GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Απόλυση «κοπανατζή» υπαλλήλου της Βουλής (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=42330)

Al Bandy 01-08-2013 11:30

Απάντηση: Απόλυση «κοπανατζή» υπαλλήλου της Βουλής

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από peterv ( 929661)
Η αρχαία ελληνική δημοκρατία μαραζωσε μέσα σε μερικές εκατονταετιες 5ο αιώνα πΧ εώς 3ο αιώνα πΧ που καταληθηκε από τους Μακεδόνες με πολίτευμα την βασιλεία .
Στο μεσοδιάστημα είχε και δυο περιόδους με επαναστάσεις που κυριάρχησαν μοναρχικά πολιτευματα αλλα ξαναεπανηλθε η δημοκρατία.

Μην εξιδανικευετε την αρχαία δημοκρατία , φθάρηκε και αυτή σε σύντομο χρονικό διάστημα με την επικράτηση των ρητόρων στην Βουλή , είς βάρος των άξιων.
Και στα αξιώματα όπως οι στρατηγοί αντί να τα καταλαμβάνουν οι ικανοί στον πόλεμο τα καταλαμβαναν σταδιακά οι λαοπλάνοι και οι δημοφιλης. Ενώ με τις ψηφοφορίες του έξωστραγγισμού εδιωχναν με ψεύτικες - φτιαχτες κατηγορίες , τους ανεπιθύμητους αλλά ικανούς που μπορούσαν να τους φάνε την θέση ....

Ετσι έπεσε η Αθηναϊκή Δημοκρατία. Σας θυμίζει κάτι ;

Θέλετε να βάλουμε στοίχημα ποιο θα ειναι το επόμενο πολίτευμα στην Ελλάδα αλλά και στις άλλες "δημοκρατικές " χώρες , όπως οι ΗΠΑ , οι ευρωπαϊκές χώρες κλπ ;

Εγω λέω στην καλύτερη περίπτωση το ολιγαρχικό πολίτευμα αλλά πιθανά και η μοναρχία.
Δείτε τι κάνανε στη δημοκρατία της Αιγύπτου και την εκλεγμένης κυβέρνηση οι άλλες δημοκρατίες , μη μου πείτε ότι αυτό δεν ειναι παρακμή του δημοκρατικού πολιτεύματος .....

Ελάτε να μου πείτε μετά για την φωνή του λαού ..... Η ιστορία επαναλαμβάνεται ....

Έτσι, έτσι. Σωστή ανάλυση. Εγώ είμαι πλέον οπαδός μοναρχικών καθεστώτων, αλλά δίκαιων όχι χούντες και τέτοια, αφού η δημοκρατία δεν με έπεισε τόσες δεκαετίες, και ο άλλος παραπάνω με νομίζει για αριστερό.
Χαχαχαχα!:lo19: Έχουν πολλή πλάκα αυτά τα πασόκια. Όποιος δεν είναι με την γερμανική, κατοχική κυβέρνησή τους είναι αριστερός!
Έχουν καταντήσει γραφικοί πλέον. Το τι μούφες λένε για να δικαιολογήσουν τα αίσχη που κάνει η κυβέρνησή τους είναι απίστευτο!
Όλα είναι κανονικά. Η ανεργία, η ύφεση, οι αβάσταχτοι φόροι, οι μισθοί τών 250 ευρώ (ναι υπάρχουν και τέτοιοι ήδη), οι αυτοκτονίες, οι 100.000 κλειστές επιχειρήσεις, το ξεπούλημα τής χώρας, τα παιδιά που λιποθυμούν στο σχολείο από την πείνα, η νέα μετανάστευση......όοοολα είναι κανονικά γι' αυτούς. Για τέτοια πλύση εγκεφάλου μιλάμε!
Α, και επί πλέον παραδέχονται εμμέσως πλήν σαφώς ότι ήταν ανίκανοι από το 1981 μέχρι σήμερα να νοικοκυρέψουν το κράτος και έπρεπε να έρθουν οι Γερμανοί, τρόϊκα, ΔΝΤ για να μάς νοικοκυρέψουν.
Τους εύχομαι μόνο να μην γίνουμε Αίγυπτος μια μέρα γιατί ο λαός είναι στο τσακ!

frits 01-08-2013 12:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Al Bandy ( 929750)
Έτσι, έτσι. Σωστή ανάλυση. Εγώ είμαι πλέον οπαδός μοναρχικών καθεστώτων, αλλά δίκαιων όχι χούντες και τέτοια, αφού η δημοκρατία δεν με έπεισε τόσες δεκαετίες, και ο άλλος παραπάνω με νομίζει για αριστερό.
Χαχαχαχα!:lo19: Έχουν πολλή πλάκα αυτά τα πασόκια. Όποιος δεν είναι με την γερμανική, κατοχική κυβέρνησή τους είναι αριστερός!
Έχουν καταντήσει γραφικοί πλέον. Το τι μούφες λένε για να δικαιολογήσουν τα αίσχη που κάνει η κυβέρνησή τους είναι απίστευτο!
Όλα είναι κανονικά. Η ανεργία, η ύφεση, οι αβάσταχτοι φόροι, οι μισθοί τών 250 ευρώ (ναι υπάρχουν και τέτοιοι ήδη), οι αυτοκτονίες, οι 100.000 κλειστές επιχειρήσεις, το ξεπούλημα τής χώρας, τα παιδιά που λιποθυμούν στο σχολείο από την πείνα, η νέα μετανάστευση......όοοολα είναι κανονικά γι' αυτούς. Για τέτοια πλύση εγκεφάλου μιλάμε!
Α, και επί πλέον παραδέχονται εμμέσως πλήν σαφώς ότι ήταν ανίκανοι από το 1981 μέχρι σήμερα να νοικοκυρέψουν το κράτος και έπρεπε να έρθουν οι Γερμανοί, τρόϊκα, ΔΝΤ για να μάς νοικοκυρέψουν.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις πάντως τους συνομιλιτές σου είναι λίγο ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ....:ye33:

GeorgeP 01-08-2013 12:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 929766)
Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις πάντως τους συνομιλιτές σου είναι λίγο ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ....:ye33:

Tου πρασινου ¨η του ροζ?????:lo20::D

Al Bandy 01-08-2013 12:37

Απόσπασμα:

Όχι όλους. Σ' αυτήν την ζωή ανάλογα με το τι είναι ο καθένας τού φέρεσαι :ye33:

frits 01-08-2013 13:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 929772)
Tου πρασινου ¨η του ροζ?????:lo20::D

Eσένα στο έχω ξαναπεί, με αυτά που γράφεις για τον ΣΥΡΙΖΑ δουλεύεις....:sm7:

GeorgeP 01-08-2013 13:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Al Bandy ( 929773)

φανταζομαστε ολοι ποσο καλα γνωριζομαστε.......απο παιδιοθεν........

gsmaniac 01-08-2013 13:10

Απόσπασμα:

ποιας εποχης????
του ανδρεα???
του σημιτη???
του γιωργακη???
του Μπενυνυ???

για να ειναι στην εξουσια οι τυποι....εχουν δοκιμασει ολους τους τροπους
χαμαιλεοντες.....:u60:

GeorgeP 01-08-2013 13:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 929783)

Να μην δινω σημασια απο τη αλλη δεν γινεται.........σορρυ!!!:D

frits 01-08-2013 13:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Al Bandy ( 929773)

Aυτό προϋποθέτει άριστο χαρακτήρα και αυτογνωσία....:)

gsmaniac 01-08-2013 13:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 929783)

πρεπει να ειναι κοινοβουλευτικος εκπροσωπος στα φορουμ...:cool2:

GeorgeP 01-08-2013 13:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 929786)
ποιας εποχης????
του ανδρεα???
του σημιτη???
του γιωργακη???
του Μπενυνυ???

ετσι ηταν δυστυχως.........
Τωρα καποιος δοκιμαζει ολους αυτους τους χαμαιλεοντικους τροπους για να κατακτησει την εξουσια........γερασμενος χαμαιλεοντας, κι οταν ο χαμαιλεων γερνα, πεθαινει!!!

frits 01-08-2013 13:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 929786)
ποιας εποχης????
του ανδρεα???
του σημιτη???
του γιωργακη???
του Μπενυνυ???

Του Καραμανλή και του Σαμαρά....:sm7:

Θα δεις και τον Τσίπρα σε λίγο καιρό....

Ειδικα όταν βγει και πει παραλάβαμε "καμένη γη" τότε θα τα έχω δει όλα...:D

gsmaniac 01-08-2013 13:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 929794)
Του Καραμανλή και του Σαμαρά....:sm7:

Θα δεις και τον Τσίπρα σε λίγο καιρό....

Ειδικα όταν βγει και πει παραλάβαμε "καμένη γη" τότε θα τα έχω δει όλα...:D

γνωστα πραγματα........;)

εμεις την πληρωναμε και θα την πληρωνουμε....
το θεμα ειναι, οτι πρεπει να τιμωρουνται αυτοι που ειναι υπευθυνοι και να μην τους εχουμε συνεχεια, να μας δαγκωνουν την πλατη:cool:
βαρεθηκα να μας κυβερνανε οι αποτυχημενοι πολιτικοι για εμας και επιτυχημενοι για την τσεπη τους

frits 01-08-2013 13:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 929788)
Να μην δινω σημασια απο τη αλλη δεν γινεται.........σορρυ!!!:D

Nαι αλλά το άρθρο του αμερικάνου καθηγητή δεν το copypastoses όπως κάνεις με κάποια άλλα, εκτός και αν θεωρείς ότι διαβάζει Αυγή....:p

Πριν λίγο καιρό σου έγραφα για μνημόνιο Νο4 και κορόϊδευες, τώρα που έρχεται και πιθανόν θα είναι η αιτία που θα πέσει η κυβέρνηση να δούμε τι θα πεις...

frits 01-08-2013 13:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 929795)
γνωστα πραγματα........;)

εμεις την πληρωναμε και θα την πληρωνουμε....
το θεμα ειναι, οτι πρεπει να τιμωρουνται αυτοι που ειναι υπευθυνοι και να μην τους εχουμε συνεχεια, να μας δαγκωνουν την πλατη:cool:
βαρεθηκα να μας κυβερνανε οι αποτυχημενοι πολιτικοι για εμας και επιτυχημενοι για την τσεπη τους

Σε αυτό θα συμφωνήσω, προχθές σε κάποιο κανάλι πέτυχα την Μπακογιάννη (μπππρρρρ...) να κάνει αφ' ψηλού κριτική σε όλους και να λέει το αμίμητο εγώ "αναγκάστηκα να στηρίξω τον Σαμαρά για το καλό της πατρίδας...." :sm7::sm7:

gsmaniac 01-08-2013 13:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 929796)
Nαι αλλά το άρθρο του αμερικάνου καθηγητή δεν το copypastoses όπως κάνεις με κάποια άλλα, εκτός και αν θεωρείς ότι διαβάζει Αυγή....:p

Πριν λίγο καιρό σου έγραφα για μνημόνιο Νο4 και κορόϊδευες, τώρα που έρχεται και πιθανόν θα είναι η αιτία που θα πέσει η κυβέρνηση να δούμε τι θα πεις...

παρε και αλλο ενα....ΔΝΤ προς Ευρωζώνη: Τώρα καταπιείτε τα δάνεια προς την Ελλάδα! | Οικονομία - NewsIt.gr

επειδη δεν θελουμε να τον στρεσαρουμε λογω κρισιμης ηλικιας????
ολη μερα μπορεις να του βαζεις τετοιες ομορφιες......:D

μνημονιο Νο 14 εχουν ετοιμο.....:cool:

gsmaniac 01-08-2013 13:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 929798)
Σε αυτό θα συμφωνήσω, προχθές σε κάποιο κανάλι πέτυχα την Μπακογιάννη (μπππρρρρ...) να κάνει αφ' ψηλού κριτική σε όλους και να λέει το αμίμητο εγώ "αναγκάστηκα να στηρίξω τον Σαμαρά για το καλό της πατρίδας...." :sm7::sm7:

μας κοροιδευουν στα μουτρα.....τι να λεμε
ζητω η τροικα και η συγκηβερνηση:ha16::ha16::ha16:

GeorgeP 01-08-2013 13:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Al Bandy ( 929750)

χα,χα :lo19: πλακα εχεις...........αφου εισαι και οπαδος των μοναρχικων καθεστωτων εχεις πληρη γνωση.
Μοναρχια ειναι ο Βασιλιας, ο Ασαντ, ο Σταλιν του Κ0υμ0υνισμ0υ....εκτος απο την χουντα που ανεφερες που δεν ειναι.

αποφασισε τι ειναι μοναρχια και μετα τι θελεις.......

Αν μου πεις εναν 8ωρο μισθο των 250ε θα σκισω τα πτυχια μου.......φυσικα ΚΚΕδιστικη προπαγανδα.
Αν μου εξηγησεις επισης πως θα ξαναφτιαχτει η φουσκα στην οποια ζουσαμε, δλδ τα λεφτα, ωστε να ξανανοιξουν οι 100,000 επιχειρησεις και να σταματησει η υφεση και η ανεργια θα ξανασκισω τα πτυχια μου.........φυσικα ΚΚΕδιστικη προπαγανδα με ολιγη ΧΑ μεσα της.......α, και λιγο απο ανεξαρτητους Ελληνες του ''Καμμενου'' στην κυριολεξια Πανου.
Εξηγησε μου επισης πως τα παιδια λυποθυμουσαν απο την πεινα στην αρχη τυο σχολικου ετους και μετα σταματησαν αποτομα........μαλλον ετρωγαν το ''μαννα'' εξ ουρανου.......
Οσο για τις αυτοκτονιες....καθε αυτοκτονια απο ερωτικη απογοητευση βαπτιζεται αυτοκτονια ''λογω κρισης''.......

Το 1981 το κρατος μια χαρα οργανωμενο ηταν.............μετα χαλασε. Το 1990, εστω και με εκεινο τον τροπο, ενας γρουσουζης προεβλεψε αυτα που συμβαινουν σημερα και κατι πηγε να κανει......τον εφαγαν ομως και δεν προλαβε.......

Τεσπα, οι ονειρωξεις δεν εβλαψαν ποτε κανενα....μην ξυπνησεις και δεν προλαβεις να ολοκληρωσεις.:lo20::lo20::lo20:

GeorgeP 01-08-2013 13:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 929796)

Θυμασαι ποσοι πριν απο αυτον ελεγαν οτι θα χρεωκοπησουμε μεχρι εκεινο το φθινοπωρο......την ερχομενη ανοιξη.......κ.λ.π., κ.λ.π.????
Εκτιμησεις ειναι, διαβαζε τις, οπως κι εγω, αλλα μην τις δενεις σχοινι κορδονι και τρελενεσαι........αυτες οι εκτιμησεις εσπειραν τον πανικο κι αδειασαν τις τραπεζες πριν δυο χρονια απο τις καταθεσεις και τις πηγαν στο εξωτερικο.
Οσοι τις ποσταρισαν τοτε εφαγαν τα μουτρα τους μετα.....ΔΕΝ χρεωκοπησαμε......τουλαχιστον επισημως. ακομα παμε στα ΑΤΜ και σηκωνουμε οσα θελουμε........
Οτι μνημονιο και να ερθει εσυ κι εγω οτι ηταν να δωκουμε το δωκαμε.......δεν εχουν να παρουν αλλα απο εμας.
Το τελευταιο μνημονιο που υπεγραφη προχθες -δεν θα υπαρξη αλλο σε αυτην την φαση - αφορουσε ολους τους αλλους πλην ημων, περαν της διατηρησης του χαρατσιου και της αλληλεγγυης για αλλο εναν χρονο.

Το επομενο βημα ειναι οι κατασχεσεις και πρωτης κατοικιας απο αυτους που εχουν παρει στεγαστικο δανειο πλην ανεργων και πολυτεκνων.........
Σορρυ φιλε μου καλε αλλα, τα χρωστουμενα πρεπει να πληρωνονται ειτε χρωστας σε τραπεζα ειτε σε εμενα. Για ελα στην θεση της τραπεζας ¨η του ''εμενα''...θα ηθελες να σου χρωσταω 2 χρονια νοικια? δεν θα μου εκανες εξωση??? Και μην μου πεις αλλο ο ''εμενα'' κι αλλο η τραπεζα διοτι ο ''εμενα'' χρειαζεται τα 350ε του ενοικιου για να παρει το σουπερ Μαρκετ του και η τραπεζα τα 200,000 για να τα δωσει σε εσενα κι εμενα για να αναπτυξουμε τις δουλειες μας.

AKIS_21 01-08-2013 15:37

Προσπαθώ να καταλάβω αλλα περιμένω των μεσσια....
Γεννιέται,σπούδαζεις ,δουλεύεις,δημιουργεις και νέος οικογένεια,φτιαχνεις σπίτι προσπαθείς για το καλύτερο για τα παιδιά σου και ξαφνικά έρχονται παιδιά τρομαξτε καταλαβαίνεις σε ελάχιστο χρόνο οτι είσαι κλέφτης φοροφυγάδες λαμόγιο πολιτικά ηλίθιος ευρωπαϊκά αξεστος θρησκευτικά προς κολημενος γεωγραφικά άτυχος και χρεωεμενος εώς και το 2150 και τώρα θέλω να σκάσει ο ΜΕΣΣΙΑΣ να μας αναλύσει γιατί όλοι αυτοί που τόσα χρονια και μιλάω για πολλα χρονια ήταν οι ηγέτες μας να πρεπει να ειναι οι σωτήρες μας ..........

Βαρέθηκα να προσπαθούν εδω μέσα να τετράγωνο ζουν το κύκλο άντε να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζουν οι σωτήρες μας

GeorgeP 01-08-2013 16:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 929846)
Γεννιέται,σπούδαζεις ,δουλεύεις,δημιουργεις και νέος οικογένεια,φτιαχνεις σπίτι προσπαθείς για το καλύτερο για τα παιδιά σου και ξαφνικά έρχονται παιδιά τρομαξτε καταλαβαίνεις σε ελάχιστο χρόνο οτι είσαι κλέφτης φοροφυγάδες λαμόγιο πολιτικά ηλίθιος ευρωπαϊκά αξεστος θρησκευτικά προς κολημενος γεωγραφικά άτυχος και χρεωεμενος εώς και το 2150 και τώρα θέλω να σκάσει ο ΜΕΣΣΙΑΣ να μας αναλύσει γιατί όλοι αυτοί που τόσα χρονια και μιλάω για πολλα χρονια ήταν οι ηγέτες μας να πρεπει να ειναι οι σωτήρες μας ..........

Βαρέθηκα να προσπαθούν εδω μέσα να τετράγωνο ζουν το κύκλο άντε να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζουν οι σωτήρες μας

Ο ΜΕΣΣΙΑΣ που θα σου δωσει αναλυση και πιθανως να σε σωσει ειναι στην Βουλη οχι εδω μεσα........ψηφισε τον και......σωθηκες!!!!

αν δεν τον βρισκεις ¨η δεν τον θελεις απο τα μεσα της βουλης τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου........μην προσπαθεις να παρεις κι αλλους στον λαιμο σου.
:D

AKIS_21 01-08-2013 16:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 929851)
Ο ΜΕΣΣΙΑΣ που θα σου δωσει αναλυση και πιθανως να σε σωσει ειναι στην Βουλη οχι εδω μεσα........ψηφισε τον και......σωθηκες!!!!

αν δεν τον βρισκεις ¨η δεν τον θελεις απο τα μεσα της βουλης τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου........μην προσπαθεις να παρεις κι αλλους στον λαιμο σου.
:D

Μακάρι μια φορά να επεφτες μέσα στο θέμα μου δε πειράζει....άλλωστε αν ακόμα ψάχνεις μες την βουλή την σημερινή την λύση δε αμφιβάλλω για τις απόψεις μου αλλα θα μου άρεσε να μου απαντουσες μια φορά σε οτι γράφω και όχι σε οτι διαβάζεις

frits 01-08-2013 16:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 929846)

Την εναλλακτική Άκη, την εναλλακτική,

εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος ότι μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν, όσο και να μην μας αρέσει οι πολιτικοί μας είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας ή αν θέλεις της πλειοψηφίας της, σιωπηρής ή όχι δεν έχει σημασία.
Αυτοί είμαστε, αυτούς εκλέγουμε, οι λίγες εξαιρέσεις που μπορεί να υπάρχουν δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα.

Τα σκουπίδια, η βρώμα, η έλλειψη καλής συμπεριφοράς, η αναρχία στους δρόμους, η πονηριά, όλα αυτά που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας ή έλλειψη παιδείας συνολικά, δεν μπορεί παρά να έχει να παρόμοια αποτελέσματα και στην επιλογή των αρχόντων.

Στην χώρα που όταν ένας πολίτης καταγγείλει μία "ελαφρά" παρανομία χαρακτηρίζεται ρουφιάνος, στην χωρά που είχε βγάλει το γνωμικό ότι στην "Ελλάδα δουλεύουν τα ρολόγια και τα κορόϊδα" στην χώρα που είχε γίνει ανέκδοτο ο "αλβανός τουρίστας" μην βάζεις τέτοιες ερωτήσεις είναι αργά πιά για δάκρυα...

GeorgeP 01-08-2013 16:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 929855)
Μακάρι μια φορά να επεφτες μέσα στο θέμα μου δε πειράζει....άλλωστε αν ακόμα ψάχνεις μες την βουλή την σημερινή την λύση δε αμφιβάλλω για τις απόψεις μου αλλα θα μου άρεσε να μου απαντουσες μια φορά σε οτι γράφω και όχι σε οτι διαβάζεις

• Μακαρι μια φορα να εγραφες χωρις ειρωνιες τυπου Μεσσια αναφερομενος σε εμενα........
  • Μακαρι μια φορα να εβλεπες τι συμβαινει στην Ελλαδα μερος του οποιου σου γραφει ο frits πιο πανω.........
  • Μακαρι μια φορα να διαβαζαμε αυτο που εννοεις κι οχι να διαβαζουμε αυτο που γραφεις εννοωντας αλλα.

Τελος παντων πες μας με απλα λογια τι επιθυμεις απο αυτην την χωρα, πιο χρωμα, τι ειδους κυβερνηση θα ηθελες, ποιους θα ηθελες.........με τα σημερινα δεδομενα παντα κι οχι με επιθυμιες τυπου ''θα ηθελα''.......ΤΩΡΑ πες μας τι θελεις με αυτα που εχουμε σημερα.......
......¨η δωσε μας μια εναλλακτικη οπως σου ζηταει και ο Σταυρος......

Αν ΔΕΝ εχεις τιποτα να μας πεις ¨η να προτινεις δεν υπαχει λογος να χαλιεσαι με αυτα που γραφουμε εμεις και να ειρωνευεσαι κυριως εμενα. Εσυ εκτιθεσαι οχι εγω που εχω κατασταλαγμενη πολιτικη αποψη.

AKIS_21 01-08-2013 16:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 929861)
Την εναλλακτική Άκη, την εναλλακτική,

εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος ότι μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν, όσο και να μην μας αρέσει οι πολιτικοί μας είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας ή αν θέλεις της πλειοψηφίας της, σιωπηρής ή όχι δεν έχει σημασία.
Αυτοί είμαστε, αυτούς εκλέγουμε, οι λίγες εξαιρέσεις που μπορεί να υπάρχουν δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα.

Τα σκουπίδια, η βρώμα, η έλλειψη καλής συμπεριφοράς, η αναρχία στους δρόμους, η πονηριά, όλα αυτά που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας ή έλλειψη παιδείας συνολικά, δεν μπορεί παρά να έχει να παρόμοια αποτελέσματα και στην επιλογή των αρχόντων.

Στην χώρα που όταν ένας πολίτης καταγγείλει μία "ελαφρά" παρανομία χαρακτηρίζεται ρουφιάνος, στην χωρά που είχε βγάλει το γνωμικό ότι στην "Ελλάδα δουλεύουν τα ρολόγια και τα κορόϊδα" στην χώρα που είχε γίνει ανέκδοτο ο "αλβανός τουρίστας" μην βάζεις τέτοιες ερωτήσεις είναι αργά πιά για δάκρυα...

Ρητορικος ειναι ο λόγος μου έχω πάψει πια να κλαίω και μονο τιμωρο πλέον με τον τροπο μου είμαι αντιστασιακος με τον όρο του 2013 και του μνημονίου όσοι πιστοί προσέλθετε εγω τους γερμανούς και τους άλλους τους γνωστούς ξέρω πως να τους φέρθω ελπίζω και οι άλλοι έλληνες και σε όποιον αρέσει πλέον
Όλοι οι άλλοι ας περιμένουν τους μεσσιες να τους σώσουν καλη λεφτερια στις έγκυες

AKIS_21 01-08-2013 16:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 929864)
  • Μακαρι μια φορα να εγραφες χωρις ειρωνιες τυπου Μεσσια αναφερομενος σε εμενα........
  • Μακαρι μια φορα να εβλεπες τι συμβαινει στην Ελλαδα μερος του οποιου σου γραφει ο frits πιο πανω.........
  • Μακαρι μια φορα να διαβαζαμε αυτο που εννοεις κι οχι να διαβαζουμε αυτο που γραφεις εννοωντας αλλα.

Τελος παντων πες μας με απλα λογια τι επιθυμεις απο αυτην την χωρα, πιο χρωμα, τι ειδους κυβερνηση θα ηθελες, ποιους θα ηθελες.........με τα σημερινα δεδομενα παντα κι οχι με επιθυμιες τυπου ''θα ηθελα''.......ΤΩΡΑ πες μας τι θελεις με αυτα που εχουμε σημερα.......
......¨η δωσε μας μια εναλλακτικη οπως σου ζηταει και ο Σταυρος......

Αν ΔΕΝ εχεις τιποτα να μας πεις ¨η να προτινεις δεν υπαχει λογος να χαλιεσαι με αυτα που γραφουμε εμεις και να ειρωνευεσαι κυριως εμενα. Εσυ εκτιθεσαι οχι εγω που εχω κατασταλαγμενη πολιτικη αποψη.

Το μονο που αξίζει να σου απαντήσω ειναι οτι μεσσια δε εννοω εσένα .... Διάβασε με

AKIS_21 01-08-2013 17:08

Ο λόγος που γράφω σε τέτοια πόστ ειναι για να ανάπτυξη τις δικές μου θέσεις και όχι να πάρω μέρος σε χαρακωματα κομμάτων.δε με εκφράζουν τώρα χρονια οι θέσεις των πολιτικών μας οσο βλέπω να βυθίζεται η χώρα σε μια υποκρισία και ένα κράτος που καμια σχέση δε εχει με οτι ονειρευομουν.εγω το κατάλαβα το 1994 άλλοι αργότερα άλλοι πολυ αργότερα δε με αφορά ουτε ζητώ απο τους πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.δε με ενδιαφέρει εμένα με ενδιαφέρει να ζήσω οτι ονειρευτεί κα εγω και όχι οι Αλλοι για εμένα.....προσωπικα Αν θες μαζι που στραβωσα για την ανωριμη θέση σου πάνω στις αυτοκτονίες των ελλήνων.στο συγκεκριμένο πόστ δε αναφέρθηκα ουτε μια φορά ουτε ειρωνικά ουτε έμμεσα σε εσένα αλλ αμ θες μπορώ να το κάνω άπειρες φορές .αν δε σου αρέσει ο τρόπος που γράφω η αν με θεωρείς χαμηλού επιπέδου κανε οτι νομίζεις .μπορω όλο αυτο το πόστ να το ξανά γράψω ειρωνικά θες?

GeorgeP 01-08-2013 17:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 929871)
Ο λόγος που γράφω σε τέτοια πόστ ειναι για να ανάπτυξη τις δικές μου θέσεις και όχι να πάρω μέρος σε χαρακωματα κομμάτων.δε με εκφράζουν τώρα χρονια οι θέσεις των πολιτικών μας οσο βλέπω να βυθίζεται η χώρα σε μια υποκρισία και ένα κράτος που καμια σχέση δε εχει με οτι ονειρευομουν.εγω το κατάλαβα το 1994 άλλοι αργότερα άλλοι πολυ αργότερα δε με αφορά ουτε ζητώ απο τους πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.δε με ενδιαφέρει εμένα με ενδιαφέρει να ζήσω οτι ονειρευτεί κα εγω και όχι οι Αλλοι για εμένα.....προσωπικα Αν θες μαζι που στραβωσα για την ανωριμη θέση σου πάνω στις αυτοκτονίες των ελλήνων.στο συγκεκριμένο πόστ δε αναφέρθηκα ουτε μια φορά ουτε ειρωνικά ουτε έμμεσα σε εσένα αλλ αμ θες μπορώ να το κάνω άπειρες φορές .αν δε σου αρέσει ο τρόπος που γράφω η αν με θεωρείς χαμηλού επιπέδου κανε οτι νομίζεις .μπορω όλο αυτο το πόστ να το ξανά γράψω ειρωνικά θες?

Ειναι τοσο, μα τοσο δυσκολο να σε παρακολουθησει κανεις...........
Και ο τροπος που γραφεις, ''συγκοπτωμενα'' ενα πραμα, και το γεγονος οτι αλλα γραφεις κι αλλα εννοεις, κατα πασα πιθανοτητα και κατα ποσον φαινεται απο τα λεγομενα σου, κανουν το εγχειρημα αναγνωση-κατανοηση-απαντηση πολυυυυ δυσκολο.

Αν θεωρεις ανωριμο καποιον που δεν παραδεχεται οτι οι αυτοκτονιες του 2012 ΔΕΝ ειναι αυτοκτονιες λογω κρισης, εφοσον ειναι ιδιες σε αριθμο, με του 2010,2005..........1999 και χωρις καμια αλλη εξηγηση απο τις υπηρεσιες στατιστικης δεν ξερω τι να σου απαντησω ¨η τι να θεωρησω για σενα. Παντως ''χαμηλου επιπεδου'' δεν θεωρω κανεναν γιατι να το κανω για σενα?
Αν θεωρεις ανωριμο καποιον, που εχει περασει μεσα απο δυο τετελεσμενες αυτοκτονιες και 2-3 αποπειρες δικων του ανθρωπων οπως ο ιδιος εξηγει και θεωρει οτι δεν αξιζει να ασχοληθει με τους αυτοκτονουντες (προσποιουμενος σημερα λυπη κι αυριο δεν τρεχει τιποτε οπως ολοι κανουν) θεωρωντας τους αδυναμους ενω η ζωη χρειαζεται δυνατους χαρακτηρες τουλαχιστον δεξου οτι ειναι μια αποψη ενος ανθρωπου διαφορετικου απο εσενα. Ειναι αποψη και καθε αποψη πρεπει να ειναι σεβαστη.

Ο τροπος που γραφεις ειναι ''καπως'', αλλα ΟΚ αν δεν διορθωνεται θα κανω τα αδυνατα δυνατα να σε καταλαβω καλυτερα.

AKIS_21 01-08-2013 17:50

Ευχαριστω για την καλη διάθεση αλλα οι αυτοκτονίες δε έχουν καμια σχέση με τα έτη που αναφέρεις και μπορείς να το διαβάσεις και στην ευρωπαϊκή στατιστική που απο 17 ήρθαμε στη 1 θέση,ο τρόπος του καθενός ειναι κάπως οπως και ο δικός σου που χρειάζεσαι 15 σειρές για να πεις τη λέξη δημοκρατία.φυσικα και η άποψη σου ειναι σεβαστή αλλα οπως λες και για μένα σε χαρακτηρίζει .φιλικα ένας βιαστικος

Και φυσικα εκτός απο τον ειρωνικό υπάρχει και ο καυστικά και ο υποτιμιτικος και ο ρητορικής και ο σαμαρικος λόγος

Thomas Ptwmas 02-08-2013 11:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 929861)

:ye02:

kostas_366 04-08-2013 15:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 928721)
Θελεις να μου πεις οτι σε παρομοιες περιπτωσεις στο Υπουργειο που υπηρετεις ησουν ο πρωτος που κατηγγελκες παρομοια περιστατικα ωστε να τιμωρηθουν οι υπαιτιοι παραδειγματικως αν και εφοσον γινοταν κατι τετοιο? ¨η επειδη δεν θα γινοταν τιποτε σιωπουσες οπως ολοι μας? Ποσους εχεις καλυψει ετσι.....συναδελφικα?
Η ιστορια με τον συγκεκριμενο του πρωτου ποστ παντως ηρθε απο καταγγελια εργαζομενου μεσα απο την βουλη.........

υ.γ. απευθυνομαι σε εσενα αλλα δεν εννοω προσωπικα εσενα...εννοω ολους μας και απαντω στο ''εγω παντως οχι...''

Να σου πω Ζοζ.
*Αυτόν που θα λήψει 6 μήνες δεν θα τον έχω δίπλα μου. Θα είναι απόσπαση κάπου, ίσως κάπου στο Υπ, ή σε κάποια γραμματεία ή σε γραφείο δ/ντη και απλά θα του βάζουν +. Αν ήταν μάχιμος την 3-4η ημέρα υπωχρεωτικά θα το αναφέρεις, διότι έχεις εσύ το πρόβλημα έπειτα. Γι αυτό σου είπα ``κάποιος τον καλύπτει, εγώ (ο απλός δηλ εργαζόμενος) όχι``.
*Συναδερφικά έχω καλύψει, και με έχουν, σε επίπεδο ανθρώπινο και για λόγους υγείας, που αυτό θα γίνει φαντάζομαι απ όλους. Κάποια ασθένεια παιδιού, ηλικιωμένης μάνας ή και του ίδιου, που πάντα αναγράφεται στις παρατηρήσεις. Και φυσικά θα είναι για 1 ημέρα.
Είχα βάλει κ ένα θέμα παλιότερα που ο ``προπονητής`` παραπονιόταν ότι η ``ομάδα`` του ήταν ...απροπόνητη, δηλ ο καθ ιδίαν αρμόδιος φώναζε για την δική του λειτουργία, γίνονται και αυτά :p.
Και πάλι το πρόβλημα ξεκινά από ψηλά, όχι από κάτω. Ψηλά δεν έχει αλλάξει σχεδόν τπτ (τα έχουμε πει και στο τηλ) και το χειρότερο δεν δίνει κανένας ρεπόρτο για τπτ. Χαμηλά διογκώνονται τα πάντα για να παρουσιάσει ...έργο το ψηλό ``κομάτι`` :).

peterv 05-08-2013 06:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 930815)
Και πάλι το πρόβλημα ξεκινά από ψηλά, όχι από κάτω. Ψηλά δεν έχει αλλάξει σχεδόν τπτ (τα έχουμε πει και στο τηλ) και το χειρότερο δεν δίνει κανένας ρεπόρτο για τπτ. Χαμηλά διογκώνονται τα πάντα για να παρουσιάσει ...έργο το ψηλό ``κομάτι`` :).

Έτσι ακριβώς !!!!

Αλλαγές στο δημόσιο !!!!!

Οτι μέτρα και να πάρουν σε λίγους μήνες θα συμβαίνουν τα ίδια ......

Άμα το κεφάλι βρωμάει ......

Και παρόλο που βρωμάει ειναι ανέγγιχτο ΑΚΟΜΑ !!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:24.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!