GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ΙΚΕΑ και η αντιδραση των Εργαζομενων στις μειωσεις... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=36419)

ntinopoulos 29-11-2012 17:54

Απάντηση: ΙΚΕΑ και η αντιδραση των Εργαζομενων στις μειωσεις...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stukas ( 802943)
εσυ με τρεις κ εξηντα κ η στελεχαρα με 8 χιλιαρικα,πορσικο,σαλε κ καταθεσεις στην Ελβετια κ να σου λεει να σου κοψει κι`ολας,χα,χα,χα,χα....Κ εσυ να λες`σφαξε`μ αγαμ` να `γιασω`..χα,χα,χα,χα...(κ κυλιεμαι κ στο πατωμα ταυτοχρονα..).

Αν ειναι δική του η επιχείρηση,όσο και να μη μ αρέσει,αυτός εχει και τα γενια και τα χτενια...;)

Giof 29-11-2012 18:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 802901)
Μεχρι στιγμης δεχεσαι, μιας και θεωρεις οτι οι μειωσεις μισθων ειναι σωστες, οτι την ζημια οφειλουν/πρεπει να την μοιραζονται ολοι...στα κερδη κολλας...!!!

παντως οντας στελεχος (μεγαλο/μικρο αλλου παπα ευαγγελιο ο καθενας μπορει να χρησιμοποιει τον ορο κατα το δωκουν...) σε μια πολυεθνικη πρεπει να ομολογησω οτι για την οποια ζημια (εκτος σεισμων καταποντισμων κοκ) ευθυνονται πολυ περισσοτερο τα μεγαλο-στελεχοι παρα οι εργατες...ασχετα αν οι μειωσεις στην πλειοψηφια τους αρχιζουν απο τους εργατες...

ο εργατης φτιαει αν καποιος πηρε την αποφαση να ανοιξει 5 ακομα εργοστασια και αυτα πρεπει με καποιο τροπο να χρηματοδοτηθουν...???
ο εργατης φταιει αν η συμφωνιες πανε στραβα...ή ετσι του λένε... ???
το γιατι ειναι πολυ ευκολο...

σκεφτεται μια στελεχαρα (μπορω να αυτοσαρκαζομαι μου επιτρεπεται φανταζομαι) την αποφαση οτι για να μειωσουμε τα "εξοδα" τοτε να μειωσουμε το εργατικο κοστος...!!!

Επισης να μην ξεχναμε...οτι αν μια εταιρια θελει να δηλωσει χασουρα...ειναι πανευκολο να την δειξει...για αυτο αλλωστε πληρωνονται καποιοι για να κανουν ακριβως αυτη την δουλεια...!!!

Για να μην μιλησουμε για τις εταιριες οπου τα αφεντικα λαμβανουν εισοδηματα σε μορφη μισθων πολλων εκατομυριων καθως και σαν μετοχοι...με σπιτια "νοικιασμενα" κτλ κτλ ωστε ολα να εμφανιζονται σαν εξοδα...!!!

Μετα απο 17+ χρόνια σε πολυεθνικές .
+1200

ortho 29-11-2012 18:05

Σε κάθε περίπτωση ο εργοδότης πρέπει να γνωρίζει που είναι το όριο αυτοϋπονόμευσης τελικά.... Και βέβαια δεν είναι δυνατόν να πληρώνεται κάθε εργασία το ίδιο! Τότε πάμε στην επιβράβευση της ήσσονος προσπάθειας. Οσο κι αν μας αρέσει ή όχι η απόδοση πρέπει να επιβραβεύεται κι αντίστοιχα τα λάθη να πληρώνονται.
Καλώς ή κακώς ο εργοδότης καθορίζει την εργασία και τις συνθήκες. Ο εργαζόμενος οφείλει να τα σέβεται αυτά, αν δεν του αρέσει φεύγει κι αναζητά καλύτερες συνθήκες. Και βέβαια δεν είναι ούτε όλοι αγγελούδια, ούτε διάβολοι....

ntinopoulos 29-11-2012 18:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 802974)
Σε κάθε περίπτωση ο εργοδότης πρέπει να γνωρίζει που είναι το όριο αυτοϋπονόμευσης τελικά.... Και βέβαια δεν είναι δυνατόν να πληρώνεται κάθε εργασία το ίδιο! Τότε πάμε στην επιβράβευση της ήσσονος προσπάθειας. Οσο κι αν μας αρέσει ή όχι η απόδοση πρέπει να επιβραβεύεται κι αντίστοιχα τα λάθη να πληρώνονται.
Καλώς ή κακώς ο εργοδότης καθορίζει την εργασία και τις συνθήκες. Ο εργαζόμενος οφείλει να τα σέβεται αυτά, αν δεν του αρέσει φεύγει κι αναζητά καλύτερες συνθήκες. Και βέβαια δεν είναι ούτε όλοι αγγελούδια, ούτε διάβολοι....

ετσι!;)

asotosios 29-11-2012 18:39

Απόσπασμα:

να τα βαλουμε σε μια σειρα...

Αν δεν δουλευουμε το ιδιο δεν πρεπει να πληρωνομαστε το ιδιο...
αν δεν εχουμε τις ιδιες ευθυνες δεν θα πρεπει να πληρωνομαστε το ιδιο...

δλδ εγω δουλευω 10-12ωρες καθε μερα και υπαρχουν και οι μερες που φτανω και τις 14ωρες...σκοτουριαζω το μυαλο μου και τις υπολοιπες που απομενουν απο το 24ωρο...
οποτε δεν θα ηθελα να περνω τα ιδια με ενα απο τα παλικαρια που ειναι χειριστες σε μια μηχανη παραγωγης...που τελειωνουν το 8ωρο τους και πανε σπιτι τους "ηρεμοι"...!!!

ΑΛΛΑ και εδω μπαινει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ...

1. κανενας απο αυτους απο την στιγμη που δουλευουν 8ωρες την ημερα 5 μερες την εβδομαδα 22+ - ημερες τον μηνα και παραγουν με συνεπεια και την οποια ευθυνη τους αναλογει τα προιοντα μιας εταιριας, τα οποια χωρις αυτους δεν θα μπορουσαν να παραγονται,
ΚΑΝΕΝΑΣ μα Κανενας απο αυτους δεν αξηζει να περνει 800ευρω τον μηνα, και εκει ερχεται το "ηρεμος" που εγραψα παραπανω γιατι ποσο ηρεμος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος με οικογενεια ή και χωρις συν ολες τις υποχρεωσεις βγαζοντας 800ευρω σε μια χωρα που για να ζησεις θελεις τα διπλασια...

Και στο τελος να ερχεται και ο ιδιοκτητης - μετοχος - με τιτλο θεσης CEO που τα παιρνει μεσα απο την εταιρια απο 3-4 πλευρες ωστε να γλυτωνει φορολογιες, να βαζει εξοδα για την εταιρια αρα παλι να γλυτωνει φορολογιες, να νοικιαζει σπιτακια των 5000-10000ευρω τον μηνα ωστε παλι να περνανε εξοδα στην εταιρια...να εχει 5 αυτοκινητα και να τα περναει παλι σαν εξοδα στην εταιρια...να πινει να τρωει και να τα περναει παλι σαν εξοδα παραστασεως αρα εξοδα...και και και ποσα αλλα δεν ξερουμε...
να μου λεει οτι τα νουμερα της εταιριας δεν πανε καλα πρεπει να μειωσουμε τους μισθους...γιατι η κερδοφορια επεσε απο το 21% στο 20% ή 19%...ή γιατι αποφασησε να φτιαξει εγκαταστασεις στο εξωτερικο και η επενδυση δεν πηγε καλα...!!!

δλδ να χασει 100-200 ευρω αυτος που περνει 800ευρω για να συνεχισει αυτος να βγαζει το 21% + μισθους+μερισματα++++++++...!!!

μην τρελαθουμε...!!!

να καταλαβω οτι αυτος (μπορει οχι αυτος αλλα 3 γενιες πριν απο αυτον και αυτος απλα να τα βρηκε ετοιμα αλλα τελος παντων) εχει επενδυσει καποιο κεφαλαιο και εχει "ρισκαρει"...αλλα με μετρο...γιατι πλεον εχει χαθει καθε αισθηση μετρου...

Αυτο που εχω δει εγω τα τελευταια χρονια που ειμαι Ελλαδα...Πλυν εξεραισεων...
οι εταιριες οταν εβγαζαν...δεν μοιραζαν τιποτα στου εργαζομενους...(καποια στελεχη επερναν τα μπονους και καποια απο αυτα που θα περασουν μειωσεις θα συνεχισουν να περνουν)...
μην νομιζει κανενας οτι επερνε σοβαρα λεφτα στην Ελλαδα αρκει να κοιταξει εξωτερικο να δει τι σημαινει μισθους και παροχες σε υπαλληλους και μετα να μου πει αν περνει ή δεν περνει λεφτα...Τωρα που ηρθε η κριση ολοι λενε του εργαζομενου να βαλει πλατη...λες και τοσα χρονια πινανε και τρωγανε παρεα...και τωρα πρεπει να πληρωσουν ρεφενε...!!!

Ολα αυτα τα κερδη που ειχαν αν ενα ποσοστο ειχε πεσει σε επενδυσεις παλι στην εταιρια θα ηταν και πιο ανταγωνιστικοι και και και...αλλα στην Ελλαδαρα εμαθαν οτι με κλανιες βαφεις αυγα...και αυτο θελουν να συνεχισουν να κανουν...!!!

και το ποιο τρελο της υποθεσης ειναι οτι μας εχουν πησει οτι πρεπει να βαλουμε και πλατη...και οποιος πει οχι ειναι αχαρηστος τεμπελης αριστερος και και και...!!!

Απο την αλλη ξερω 2-3 περιπτωσεις εταιριων που ο εργοδοτης φροντιζε παντα τους υτπαλληλους του...και τωρα οχι μονο πλατη βαζουν οι υπαλληλοι για την εταιρια οικιοθελως αλλα και κ@λο...!!!

gsmaniac 29-11-2012 18:53

Οι τελευταίες 3 σειρές, ειναι όλο το ζουμί....;)

stukas 29-11-2012 22:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 802990)
να τα βαλουμε σε μια σειρα...

Αν δεν δουλευουμε το ιδιο δεν πρεπει να πληρωνομαστε το ιδιο...
αν δεν εχουμε τις ιδιες ευθυνες δεν θα πρεπει να πληρωνομαστε το ιδιο...

δλδ εγω δουλευω 10-12ωρες καθε μερα και υπαρχουν και οι μερες που φτανω και τις 14ωρες...σκοτουριαζω το μυαλο μου και τις υπολοιπες που απομενουν απο το 24ωρο...
οποτε δεν θα ηθελα να περνω τα ιδια με ενα απο τα παλικαρια που ειναι χειριστες σε μια μηχανη παραγωγης...που τελειωνουν το 8ωρο τους και πανε σπιτι τους "ηρεμοι"...!!!

ΑΛΛΑ και εδω μπαινει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ...

1. κανενας απο αυτους απο την στιγμη που δουλευουν 8ωρες την ημερα 5 μερες την εβδομαδα 22+ - ημερες τον μηνα και παραγουν με συνεπεια και την οποια ευθυνη τους αναλογει τα προιοντα μιας εταιριας, τα οποια χωρις αυτους δεν θα μπορουσαν να παραγονται,
ΚΑΝΕΝΑΣ μα Κανενας απο αυτους δεν αξηζει να περνει 800ευρω τον μηνα, και εκει ερχεται το "ηρεμος" που εγραψα παραπανω γιατι ποσο ηρεμος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος με οικογενεια ή και χωρις συν ολες τις υποχρεωσεις βγαζοντας 800ευρω σε μια χωρα που για να ζησεις θελεις τα διπλασια...

Και στο τελος να ερχεται και ο ιδιοκτητης - μετοχος - με τιτλο θεσης CEO που τα παιρνει μεσα απο την εταιρια απο 3-4 πλευρες ωστε να γλυτωνει φορολογιες, να βαζει εξοδα για την εταιρια αρα παλι να γλυτωνει φορολογιες, να νοικιαζει σπιτακια των 5000-10000ευρω τον μηνα ωστε παλι να περνανε εξοδα στην εταιρια...να εχει 5 αυτοκινητα και να τα περναει παλι σαν εξοδα στην εταιρια...να πινει να τρωει και να τα περναει παλι σαν εξοδα παραστασεως αρα εξοδα...και και και ποσα αλλα δεν ξερουμε...
να μου λεει οτι τα νουμερα της εταιριας δεν πανε καλα πρεπει να μειωσουμε τους μισθους...γιατι η κερδοφορια επεσε απο το 21% στο 20% ή 19%...ή γιατι αποφασησε να φτιαξει εγκαταστασεις στο εξωτερικο και η επενδυση δεν πηγε καλα...!!!

δλδ να χασει 100-200 ευρω αυτος που περνει 800ευρω για να συνεχισει αυτος να βγαζει το 21% + μισθους+μερισματα++++++++...!!!

μην τρελαθουμε...!!!

να καταλαβω οτι αυτος (μπορει οχι αυτος αλλα 3 γενιες πριν απο αυτον και αυτος απλα να τα βρηκε ετοιμα αλλα τελος παντων) εχει επενδυσει καποιο κεφαλαιο και εχει "ρισκαρει"...αλλα με μετρο...γιατι πλεον εχει χαθει καθε αισθηση μετρου...

Αυτο που εχω δει εγω τα τελευταια χρονια που ειμαι Ελλαδα...Πλυν εξεραισεων...
οι εταιριες οταν εβγαζαν...δεν μοιραζαν τιποτα στου εργαζομενους...(καποια στελεχη επερναν τα μπονους και καποια απο αυτα που θα περασουν μειωσεις θα συνεχισουν να περνουν)...
μην νομιζει κανενας οτι επερνε σοβαρα λεφτα στην Ελλαδα αρκει να κοιταξει εξωτερικο να δει τι σημαινει μισθους και παροχες σε υπαλληλους και μετα να μου πει αν περνει ή δεν περνει λεφτα...Τωρα που ηρθε η κριση ολοι λενε του εργαζομενου να βαλει πλατη...λες και τοσα χρονια πινανε και τρωγανε παρεα...και τωρα πρεπει να πληρωσουν ρεφενε...!!!

Ολα αυτα τα κερδη που ειχαν αν ενα ποσοστο ειχε πεσει σε επενδυσεις παλι στην εταιρια θα ηταν και πιο ανταγωνιστικοι και και και...αλλα στην Ελλαδαρα εμαθαν οτι με κλανιες βαφεις αυγα...και αυτο θελουν να συνεχισουν να κανουν...!!!

και το ποιο τρελο της υποθεσης ειναι οτι μας εχουν πησει οτι πρεπει να βαλουμε και πλατη...και οποιος πει οχι ειναι αχαρηστος τεμπελης αριστερος και και και...!!!

Απο την αλλη ξερω 2-3 περιπτωσεις εταιριων που ο εργοδοτης φροντιζε παντα τους υτπαλληλους του...και τωρα οχι μονο πλατη βαζουν οι υπαλληλοι για την εταιρια οικιοθελως αλλα και κ@λο...!!!

Ελα γεια σου...Κατα τα αλλα αν ξερουμε τι εξοδα εχει το ΙΚΕΑ...xα,χα,χα,χα...κ πιανω κ την κοιλια μου τωρα...

lakgs 29-11-2012 23:08

Απόσπασμα:

............................ πως μου την είπαν την εταιρία να δεις .......................
Α ναι. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ νομίζω. :sm3::sm3::sm3:
Καθαρίστρια προσλαμβανόταν σήμερα (αφού φίλαγε κατουρημένες ποδιές για να χωθεί στην καλύτερη δημόσια επιχείρηση) και την άλλη μέρα το πρωί έκανε απεργία για, για, για, για ............................ και άλλα τόσα για......................:u55::u55::u55:
Και μετά βρίζουμε το χοντρούλη που λέει μαζί τα φάγαμε:hmmm:

TEOSS 29-11-2012 23:21

Και αύξηση να έδιναν … πάλι απεργία θα έκαναν οι συνδικάλες ζητώντας τα διπλά…:rolleyes:
Που θα πάει όμως, σε 2 χρονάκια(το πολύ) θα κάνει ο μεγάλος βεζίρης …εεε ... ηγέτης της αριστεράς ήθελα να πω, κ.κ.κ.κ.κ Τσίπρας όλα τα αφγανοπακιστάνια νόμιμα και θα δουν τι θα πάθουν οι τεμπελοέλληνες που έχουν και απαιτήσεις ….:cool2:

gsmaniac 29-11-2012 23:41

Σε αδιέξοδο η ιστορική αλυσίδα με τα 80 χρόνια ιστορία
Ο όμιλος Φωκά στο δρόμο του άρθρου 99

Web only
29/11/2012 20:32

http://img.protothema.gr/B610DBB569D...41C7F80E09.jpg

Λίγες ημέρες μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Κώστα Λαμπρόπουλο και τη διοίκηση του Άττικα, εκκωφαντικές είναι οι εξελίξεις στον βορειοελλαδίτικο όμιλο Φωκά. Την αλυσίδα που φέτος συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής με το χειρότερο όμως τρόπο.
Η εταιρεία με τα πολυκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη (όπου και είναι η βάση της) και Αθήνα όπου επεκτάθηκε στις αρχές του 2000 υπέβαλλε αίτημα να υπαχθεί στο πτωχευτικό άρθρο 99. Αυτή τη στιγμή μεγάλη είναι η ανησυχία των εργαζόμενων στον όμιλο οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί εδώ και τρεις μήνες, με αποτέλεσμα να έχουν προχωρήσει σε στάση εργασίας.

Με οφειλές στις τράπεζες άνω των 80 εκατ. ευρώ και με μεγάλες απώλειες διεθνών προμηθευτών, η εταιρεία με τον οικογενειακό χαρακτήρα που έχει μείνει στην ιστορία για τις αγαθοεργίες της, βρίσκεται σε αδιέξοδο.
Η διευθύνουσα σύμβουλος του γκρουπ κα. Φωκά εδώ κι ένα χρόνο καταβάλλει μαζί με την οικογένεια της, τον αδελφό της Ανέστη και τον πατέρα της Λέανδρο μεγάλο αγώνα να βρει χρήματα ώστε να ανταποκριθεί σε υποχρεώσεις όμως κάτι τέτοιο κατέστη δύσκολο λόγω της αδυναμίας των τραπεζών.

το παρτυ της αναπτυξης συνεχιζεται.............χαλαρωστε και απολαυστε, οσοι εκ του ασφαλους κρινεται ανθρωπους που ειναι απληρωτοι μηνες ή και χρονια
σας ευχομαι πραγματικα, να μην ζησετε τετοιες στιγμες, εσεις και η οικογενεια σας:cool:

Arkas 29-11-2012 23:44

Αναμενόμενο κανόνι,
εδώ και χρόνια ... ;)

gsmaniac 29-11-2012 23:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 803159)
Αναμενόμενο κανόνι,
εδώ και χρόνια ... ;)

η ουσια ειναι , οι απληρωτοι υπαλληλοι, προμηθευτες, κλπ προοδευτικες δυναμεις του τοπου;)
ζητω το εθνος..........:ha16:ταρατατζουμ

TEOSS 29-11-2012 23:49

Μάλιστα εταιρία πάει στο 99 και οι εργαζόμενοι κάνουν στάση για να … πληρωθούν!!! Εντυπωσιακό! ;)

gsmaniac 29-11-2012 23:52

ειναι αλητες.............:sm7:

bil69 30-11-2012 00:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 803163)
η ουσια ειναι , οι απληρωτοι υπαλληλοι, κλπ προοδευτικες δυναμεις του τοπου;)

Πέστα ρε φίλε. Έτσι θα γίνει και με την ΙΚΕΑ και μετά πάλι θα κλαίγονται. Αλλά μαζί με αυτούς που απεργούν και οδηγούν τις εταιρίες σε απόγνωση και ξεκούμπισμα από την Ελλάδα, την πληρώνει και ο απλός μεροκαματιάρης που θέλει να δουλέψει και δεν τον αφήνουν να μπει μέσα στο εργοστάσιοΝεύρα
Οι πραγματικοί απεργοί δεν είναι πάνω από 5%. Οι υπόλοιποι απεργούν από ανάγκη και χωρίς να το θέλουν για να μην τους χαρακτηρίσουν σαν ................ :cr13:

thomas100 30-11-2012 00:41

...γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε,γιατι απεργει το 5 τοις εκατο..αλλα ολες οι αλλαγες απο τους λιγους ξεκινησαν και επωφελουνται και οι καναπεδατοι....αν δεν ηταν οι λιγοι θα δουλευαμε τωρα 12ωρο για ενα κομματι ψωμι....αν λειπει σε καποιον κατι τετοιο,ας συνεχισει να βουλιαζει στο καναπε του............τελικα μας συμβαινει,οτι μας αξιζει:cr13:

ntinopoulos 30-11-2012 00:46

Γιατί;
Τωρα πόσο δουλεύουμε;:rolleyes:
Ασε φίλε,το 8ωρο ειναι στα λόγια...
Ασε που πολλές φορές δεν ειναι ουτε κάν για ένα κομμάτι ψωμι...

billy the kid 30-11-2012 01:19

Δηλωνω συνδικαλιστης, αριστερος κι απεργος του 5% η οποιο αλλο ποσοστο ο καθεις θελει ας βαλει. Παντως σε αντιθεση με τον φοβο εχω επιλεξει την οργη...Κι οποιος καταλαβε καταλαβε..;)

lempoi 30-11-2012 02:21

:ye02::ye02:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από thomas100 ( 803187)
...γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε,γιατι απεργει το 5 τοις εκατο..αλλα ολες οι αλλαγες απο τους λιγους ξεκινησαν και επωφελουνται και οι καναπεδατοι....αν δεν ηταν οι λιγοι θα δουλευαμε τωρα 12ωρο για ενα κομματι ψωμι....αν λειπει σε καποιον κατι τετοιο,ας συνεχισει να βουλιαζει στο καναπε του............τελικα μας συμβαινει,οτι μας αξιζει:cr13:

GeorgeP 30-11-2012 15:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Giof ( 802414)
Αν είδες τι γράφτηκε παραπάνω θα καταλάβεις ότι αυτο που ισχυρίστηκα είναι ότι όταν κάποιος κλείνει τη δουλειά την παίρνει κάποιος άλλος ...........................

φαουλ και κοκκινη καρτα πρωτη:
Την κοκα κολα ποιος την πηρε? την Triumph, pirelli, goodyear, περιαικη-πατραικη, Λαναρα.........κ.λ.π.
ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

Απόσπασμα:

Για πιο λόγο μπλέκεις μέσα στη συζήτηση κόμματα ; Δεν μιλάμε κομματικά ............................

φαουλ και κιτρινη καρτα:
διοτι καθε απεργια υποκινειται απο τα κομματα....ολων των αποχρωσεων κομματα. Εκτος κι αν νομιζεις οτι η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ κ.λ.π. ειναι λευκου χρωματος.
Τα πρωτεια φυσικα εχουν οι ροζ/κοκκινες αποχρωσεις.

Απόσπασμα:

Ααααααα και για μην ξεχάσω , φίλε μου εγώ δεν φιλαω το χέρι κανενός , δεν σε πληρώνουν για να κάθεσαι . Δουλεύω και δεν μου κάνουν χάρη .
Οσο για το αν το χτυπάω μπορω να σου πω ότι αν προσπαθούν είς βάρος μου να αυξάνουν τα κέρδη τους όχι μόνο θα το χτύπησω αλλα θα το κόψω.
Μην τρελαθούμε κιόλας .

φαουλ και κοκκινη καρτα δευτερη:
Ποτε βγαινεις στην ανεργια ειπες? Οταν γινει αυτο, το οποιο και αντευχομαι, μην ζητησεις τα ρεστα απο πουθενα δεν θα σου δωσουν.
Οι εργοδοτες, καλοι και κακοι υπαρχουν για να εχουν οι υπολοιποι δουλεια. Αν ηταν διαφορετικα ολοι θα ειμασταν εργοδοτες του εαυτου μας.............και θα καναμε τα ιδια πραγματα φυσικα ΚΑΙ στον εαυτον μας. Αν δλδ η δουλεια δεν πηγαινε καλα θα κοβαμε απο τα δικα μας κερδη με τα οποια συντηρουμε το σπιτι μας.
Εγω ας που με που ειμαι πια εργοδοτηε του εαυτου μου παρότι εβγαλα 2500ε τους δυο μηνες σαν ταξιτζης επρεπε να πληρωσω μαζεμενα, διοτι δεν ειχα προλαβει να δουλεψω για να μαζεψω, 1000ε για 6μηνη ασφαλεια, 600 το ΤΕΒΕ και 500 σε βλαβες τι εμεινε απο το κερδος? 400 κατοσταρικα. Α, ερχεται και το ΦΠΑ οπου ναναι.
Αν ειχα υπαλληλο να εισαι σιγουρος οτι θα τα εκοβα απο τον μισθο του αφου εχω πια νομιμο δικαιωμα κι ας δουλευε 24 ωρες το 24ωρο.......
αν δεν του αρεσε....οριστε εκει ειναι ο δρομος να ψαξει για κατι καλλυτερο.

Giof 30-11-2012 21:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 803422)
φαουλ και κοκκινη καρτα πρωτη:
Την κοκα κολα ποιος την πηρε? την Triumph, pirelli, goodyear, περιαικη-πατραικη, Λαναρα.........κ.λ.π.
ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

φαουλ και κιτρινη καρτα:
διοτι καθε απεργια υποκινειται απο τα κομματα....ολων των αποχρωσεων κομματα. Εκτος κι αν νομιζεις οτι η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ κ.λ.π. ειναι λευκου χρωματος.
Τα πρωτεια φυσικα εχουν οι ροζ/κοκκινες αποχρωσεις.

φαουλ και κοκκινη καρτα δευτερη:
Ποτε βγαινεις στην ανεργια ειπες? Οταν γινει αυτο, το οποιο και αντευχομαι, μην ζητησεις τα ρεστα απο πουθενα δεν θα σου δωσουν.
Οι εργοδοτες, καλοι και κακοι υπαρχουν για να εχουν οι υπολοιποι δουλεια. Αν ηταν διαφορετικα ολοι θα ειμασταν εργοδοτες του εαυτου μας.............και θα καναμε τα ιδια πραγματα φυσικα ΚΑΙ στον εαυτον μας. Αν δλδ η δουλεια δεν πηγαινε καλα θα κοβαμε απο τα δικα μας κερδη με τα οποια συντηρουμε το σπιτι μας.
Εγω ας που με που ειμαι πια εργοδοτηε του εαυτου μου παρότι εβγαλα 2500ε τους δυο μηνες σαν ταξιτζης επρεπε να πληρωσω μαζεμενα, διοτι δεν ειχα προλαβει να δουλεψω για να μαζεψω, 1000ε για 6μηνη ασφαλεια, 600 το ΤΕΒΕ και 500 σε βλαβες τι εμεινε απο το κερδος? 400 κατοσταρικα. Α, ερχεται και το ΦΠΑ οπου ναναι.
Αν ειχα υπαλληλο να εισαι σιγουρος οτι θα τα εκοβα απο τον μισθο του αφου εχω πια νομιμο δικαιωμα κι ας δουλευε 24 ωρες το 24ωρο.......
αν δεν του αρεσε....οριστε εκει ειναι ο δρομος να ψαξει για κατι καλλυτερο.

Μάλλον μιλάω σε άλλη γλώσσα και δεν κατάλαβες αυτα που σου είπα .
Πρώτον δεν είπα ότι την εταιρία θα την πάρει κάποιος άλλος . Μίλησα συγκεκριμένα και είπα ότι αν το ικεα φύγει η δουλειά που είχε θα παει σε αλλα καταστήματα ελλήνων όπως ήταν και πιο παλιά .
Δεύτερον είπα ότι δεν μιλάω κομματικά και σου λέω ότι δεν με απασχολεί τι κάνει το κάθε κόμμα . Εκφράζω την άποψη μου χωρίς να επηρεάζομαι απο κανένα κόμμα ή συνδικαλιστικό φορέα .
Κοινή λογική είναι !!!!!!!
Τρίτον , είπα ότι είμαι ήδη ένα χρόνο άνεργος .

Με τη σειρά μου ελπίζω ότι δεν θα απελευθερώσουν το επάγγελμα σου και βρεθείς να δουλεύεις για καμία εταιρία για 3+60. Γιατι τότε εσυ να δω απο ποιον θα ζητήσεις τα ρέστα .
Και να σε ρωτήσω και κατι, αφου είναι τόσο καλα τα αφεντικούλια γιατι δεν γίνεσαι υπάλληλος ;
Οσο για την κατάσταση που μου περιγράφεις , όταν τα ταξί δούλευαν φουλ και κάνατε τριπλό κούρσες ο υπάλληλος σου επερνε πριμ παραγωγικότητας ; Τωρα γιατι να πληρώσει τα σπασμένα ;
Συγνώμη αν τα λέω έτσι αλλα βλέποντας τα γραπτά σου είναι σαν να ακούω τον Γεωργιάδη ή μπουμπούκο στο mega.

ntinopoulos 30-11-2012 21:38

Μη μπερδευεστε παλικάρια...
Τα αφεντικά ειναι αφεντικά,και οι υπάλληλοι υπάλληλοι,οχι συνέταιροι!:rolleyes:

Αν κλείσει μια επιχείρηση ο υπάλληλος αργά η γρήγορα θα βρει αλλη δουλεια...
Το αφεντικό θα κουβαλάει όλη τη χασουρα,τη ζημιά και τα χρεη!
Ειναι δυνατόν να λέτε αυτές τις λαλακιες και να θυματοποιειτε τους υπαλλήλους ενώ την ίδια στιγμη δαιμονοποιειτε τους εργοδότες;
Ειναι δεδομενο Οτι υπάρχουν και εργοδότες εκμεταλλευτές,αλλα μην τα ισοπεδώνουμε ολα!
Ξεκολατε!

ortho 30-11-2012 21:52

Το Leroy-Merlin πάντως έχει ήδη ξεπεράσει το στόχο και δεν έχουν γίνει μειώσεις μισθών. Φρέσκο νέο της ώρας από μητέρα ασθενούς μου. Δε μου είπε όμως αν θα δώσουν μπόνους στόχου στους εργαζομένους....

ntinopoulos 30-11-2012 21:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 803544)
Το Leroy-Merlin πάντως έχει ήδη ξεπεράσει το στόχο και δεν έχουν γίνει μειώσεις μισθών. Φρέσκο νέο της ώρας από μητέρα ασθενούς μου. Δε μου είπε όμως αν θα δώσουν μπόνους στόχου στους εργαζομένους....

Δε ια μοιραστούν τα κέρδη με τους υπαλλήλους;:Απορία:
Ρε τους αλήτες!:rolleyes:

Παντα έτσι ηταν το κεφάλαιο!:rolleyes:

Γιάννη,ρωτήσες αν τα αφεντικά έχουν πισίνες και πορσε;:D:p

Giof 30-11-2012 22:37

Αλήθεια λέω , νομίζω ότι μιλάω σε άλλη γλώσσα .
Φίλε ντινοπουλε κανένας δεν λέει για όλους τους εργοδότες , μιλάμε γι αυτούς ' που εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους γιατι τους δίνουν την ευκαιρία . Νομίζω κανένας δεν μιλάει για τους σωστούς εργοδότες . Ολοι θα βάζαμε πλάτη σε έναν εργοδότη που ήταν εντάξει αλλα λόγω πτώσης πρέπει να κόψει μισθούς .
Οσο για το συνέταιροι έχεις απόλυτο δίκιο , δεν είμαστε συνέταιροι οπότε που ' κολλάνε τα περί ρίσκου ;
Εγώ έχω την απαίτηση όταν στα δεδομένα του εργοδότη μου δεν έχει αλλάξει ούτε ο τιμοκαταλογος που πουλάει αλλα ούτε τα κέρδη έχουν μειωθεί να μην προσπαθεί να μου ρίξει το μισθό για να βγάλει περισσότερα . Είναι ξεκάθαρο αυτο ;

ntinopoulos 30-11-2012 23:06

Οι γραμμές φίλε μου ειναι λεπτές...
Και τα δεδομένα που λες να ισχύουν σε μια επιχείρηση,μόνο τις έκτακτες εισφορές η διάφορα χαράτσια να βάλεις,το κόστος ζωής και τα έξοδα ανεβαίνουν και ειναι παράγοντες που επηρεάζουν την οικονομική κατάσταση ενός επιχειρηματία...;)
Οσο για το ικεα,απο πελάτη που δουλευει εκει,έμαθα οτι όντως τα κέρδη έχουν μειωθεί...
Πωλούνται μόνο προϊόντα χαμηλού κόστους,και αυτα λιγότερο απο πριν...

ortho 01-12-2012 00:11

αν το πάμε λίγο πιό μακρυά, καλύτερα να πάρει τον πούλο το ΙΚΕΑ κι όλα του είδους. Τα φτηνά τους είναι σαβούρα, τα καλά κομμάτια κοστίζουν όσο σε ένα "μικρομάγαζο". Και τελικά μην ξεχνιόμαστε..... στη φύση δε μένει κενός χώρος....

GeorgeP 01-12-2012 03:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Giof ( 803524)
Μάλλον μιλάω σε άλλη γλώσσα και δεν κατάλαβες αυτα που σου είπα .
Πρώτον δεν είπα ότι την εταιρία θα την πάρει κάποιος άλλος . Μίλησα συγκεκριμένα και είπα ότι αν το ικεα φύγει η δουλειά που είχε θα παει σε αλλα καταστήματα ελλήνων όπως ήταν και πιο παλιά ..

Δεν το ειπες ετσι, και μαζι με εμενα το πηραν σαν κι εμενα και πολλοι αλλοι.

Απόσπασμα:

Δεύτερον είπα ότι δεν μιλάω κομματικά και σου λέω ότι δεν με απασχολεί τι κάνει το κάθε κόμμα . Εκφράζω την άποψη μου χωρίς να επηρεάζομαι απο κανένα κόμμα ή συνδικαλιστικό φορέα .
Κοινή λογική είναι !!!!!!!..

Εσυ δεν μιλας κομματικα συμφωνω, ομως τα κομματα ειναι αναμεμειγμενα σε καθε ειδους κινητοποιηση κι εσυ μαζι με εμενα και τον αλλον κατεβαινουμε σε απεργια, αρα παιζουμε το παιχνιδι τους......ποιο ειναι αυτο? πολλοι ανεργοι=ανακατοσουρα=καταγγελια πολιτικης της κυβερνησης οτι δημιουργει ανεργους κ.λ.π........κι αυτο σου εξηγω.
Οποιος νομιζει οτι οι αντιδρασεις τετοιου ειδους σε επιχηρηματιες τυπου ΙΚΕΑ πιανουν τοπο ειναι βαθεια νυκτωμενος.

Απόσπασμα:

Τρίτον , είπα ότι είμαι ήδη ένα χρόνο άνεργος ...

Λυπάμαι δεν το προσεξα οτι το ειπες. αλλα εναν χρονο μονον? κατσε να φτασεις τους 30 μηνες που εκατσα εγω (Μαρτιος '10-Οκτωβριος '12) και τα ξαναλεμε. Παντως αν ευρισκα δουλεια σε εργοδοτη θα του φιλαγα το χερι και θα του ελεγα ενα τεραστιο ευχαριστω.

Απόσπασμα:

Με τη σειρά μου ελπίζω ότι δεν θα απελευθερώσουν το επάγγελμα σου και βρεθείς να δουλεύεις για καμία εταιρία για 3+60. Γιατι τότε εσυ να δω απο ποιον θα ζητήσεις τα ρέστα ....

Μακαρι να το απελευθερωσουν και να δουλευω για εταιρεια.........αντι για 14 ωρες θα δουλευω 8 και θα παιρνω καπου στο χιλιαρικο. Οτι βγαζω και τωρα δηλαδη........καλο μου ακουγεται. Αν δε εχει και ευρωπαικο ¨η εστω αυστραλεζικο συστημα διαχειρησης........χθες μπορει να γινει?

Απόσπασμα:

Και να σε ρωτήσω και κατι, αφου είναι τόσο καλα τα αφεντικούλια γιατι δεν γίνεσαι υπάλληλος ; ...

Ειμουν 30 χρονια (Φεβρουαριος '81-Μαρτιος '10), εχω 9000 ενσημα (300Χ30), προσπαθησα να βρω δουλεια υπαλληλου αλλα ειμαι 50 ετων......λαθος μου. Οσο ημουν υπαλληλος, τα 17 εκ των οποιων σε πολυεθνικη, ευχαριστουσα τον εργοδοτη μου (και την πολυεθνικη) που μου εδινε δουλεια και μετριο προς καλο μισθο τοτε. Μετα εμπλεξα με Ελληνικες εταιρειες και τελικα ελληνικη εταιρεια μας απελυσε. Α, η πολυεθνικη που ημουνα δεν εχει απολυσει κανεναν και δεν εχει μειωσει τον μισθο σε κανεναν.

Απόσπασμα:

Οσο για την κατάσταση που μου περιγράφεις , όταν τα ταξί δούλευαν φουλ και κάνατε τριπλό κούρσες ο υπάλληλος σου επερνε πριμ παραγωγικότητας ; Τωρα γιατι να πληρώσει τα σπασμένα ;
Συγνώμη αν τα λέω έτσι αλλα βλέποντας τα γραπτά σου είναι σαν να ακούω τον Γεωργιάδη ή μπουμπούκο στο mega.

Νομιζω οτι ζεις στον πλανητη ''το δικιο του εργατη''...........αλλα εδω ειναι ο πλανητης γη οπου, ο υπαλληλος δεν δικαιουται πριμ παραγωγηκοτητας. Ο εργοδοτης του το δινει με την καλη του καρδια ΑΝ ΘΕΛΕΙ.
Ο υπαλληλος μου που δεν ειχα ποτε μιας και ειμαι ταξιτζης μολις 60 ημερες (σημερα τις εκλεισα) εινια εργαλειο δουλειάς, οπως ημουν κι εγω για 30 ετη. Τον προσλαβανω για να μου κανει 23 δουλειες μαζι και τον πληρωνω ΟΣΟ ΘΕΛΩ (τηρωντας τις συλλογικες ¨η κλαδικες συμβασεις)¨η ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ αν ειμαι ανθρωπος με μεγαλη καρδια, αλλα τις 23 δουλειες θα τις κανει. Αν επι σειρα ετων εχω κερδη εκατομμυριων να εισαι σιγουρος οτι ΠΟΤΕ δεν θα μοιραστω τα κερδη αυτα μαζι του οταν ερθει η δυσκολη ωρα σαν αυτη που ζουμε σημερα. Διοτι εγω ΠΡΙΝ τον προσλαβω εχω επενδυσει εναν σκασμο λεφτα ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟς ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Θα κοιταξω λοιπον να ελαχιστοποιησω την απωλεια του κερδους μου με περικοπες απο τις δαπανες μου με πρωτη τον μισθο του υπαλληλου μου. Θα τον κανω π.χ 6ωρο αλλα τις 23 δουλειες θα τις κανει. αν παλι δεν βγαινω θα τον κανω 4ωρο αλλα παλι τις 23 δουλειες θα τις κανει. Αν παλι δεν βγαινω θα τον αφησω 8ωρο αλλα με τον μισο μισθο και το μισο ενσημο αλλα παλι τις 23 δουλειες θα τις κανει. Μπορει επισης, αν θελει, να μου δωσει το 50% της επενδυσης μου και να τυχει των προνομιων που τυγχανω κι εγω ο ιδιος π.χ δεν μειωνω τα κερδη μου αρα περναω το ιδιο οπως πριν.
Αν δεν θελει, ''το δικιο του εργατη'' ειναι εκει, στον δρομο αναζητησης αλλης εργασιας.

Αν παλι ειναι πολλοι και ολοι μαζι διαμαρτυρονται η Βουλγαρια ειναι κοντα.......πολυ κοντα.

Καλο θα ειναι να μαθουμε επιτελους να δουλευουμε και να παραγουμε αδιαφορωντας για τον μισθο, ετσι καναμε τουλαχιστον εμεις οι παλιοι. Ο μισθος θα αυξανεται,πιθανως, με την παραγωγηκοτητα και την ευσυνειδησια του υπαλληλου αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει κατι τετοιο να ειναι προαπαιτουμενο

Καληνυκτα τωρα διοτι 16 ωρες στον δρομο και 330κμ για σημερα ειναι πολλα.........για 1200-1500ε αυτον μηνα κερδος. Ειναι καλα ¨η να παω στην Παπαρηγα να παραπονεθω? Μπα λεω να κατεβω σε απεργια και να κτυπησω το χερι μου στο τραπεζι απαιτωντας αυξηση!!!!!

gsmaniac 01-12-2012 08:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 803618)
αν το πάμε λίγο πιό μακρυά, καλύτερα να πάρει τον πούλο το ΙΚΕΑ κι όλα του είδους. Τα φτηνά τους είναι σαβούρα, τα καλά κομμάτια κοστίζουν όσο σε ένα "μικρομάγαζο". Και τελικά μην ξεχνιόμαστε..... στη φύση δε μένει κενός χώρος....

Ετσι......μάθαμε να ζούμε με την σαβουρα:cool:

Giof 01-12-2012 11:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 803675)
Δεν το ειπες ετσι, και μαζι με εμενα το πηραν σαν κι εμενα και πολλοι αλλοι.

Εσυ δεν μιλας κομματικα συμφωνω, ομως τα κομματα ειναι αναμεμειγμενα σε καθε ειδους κινητοποιηση κι εσυ μαζι με εμενα και τον αλλον κατεβαινουμε σε απεργια, αρα παιζουμε το παιχνιδι τους......ποιο ειναι αυτο? πολλοι ανεργοι=ανακατοσουρα=καταγγελια πολιτικης της κυβερνησης οτι δημιουργει ανεργους κ.λ.π........κι αυτο σου εξηγω.
Οποιος νομιζει οτι οι αντιδρασεις τετοιου ειδους σε επιχηρηματιες τυπου ΙΚΕΑ πιανουν τοπο ειναι βαθεια νυκτωμενος.

Λυπάμαι δεν το προσεξα οτι το ειπες. αλλα εναν χρονο μονον? κατσε να φτασεις τους 30 μηνες που εκατσα εγω (Μαρτιος '10-Οκτωβριος '12) και τα ξαναλεμε. Παντως αν ευρισκα δουλεια σε εργοδοτη θα του φιλαγα το χερι και θα του ελεγα ενα τεραστιο ευχαριστω.

Μακαρι να το απελευθερωσουν και να δουλευω για εταιρεια.........αντι για 14 ωρες θα δουλευω 8 και θα παιρνω καπου στο χιλιαρικο. Οτι βγαζω και τωρα δηλαδη........καλο μου ακουγεται. Αν δε εχει και ευρωπαικο ¨η εστω αυστραλεζικο συστημα διαχειρησης........χθες μπορει να γινει?

Ειμουν 30 χρονια (Φεβρουαριος '81-Μαρτιος '10), εχω 9000 ενσημα (300Χ30), προσπαθησα να βρω δουλεια υπαλληλου αλλα ειμαι 50 ετων......λαθος μου. Οσο ημουν υπαλληλος, τα 17 εκ των οποιων σε πολυεθνικη, ευχαριστουσα τον εργοδοτη μου (και την πολυεθνικη) που μου εδινε δουλεια και μετριο προς καλο μισθο τοτε. Μετα εμπλεξα με Ελληνικες εταιρειες και τελικα ελληνικη εταιρεια μας απελυσε. Α, η πολυεθνικη που ημουνα δεν εχει απολυσει κανεναν και δεν εχει μειωσει τον μισθο σε κανεναν.

Νομιζω οτι ζεις στον πλανητη ''το δικιο του εργατη''...........αλλα εδω ειναι ο πλανητης γη οπου, ο υπαλληλος δεν δικαιουται πριμ παραγωγηκοτητας. Ο εργοδοτης του το δινει με την καλη του καρδια ΑΝ ΘΕΛΕΙ.
Ο υπαλληλος μου που δεν ειχα ποτε μιας και ειμαι ταξιτζης μολις 60 ημερες (σημερα τις εκλεισα) εινια εργαλειο δουλειάς, οπως ημουν κι εγω για 30 ετη. Τον προσλαβανω για να μου κανει 23 δουλειες μαζι και τον πληρωνω ΟΣΟ ΘΕΛΩ (τηρωντας τις συλλογικες ¨η κλαδικες συμβασεις)¨η ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ αν ειμαι ανθρωπος με μεγαλη καρδια, αλλα τις 23 δουλειες θα τις κανει. Αν επι σειρα ετων εχω κερδη εκατομμυριων να εισαι σιγουρος οτι ΠΟΤΕ δεν θα μοιραστω τα κερδη αυτα μαζι του οταν ερθει η δυσκολη ωρα σαν αυτη που ζουμε σημερα. Διοτι εγω ΠΡΙΝ τον προσλαβω εχω επενδυσει εναν σκασμο λεφτα ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟς ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Θα κοιταξω λοιπον να ελαχιστοποιησω την απωλεια του κερδους μου με περικοπες απο τις δαπανες μου με πρωτη τον μισθο του υπαλληλου μου. Θα τον κανω π.χ 6ωρο αλλα τις 23 δουλειες θα τις κανει. αν παλι δεν βγαινω θα τον κανω 4ωρο αλλα παλι τις 23 δουλειες θα τις κανει. Αν παλι δεν βγαινω θα τον αφησω 8ωρο αλλα με τον μισο μισθο και το μισο ενσημο αλλα παλι τις 23 δουλειες θα τις κανει. Μπορει επισης, αν θελει, να μου δωσει το 50% της επενδυσης μου και να τυχει των προνομιων που τυγχανω κι εγω ο ιδιος π.χ δεν μειωνω τα κερδη μου αρα περναω το ιδιο οπως πριν.
Αν δεν θελει, ''το δικιο του εργατη'' ειναι εκει, στον δρομο αναζητησης αλλης εργασιας.

Αν παλι ειναι πολλοι και ολοι μαζι διαμαρτυρονται η Βουλγαρια ειναι κοντα.......πολυ κοντα.

Καλο θα ειναι να μαθουμε επιτελους να δουλευουμε και να παραγουμε αδιαφορωντας για τον μισθο, ετσι καναμε τουλαχιστον εμεις οι παλιοι. Ο μισθος θα αυξανεται,πιθανως, με την παραγωγηκοτητα και την ευσυνειδησια του υπαλληλου αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει κατι τετοιο να ειναι προαπαιτουμενο

Καληνυκτα τωρα διοτι 16 ωρες στον δρομο και 330κμ για σημερα ειναι πολλα.........για 1200-1500ε αυτον μηνα κερδος. Ειναι καλα ¨η να παω στην Παπαρηγα να παραπονεθω? Μπα λεω να κατεβω σε απεργια και να κτυπησω το χερι μου στο τραπεζι απαιτωντας αυξηση!!!!!

Καλή ξεκούραση και να είσαι καλά.

IOTH1X 01-12-2012 14:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 803535)
Μη μπερδευεστε παλικάρια...
Τα αφεντικά ειναι αφεντικά,και οι υπάλληλοι υπάλληλοι,οχι συνέταιροι!:rolleyes:

Αν κλείσει μια επιχείρηση ο υπάλληλος αργά η γρήγορα θα βρει αλλη δουλεια...
Το αφεντικό θα κουβαλάει όλη τη χασουρα,τη ζημιά και τα χρεη!
Ειναι δυνατόν να λέτε αυτές τις λαλακιες και να θυματοποιειτε τους υπαλλήλους ενώ την ίδια στιγμη δαιμονοποιειτε τους εργοδότες;
Ειναι δεδομενο Οτι υπάρχουν και εργοδότες εκμεταλλευτές,αλλα μην τα ισοπεδώνουμε ολα!
Ξεκολατε!

SPAM ON

Μόνο τα σκυλιά (και από αυτά όχι όλα) έχουν αφεντικά
Στις μέρες μας υπάρχουν εργοδότες και εργαζόμενοι.

Το να χαρακτηρίζονται οι εργοδότες αφεντικά γίνεται είτε από αφέλεια, είτε από γλαφυρότητα είτε από υποδουλωμένο εγκέφαλο και πνεύμα (η χειρότερη μορφή)

SPAM OFF

παρακαλώ συνεχίστε

billy the kid 01-12-2012 15:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X ( 803851)
SPAM ON

Το να χαρακτηρίζονται οι εργοδότες αφεντικά γίνεται είτε από αφέλεια, είτε από γλαφυρότητα είτε από υποδουλωμένο εγκέφαλο και πνεύμα (η χειρότερη μορφή)

SPAM OFF

παρακαλώ συνεχίστε

Επειδή αυτό που έγραψες σχετικά με τα σκυλιά και τα αφεντικά πολύ μου άρεσε, σου αφιερώνω αυτό το βιντεακι. Καλό είναι να το δουν όλοι..

ntinopoulos 01-12-2012 16:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X ( 803851)
SPAM ON

SPAM OFF

παρακαλώ συνεχίστε

Φιλαρακο πήγαινε να δεις αν ερχομαι,που πας να μας κανεις κήρυγμα παίζοντας με τις λέξεις...:rolleyes:
Κάποιου του έδειχναν ένα δέντρο κι αυτός κοίταγε το ...δάχτυλο!:rolleyes:

stukas 02-12-2012 19:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 803547)
Δε ια μοιραστούν τα κέρδη με τους υπαλλήλους;:Απορία:
Ρε τους αλήτες!:rolleyes:

Παντα έτσι ηταν το κεφάλαιο!:rolleyes:

Γιάννη,ρωτήσες αν τα αφεντικά έχουν πισίνες και πορσε;:D:p

Aσε το Γιαννη,θα σου απαντησω εγω:ναι εχουν κ ειναι απο τα λεφτα που κοβουν απο τους εργαζομενους,χα,χα,χα,χα(κυλιεμαι κ πιανω την κοιλια μου η βγαζω τη γλωσσα μου...).

ntinopoulos 02-12-2012 20:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stukas ( 804451)
Aσε το Γιαννη,θα σου απαντησω εγω:ναι εχουν κ ειναι απο τα λεφτα που κοβουν απο τους εργαζομενους,χα,χα,χα,χα(κυλιεμαι κ πιανω την κοιλια μου η βγαζω τη γλωσσα μου...).

(Φάτσα απορίας εις τριπλούν)
Απορώ τι δεν καταλαβαίνεις!
Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω για τελευταία φορά...
Στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ επιχείρηση,ΕΓΩ ειμαι αυτός που θα αποφασίσω αν και τι είδους περικοπές θα κάνω,κανένας υπάλληλος...
ΕΓΩ σκιστηκα και πήρα το ρίσκο να την κάνω ρίχνοντας τα λεφτα μου και έχοντας όλο το άγχος για την εξέλιξη της,ΕΓΩ θα καταστροφώ αν πέσει έξω,αν παθω χοντρή ζημιά,κανένας υπάλληλος δε θα τσονταρει για να ρθει παλι στα ίσια!

stukas 02-12-2012 20:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 804460)
(Φάτσα απορίας εις τριπλούν)
Απορώ τι δεν καταλαβαίνεις!
Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω για τελευταία φορά...
Στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ επιχείρηση,ΕΓΩ ειμαι αυτός που θα αποφασίσω αν και τι είδους περικοπές θα κάνω,κανένας υπάλληλος...
ΕΓΩ σκιστηκα και πήρα το ρίσκο να την κάνω ρίχνοντας τα λεφτα μου και έχοντας όλο το άγχος για την εξέλιξη της,ΕΓΩ θα καταστροφώ αν πέσει έξω,αν παθω χοντρή ζημιά,κανένας υπάλληλος δε θα τσονταρει για να ρθει παλι στα ίσια!

Πισινα εχεις..?Ολο εγω κ μου βαζεις εγωκεντρικε,τους αλλους δε τους σκεφτεσαι..?γελακια κ σηκωμενα φρυδια..

ntinopoulos 02-12-2012 20:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stukas ( 804474)
Πισινα εχεις..?Ολο εγω κ μου βαζεις εγωκεντρικε,τους αλλους δε τους σκεφτεσαι..?γελακια κ σηκωμενα φρυδια..

Το εγω ειναι σχήμα λόγου!(ανθρωπακι με διαπλατο χαμόγελο)
Έχω μια φουσκωτη για το γιο μου!(ανθρωπακι που κλαίει)

stukas 02-12-2012 20:59

κ εγω οταν αναφερομαι στο `εγω` σου σαν σχημα λογου το λεω...Για σκεψου λιγο...Ναι,εσυ εβαλες τα λεφτα,ναι δικια σου ειναι,ναι εσυ τα `κονομας η τα χανεις,ο αλλος ομως δε σου φταει τιποτα,εσυ να κερδιζεις τα αντερα σου που λενε κ του αλλου να του δινεις ενα ξεροκομματο κ να του λες κ για περικοπες μετα,α κ να μην εχεις πισινα μονο για το υιο σου η να μην εχεις πορσε μονο αυτη με τα πεταλ που πουλανε στο jumbo κ στην τελικη δεν το δουλευεις μονος σου το μαγαζακι,οποτε κοψε πρωτα τα σαλε στις ελβετιες κ τα φιλετα σολομου αν σκεφτεσαι την επιχειρηση σου κ τους αλλους(αν θα εχουν να φανε κ αυτοι κ τα παιδια τους)κ μετα λες κ στους υπαλληλους σου,αν δεις οτι δε βγαινει...Κ η πιτα ολοκληρη κ ο σκυλος χορτατος δε βγαινει,αλλιως μασ`τα κ τον πουλο,εγωιστακο,ε,εγωιστακο...Κ ολοι θα βρουμε απο κατι να κανουμε...Αυτα παντα σα σχημα λογου,ε..?με γελακι κ κλεινω κ το ματι...

gsmaniac 02-12-2012 21:07

Σορυ για το σπαμ στην όμορφη κουβέντα σας.......αλλα γιατι περιγράφεται τις φάτσες;;;;;;;;; :lo20::sm3::cool2::sm7::lo19:

Σπαμ τέλος...

ntinopoulos 02-12-2012 21:28

Αν βάζαμε φάτσες,θα ρωταγες γιατι περιγράφουμε τα λόγια βάζοντας φάτσες....:p:lo19:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:48.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!