GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/11/2010... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14097)

CPretenteriS 04-11-2010 21:51

Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/1

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 242843)
Κώστα, θα μιλήσω με την "Βολιώτικη ρεμαλοπαρέα", οι οποίοι θα ήταν οι μουσικοί μας, και με το μαγαζί και σας ενημερώνω..!!!
Κρίμας, αλλά συμβαίνουν και αυτά τα σενάρια...
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ 19-21/11 ..... ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ...
:cool::cool::cool:

Πάμε βρε Αργυράκο γερά... σ'αναστάτωσα και σένα και τη "Ρεμαλοπαρέα" όπως λες... :D:D

Sakis 04-11-2010 21:59

Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/1

Μέσα διπλός από Παρασκευή

με την προυπόθεση φυσικά ότι θα έρθει και η "κομπανία";)

CPretenteriS 04-11-2010 22:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sakis ( 242995)
Μέσα διπλός από Παρασκευή

με την προυπόθεση φυσικά ότι θα έρθει και η "κομπανία";)

Χωρίς "κομπανία"... δεν πάμε πουθενά.... ARGIIIII προχώρα γερά... :D:D

ARGI 05-11-2010 01:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 242992)
Πάμε βρε Αργυράκο γερά... σ'αναστάτωσα και σένα και τη "Ρεμαλοπαρέα" όπως λες... :D:D

Kώστα μου, το έχω δει αρκετές φορές στην ζωή μου, το έργο "κανονίζω-ξεκανονίζω"!!!
Δεν πτοούμε όμως, πάντα θυμάμαι τα καλά, και προσπαθώ να ξεχνώ τα ¨κακά¨..!!! Και στις καλύτερες οικογένειες δημιουργούνται προβλήματα....
ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΣΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΛΩΣ...
Γι' αυτό δεν με αναστατώνεις, ούτε μου δημιουργείς κανένα πρόβλημα..
Αλλώστε εκεί είναι η έδρα μου, εμένα και της "ρεμαλιώτικης κομπανίας":D

Αααα, τώρα η διοίκηση δεν έχει δικαιολογία να μην συμμετάσχεις στο σχήμα, κατόπιν της αλλαγής ημερομηνίας...:D:D
Καλό βράδυ να έχεις...
:cool::cool::cool:

Hekima 05-11-2010 11:32

Ας γίνει η εκδρομή στο Βόλο αφορμή να συναντηθούμε Βόρειοι και Νότιοι, μια ευκαιρία να γνωριστούμε με περισσότερους φίλους ή να συναντήσουμε παλιούς (Γιώτααααα), μία ακόμη παράταση στο χειμώνα που έρχεται για να σπάσουμε την ανία του, την κλεισούρα του, να γελάσουμε να περάσουμε καλά. :):)
(Θα φέρω και τριγωνάκια Πανοράματος :))

TARKAS 05-11-2010 11:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 242991)
Για το Σ/Κ 12-14... άνοιξε ένα thread-ακι με καμιά ιδέα... :) ;)

Είτε με διανυκτέρευση είτε χωρίς...

Ο Βόλος θα γίνει αναγκαστικά 19-21... και ήδη έχει 6-7 συμμετοχές...

Φτιαχνουμε ενα ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ???? για δεστο λιγο με μια διανυκτερευση Σαββατο η Παρασκευη.

CPretenteriS 05-11-2010 14:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 243404)
Ας γίνει η εκδρομή στο Βόλο αφορμή να συναντηθούμε Βόρειοι και Νότιοι, μια ευκαιρία να γνωριστούμε με περισσότερους φίλους ή να συναντήσουμε παλιούς (Γιώτααααα), μία ακόμη παράταση στο χειμώνα που έρχεται για να σπάσουμε την ανία του, την κλεισούρα του, να γελάσουμε να περάσουμε καλά. :):)
(Θα φέρω και τριγωνάκια Πανοράματος :))

Κοίτααααααα....... μη τυχόν και ξεχάσεις τα τρίγωνα..... (αν μπορείς φέρε καλύτερα τριγωνάκια)... :D:D:D

Ελενίδης θα είναι??? :Απορία::Απορία::Απορία:

Hekima 05-11-2010 14:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 243490)
Κοίτααααααα....... μη τυχόν και ξεχάσεις τα τρίγωνα..... (αν μπορείς φέρε καλύτερα τριγωνάκια)... :D:D:D

Ελενίδης θα είναι??? :Απορία::Απορία::Απορία:

Καλέ τριγωνάκια είπα. Πάντα Ελενίδης:D

CPretenteriS 05-11-2010 14:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 243500)
Καλέ τριγωνάκια είπα. Πάντα Ελενίδης:D

:sm2::sm2::sm2:

CPretenteriS 05-11-2010 20:44

Άλλος για τσίπουρα...??? :Απορία::Απορία::Απορία:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:39.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!