GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Club ''σκασμενων'' αναρτησεων..... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=27566)

chrisGSA 06-03-2012 20:53

Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....

Πηγα στον Γερακα σημερα και μου ειπαν οτι την αντικαθιστουν με WP με εκπτωση 50%
τελικο κοστος γυρω στα 400 ευρω.:(

vasorfa 06-03-2012 22:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chrisGSA ( 621049)
Πηγα στον Γερακα σημερα και μου ειπαν οτι την αντικαθιστουν με WP με εκπτωση 50%
τελικο κοστος γυρω στα 400 ευρω.:(

εχεις pm:ye33:

lego 06-03-2012 23:03

Ρε παιδια να ρωτισω κατι??? δεν ηπαρχει κανενας :u19:(μαγκας) μιχανικος που να της επισκευαζει:wha13::wha13::wha13:

forester 06-03-2012 23:33

Όλα τα αμορτισέρ μπορεί να ανοιχτούν και να επισκευαστούν. Με μια επιφύλαξη, το Κ-Shock στου Γκύζη τα φτιάχνει.
Από ότι έχω καταλάβει όμως, το θέμα της πλειοψηφίας των γραφόντων εδώ, είναι η κάλυψη του προβλήματος εντός εγγύησης, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων και ηλικίας της μοτό, και μάλιστα με αντικατάσταση με WP και όχι Showa.

vasorfa 07-03-2012 00:04

σωστος ο forester:ye31:

chrisGSA 09-03-2012 23:54

Ευτυχως η περιπετεια με την πισω αναρτηση τελειωσε μαλλον φθηνα (100 ευρω K Shock)
χαρη στις συμβουλες απο τον vasorfa τον οποιο και ευχαριστω πολυ καθως και την συμπαρασταση των υπολοιπων μελων του forum.
Επισης σημαντικη ηταν και η βοηθεια της αντιπροσωπειας στον Γερακα η οποια χωρις χρεωση μου αντικατεστησαν προσωρινα την αναρτηση με μια αλλη ωστε να μην ακινητοποιηθει η μηχανη και να μπορω να κανω την δουλεια μου.:)

vasorfa 10-03-2012 08:20

ωραιος ο chrisGsa;);)

spirositea 12-03-2012 15:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 609841)
Θα μας πέι ο φίλος:ye33:

Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την αντιπροσωπια στον αγιο στεφανο και μου ειπαν οτι μου καλυπτουν το 50% δηλαδη περιπου 850ευροκαι με εγγυηση αλλα και παλι ειναι πολλα τα ευρο... και σκεφτομαι για το K-shock να τη βγαλω το πολυ με 150ευρο, αλλα ειναι αξιοπιστο το αποτελεσμα εκει?? εχει ακουσει κανενας κατι η να εχει προσωπικη εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα???
αν ειναι να ξαναχαλασει και πεταμε ετσι τα 150ευρα να σκεφτω τη μαμα που εχει και εγγυηση...

vasorfa 12-03-2012 15:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από spirositea ( 626160)
Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την αντιπροσωπια στον αγιο στεφανο και μου ειπαν οτι μου καλυπτουν το 50% δηλαδη περιπου 850ευροκαι με εγγυηση αλλα και παλι ειναι πολλα τα ευρο... και σκεφτομαι για το K-shock να τη βγαλω το πολυ με 150ευρο, αλλα ειναι αξιοπιστο το αποτελεσμα εκει?? εχει ακουσει κανενας κατι η να εχει προσωπικη εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα???
αν ειναι να ξαναχαλασει και πεταμε ετσι τα 150ευρα να σκεφτω τη μαμα που εχει και εγγυηση...

εχεις pm απο τον θειο vasorfa:D

commander 12-03-2012 15:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 626167)
εχεις pm απο τον θειο vasorfa:D

εγω γιατι να μην εχω παρει απο τον θειο vasorfa αυτο που μου εχει πει εδω και καιρο????:u60:
:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:28.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!