![]() |
Απάντηση: Le soupe marocaine!!
Το Μαροκο ειναι εκει και μας περιμενει φιλοξενο.
Ειναι μια αραβικη χωρα αρκετα οργανωμενη και ασφαλης με υπεροχο οδικο δικτυο φτιαγμενο για GS! Το καλοκαιρι με μοτο εκει σιγουρα επιφυλασσει μεγαλη ταλαιπωρια λογω των θερμοκρασιων. Αν ειστε απο τους λιγους τυχερους που μπορουν να το επισκεφθουν ανοιξη η φθινοπωρο θα το απολαυσετε δεοντως!!! |
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ . :re26::re26::re26::re26::re26::re26::re26::re26::re26::re26::re26: ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
|
Μπράβο βρε Πασχάλη πολύ όμορφο ταξίδι και προορισμός! Σ'ευχαριστούμε για τις υπέροχες εικόνες!:)
|
μπράβο σας..:re25: υπέροχες φωτό..μαγικά χρώματα :re27: |
:re25::ye02::ye02::ye02:
|
Απόσπασμα:
"H" φωτογραφία του ταξιδιού. Είμαι σίγουρος πως η μικρή (εξερευνήτρια), θα την κάνει profile picture, όταν αποκτήσει facebook :D Μπράβο Πασχάλη για την επιμονή σου να μην είσαι "κλασσικός" ταξιδευτής και που το μεταδίδεις και στη μικρή σου!!! Να είστε πάντα καλά :) |
Μπράβο στην ταξιδιάρικη Οικογένεια!Τα συγχαρητήρια μου στους γονείς που μεταδίδουν σε μία μικρή εξερευνήτρια την κουλτούρα του ταξιδιού δείχνοντας της από πολύ μικρή ηλικία τις πραγματικές αξίες και ομορφιές της ζωής.Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας ένα τόσο όμορφο ταξίδι.Να στε καλά παιδιά και να ταξιδεύετε...
|
Σας ευχαριστουμε ολους για τα καλα σας λογια!:):):)
Κανουμε οτι μπορουμε για να μαθαινουμε τον εξω κοσμο και να μπορεσει ετσι και το παιδι μας να εχει μια αληθινη εικονα για οσα θα μαθει πως συμβαινουν γυρω του!! Ειναι μια δυνατοτητα,μια εμπειρια αυτη η γνωση που εμεις μεγαλωνοντας στην αποστειρωμενη Ελλαδα του 70-90 τη στερηθηκαμε, γεγονος που μας εχει ηδη κοστισει ακριβα μεσω των επιλογων που καναμε σε κρισιμες ηλικιες και στιγμες.. Αντωνη(moby-gr) οσον αφορα τη φωτο του προφιλ στο φατσοβιβλιο της μικρης υπαρχει ανταγωνισμος εξ ανατολων!!! http://imageshack.us/a/img802/3011/p1060329.jpg |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μπράβο ρε φίλε ... Όσο κι αν το πήγες στο λάου λάου, μας κράτησες αμείωτο το ενδιαφέρον ... :re25: . |
Πολύ απλά τέλειο !!!
Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας !!! :re26::re26: :ye33: |
http://imageshack.us/a/img16/760/img2199jh.jpg
http://imageshack.us/a/img689/9114/img1701ka.jpg αυτες............δεν μπαινουν στο φατσοβιβλιο???????????:cool2: ευχαριστουμε Πασκαλ..............συνεχιστε ετσι:ye02: |
:ye02::re28::ye02: |
Ευχαριστούμε για το οδοιπορικό! Να είστε γεροί, δυνατοί, υγιείς για συνεχή ταξίδια στη ζωή σας.
|
:re27::re26: οικογενεια μικρων (κ μεγαλων) εξερευνητων!!
........τελικα τα χαλια ηταν απο τα ιπταμενα της ανατολης ή οχι?.....:p:p |
Μπραβο πασχαλη παντα τετοια !!!
:re25::re25::re25: |
Έχω ακούσει μια δυο ιστορίες για την επίσκεψη στο Μαρόκο!!!Δεν μπορώ να πω ότι άκουσα τα καλύτερα, άλλαξα γνώμη από την παρουσίαση σου, μπορώ να πώ ότι θέλω να πάω!!!! Ξέχασες κάτι που μου αρέσει πολύ!!! ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!:D |
Σας ευχαριστουμε :)
και σου ευχομαι καποια στιγμη να πατησουν και οι ροδες της διτροχης καψουρας σου στον Ατλαντα ;) |
Πραγματικα απιστευτα και πανεμορφα εξωτικα μερη!:re28:
Ενα μεγαλο μπραβο στην οικογενεια και στον Πασχαλη για την αφηγηση!!!:) KEEP TRAVELLING..... |
Σας ευχαριστουμε ολους παρα πολυ για τα ωραια σχολια σας!!
Ειδικα τωρα... Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και να ειναι καλα αυτο το χαος που λεγεται διαδικτυο να μπορουμε να το μοιραζομαστε!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το 1997 γυρναω δεκα μερες στη Βαρκελωνη διχως απροοπτα. Παρτυ, βολτες, το Αφρικα με χαλασμενο συναγερμο και μια χαλια κλειδαρια και δε συμβαινει τιποτα. Το 2001 κλειδαριες συναγερμοι τηλεειδοποιηση μεσημερι κοσμος ανετοι εμεις και τσαααακ.. μειον τρια κρανη με τις ενδοεπικοινωνιες ..στις πρωτες δεκα ωρες στην πολη. Την κεντρικη ιδεα την εχει γραψει ο Μαμαλακης. Καθε μεγαλο ταξιδι ειναι μια χρονια στο Πανεπιστημιο. Γι αυτο λοιπον.... Ταξιδεψτε φιλοι μου ταξιδεψτε!!:):):) |
:(:(:( Άμα είναι να κάτσει θα κάτσει.... Θα κρατήσω αυτό με το πανεπιστήμιο και θα πω...Αιώνιος φοιτητής...:D |
Μπορώ τώρα να κλείσω το στόμα μου; Για τα μάτια δεν το συζητάω, έμειναν τόση ώρα ανοιχτά που θα χρειαστώ κολλύρια! :)
Να'χετε πάντα την υγειά σας και να ξεκλέβετε χρόνο να ταξιδεύετε και να μας παίρνετε νοητά μαζί σας κι εμάς. Και στην επόμενη εκδρομή γρήγορα φιλαράκι! |
Με γέμισαν μυρωδιές οι φωτό σου Πασκουάλ!!!:ye33:
|
...speechless!!!!!
:re27: |
Απόσπασμα:
Fez El Bali... Ταξίδι 1200 χρόνων στο παρελθόν... Για τον υπερευαίσθητο άρπαγα του αυθεντικού και τον ρέκτη της παρατήρησης... Αυτή η μεδίνα σΕ οδηγεί στο ...αμετάδοτο της εμπειρίας! Άφεριμ στην ταξιδιάρικη οικογένεια! ;) |
Έχω μείνει άφωνος!!!!!!!!!!!:eek::eek:Πασχάλη το ταξίδι φανταστικό και οι φωτογραφίες μαγικές:re25::re25::re25::re25:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
We did it! !:ye33: |
μπράβο στην οικογένεια!!
μας ταξιδεύετε ..να στε καλά!! σε μπέρδεψα με την Μοιραρακη σε κάποια φωτογραφία.. μέσα στο μπορδοροδοκοκκινο....:p |
Απόσπασμα:
Με το ειπε στο αυτι ο Μαροκανος που πουλουσε τα κιλιμια στο φαραγγι (αφου τον ειχα κατεβασει στα μισα απο την αρχικη τιμη) -Ε αλι μπαμπα μΕ λεει...... Ολύ-μπί-άκος??? -Οχι βρε του λεω....γκαλερι μιραρακι:p |
ευγε!!!:)
|
Πασχαλη διαπαιδαγωγείς μεγαλους και μικρους. Ευγε.
|
μπράβο Πασχάλη μας ταξίδευσες
να σαι γερός να ταξιδευεις |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιαννη,,,τετοια λογια και απο ανθρωπο σαν εσενα εχουν βαρος αλλα δινουν και χαρα.:rolleyes: |
|
Πασχάλη μπράβο σου για τις εικόνες που μοιράστηκες.
Τα λόγια είναι περιττά, να είσαι πάντα καλά να ταξιδεύεις με τον τρόπο που σου αρέσει!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!