα:
:Απορία:Όχι βέβαια. Μια φορά ορκίστηκα. Και αυτό που μου έγραψες προσωπικά δεν κάνω πίσω. Εάν ο όρκος έλεγε να τουφεκίσω τα παιδιά μου Ναι θα το έπραττα. Και μπορώ να σου αποδείξω πως Πατεράδες εν ώρα καθήκοντος έστειλαν στο εκτελεστικό τα παιδιά τους. Για να μην πάνε και πιο παλαιά με τους Σουλιώτες................... |
Τι έλεγε ο όρκος φίλε Νάπο ? Για το χαρτί που λες πρώτη φορά το ακούω :eek:
|
Απόσπασμα:
:hmmm:Τώρα δημόσια γιατί με προκαλείς. :Απορία:Εισήλθε κάποιος από εμάς σε παραγωγική σχολή εάν δεν είχε χαρτί ότι η οικογένεια είναι Εθνικόφρονες. :Απορία:Υπήρχε μαθητής που να μην υπέγραψε έντυπο για τον κο#####σμό. Ρώτησε έναν παλαιότερο. Και από πού βγήκε το σλόγκαν μεταξύ μας. Μην ξεχνάς την υπογραφή σου. Και η απάντηση. Δεν ξέρω τπτ για σαπούνια έχω υπογράψει. Άστο σε παρακαλώ. Άς μιλήσουμε καλύτερα για δίκυκλα.............. |
Με αυτές τις προσθαφαιρέσεις πήγατε στην κατηγορία. MEGA SKOOTER.:ye32: Όχι ότι δεν ανήκετε εκεί. Λέμε τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
Και για να μην φανώ υπέρ Πατριώτης.
Τα αδέρφια της μάνας μου Σπύρος Και Θεόδωρος Λαινάς, Αναφέρονται στο Βιβλίο Πωλείτε Πατρίς του Διακογιάννη. Ο πρώτος Σπύρος και για το κόμμα Καπετάν Πετρίτσης. Είχα μέχρι που πέθανε στη Ρωσία άριστες σ####ις. Η γυναίκα του και η κόρη του ζουν στα Γιάννινα. Το ίδιο το κόμμα όταν Βολεύτηκαν τους πούλησε. Ποτέ δεν αποδέχτηκαν τους αγώνες τους και δεν παραδέχτηκαν και τα λάθη τους (σαν κόμμα). Διέπραξαν εγκλήματα σε βάρος του λαού. Τουλάχιστον έχεις το θάρρος και το παραδέχεσαι. Για το κόμμα μιλάω πάντα. Και εάν όλα αυτά τα μιάσματα που παριστάνουν τους κου#####στές θα είχαν έστω και ελάχιστη υποστήριξη από τον κόσμο. Δεν βγάζει πουθενά αυτή η συζήτηση. Χαλάμε την καλή μας διάθεση................. |
|
Απόσπασμα:
Κύριοι κ εν Χριστώ αδέλφια, δεν ξέρω τι χαρτιά υπέγραψαν οι γενιές οι προηγούμενες κ για πόσο "πούλησαν" τις επόμενες (δηλ. τα παιδιά τους) ένα ξέρω σαν πρώην καταδρομέας. Μαθαίνεις να ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ παντού κ πάντα χωρίς να γίνεσαι αντιληπτός, χωρίς να ενοχλείς, χωρίς να εύχεσαι να τρομοκρατείς ή να ασκείς βία (κάθε είδους). Αυτά για τους πρώην υπηρετήσαντες (έφεδρους κ μόνιμους) που μπορεί να ήταν από διαβιβαστές μέχρι Σ.Ε.Μ. κ για όσους έχουν στις φλέβες τους ΑΙΜΑ. Το αίμα δεν έχει άλλο χρώμα μόνο κόκκινο για ΟΛΟΥΣ, μητέρα μας γέννησε ΟΛΟΥΣ κ τέλος Έλληνας είναι αυτός που μετέχει της ελληνικής παιδείας. Ας θυμηθούμε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο του Ν. Καζαντζάκη "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" τι όμορφα :eek: που συμπεριφέρεται η ΜΑΖΑ που διακατέχεται από ΑΓΕΛΑΙΑ συνείδηση κ ΔΕΝ υπακούει στη λογική. Αυτή είναι η χριστιανική αντιμετώπιση; Όλοι ενταντίον όλων; |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:15. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!