![]() |
Απάντηση: 3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ'
Ο Κασιδιάρης θέλει να πάει να «συζητήσει» και με τη Μέρκελ
Προκλήσεων συνέχεια για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που τώρα θέλει να «εξάγει» τις βίαιες συμπεριφορές του κατά γυναικών και στην Ευρώπη... http://content-mcdn.ethnos.gr/filesy..._type12128.jpg Με ανακοίνωσή του που ανέβηκε στην ιστοθέση της οργάνωσης, ο Ηλίας Κασιδιάρης «απάντα» στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα. «Ο επικεφαλής του Σύριζα, ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως ο μέγας εκφραστής της αντίδρασης ενάντια στο Μνημόνιο, δήλωσε ότι: "Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1". Θα απαντήσω στη θέση αυτή του κ. Τσίπρα μεταφέροντας μία φράση που ακούγεται παντού τις τελευταίες ημέρες, από τα καφενεία, μέχρι το διαδίκτυο, παντού όπου χτυπάει πραγματικά η καρδιά του ελληνικού λαού: "Δε στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με τη Μέρκελ;"». Ο Κασιδιάρης θέλει να πάει να «συζητήσει» και με τη Μέρκελ | πολιτικη | ethnos.gr :lo19::lo19::yz:yz:yz |
|
Απόσπασμα:
Τους Μενσεβικους τους εσφαζε μαλλον απο αποσταση γιατι στα κοντινα........δεν λεει. Οταν συναντηθουμε για καφε θα σφαξω κι εσενα...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ....:ye33: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Θυμάμαι βρε παλιανθρώποι, κάτι ``μάχες`` που ρίχνατε εδώ και γινόταν της κακομοίρας :) Ζοζ, μην πειράξεις τον Τεοο, γιατί θα μαραζόσουμε έπειτα :) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όπου και να βρεθούμε σίγουρα θα σφαχτούμε … … … …..ποιος θα κεράσει !!!:lo19::lo19::lo19: |
Απόσπασμα:
Εγώ, που είμαι ΚΑΙ ειρηνοποιός - ΚΑΙ ήπιων τόνων ΚΑΙ καλό παιδί. Άντε καλό βόλι σήμερα. (Αν μπορούσα στην κυριολεξία να το ρίξω... :u19:) Σήμερα μετά από σειρά απουσιών από τις κάλπες θα πάω να ψηφίσω. |
Απόσπασμα:
... και όταν λες θα ψηφίσεις, εννοείς θα ψηφίσεις ήηηηηηηηη .... |
Απόσπασμα:
Αν μπορούσα... :hmmm: :hmmm: Αλλά δεν μπορώ... :u55: :u55: :u55: Θα το κάνω με τον τρόπο μου. Θα προσπαθήσω να τους στείλω στο μαύρο σκοτάδι. :u56: :u56: Ελπίζω να πιάσει και από Δευτέρα να αρχίσουν να υλοποιούνται κάποια πράγματα, που μας υποσχονται οι αντιμνημονιακοί. Τουλάχιστον αυτοί δεν μας έχουν πει ψέμματα τόσα χρόνια. Δεν μπορώ να σου πω τα σχόλια της μάνας μου... Ἐμείς θα ψηφίσουμε αυτούς...???' Όσο ζούσε ο πατέρας σου κλπ κλπ κλπ. :sm3: Καλό βόλι λοιπόν. :cool2: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!