![]() |
Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/
:sm3::sm3::sm3:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Γειά σας παλικάρια, και καλώς επιστρέψατε!!!!!!!!:) Λοιπόν, θέλω όσο τίποτα στην επόμενη συνάντηση να γίνει αναπαράσταση και από τους δυό σας το σκηνικό στο Νυμφαίο και στην Περικοπή. Όσο προσπαθώ να το βάλω στο μυαλό μου έχω σκάσει στο γέλιο!! :sm7: Να δώ τον Χατζηλία στο "Χορεύοντας με τους λύκους Νο:2" και τίποτα άλλο!!!!!!!!! :sm7: |
Απόσπασμα:
Εγώ δεν ξαναπήγαινα πίσω σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση.... :D:D:D Στέλιο..... ΔΕΝ μπορείς να φανταστείς το σκηνικό..... πραγματικά... πρέπει να έφυγε με σούζα το RT όταν είδε το λύκο.... άσε που μπορεί να γλύτωσε ο Χατζηλίας ... γιατί ο λύκος θα τυφλώθηκε απ' τη σκόνη του GS μου... :sm7::sm7::sm7: |
Ρε Μιχάλη ήξερα ότι ο Πρετεντέρης είναι μουρλός αλλά και εσύ ρε θηρίο δεν πας πίσω,άντε και του χρόνου ζούγκλα Αμαζονίου στο πάρκο πυθώνων......:sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
:sm5::sm5::sm5::sm3::sm3::sm3::sm3:
|
Απόσπασμα:
Πρόκειται να διοργανώνω μια νυχτερινή κάθε χρόνο, Αύγουστο, και μια μικρούλα έκπληξη για την κάθε νυχτερινή που θα κάνω. Μην ξεχάσω ότι πωλείται RT 1200 σε εξαιρετική κατάσταση, δεν έχει πατήσει χώμα, σε καλή τιμή. |
Θα ανέβουν και φωτό σε λίγο... πιο αργά... :):);)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:03. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!