![]() |
Απάντηση: Πως μας κλέβουν στα πρατήρια βενζίνης
Απο την Ένωση βενζινοπωλων το ποσοστό αποκλισης είναι 0,5% το νόμιμο αλλα σε τυχόν έλεγχο τους αναγνωρίζουν εώς 1%. Αντε βρες ακρη
|
Απόσπασμα:
Ποσο μαλιστα που τωρα πλεον οι πωλησεις απο τα πετρελαια θερμανσης εχουν πατωσει :ha16::ha16::ha16: |
Εχω πεισθεί απόλυτα κ από καιρό, ότι με κλέβουν,
και η "εργασία" του Αλέξανδρου μου δίνει μια μεγάλη επιβεβαίωση... Αλέξανδρε μπράβο σου για τον κόπο που έκανες να τσεκάρεις τόσο λεπτομερώς την υπόθεση καύσιμα.... αλλά και για την δημοσίευση, μας δίνεις ένα κουράγιο να μην ανεχόμαστε την κλεψιά και την κροιδία....:re25: :th11: |
Απόσπασμα:
:re26::re26::re26: |
Τρίτη βραδυ στον ΣΚΑΙ.
|
Επειδή κάποιος μου είπε μέσω πμ ότι μια φωτό μιας αντλίας δεν αποδεικνύει κάτι, πάρτε και τα λοιπά στοιχεία σε κολάζ.
Κοιτάχτε χάλι!!!! 24,14 λίτρα σε 22άρι ρεζερβουάρ σε μηχανάκι που πήγε στο πρατήριο εν λειτουργία κι όχι σπρώχνοντας! :mad: Τα στοιχεία είναι κρυμμένα επίτηδες μέχρι να βγάλω άκρη με το υπουργείο ανάπτυξης και με τα κλιμάκια ελέγχων. https://dl.dropbox.com/u/16310833/Revoilcrypt.jpg |
Mπράβο Άλεξ για τον κόπο σου να καταγράψεις τόσα στοιχεία
αλλά και να μας ενημερώσεις - αναλυτικότατα - για τις ενέργειές σου ... :) . |
Απόσπασμα:
Η αντλία μπορεί να παραμένει γεμάτη με τά το φουλάρισμά μας, αλλά ήταν ήδη γεμάτη - απ' τον προηγούμενο - και πριν το δικό μας φουλάρισμα ... Άρα, εκεί δεν έχουμε απώλεια ... Ίσως να συμβεί αυτό που λες, στον πρώτο που θα βάλει βενζίνη το πρωί, με το άνοιγμα του πρατηρίου ... Κι αυτό θα γίνει, αν ο πρατηριούχος το βράδυ αδειάσει τις μάνικες σε μπετονάκι ... Αν κι αυτό πιστεύω πως είναι σχετικά δύσκολο, γιατί για ν' αδείασει όλη η μάνικα, θα πρέπει να "πάρει αέρα" από κάπου ... Θα μου πεις πως όλα είναι πιθανά, αλλά το βρίσκω τραβηγμένο - χωρίς να το αποκλείω ... Υ.Γ. Αυτή η μοντίφα - με το άδειασμα της μάνικας - "θα μπορούσε" να γίνεται με τα βυτιοφόρα κ το πετρέλαιο θέρμανσης ... Σ' αυτά όμως - εν αντιθέσει με τις μάνικες βενζίνης - υπάρχει η δυνατότητα αναρρόφησης του καυσίμου απ' το βυτίο, όσης ποσότητας έχει μείνει στoν σωλήνα ... (καμιά φορά ΚΑΙ από την δεξαμενή που μόλις σου γέμισε ... :D) Κι εκεί, μιλάμε για ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΕΕΕΕΕΣ ποσότητες, μιας και οι σωλήνες είναι δεκάδες μέτρα ... :cool: . |
Θαυμασα και το ποσο εχεις ψαξει το θεμα αλλα κυριως την υπομονη σου για να κανεις το ολο πειραμα...ευχαριστουμε που μας εδωσες στοιχεια κατανοητα και χρησιμοποιησιμα...respect..
|
μονο η διαδικασια που εκανες για να το αποδειξης ευγε!!ολοι ειναι κλεφτες!!
|
Καλά κάνεις φίλε. Αν το έκαναν όλοι αυτό( να καταγγέλουν) θα ήμασταν φυσιολογικοί, τώρα απλά ανοίγουμε τα πόδια και περιμένουμε. Το 5% που μερικοί θεωρούν φυσιολογικό,εφαρμόζεται στα βυτία που ξεφορτώνουν;
Έχεις βρει τελευταία ένα καλό βενζινάδικο τελευταία ; Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
Εγώ τον τελευταίο καιρό, και μετά την γενική παραδοχή, ότι όλοι κλέβουν, κάνω το εξής. Βάζω 10 ευρά την φορά. Έτσι μπορώ να τσεκάρω καλύτερα ποιος κλέβει λιγότερο από τον άλλο. Κάνω καθημερινά 85 χιλιόμετρα για τη δουλειά, άλλοτε με το αμάξι, άλλοτε με τη μηχανή, αλλά και εκτός του καθιερωμένου δρομολογίου, και το τι έχω συναντήσει, σε σχέση με το ρεζερβουάρ και την αυτονομία, είναι απίστευτο... Μια φορά τα 10 ευρώ δεν με έφτασαν ούτε στη δουλειά να πάω... Έτσι, μπορεί να είναι ταλαιπωρία, 10-10 ευρώ, αλλά τουλάχιστον δεν κλαίω αν πέσω σε κανέναν σούπερ κλέφτη...
|
Απόσπασμα:
ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ |
Πολλή καλή ανάλυση alx. Συνέχισε αυτό που άρχισες:ye36:
|
Alx....
Πραγματικά χαρας το κουράγιο σου!!! έλεγα οτι ειμαι και εγώ παράξενος αλλα εσυ είσαι πραγματικα απίθανος!!!! εγω απλα καυγαδίζω - δεν πληρωνω ή κάνω καταγγελία:ha16::ha16::ha16: αλλα ρε φίλε,,,,, πραγματικά..... Χαράς το Κουράγιο σου:re26::re26::re26::re26::re26::re26: |
όσο για τις θεωρείες,,,,,
η κλοπή γίνεται με τηλεκοντρολια!!! πας μπετονάκι (παντα με προδιαγραφες ) και σου βάζει ο,τι γράψει...και μένεις λαλάκας!!:ye33::ye33: φουλάρει ένα κολλητάρι μετα απο 10 λεπτά στην ίδια αντλία.....και απο 6 λιτρα...τεποζιτο ----χωρις να πάει σπρώχνοντας,,,,βάζει 7,2......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μάλλον λεει ######## ο κατασκευαστής:rolleyes::rolleyes::sm7::sm7::sm7: |
Τώρα στον ΣΚΑΙ - στους ΦΑΚΕΛΟΥΣ - μιλάει για τις "αποκλίσεις" των αντλιών ...
. |
Απόσπασμα:
:th11: |
Απόσπασμα:
|
η εκπομπή για όσους δεν την είδαν
- στο 46:20 ο υπάλληλος της υπηρεσίας μετρολογίας περιγράφει την πατέντα του πρατηριούχου που πιάστηκε να έχει αλλοιώσει την αντλία με κλέψιμο 5% και τον κλείσανε για "2 εβδομάδες" (χαμηλώνοντας τον τόνο της φωνής του) - στο 52:58 ο ΔΣ της ΕΚΟ λέει οτι ο νόμος προβλέπει 30.000 € πρόστιμο ανά αντλία που κλέβει και 6 μήνες κλείσιμο καλημέρα σας είπα? |
Απόσπασμα:
|
H εκπομπή του ΣΚΑΙ ήταν άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Ρεπορταζάκι να λέει ότι κάνει κάτι το μαγαζί του Αλαφούζου, αλλά από την άλλη, μην πούμε και πολλά και έχουμε μαλλιοτραβήγματα με την κυβέρνηση.... κανέναν δεν συμφέρει άλλωστε.
Αναλώθηκε όλη η εκπομπή με τους προέδρους της επιτροπής ανταγωνισμού (ανταγωνισμός με 2 διυλιστήρια και το 45% των εταιριών πετρελαιοειδών να ανήκει σε αυτά) και στις χαζές ερωτήσεις του δημοσιογράφου στον διευθυντή των Ελληνικών πετρελαίων για το πως κοστολογούν και πως αγοράζουν το αργό πετρέλαιο!!! Έλεος δηλαδή! Ακόμα κι εκείνος του την είπε. Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο του είπε!!! Λες και το πρόβλημα των καταναλωτών είναι τα 0,60€ που χρεώνει το διυλιστήριο στα πρατήρια! Μετά μιλάει ο πανίβλακας με τον Χατζηδάκη που του λέει στα ίσια ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι φόροι (1€/λίτρο) κι αντί να του τα χώσει όπως έπρεπε, καθόταν και τον κοίταγε. Αυτό είναι κύριοι το πρόβλημα του καταναλωτή.... οι φόροι! Βάλε το μισό φόρο κι αμέσως η βενζίνη θα πάει στο 1,20€!!! Η τιμή του διυλιστηρίου σε πειράζει? Και πόσο να σου κόψει το διυλιστήριο? 5 λεπτά? 10 λεπτά?... γιατί παρακάτω... δε νομίζω να έχει περιθώρια. Θα πας δηλαδή από το 1,70 στο 1,60.... ΟΚ... έτσι θα έχουμε φθηνά καύσιμα. Τον βρήκαμε τον φταίχτη! :rolleyes: Ο άλλος με το ειδικό ρεζερβουάρ στο hyundai τον κλέψανε λέει 790ml στα 34 λίτρα! Να σε κλέβανε 2 λίτρα στα 20 να δεις μεγάλε τι καλά που είναι! Από τα 790ml στα 34 λίτρα, τα 170ml είναι η νόμιμη απόκλιση! Αφήστε που κι αυτό μάλλον έκοψαν κάτι από τα κλοπιμαία λίτρα. Γιατί όταν το ακούς εσύ ο καταναλωτής στη τηλεόραση να σε κλέβουν 1 λίτρο στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου (50 λίτρα) λες σιγά μωρέ μην ασχοληθώ για 1,5€ Όταν όμως σου πούνε 5 λίτρα στα 50 (8,5€ κλοπή), τότε να δεις πως σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο! |
Σωστότατος !
Σκέψου όμως πόσοι λένε : "Σιγά την ακριβή βεΝζίνη μωρέ, ένα 20ρικο έβαζα με τη φθηνή τιμή, ένα 20ρικο βάζω και τώρα..." :u57: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!