GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Πωλήσεις μοτοσυκλετών (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Πωλείται GSA 5/2009 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=42417)

chris71 24-10-2013 22:27

Απάντηση: Πωλείται GSA 5/2009

Νέα τιμή για μερικές μέρες ακόμα στα 10.950€. Αν δε πουληθεί και τώρα, η αγγελία θα κλειδωθεί, γιατί νομίζω ότι παρακάτω είναι πολύ κρίμα. Ο Θεός να φυλάει να μη βρεθεί κάποιος σε μεγάλη ανάγκη και χρειάζεται μετρητά :mad:

squad 25-10-2013 00:17

Ο θεός να μας φωτίσει όλους μας.

chris71 25-10-2013 00:21

Αμήν!

kwstas 26-10-2013 11:47

Δυστυχως σε αυτα τα χρηματα (ισως και λιγοτερα) εχουν πουληθει adve του 2010 και 2011.....:mad:

Με το καλο ευχομαι και να σου πανε ολα οπως επιθυμεις!:)

chris71 26-10-2013 17:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από faker ( 964722)
Δυστυχως σε αυτα τα χρηματα (ισως και λιγοτερα) εχουν πουληθει adve του 2010 και 2011.....:mad:

Καταρχάς πιστεύω ότι το σχόλιο είναι αντίθετο με την "ευχή".
Αν πιστεύεις ότι η μηχανή αυτή είναι σκάρτη και δεν αξίζει αυτά τα χρήματα, μπορείς απλά να μην την αγοράσεις, ακόμα και να συμβουλεύσεις τους φίλους σου να μην πέσουν στην παγίδα. Αν πάλι αξίζει αυτά τα χρήματα, άσε σε παρακαλώ τον καθένα να κρίνει πόσα χρήματα ζητάει γιατί αυτός ξέρει καλύτερα τα οικονομικά του.
Δεν καταλαβαίνω τι σε ώθησε να μπεις στην αγγελία μου και να γράψεις τέτοιο σχόλιο, όταν βάζεις σε πονηρές σκέψεις τον κάθε υποτιθέμενο αγαραστή, αφού τον κάνεις να αισθάνεται σχεδόν κορόιδο αν ενδιαφςρθεί για τη συγκεκριμένη μηχανή!
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

chris71 26-10-2013 17:12

Για να μη ξεχάσω φίλε faker, μπες και στην αγγελία του zabounis για το adve του 2011 και πες του τα ίδια, με την ευχή να πουληθεί βέβαια...:ye02:

BOXER 26-10-2013 18:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από faker ( 964722)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chris71 ( 964862)
Αν πιστεύεις ότι η μηχανή αυτή είναι σκάρτη και δεν αξίζει αυτά τα χρήματα, μπορείς απλά να μην την αγοράσεις, ακόμα και να συμβουλεύσεις τους φίλους σου να μην πέσουν στην παγίδα. Αν πάλι αξίζει αυτά τα χρήματα, άσε σε παρακαλώ τον καθένα να κρίνει πόσα χρήματα ζητάει γιατί αυτός ξέρει καλύτερα τα οικονομικά του.
Δεν καταλαβαίνω τι σε ώθησε να μπεις στην αγγελία μου και να γράψεις τέτοιο σχόλιο, όταν βάζεις σε πονηρές σκέψεις τον κάθε υποτιθέμενο αγαραστή, αφού τον κάνεις να αισθάνεται σχεδόν κορόιδο αν ενδιαφςρθεί για τη συγκεκριμένη μηχανή!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chris71 ( 964864)
Για να μη ξεχάσω φίλε faker, μπες και στην αγγελία του zabounis για το adve του 2011 και πες του τα ίδια, με την ευχή να πουληθεί βέβαια...:ye02:

Πιστευω οτι τον παρεξηγησες λιγακι :o!!!

Καλοπουλητη η κουκλα σου φιλαρακι ;).

chris71 26-10-2013 20:57

Μακάρι να τον παρεξήγησα, αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι το σχόλιο είναι άστοχο. Αν κάποιος άγνωστος μπει στον κόπο να γράψει μια κουβέντα, ας το κάνει με καλή διάθεση. Αν πάλι πιστεύει ότι ξέρει τόσο καλά την αγορά και θέλει να βοηθήσει, ας στείλει ένα pm και να συμβουλεύσει τον κάθε άσχετο με τη σοφία του. Σχόλια τέτοιου είδους μεταξύ αγνώστων μόνο πικρόχολα τα εκλαμβάνω. Εγώ ποτέ δε θα έμπαινα στον κόπο να σχολιάσω μια άσχετη σε μένα αγγελία, αν και έχω δει πάρα πολλές και έχω γελάσει. Τέλος πάντων, η κουβέντα μπορεί να ξεφύγει και πραγματικά δε θέλω. Αρκετά χάλασε ήδη η αγγελία...:mad:

kwstas 27-10-2013 01:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chris71 ( 964862)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chris71 ( 964864)

Σιγα μην κατσω να ''ξεσκονιζω'' ολες τις αγγελιες και να γραφω σχολια....
Εσυ ανεφερες οτι αν δεν πουληθει σε αυτην την τιμη θα κλειδωθει, καταλαβαινω τον πονο σου αλλα σου ειπα κατι που ειναι πραγματικοτητα.
Μετα απο τα πμ που ανταλλαξαμε και τον λογο που μου ειπες οτι το δινεις μου βγηκε ετσι, το πως το πηρες δικαιωμα σου αλλα εισαι λαθος να ξερεις!

Δε σου λεω τιποτα παραπανω γιατι εισαι απροβλεπτος και δεν εχω τη διαθεση!

chris71 27-10-2013 07:20

Τώρα εσύ γιατί πιστεύεις ότι έχω κάποιο πόνο και επιπλέον ποιος σου ζήτησε να μου πεις την πραγματικότητά σου, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω:confused:
Στα pm που αναφέρεις, σου είπα μόνο ότι δεν σου πουλάω το top case γιατί δε θέλω να χαλάσω την ομοιομορφία της μοτοσυκλέτας. Από αυτό εσύ έβγαλες όλα αυτά τα συμπεράσματα???!!!
Σε παρακαλώ αν δεν σε ενδιαφέρει η αγγελία, μην το συνεχίζεις.
ΥΓ:Αν με γνώριζες θα ήξερες ότι δεν είμαι καθόλου απρόβλεπτος!

kwstas 27-10-2013 08:16

Moυ ειπες οτι ο λογος που δινεις τη μηχανη ειναι οτι με 3 παιδια δεν σε παιρνει να το κρατησεις κανω λαθος???

Αλλο το top case αλλο εκει που πας τη συζητηση επειδη προφανως εχεις τα ζορια σου, το μηχανακι σου δεν με ενδιαφερει αλλα με ενδιαφερει ενα adve μετα το 2010 το οποιο ενημερωτικα παιζει στην τιμη που ζητας το δικο σου, αλλα βλεπεις και το δικο μου που ειναι 2006 δεν πιανει ουτε 8500€!

Δυστυχως ετσι ειναι η αγορα και τα πραγματα ειναι πιο σκληρα, οποτε κοιταξε να δεχτεις την πραγματικοτητα και να συμβιβαστεις με αυτη.

Αν θεωρεις οτι σου χαλαω την αγγελια μετα απο τοσα ποστ χωρις ενδιαφερον ζητα απο εναν admin να σβησει τα σχολια μου!

καλη σου μερα:)

chris71 27-10-2013 08:33

Τελικά είσαι πολύ απρεπής και ανάγωγος. Θα φταίει μάλλον το νεαρό της ηλικίας και η αγωγή σου. Εκτίθεσαι πολύ με αυτά που γράφεις και αντί να καταλάβεις το ολίσθημά σου και να αποσυρθείς ευγενικά, συνεχίζεις και το κάνεις όλο και χειρότερα. Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να αναφέρεις προσωπικά μου δεδομένα στη τεράστια παρέα του forum.
Εκτός από μοτοσυκλετιστές μάλλον δεν έχουμε τίποτα άλλο κοινό απ' ότι βλέπω.:u57:

chris71 27-10-2013 08:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από faker ( 965093)

Δυστυχως ετσι ειναι η αγορα και τα πραγματα ειναι πιο σκληρα, οποτε κοιταξε να δεχτεις την πραγματικοτητα και να συμβιβαστεις με αυτη.)

Είσαι πολύ μικρότερος για να μου μάθεις πόσο σκληρή είναι η αγορά και η ζωή! Δεν με γνωρίζεις γι' αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτά που γράφεις, γιατί μένουν...

mario 27-10-2013 09:04

Καλημέρα κύριοι.Απρεπείς χαρακτηρισμοί, υπονοούμενα και ανάρμοστες συμπεριφορές μεταξύ της όμορφης παρέας μας δεν είναι πρέπον από κάθε πλευρά. Ας τρέξει η αγγελία για όσο ακόμα καθαρή από όλους.

Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου!

jtnakos 27-10-2013 09:04

Ο καθένας εκτιμάει και ζητά μια τιμή γιαυτό που πουλάει όπως αυτός επιθυμεί....

Οι άλλοι όλοι Π Ε Ρ Ι Σ Ε Υ Ο Υ Μ Ε :ye33::ye33::ye33:

Ας μην κρίνουμε για να μην κριθούμε..

chris71 27-10-2013 09:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jtnakos ( 965117)
Ο καθένας εκτιμάει και ζητά μια τιμή γιαυτό που πουλάει όπως αυτός επιθυμεί....

Οι άλλοι όλοι Π Ε Ρ Ι Σ Ε Υ Ο Υ Μ Ε :ye33::ye33::ye33:

Ας μην κρίνουμε για να μην κριθούμε..

:ye13::ye002:

chris71 27-10-2013 09:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 965116)
Καλημέρα κύριοι.Απρεπείς χαρακτηρισμοί, υπονοούμενα και ανάρμοστες συμπεριφορές μεταξύ της όμορφης παρέας μας δεν είναι πρέπον από κάθε πλευρά. Ας τρέξει η αγγελία για όσο ακόμα καθαρή από όλους.

Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου!

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Έχεις δίκιο. Ελπίζω το θέμα να λήξει εδώ και ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα. Απλώς πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν γράφουμε, γιατί τα γραπτά μένουν και μας χαρακτηρίζουν ως ανθρώπους και προσωπικότητες. Μια αγγελία για πώληση δεν πρέπει να αγγίζει τα όρια της αξιοπρέπειάς μας.

R850R 27-10-2013 11:13

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ :ye02:

griv_gs 27-10-2013 11:37

Ο καθένας έχει δικαίωμα να πουλήσει κάτι με τιμή κατά την κρίση του.
Γιατί ο άλλος να του πει το δίνεις ακριβά, ποτέ δεν το κατάλαβα.
Αν εβαζε ο φίλος Faker αγγελία για κάτι δικό του, δεν νομίζω να του άρεσε να έμπαινε κάποιος και του έλεγε ότι υπάρχουν αλλού φθηνότερα. Υπάρχει περίπτωση να μην επηρέαζε τον υποψήφιο αγοραστή; Γιατί πάντοτε θα υπάρχει ευκαιρία καλύτερη από την δική σου.
Τελικά νομίζω ότι η αγγελία του chris71 , δεν είναι πλέον αγγελία και καλύτερα να σβηστεί γιατί δεν νομίζω μετά από όλα αυτά να μην επηρεαστεί κάποιος υποψήφιος αγοραστής.

dim 27-10-2013 14:23

Ο καθένας εκτιμάει αυτό που πουλάει και βάζει μία τιμή η οποία και θεωρεί -και πολύ καλά κάνει κατά τη γνώμη μου- ότι δεν ξεφτιλίζει το μεράκι που έχει βάλει πάνω στο δίτροχο και τη προσοχή που του χει δείξει όσα χρόνια το χει στη κατοχή του. Αν θέλει ο αγοραστής το παίρνει εάν δεν θέλει δεν το παίρνει.Είναι απλά τα πράγματα και τα κάνουμε σύνθετα.Τον πρώτο λόγο στη τιμή τον έχει ο πωλητής παίρνοντας βέβαια και τα κάποια ρίσκα για το αν θα κερδίσει ή θα χάσει.
Καλοπούλητη η κόκκινη μπουμπού chris 71.:ye32::ye32::ye32:

jtnakos 27-10-2013 14:26

Παιδιά προτείνω να ΜΗΝ σχολιάσουμε άλλο στην αγγελία του φίλου και την χαλάμε...ΑΝ θέλει κάποιος να εκφραστεί ας στείλει pm

καλοπουλητο φιλαράκι :ye30:

nomas 27-10-2013 17:23

Εδω και καιρο θελω να παρω μια μπεμπε,εχω δει αρκετες αν καταφερω να δωσω το μηχανακι μου.θα ηθελα να προλαβω να παρω του chris71.....

chris71 27-10-2013 17:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από R850R ( 965183)
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ :ye02:

Ευχαριστώ φίλε :ye02:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dim ( 965240)
Ο καθένας εκτιμάει αυτό που πουλάει και βάζει μία τιμή η οποία και θεωρεί -και πολύ καλά κάνει κατά τη γνώμη μου- ότι δεν ξεφτιλίζει το μεράκι που έχει βάλει πάνω στο δίτροχο και τη προσοχή που του χει δείξει όσα χρόνια το χει στη κατοχή του. Αν θέλει ο αγοραστής το παίρνει εάν δεν θέλει δεν το παίρνει.Είναι απλά τα πράγματα και τα κάνουμε σύνθετα.Τον πρώτο λόγο στη τιμή τον έχει ο πωλητής παίρνοντας βέβαια και τα κάποια ρίσκα για το αν θα κερδίσει ή θα χάσει.
Καλοπούλητη η κόκκινη μπουμπού chris 71.:ye32::ye32::ye32:

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο dim. Τα λόγια σου με εκφράζουν πλήρως. Όταν έχεις σεβαστεί τις ρόδες που σε ταξιδεύουν όσο δεν πάει, από το πρώτο χιλιόμετρο, όταν για να τη στρώσεις έκανες 1000Km μονορούφι για να στρωθεί τέλεια, μέχρι και το τελευταίο, νοιώθεις ότι αυτό που πουλάς έχει μεγάλη αξία και δε θέλεις να ευτελιστεί. Αρκεί να μη βρεθείς σε τεράστια ανάγκη, οπότε εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Αυτό ακριβώς το νόημα έχουν τα παλιότερα σχόλιά μου. Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα αλλά όπως λέει και ο φίλος jtnakos, ας αφήσουμε την αγγελία να τρέξει!:th11:

Albatros 27-10-2013 19:27

Επειδή έχω πουλήσει πολλές μηχανές σε τέλεια κατάσταση όταν μου λέγανε κάποιοι ,μα η τιμή δεν είναι ανταγωνιστική , έλεγα ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ οι άλλες όσο λένε οι ιδιοκτήτες τους.
ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
:ye33:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 27-10-2013 20:58

Φίλε Χρήστο, είσαι αρκετά παλιό μέλος ... απ' τα πρώτα θάλεγα ...

Άρα ξέρεις ... τα σχόλια στις αγγελίες, μόνο καλό αποτέλεσμα φέρνουν ...

Και ελπίζω ότι, μετά από τις εξηγήσεις, καταλαβαίνεις πως τα σχόλια του Κώστα (faker),

δεν είχαν σκοπό να "υποτιμήσουν" την αξία της μοτοσυκλέτας σου ...

Απλά μια διαπίστωση ήταν ... τουλάχιστον εγώ, έτσι το εξέλαβα ...

Καλοπούλητη κ από μένα !!!

kwstas 27-10-2013 21:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 965381)

Και ελπίζω ότι, μετά από τις εξηγήσεις, καταλαβαίνεις πως τα σχόλια του Κώστα (faker),

Eτσι ακριβως ηταν Νικο, εμεις το μεταξυ μας το λυσαμε μεσω πμ γιατι δημοσια ολο και ξεφευγε και δενειχα ποτε τετοια προθεση....τωρα οι υπολοιποι δεν ξερω για ποιο λογο το τραβανε, παντως παρακολουθω με ενδιαφερον!

Η αναφορα μου ηταν απαντηση στο ποστ #41 και οχι γενικα στην αγγελια.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 27-10-2013 21:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από faker ( 965399)
Eτσι ακριβως ηταν Νικο, εμεις το μεταξυ μας το λυσαμε μεσω πμ γιατι δημοσια ολο και ξεφευγε και δενειχα ποτε τετοια προθεση....τωρα οι υπολοιποι δεν ξερω για ποιο λογο το τραβανε, παντως παρακολουθω με ενδιαφερον!

Οκ Κώστα ... ας δοθεί τέλος ΕΔΩ !!!

chris71 29-10-2013 09:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 965332)
Επειδή έχω πουλήσει πολλές μηχανές σε τέλεια κατάσταση όταν μου λέγανε κάποιοι ,μα η τιμή δεν είναι ανταγωνιστική , έλεγα ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ οι άλλες όσο λένε οι ιδιοκτήτες τους.
ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
:ye33:

:ye17:

chris71 29-10-2013 09:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 965381)

Νίκο σε ευχαριστώ για την παρέμβαση. Πάνω απ' όλα σεβαστή η διαπίστωσή σου όσο και αν δεν συμφωνώ. Σημασία έχει ότι το θέμα έκλεισε όπως είπε και ο Κώστας και προχωράμε παρακάτω, χωρίς καμία άσχημη διάθεση. Εξάλλου όλα αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, και σαν μεγάλη "οικογένεια" που είμαστε, θα ήταν παράξενο να μην υπάρχει καμία διαφωνία!:ye33:
Λοιπόν για να κάνουμε ένα reset, επαναλαμβάνω:
Η ΤΙΜΗ ΣΤΑ 10.950€ και τα χιλιόμετρά της στα 30.300. Τα extra όπως φαίνονται στο πρώτο post.

chris71 23-11-2013 14:33

Καλημέρα σε όλους,
Αν και είχα αποφασίσει να την κρατήσω - γί αυτό και είχα αποσύρει την αγγελία πριν ένα μήνα περίπου από το site πωλήσεων - ένας λόγος υγείας με αναγκάζει να την αποχωριστώ.
Πραγματικά δύσκολη στιγμή τώρα που το γράφω! :cr13:
Η τιμή πέφτει στα 10.000€. Όπως είναι επόμενο, δε με ενδιαφέρουν ανταλλαγές. Η μηχανή είναι αγρατζούνιστη και καλοδουλεμένη. Μετά το 1100, το 1150 και το 1200 του 2005, είναι το τέταρτο GS που είχα.
Αυτά...

MARK 23-11-2013 17:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chris71 ( 976565)
Καλημέρα σε όλους,
Αν και είχα αποφασίσει να την κρατήσω - γί αυτό και είχα αποσύρει την αγγελία πριν ένα μήνα περίπου από το site πωλήσεων - ένας λόγος υγείας με αναγκάζει να την αποχωριστώ.
Πραγματικά δύσκολη στιγμή τώρα που το γράφω! :cr13:
Η τιμή πέφτει στα 10.000€. Όπως είναι επόμενο, δε με ενδιαφέρουν ανταλλαγές. Η μηχανή είναι αγρατζούνιστη και καλοδουλεμένη. Μετά το 1100, το 1150 και το 1200 του 2005, είναι το τέταρτο GS που είχα.
Αυτά...

Καλοπούλητη και να είναι όλα περαστικά εύχομαι....

chris71 24-11-2013 13:48

Σ´ ευχαριστώ!

ARGI 25-11-2013 10:36

Νέα τιμή 10.000€
:ye33::ye33::ye33:

Alfa7 29-11-2013 12:21

Πραγματικά άριστο εργαλείο....

...UP...

chris71 29-11-2013 14:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alfa7 ( 978559)
Πραγματικά άριστο εργαλείο....

...UP...

Πέστα Χρυσόστομε:sm7:
Φίλε, εδώ κάνει πολυυύ κρύο! Είχα κακομάθει τόσα χρόνια στα Χανιά...:hi14:

paschalis 29-11-2013 16:22

Tην ειδα προχθες την κοκκινη.
Αχρησιμοποιητη ειναι η σωστη λεξη.

Αυτες ειναι ευκαιριες!

Υ,Γ,
Χρυσοστομε, ολα σε καλο θα βγουν
,
,
,
,
,
,

αλλα πρωτιστως φυλαξου απο το κρυο μας!!!

:)

Major_Goose 04-12-2013 10:37

Κούκλα ή άτιμη ....Ας όψεται η ####κατάσταση ....:yz:yz

Billy-Bo 06-12-2013 23:06

Λυπάμαι :cr13: ..... Καλοπούλητη .....!!!

chris71 07-12-2013 12:15

[quote=paschalis;978623
Χρυσοστομε, ολα σε καλο θα βγουν
,
αλλα πρωτιστως φυλαξου απο το κρυο μας!!!

:)[/QUOTE]

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Billy-Bo ( 980804)

Καλοπούλητη .....!!!

Ευχαριστώ πολύ!
Το φιλοσόφησα αρκετά αυτές τις μέρες και είπα "κάθε εμπόδιο για καλό". Ας είμαστε πάνω απ´ όλα καλά και μετά όλα θα γίνουν...:ye02:
Ήδη σκέφτομαι τι ταξίδι θέλω να κάνω όταν με το καλό ξανακαβαλήσω.
Όςο πιο αργά είμαι έτοιμος, τόςο πιο μακριά! Με βλέπω για nordkapp...:hmmm:

γιωργος.δημακοπουλος 08-12-2013 11:11

:hi50:
καλημερα
αν δεν πουληθηκε με ενδιαφερει

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:41.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!