GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11993)

SenseiG 20-06-2010 10:22

Απάντηση: Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου

Καλα να περασετε

gsmaniac 20-06-2010 10:46

καλα να περασετε και καλη επιστροφη..........:):):)

teo71 20-06-2010 10:47

Καλά να περάσετε..

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 20-06-2010 15:26

Οι πρώτες φωτογραφίες .... έ-φτα-σααααααν......:D

.

skippybi 20-06-2010 15:32

ωραίες φατσούλες!!!!:):)

θέλουμε και άλλες με γεμάτα πιάτα...:yz

Fuji 20-06-2010 17:15

Απ' τους πρώτους που επέστρεψαν ... συνάντησα τα παιδιά έξω απ' το Προκόπι, και ήπιαμε ένα καφέ στον "Αλεξίου", κάτω απ' τα πλατάνια. Χαλάρωμα, παρεούλα, κουβεντούλα. Τι καλύτερο, και δίπλα τα "μωρά" να ξεκουράζονται. Μετά ακολούθησε βόλτα σε μια κοντινή λιμνούλα, όμορφα ήταν, πάτησαν και λίγο χώμα τα GS :D.
Yπήρχε μπανάκι για τη συνέχεια, αλλά εγώ τουλάχιστον έπρεπε να γυρίσω.

Ευχαριστήθηκα αυτή τη βόλτα, γιατί εκτός του άλλου προγράμματος, μου δόθηκε η ευκαιρία να ξαναδώ τον Δημήτρη (Arkas) και να πούμε δυο κουβέντες, να γνωρίσω τον Παναγιώτη (aeriko), τον Σταύρο (Frits) και τη Fritsαινα (Ξανθή) με τα αγγελούδια τους, τον Μιχάλη (Chatzilias), τον Δημήτρη (Jimm) με το Versys του, κι όλα τα υπόλοιπα παιδιά που δε προλάβαμε για το λίγο που έμεινα να μιλήσουμε. Πολύ καλή η παρέα σας παίδες, ζηλευτή.

Καλή επιστροφή εύχομαι σε όλους σας, και εις το επανιδείν!

skippybi 20-06-2010 18:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 175866)
Απ' τους πρώτους που επέστρεψαν ... συνάντησα τα παιδιά έξω απ' το Προκόπι, και ήπιαμε ένα καφέ στον "Αλεξίου", κάτω απ' τα πλατάνια. Χαλάρωμα, παρεούλα, κουβεντούλα. Τι καλύτερο, και δίπλα τα "μωρά" να ξεκουράζονται. Μετά ακολούθησε βόλτα σε μια κοντινή λιμνούλα, όμορφα ήταν, πάτησαν και λίγο χώμα τα GS :D.
Yπήρχε μπανάκι για τη συνέχεια, αλλά εγώ τουλάχιστον έπρεπε να γυρίσω.

Ευχαριστήθηκα αυτή τη βόλτα, γιατί εκτός του άλλου προγράμματος, μου δόθηκε η ευκαιρία να ξαναδώ τον Δημήτρη (Arkas) και να πούμε δυο κουβέντες, να γνωρίσω τον Παναγιώτη (aeriko), τον Σταύρο (Frits) και τη Fritsαινα (Ξανθή) με τα αγγελούδια τους, τον Μιχάλη (Chatzilias), τον Δημήτρη (Jimm) με το Versys του, κι όλα τα υπόλοιπα παιδιά που δε προλάβαμε για το λίγο που έμεινα να μιλήσουμε. Πολύ καλή η παρέα σας παίδες, ζηλευτή.

Καλή επιστροφή εύχομαι σε όλους σας, και εις το επανιδείν!

και χάρηκες, έ;;; :D

Δημήτρη περιμένουμε εντυπώσεις και από σένα φίλε!!!:):)

Arkas 20-06-2010 19:36

Πήγαμε και γυρίσαμε μια χαρά!
Η οδήγηση όλων υποδειγματική.

Τα περάσαμε φίνα, με βόλτες σε στροφιλίκια μέσα στα πεύκα και στα πλατάνια, καφέδες, λουκουμάδες, μπάνιο και φαγοπότι!

Τί άλλο να ζητήσει κανείς...

Χατζηλία, κράτα το χιούμορ και την "αθωότητά" σου, όσο μπορείς. Κάθε φορά που συναντιόμαστε, σε εκτιμώ ακόμη περισσότερο!

Να είστε όλοι καλά φιλαράκια που συμμετείχατε
και άντε να κανονίσουμε σύντομα και την επόμενη!!!

Υ.Γ.

1. Παναγιώτη και Βασίλη, να χαίρεστε τις καινούργιες αγάπες σας!

2. Νίκο, σε ευχαριστούμε που μας τίμησες με την παρουσία σου, ερχόμενος ξημερώματα από τον Βόλο!

3. Γιώργο, σε ευχαριστούμε προκαταβολικά, για ακόμη μία φορά, για τον κόπο που έκανες να μας απαθανατίζεις.
Σήμερα και με υποβρύχια κάμερα!

4. Σταύρο και Ξανθή, ακόμη και με αυτοκίνητο, η παρέα σας είναι ανεκτίμητη!

5. Συμπέθερε, σε ευχαριστώ που ήρθες καταρχήν και κατά δεύτερον που πήρες μαζί σου την γυναίκα μου και το παιδί μου.

6. Βασίλη - Vpentza,
Πάνο - Aeriko,
Μαργαρίτα - Margot,
Γιώργη,
Δημήτρη,
Νότη - Carduelis,
Γιάννη - KRASOPATERAS,
Στέλιο - Steliox,
Αλέξη - Alex1150,
Νικόλα - Nικόλας33,
Δημήτρη - Jimm,
Κώστα - CPretenteris,
Μιχάλη - Xatzilias,
Κώστα - Capitain,
και Νίκο - Fuji,

σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή, κέφι και ζωντάνια που προσφέρατε σε ακόμη μια επιτυχημένη εκδρομή του GS Forum.

7. Mιχάλη, τις βρήκα τις παντόφλες!:sm7:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 20-06-2010 19:54

Ε, και ...... παρακάτω τί έγινε ;;;;;

Από φωτογραφίες τίποτα ;;;;; http://i247.photobucket.com/albums/g...mail_ukl_y.gif

CPretenteriS 20-06-2010 19:59

Χάρηκα πολύ που έσπασα το ρόδι σε αυτή την εκδρομή μαζί σας και όπως θα διαπιστώσετε θα με έχετε πολύ συχνά κοντά σας !!!

Τώρα όσον αφορά την οργάνωση του Χατζηλία... τραγική... όχι καταρράχτη δεν είδαμε αλλά ούτε τη φωτογραφία του... χαχαχαχαχα.... έχεις να ακούσεις καημένε μουουου... Να μην πω βέβαια για τη νύφη... εγώ το εκκαθαριστικό το είχα μαζί πάντως...

Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ η οδήγηση μαζί σας, τα παιδιά ήταν όλα άψογα... αυτάαα... Άντε το επόμενο να είναι Σ/Κ στη λίμνη Πλαστήρα... με μια διανυκτέρευση... ρίχνω την ιδέα εγώ... ;)

Καλή επιστροφή και στα υπόλοιπα παιδιά!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:15.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!