GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Χρειαζόμαστε αιμοπεταλια στο Παίδων Αγία Σοφία (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25758)

Jefe 10-12-2011 18:18

Απάντηση: Χρειαζόμαστε αιμοπεταλια στο Παίδων Αγία Σοφία

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 540853)
Μπράβο σου Απόστολε, να έχετε πάντα υγεία και αγάπη εσύ και η οικογένεια σου!
Εύχομαι γρήγορα να αναρρώσει ο Κωστάκης, να γίνει παλικάρι και να του μάθουνε ο θείος του με την θεία του τον σωστό μοτοσυκλετισμό όπως αυτοί ξέρουν!

Nα'σαι καλά Γιάννη μου γιά τις ευχές σου! Ο Κωνσταντίνος έχει και τον μπαμπά του που έχει μοτό, και θα τα μάθει από πρώτο χέρι. :) :)

Jefe

Syvaris 10-12-2011 21:42

Μόλις γύρισα από επίσκεψη στον μικρό. Με υπομονή αντέχει ό,τι του έφερε η τύχη και ετοιμάζεται για Χριστούγεννα και με το ανάλογο γράμμα στον Αι Βασίλη.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

αρχικά το νοσοκομείο με ευχαρίστησε για την προσφορά σας σε αίμα. ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ
ΣΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 0 ΜΗΔΕΝ.....

χάρη στη δική σας προσφορά κάναμε το αναπάντεχο. Γέμισαν μέχρι τα χριστούγεννα.

ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ

Θα έχει ήδη η γραμματεία επικοινωνήσει και τηλεφωνικά μαζί σας. Αλλά σας το μεταφέρω και γω πως σας χρειάζεται ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα καλό θα ήταν να ΕΠΑΝΑΛΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟΔΟΣΙΑ

ευχαριστώ και πάλι

kostasx +1

XCHALLENGE 11-12-2011 02:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 540853)
Μπράβο σου Απόστολε, να έχετε πάντα υγεία και αγάπη εσύ και η οικογένεια σου!
Εύχομαι γρήγορα να αναρρώσει ο Κωστάκης, να γίνει παλικάρι και να του μάθουνε ο θείος του με την θεία του τον σωστό μοτοσυκλετισμό όπως αυτοί ξέρουν!

Να'σαι καλα!

Το θεμα ειναι τα τοσα παιδια που φτανουν σχεδον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εκει , πολλες φορες απ'ευθειας απ'το μαιευτηριο!!! Ο Κων/νος ελπιζω οτι θα γινει καλα -το πιστευω- αλλα υπαρχουν τοσες αναγκες στο Ελπις οπως ειπε και η Βανα που πλεον με αφορμη τον μικρο να παρουμε ολοι μας μια αποφαση ζωης και να γινουμε αιμοδοτες / αιμοπεταλιοδοτες! Δεν κοστιζει ΤΙΠΟΤΑ αλλα αξιζει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!...

Τα λεμε...

gsmaniac 11-12-2011 10:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Syvaris ( 541037)
Μόλις γύρισα από επίσκεψη στον μικρό. Με υπομονή αντέχει ό,τι του έφερε η τύχη και ετοιμάζεται για Χριστούγεννα και με το ανάλογο γράμμα στον Αι Βασίλη.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

αρχικά το νοσοκομείο με ευχαρίστησε για την προσφορά σας σε αίμα. ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ
ΣΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 0 ΜΗΔΕΝ.....

χάρη στη δική σας προσφορά κάναμε το αναπάντεχο. Γέμισαν μέχρι τα χριστούγεννα.

ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ

Θα έχει ήδη η γραμματεία επικοινωνήσει και τηλεφωνικά μαζί σας. Αλλά σας το μεταφέρω και γω πως σας χρειάζεται ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα καλό θα ήταν να ΕΠΑΝΑΛΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟΔΟΣΙΑ

ευχαριστώ και πάλι

kostasx +1

μεσα......θα παρω και τον φαρμακοτριφτη, αυτην την εβδομαδα;)

ortho 11-12-2011 11:12

Οκ, έχω κλείσει ραντεβού για 5 Γενάρη, θα πάω να ρωτήσω αν γίνεται να δώσω στις 22 ή 23 Δεκέμβρη, δεν έβγαλα άκρη κάθε πότε είναι δυνατή η αιμοπεταλιοδοσία. Στο ιντερνετ βρήκα από 2- 4 εβδομάδες, στο Αγ. Σοφία όταν το έκλεισα μου είπε ο Αποστόλης ( όχι ο xchallenge ), ότι πρέπει να περάσει οπωσδήποτε μήνας.

Αύριο το πρωί θα πάω να ρωτήσω.

gsmaniac 11-12-2011 11:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 541491)
Οκ, έχω κλείσει ραντεβού για 5 Γενάρη, θα πάω να ρωτήσω αν γίνεται να δώσω στις 22 ή 23 Δεκέμβρη, δεν έβγαλα άκρη κάθε πότε είναι δυνατή η αιμοπεταλιοδοσία. Στο ιντερνετ βρήκα από 2- 4 εβδομάδες, στο Αγ. Σοφία όταν το έκλεισα μου είπε ο Αποστόλης ( όχι ο xchallenge ), ότι πρέπει να περάσει οπωσδήποτε μήνας.

Αύριο το πρωί θα πάω να ρωτήσω.

εγω στο παρελθον,που υπηρχε αναγκη, εδινα καθε δυο εβδομαδες......:cool:
να κανονισουμε να παμε μαζι στο τελος της εβδομαδας....;)

ortho 11-12-2011 11:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 541497)
εγω στο παρελθον,που υπηρχε αναγκη, εδινα καθε δυο εβδομαδες......:cool:
να κανονισουμε να παμε μαζι στο τελος της εβδομαδας....;)

Να πάω αύριο να ρωτήσω αν μπορώ να δώσω την Δευτέρα 19. Παρασκευή 16 δυστυχώς έχω ήδη κλείσει ραντεβού στο ιατρείο και δε μεταφέρεται. Τι λες;

gsmaniac 11-12-2011 11:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 541502)
Να πάω αύριο να ρωτήσω αν μπορώ να δώσω την Δευτέρα 19. Παρασκευή 16 δυστυχώς έχω ήδη κλείσει ραντεβού στο ιατρείο και δε μεταφέρεται. Τι λες;

οκ......
αν κλεισεις....δωσε και τα δικα μας ονοματα

Syvaris 11-12-2011 12:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 541507)
οκ......

ΟΚ
ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.

Η επίσκεψη σε τέτοιο νοσοκομείο κάνει πολύ καλό....
από ΟΛΕΣ τις απόψεις...

ortho 11-12-2011 12:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 541507)
οκ......

Τι ώρα σας βολεύει Κωστήδες; 9:30, 11:00, κάποια άλλη;

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:25.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!