GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ' τον Κασιδιάρη (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=32139)

ortho 14-06-2012 22:30

Απάντηση: 3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ'

Ο Κασιδιάρης θέλει να πάει να «συζητήσει» και με τη Μέρκελ

Προκλήσεων συνέχεια για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που τώρα θέλει να «εξάγει» τις βίαιες συμπεριφορές του κατά γυναικών και στην Ευρώπη...

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesy..._type12128.jpg
Με ανακοίνωσή του που ανέβηκε στην ιστοθέση της οργάνωσης, ο Ηλίας Κασιδιάρης «απάντα» στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.
«Ο επικεφαλής του Σύριζα, ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως ο μέγας εκφραστής της αντίδρασης ενάντια στο Μνημόνιο, δήλωσε ότι: "Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1".
Θα απαντήσω στη θέση αυτή του κ. Τσίπρα μεταφέροντας μία φράση που ακούγεται παντού τις τελευταίες ημέρες, από τα καφενεία, μέχρι το διαδίκτυο, παντού όπου χτυπάει πραγματικά η καρδιά του ελληνικού λαού: "Δε στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με τη Μέρκελ;"».

Ο Κασιδιάρης θέλει να πάει να «συζητήσει» και με τη Μέρκελ | πολιτικη | ethnos.gr

:lo19::lo19::yz:yz:yz

TEOSS 15-06-2012 03:40

Για το χαστούκι στην Κανέλλη συζητάμε ???

Politika-gr: "Έσφαξα τους Μενσεβίκους* θα σφάξω και εσένα"! Τάδε έφη on air η ψυχοπαθής Κανέλλη ενώπιον του επιλεκτικώς "ευαίσθητου" Παπαδάκη.! - VIDEO

Menshevik - Wikipedia, the free encyclopedia
Μπολσεβίκοι - Βικιπαίδεια
Λέων Τρότσκι - Βικιπαίδεια

GeorgeP 15-06-2012 10:30

χα, χα......μου αρεσεις...........

Τους Μενσεβικους τους εσφαζε μαλλον απο αποσταση γιατι στα κοντινα........δεν λεει.

Οταν συναντηθουμε για καφε θα σφαξω κι εσενα...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ....:ye33:

kostas_366 15-06-2012 18:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 705395)

Τους Μενσεβικους τους εσφαζε μαλλον απο αποσταση γιατι στα κοντινα........δεν λεει.

Οταν συναντηθουμε για καφε θα σφαξω κι εσενα...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ....:ye33:

Βρε τα φιλαράκια μου :sm3:
Θυμάμαι βρε παλιανθρώποι, κάτι ``μάχες`` που ρίχνατε εδώ και γινόταν της κακομοίρας :)
Ζοζ, μην πειράξεις τον Τεοο, γιατί θα μαραζόσουμε έπειτα :)

GeorgeP 15-06-2012 18:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 705772)
Θυμάμαι βρε παλιανθρώποι, κάτι ``μάχες`` που ρίχνατε εδώ και γινόταν της κακομοίρας :)

Και τι νομιζεις οτι τωρα φιλιοσαμε? Eμεις πια τα κλωτσομπουνιδια μας τα παιζουμε στην πλατεια Ν.Σμυρνης ενωπιον των θαμωνων του Avenue. Οποιος θελει ερχεται και παρακολουθει....χωρις AGB μαλιστα!!!:ye33:

kostas_366 15-06-2012 18:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 705773)
Και τι νομιζεις οτι τωρα φιλιοσαμε? Eμεις πια τα κλωτσομπουνιδια μας τα παιζουμε στην πλατεια Ν.Σμυρνης ενωπιον των θαμωνων του Avenue. Οποιος θελει ερχεται και παρακολουθει....χωρις AGB μαλιστα!!!:ye33:

Στην Ν. Σμύρνη δεν έρχομαι. Θέλω άλλα μέρη, όπως Γκάζι, που όλα τα ..αγοράκια, έχουν τις λουί βιτόν στην πλάτη :sm3::sm3:

TEOSS 17-06-2012 03:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 705395)

Πράγματι, φάνηκε ότι έχει μια αδυναμία στα … κροσέ!!!

:u40:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 705772)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 705773)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 705779)
Στην Ν. Σμύρνη δεν έρχομαι. Θέλω άλλα μέρη, όπως Γκάζι, που όλα τα ..αγοράκια, έχουν τις λουί βιτόν στην πλάτη :sm3::sm3:

Κωστή αυτό το κανονίζουμε ... αλλάζεις περιοχή ή κρεμάμε αυτά τα <<βιτόν >> στην πλάτη και πάμε Γκάζι!
(είναι βαριά αυτά ? εάν είναι, θα το κρεμάσεις εσύ γιατί εγώ έχω την μέση μου?:p)

Όπου και να βρεθούμε σίγουρα θα σφαχτούμε …

…..ποιος θα κεράσει !!!:lo19::lo19::lo19:

ckk 17-06-2012 10:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 706746)

Όπου και να βρεθούμε σίγουρα θα σφαχτούμε …

…..ποιος θα κεράσει !!!:lo19::lo19::lo19:

Εγώ, που είμαι ΚΑΙ ειρηνοποιός - ΚΑΙ ήπιων τόνων ΚΑΙ καλό παιδί.

Άντε καλό βόλι σήμερα. (Αν μπορούσα στην κυριολεξία να το ρίξω... :u19:)

Σήμερα μετά από σειρά απουσιών από τις κάλπες θα πάω να ψηφίσω.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 17-06-2012 11:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 706785)

Σήμερα μετά από σειρά απουσιών από τις κάλπες θα πάω να ψηφίσω.

... και όταν λες θα ψηφίσεις, εννοείς θα ψηφίσεις ήηηηηηηηη ....

ckk 17-06-2012 13:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 706817)
... και όταν λες θα ψηφίσεις, εννοείς θα ψηφίσεις ήηηηηηηηη ....

Αν μπορούσα... :hmmm: :hmmm:

Αλλά δεν μπορώ... :u55: :u55: :u55:

Θα το κάνω με τον τρόπο μου. Θα προσπαθήσω να τους στείλω στο μαύρο σκοτάδι. :u56: :u56:

Ελπίζω να πιάσει και από Δευτέρα να αρχίσουν να υλοποιούνται κάποια πράγματα, που μας υποσχονται οι αντιμνημονιακοί. Τουλάχιστον αυτοί δεν μας έχουν πει ψέμματα τόσα χρόνια.

Δεν μπορώ να σου πω τα σχόλια της μάνας μου... Ἐμείς θα ψηφίσουμε αυτούς...???' Όσο ζούσε ο πατέρας σου κλπ κλπ κλπ. :sm3:

Καλό βόλι λοιπόν.
:cool2:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:06.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!