GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11966)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 12-10-2010 15:24

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 229049)
MOTION N STYLE AE
16o XM EO AΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ & ΕΥΡΩΤΑ
Τηλ: 2106200182
Fax: 2108003862

;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 229066)
Είναι στον παράλληλο της εθνικής από την πλευρά της Κηφισιάς, πηγαίνοντας προς Λαμία, ανεβαίνεις στην γέφυρα της Βαρυμπόπης και κάνεις συνέχεια δεξιά όπου επιτρέπεται μέχρι να βγεις στον παράλληλο της εθνικής με φορά προς την Κηφισιά, από την γέφυρα είναι καμιά 500 μέτρα.

http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 12-10-2010 15:26

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sintarta ( 229018)
Λεοντοκαρδε,εχεις pm.:)

Η εταιρία ενημερώθηκε .... τηλεφώνησέ τους,

για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ;)

commander 12-10-2010 17:12

Μολις σημερα κσι εγω δεχτηκα τις υπηρεσιες τις mosion. Ολα μια χαρα ο θανασης αψογος οτι και να πουμε ειναι λιγο πρεπει να δεχτεις τις υπηρεσιες της για να κανεις γνωμη. Ενα μεγαλο ευχαριστω στο gsforum για ολλα....

GEO_K 12-10-2010 17:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από comander ( 229199)
Μολις σημερα κσι εγω δεχτηκα τις υπηρεσιες τις mosion. Ολα μια χαρα ο θανασης αψογος οτι και να πουμε ειναι λιγο πρεπει να δεχτεις τις υπηρεσιες της για να κανεις γνωμη. Ενα μεγαλο ευχαριστω στο gsforum για ολλα....

:sm8:

aeriko 12-10-2010 18:34

Αυτός ο μηχανικός λοιπόν πρέπει να είναι λίρα εκατό για το συνεργείο. Αραγε είναι ο μοναδικός και όλοι οι άλλοι είναι σκιντζήδες; Τόσο μεγάλη είναι η απαγοητευση που πήραμε από τους υπολοίπους ώστε ο συγκεκριμένος να είναι "θεός"; Μήπως πρέπει λίγο να προσέχουμε για να έχουμε;;)

Arkas 12-10-2010 19:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 229252)
Αυτός ο μηχανικός λοιπόν πρέπει να είναι λίρα εκατό για το συνεργείο. Αραγε είναι ο μοναδικός και όλοι οι άλλοι είναι σκιντζήδες; Τόσο μεγάλη είναι η απαγοητευση που πήραμε από τους υπολοίπους ώστε ο συγκεκριμένος να είναι "θεός"; Μήπως πρέπει λίγο να προσέχουμε για να έχουμε;;)

Επιβάλλεται, όχι απλώς πρέπει!

frits 12-10-2010 22:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 229252)

Παναγιώτη δεν μπορώ να τον κρίνω στην δουλειά του μια και έκανα σέρβις και δεν έιχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα που ήθελε ειδικό χειρισμό. Το διαφορετικό ήταν ότι αφιέρωσε χρόνο για να μου πει 2 πραγματάκια που θέλουν προσοχή και γενικά τι προβληματάκια είχε ή μπορεί να έχει η μηχανή.

Έχω πάει σε τρία διαφορετικά συνεργεία, η Μ&S είναι το τέταρτο, παράπονα είχα μόνο από ένα, στα άλλα δύο το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν έβρισκα ένα άνθρωπο να μου πει 2 πράγματα για το πως είναι το μηχανάκι και αν έβρισκα οι απαντήσεις ήταν του στυλ "όλα καλά' και ανάθεμα αν καταλάβαιναν ποιό είναι το μηχανάκι μου.
Δεν τους κατηγορώ αν έχουν 20 μηχανάκια την μέρα δεν μπορούν να ασχολούνται με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά από την άλλη και εμείς έχουμε το δικαίωμα να ψάχνουμε το καλύτερο.:)

sintarta 12-10-2010 22:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 229049)
MOTION N STYLE AE
16o XM EO AΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ & ΕΥΡΩΤΑ
Τηλ: 2106200182
Fax: 2108003862

;)

Respect and thank you!!!;)

sintarta 12-10-2010 23:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 229094)
Η εταιρία ενημερώθηκε .... τηλεφώνησέ τους,

για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ;)

Σ'ευχαριστω Νικο και ξανα μπραβο για τους ανθρωπους που συνεβαλαν και γι'αυτην την προσφορα.:sm8:

CPretenteriS 15-10-2010 22:46

Πάω λοιπόν κι εγώ στη Motion n' Style σήμερα το πρωί στις 8:15 περίπου... κι ο Θανάσης με περίμενε... έτοιμος να αναλάβει δράση!!

Η μηχανή σε άθλια χάλια από τις βροχές και τις λάσπες... τόσο που πραγματικά ντρεπόμουν να την αφήσω... Τέλοσπάντων, παίρνω το γνωστό πρώην GS του Μαρκάκη... και φέυγω για τη δουλειά μου...

Κατά τις 19:00 το απόγευμα ήμουν εκεί για να την παραλάβω. Έγινε λοιπόν το service των 1.000km, λάδια, φίλτρο λαδιού και αλλαγή στις βαλβολίνες του διαφορικού... Επίσης, μου τοποθέτησε ο Θανάσης και τα πλαϊνά προστατευτικά των κυλίνδρων τα οποία είναι και πολύ όμορφα σε σχέση με αυτά που είχα δει σε άλλες GS...

Τέλος, ο Θανάσης έκανε και κάτι άλλο - το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ήταν στα πλαίσια των υποχρεώσεών του - προκειμένου να με εξυπηρετήσει και να φύγω κατευχαριστημένος από το μαγαζί... κάτι για το οποίο του είμαι υποχρεωμένος και επιφυλλάσσομαι.

Να μην αμελήσω να αναφέρω βέβαια ότι η μηχανή ήταν φρεσκοπλυμένη και έλαμπε όπως κάθε φορά άλλωστε... Οι εκπτώσεις... βάσει συμφωνίας!!!

Να ευχαριστήσω προσωπικά το Θανάση αλλά και το Νικόλα/Δημήτρη για τις συμφωνίες που πετυχαίνουν προς όφελος όλων των μελών του φόρουμ!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:54.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!