![]() |
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Πηγα στον Γερακα σημερα και μου ειπαν οτι την αντικαθιστουν με WP με εκπτωση 50%
τελικο κοστος γυρω στα 400 ευρω.:( |
Απόσπασμα:
εχεις pm:ye33: |
Ρε παιδια να ρωτισω κατι??? δεν ηπαρχει κανενας :u19:(μαγκας) μιχανικος που να της επισκευαζει:wha13::wha13::wha13:
|
Όλα τα αμορτισέρ μπορεί να ανοιχτούν και να επισκευαστούν. Με μια επιφύλαξη, το Κ-Shock στου Γκύζη τα φτιάχνει.
Από ότι έχω καταλάβει όμως, το θέμα της πλειοψηφίας των γραφόντων εδώ, είναι η κάλυψη του προβλήματος εντός εγγύησης, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων και ηλικίας της μοτό, και μάλιστα με αντικατάσταση με WP και όχι Showa. |
σωστος ο forester:ye31:
|
Ευτυχως η περιπετεια με την πισω αναρτηση τελειωσε μαλλον φθηνα (100 ευρω K Shock)
χαρη στις συμβουλες απο τον vasorfa τον οποιο και ευχαριστω πολυ καθως και την συμπαρασταση των υπολοιπων μελων του forum. Επισης σημαντικη ηταν και η βοηθεια της αντιπροσωπειας στον Γερακα η οποια χωρις χρεωση μου αντικατεστησαν προσωρινα την αναρτηση με μια αλλη ωστε να μην ακινητοποιηθει η μηχανη και να μπορω να κανω την δουλεια μου.:) |
ωραιος ο chrisGsa;);)
|
Απόσπασμα:
αν ειναι να ξαναχαλασει και πεταμε ετσι τα 150ευρα να σκεφτω τη μαμα που εχει και εγγυηση... |
Απόσπασμα:
εχεις pm απο τον θειο vasorfa:D |
Απόσπασμα:
εγω γιατι να μην εχω παρει απο τον θειο vasorfa αυτο που μου εχει πει εδω και καιρο????:u60: :D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:28. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!