GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/2010 !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13407)

CPretenteriS 30-08-2010 17:52

Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 203292)
Χαρίζεται Τρέλειρ για το RT, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί να το πάρετε για να μετακινήσετε το RT.

Λάστιχα καινούρια, 22,000 χλμ, δεν έχουν πατήσει ποτέ χώμα..

Πωλείται λόγω μόνιμης αναχώρησης στο εξωτερικό.
Βιβλίο Service και όλα του τα Service στην Εθνική οδό Νυμφαίου - Περικοπής στον οικισμό "Αετός" στα όρια Καστοριάς...

:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3:

saitman 30-08-2010 18:04

Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/

:sm3::sm3::sm3:

CPretenteriS 30-08-2010 18:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 203305)
:sm3::sm3::sm3:

Ρε συ έγινα ρεζίλι σου λέω.... ακόμα σκουπίζω δάκρυα.... :D:D:D

steliosx 30-08-2010 18:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 203284)
Βασικά... δε μου είπες έτσι... ούρλιαξες... λέγοντας... "Κώστη φύγε γρήγορα... λέω εγώ.... Τι???? καθώς δεν άκουσα... ΦΥΓΕ ΜΑΛ-ΚΑ... ΛΥΥΥΥΥΥΚΟΟΣΣΣΣ στο ποδι μουουου..... απαντάει ο Χατζηλίας και ενώ αφόδευε (πιθανώς) πάνω στο νέο RT Adve της BMW... :sm7::sm7:

Ανοίγω το γκάζι δίχως αύριο.... και ΔΕΝ ξανακοιτάω πίσω μου... ούτως ή άλλως ΔΕΝ έβλεπα τίποτα.... η σκόνη πρέπει να έκατσε 4 ώρες μετά...

Να σημειωθεί ότι το κομμάτι όταν πηγαίναμε το καλύψαμε σε περίπου 30' ενώ στο γύρνα... κάτω από 8'.... τα οποία νόμιζα ότι ήταν 14 μέρες.... Νομίζω έκανα 3 επικλήσεις... 2 τάματα... και είπα 7 φορές το Πάτερ Ημών...

Έλεγα πως θα βρούνε τα κομμάτια μας 6 μήνες μετά... ότι είχε απομείνει... :sm7::sm7:

Γειά σας παλικάρια, και καλώς επιστρέψατε!!!!!!!!:)

Λοιπόν, θέλω όσο τίποτα στην επόμενη συνάντηση να γίνει αναπαράσταση και από τους δυό σας το σκηνικό στο Νυμφαίο και στην Περικοπή. Όσο προσπαθώ να το βάλω στο μυαλό μου έχω σκάσει στο γέλιο!! :sm7:
Να δώ τον Χατζηλία στο "Χορεύοντας με τους λύκους Νο:2" και τίποτα άλλο!!!!!!!!! :sm7:

CPretenteriS 30-08-2010 18:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από steliosx ( 203313)
Γειά σας παλικάρια, και καλώς επιστρέψατε!!!!!!!!:)

Λοιπόν, θέλω όσο τίποτα στην επόμενη συνάντηση να γίνει αναπαράσταση και από τους δυό σας το σκηνικό στο Νυμφαίο και στην Περικοπή. Όσο προσπαθώ να το βάλω στο μυαλό μου έχω σκάσει στο γέλιο!! :sm7:
Να δώ τον Χατζηλία στο "Χορεύοντας με τους λύκους Νο:2" και τίποτα άλλο!!!!!!!!! :sm7:

Έφυγα τόσο γρήγορα δε.... που έφτασα στην άσφαλτο... και τον περίμενα πάνω από 5'... είπα... αν τυχόν δεν εμφανιστεί σε κανά μισάωρο...θα πάω να φέρω ΕΜΑΚ και ασθενοφόρο.... μήπως και σώσουμε κάτι....

Εγώ δεν ξαναπήγαινα πίσω σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση.... :D:D:D

Στέλιο..... ΔΕΝ μπορείς να φανταστείς το σκηνικό..... πραγματικά... πρέπει να έφυγε με σούζα το RT όταν είδε το λύκο.... άσε που μπορεί να γλύτωσε ο Χατζηλίας ... γιατί ο λύκος θα τυφλώθηκε απ' τη σκόνη του GS μου... :sm7::sm7::sm7:

MARK 30-08-2010 18:16

Ρε Μιχάλη ήξερα ότι ο Πρετεντέρης είναι μουρλός αλλά και εσύ ρε θηρίο δεν πας πίσω,άντε και του χρόνου ζούγκλα Αμαζονίου στο πάρκο πυθώνων......:sm7::sm7::sm7:

CPretenteriS 30-08-2010 18:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 203318)
Ρε Μιχάλη ήξερα ότι ο Πρετεντέρης είναι μουρλός αλλά και εσύ ρε θηρίο δεν πας πίσω,άντε και του χρόνου ζούγκλα Αμαζονίου στο πάρκο πυθώνων......:sm7::sm7::sm7:

Ναι.... και θα είμαστε γυμνοί πάνω σε GS Adve και RT Adve... αντίστοιχα... τα νέα μοντέλα... :D:D

pirate 30-08-2010 18:19

:sm5::sm5::sm5::sm3::sm3::sm3::sm3:

Michael Chatzilias 30-08-2010 18:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 203318)

Φίλε Mark, ήταν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, ήμουν στην Αθήνα μόνος μου και ήταν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει μια τέτοια εξόρμηση.

Πρόκειται να διοργανώνω μια νυχτερινή κάθε χρόνο, Αύγουστο, και μια μικρούλα έκπληξη για την κάθε νυχτερινή που θα κάνω.

Μην ξεχάσω ότι πωλείται RT 1200 σε εξαιρετική κατάσταση, δεν έχει πατήσει χώμα, σε καλή τιμή.

CPretenteriS 30-08-2010 18:21

Θα ανέβουν και φωτό σε λίγο... πιο αργά... :):);)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:03.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!