![]() |
Απάντηση: κοψιμο κεικ προς τα βορεια!
για Θεσσαλονικη ειπαμε . 20/3 Σαββατο απογευμα-βραδακι,
θα βρουμε και το μερος και θα ενημερωσουμε ας ξεκινησει λιστα με συμετοχες ο admin για να δουμε περιπου ποσα ατομα θα ειναι. Antoniskitoudis ...........+3 μελη τις οικογενειας |
sakis656............. μονάχους-μονάχους :) |
μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσα!:)
|
ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ..ΔΙΠΛΟΣ!
|
Kαλημέρα σας φίλοι μου! Άλλη μια συμμετοχή από Πάτρα για την ωραία σας εκδήλωση! Μέσα κι εγώ!
Jefe |
Καλημέρα.
Κατά πάσα πιθανότητα εάν δεν προκύψει κάτι έκτακτο θα έρθω και εγώ στην συνάντηση. Φίλιππος |
Απάντηση: Το GS Forum κόβει πίττα ΚΑΙ στην Β. Ελλάδα !!!
. Λίστα συμμετεχόντων στην κοπή της πίττας στην Θεσσαλονίκη !!! Σάββατο βράδυ 20 Μαρτίου 2010 1. AntonisKitoudis --------> Τετραπλός 2. LEADER -----------------> ??? 3. syan -------------------> Διπλός 4. Gazi -------------------> ??? 5. pirate -----------------> ??? 6. GEO_k ------------------> ??? 7. ckalfas ----------------> ??? 8. FANISGS ----------------> ??? 9. konstantinos -----------> ??? 10. gthes -----------------> ??? 11. babisadve -------------> Διπλός 12. man_gs ----------------> ??? 13. sakis656 --------------> Μονός 14. HAWK46 ----------------> ??? 15. ntinopoulos -----------> ??? 16. Benjamako -------------> Διπλός 17. Jefe ------------------> Διπλός 18. fmargaritis -----------> ??? ΛΙΣΤΑ ΔΩΡΩΝ 1. 10 Μπλουζάκια GS Forum - προσφορά Arkas - ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 2. 10 Kαπέλα - προσφορά Arkas - ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ . |
2 πλοοοοος
|
Διπλός κι εγώ!
Jefe |
Από το μέλος μας Γιάννη (D_Artagian) Motoraid.gr
μία δωροεπιταγήτων 50€ ....http://i247.photobucket.com/albums/g...LES-2/good.gif |
. Λίστα συμμετεχόντων στην κοπή της πίττας στην Θεσσαλονίκη !!! Σάββατο βράδυ 20 Μαρτίου 2010 1. AntonisKitoudis --------> Τετραπλός 2. LEADER -----------------> ??? 3. syan -------------------> Διπλός 4. Gazi -------------------> ??? 5. pirate -----------------> ??? 6. GEO_k ------------------> ??? 7. ckalfas ----------------> ??? 8. FANISGS ----------------> ??? 9. konstantinos -----------> ??? 10. gthes -----------------> ??? 11. babisadve -------------> Διπλός 12. man_gs ----------------> ??? 13. sakis656 --------------> Μονός 14. HAWK46 ----------------> ??? 15. ntinopoulos -----------> ??? 16. Benjamako -------------> Διπλός 17. Jefe ------------------> Διπλός 18. fmargaritis -----------> ??? 19. gsmaniac --------------> Διπλός 20. teo71 -----------------> Μονός ΛΙΣΤΑ ΔΩΡΩΝ 1. Η Πίττα που θα κοπεί - προσφορά Arkas - ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 2. 10 Μπλουζάκια GS Forum - προσφορά Arkas - ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 3. 10 Kαπέλα GS Forum - προσφορά Arkas - ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 4. Mια δωροεπιταγή των 50€, από το μέλος μας Γιάννη (D_Artagian) Motoraid.gr 5. Mια δωροεπιταγή των 50€, από το μέλος μας Γιάννη (D_Artagian) Motoraid.gr . |
Απάντηση: Το GS Forum κόβει πίττα στην Β. Ελλάδα !!!
μεσα και εγω...........:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
το νου σας καρντασια,γιατι ο πυχης στην φιλοξενια,εχει ανεβει πολυ ψηλα,απο τα κοπελια:sm7: |
Μέσα και γω. Μονός.
Πατρίδα σου' ρχομαι................... |
Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τιμήσουμε αφενός την πρόσκληση των καρντάσηδων,
να επισκεφθούμε την όμορφη Θεσσαλονίκη αφετέρου, να πραγματοποιήσουμε μια πολύ όμορφη εκδρομή, να συναντηθεί ξανά όλη η παρέα, αλλά και να κάνουμε μαζί πολλά ομαδικά χιλιόμετρα, ενόψει και του επικείμενου ταξιδιού μας στην Κωνσταντινούπολη και στην Ευρώπη!;) |
Φυσικά, μέσα!!!!:):):)
|
Απόσπασμα:
|
και 'γω μέσα είμαι ! :)
μονός - διπλός ...θα δείξει ! Τώρα που γλυκαθήκαμε με τις εκδρομές, δεν μπορώ να αντισταθώ ! :D Άντε να κάνουμε κανένα χλμ, γιατί στην Κρήτη δεν έκανα πολλά, μόνο 1000 !!! :D:D:D |
Απόσπασμα:
|
άμα έρθει και ο γιωργοκώστας και έχω παρέα για τον δρόμο,βάλτε και μένα μέσα!
|
Απόσπασμα:
γειασου ρε Κωσταααααααααααααααααααααα :sm8: |
Απόσπασμα:
κάτσε! κερνάμε τσίπουρο!! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:sm7: |
Απόσπασμα:
αντε στην υγεια σου;) |
Τα ????? γιατι τα βαλατε στο ονομα μου,υπηρχε περιπτωση να μην ερθω,εεεεε.
|
Απόσπασμα:
στα ποσα ατομα ειναι ρε φιλαρακι τα ;;;:D |
αντε παιδια σας περιμενουμε,που θα γινει η συναντηση;
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε Σάκη .... Σε λίγες μέρες θ' ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες ...;) |
Νίκο μόλις κατάφερα να σετάρω τον υπολογιστή Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε επιτέλους και στα μέρη μας Μέσα διπλός |
Απόσπασμα:
Οκ, καλή αντάμωσηηηηηη ..... ;) Υ.Γ. Μεγειά το νέο pc ... :) |
Απόσπασμα:
|
Θα μιλήσω με τον georgekostas , εάν πει οκ και εγώ μέσα
|
Απόσπασμα:
|
Των έχω για gps .Είναι αρκετά ταξιδεμένος και των ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ !!! :sm7:
|
. Λίστα συμμετεχόντων στην κοπή της πίττας στην Θεσσαλονίκη !!! Σάββατο βράδυ 20 Μαρτίου 2010 1. AntonisKitoudis --------> Τετραπλός 2. LEADER -----------------> ??? 3. syan -------------------> Διπλός 4. Gazi -------------------> ??? 5. pirate -----------------> ??? 6. GEO_k ------------------> ??? 7. ckalfas ----------------> ??? 8. FANISGS ----------------> ??? 9. konstantinos -----------> ??? 10. gthes -----------------> ??? 11. babisadve -------------> Διπλός 12. man_gs ----------------> ??? 13. sakis656 --------------> Μονός 14. HAWK46 ----------------> ??? 15. ntinopoulos -----------> ??? 16. Benjamako -------------> Διπλός 17. Jefe ------------------> Διπλός 18. fmargaritis -----------> ??? 19. gsmaniac --------------> Διπλός 20. teo71 -----------------> Μονός 21. Arkas -----------------> ??? 22. Black_Shadow ----------> ??? 23. tsompanis -------------> ??? 24. sakis f650gs ----------> ??? 25. Sakis -----------------> Διπλός 26. chgouras --------------> ??? ΛΙΣΤΑ ΔΩΡΩΝ 1. Η Πίττα που θα κοπεί - προσφορά Arkas - ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 2. 10 Μπλουζάκια GS Forum - προσφορά Arkas - ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 3. 10 Kαπέλα GS Forum - προσφορά Arkas - ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 4. Mια δωροεπιταγή των 50€, από το μέλος μας Γιάννη (D_Artagian) Motoraid.gr 5. Mια δωροεπιταγή των 50€, από το μέλος μας Γιάννη (D_Artagian) Motoraid.gr . |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
για αυτο σε εβαλα ???? φιλε μου;) |
αντωνη βαλε και εμενα
|
Απόσπασμα:
ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα.....:):):) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:20. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!