GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   στο club των πονεμενων (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19412)

GeorgeP 22-04-2011 13:50

Απάντηση: στο club των πονεμενων

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 365643)
..οχι δεν κυκλοφορω με τζοκευ...;)

παντως ακομη και το "αθωο" ποστ σου απαξιωνει τη μοτο μου ως Βαρκα! Προσβαλλεις χαριτολογωντας.

Με προβληματιζει η κακια που βγαζουν μελη του φορουμ σε κατοχους Varadero. Δεν νομιζω οτι προσπαθει κανεις (απο τα τακτικα μελη τουλαχιστο και οχι απο διατοντες αστερες που θελουν να κανουν πλακα) να πεισει οτι το Varadero του ειναι καλυτερο του GS. Μαλλον δεν μπαινουν καν στη διαδικασια της συγκρισης. Ομως ολα τα σχολια καταληγουν να αξιολογουνται απο τους κατοχους GS με καχυποψια.

Οσο αφορα τα γραφομενα του GregoryA, αν οδηγουσε GS και εγραφε τα ιδια πραγματα (που δεν απεχουν ιδιαιτερα απο τον απολογισμο του νηματος) θα σχολιαζονταν κατα αυτο το τροπο?

Γιωργο,

μην δινεις σημασια, απο τα 1000 περιπου ενεργα μελη μονον ενας ειναι τοσο ''χαριτολογωντας ειρωνικος'' που γινεται γραφικος!!!!!
Ειχε εξαφανιστει για κανα χρονο απο το φορουμ και οι υπολοιποι βαραντερακηδες και GSακηδες τα βρισκαμε μια χαρα.
Και τις μικτες εκδρομουλες μας καναμε, και τα αστεια μας περι αξιοπιστιας λεγαμε και γελουσαμε και γενικα περναγαμε και περναμε μια χαρα!!!

Τωρα ξαναγυρισε και θελει φασαριες με τα υπονοουμενα του αλλα δεν θα του κανουμε, ειδικα εγω που με υπονοει στα μηνυματα του συνεχως, το χατηρι!!!!

Σημ: παρεπιπτοντως φιλε Γιωργο στον καφε της περασμενης Τεταρτης (που καποιοι δεν ερχονται ποτε γιατι φοβουνται την μοναξια) οδηγησα ενα R51 του '50 κατι!!!! Αριστο ristoration και απιστευτη αισθηση!!! Ισα που θελω να το παρω απο τον ιδιοκτητη του (Gemara) με οποιοδηποτε κοστος και να γυρισω την Ελλαδα!! Ξερεις, οπως τοτε κανανε οι μοτοσυκλετιστες, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΚΑΒΑΛΟΥΣΑΝ, με δερματινα ''κρανη'' και γυαλακια αεροπορικου τυπου, τον ομορφο εργαλειοφορο της ''μαμας'' που διεθεταν ολες οι μοτοσυκλετες της εποχης κι ειχε τα παντα μεσα για να λυσεις κινητηρα, με δυο δισακια στο πισω μερος κ.λ.π.!!
Εζησα φιλε την Τεταρτη το απολυτο ονειρο, μιας και το 1970 σε ηλικια 7 ετων μια R51 με εκανε μοτοσυκλετιστη στην ψυχη και οχι κατ'αναγκην ενα ον που απλα καβαλαει μοτοσυκλετα!!!!!!

commander 22-04-2011 15:32

καλα ακομα τσακωνεστε χρονιαρες μερες.Αντε.χρονια πολλα!!!!!

klagenfurt 22-04-2011 18:45

ρε παιδια, μη τσακωνεστε,
η αδρεναλινη του δικυκλιστη ειναι παντα στα κοκκινα,
για να μπορει να επιβιωνει,
ετσι "πειραζομαστε" για να ειμαστε σε ετοιμοτητα,
κατι σαν τα λιονταρακια στην ζουγκλα,
που τσακωνονται μεταξυ τους για να ειναι παντα σε φορμα

George P, τωρα αναπαλαιωνω μια vespa Rally 180,1972...(εχω και εγω τον καλο μου...)
οταν τελειωσει θα την φερω μια τεταρτη να την οδηγησεις,
να δουμε και αν"ξερεις απο βεσπα":sm7:

FANISGS 22-04-2011 23:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 364160)
το θεμα θα παρει κανα μηνα,ωσπου να ειναι παλι ετοιμοπολεμο το adv μου.
προς το παρον η ελληνικη αντιπροσωπεια εχει φερθει αψογα.οσο για τον μηχανικο?εκει δεν χρειαζοντε συστασεις για οσους τον ξερουν.ΑΨΟΓΟΣ.
κι εγω δεν νομιζω οτι θα αφησουν ετσι το θεμα,θα το καλυψουν,κυριως γιατι ειναι φως φαναρι οτι το προβλημα αφορουσε αστοχια υλικου.
το πιστονι ναι,ειχε λιωσει στο σημειο.αδικαιολογητο,γιατι δεν επρεπε να συμβει αυτο.
δε μιλαμε για μοτερ 20ετιας ξεσκισμενο.μιλαμε για μοτερ που εχει ακομα λιγα χιλιομετρα στο ενεργητικο του.
το θεμα ειναι οτι θα επανερθει ξανα σε κατασταση καινουριου,πιστευω χωρις να χω καποιο προβλημα.
κι οσο κι αν με δυσαρεστησε,θα το κρατησω...δεν ξερω,ο ελικας ειναι ερωτας...αμα καβαλησεις μια,δυσκολα καβαλας αλλη για μονιμα...

καλα ολα αυτα ταξιδιωτη που γραφεις αλλα ακουγονται παρα πολυ ρομαντικα.οταν εχεις σκασει 20+ χιλιαρικα και στο πρωτο χρονο σου βγαζει τετοια χουνερια τοτε οι ερωτες με τον ελικα ειναι πρασινα αλογα.δε πηρες κανα κινεζικο σκουτερ πηρες μοτοσυκλετα πανακριβη.ειμαι περιεργος αν δεν ηταν στην εγγυηση που πολυ πιθανο να το ξανακανει μετα απο κανα χρονο θα σουν ερωτευμενος με τον ελικα οταν θα σκαγες το πεντοχιλιαρο για την επισκευη?:Απορία:

NLS 22-04-2011 23:43

...καλή ανάσταση παιδιά...

(γιατί δεν έχουμε smiley με το pop-corn;...)

Γιώργο άμα θες να φύγω να το πεις. Ειδικά μετά το πρασινοφρουρέικο post σου σταμάτησα να δίνω σημασία σε γραφόμενα σου. Στο κάτω κάτω μπορούν να μας κατηγορήσουν και τους δυο για το ίδιο πράγμα: Ξερολισμό. Απλά εσύ είσαι ένα βήμα πίσω στο ότι δεν το βλέπεις.

Στα μηχανικά όλοι σε διαβάζουν με προσοχή γιατί έχεις γνώσεις (αν και άλλοι, δεν μιλάω για μένα, επίσης έχουν και σε ενοχλεί όταν δεν λένε τα ίδια με σένα αφού μόνο εσύ έχεις πάντα δίκιο - για την ακρίβεια δεν έχω δει μισή λέξη που να έχεις βρει κάτι λάθος σε σένα - προφανώς έχεις ΠΑΝΤΑ δίκιο). Τέσπα. Όταν όμως άρχισες να λες τα "οπωσδήποτε φυσικά σωστά" σου (που ταυτόχρονα βγάζεις χωρίς να το λες ευθέως και ένα στυλ "και βλάκες όσοι δεν πιστεύετε ότι εγώ") σε άλλα θέματα εκτός μηχανολογικών, εκεί κατάλαβα και άλλα πράγματα. Εμένα μάλιστα αυτό που γράφω στην παρένθεση με ενοχλεί, οι άλλοι που σε ξέρουν καλύτερα το προσπερνούν, μη νομίζεις ότι δεν το βλέπουν (γιατί δεν τους ρωτάς;...). Αυτό είναι που μου βγάζει και την ειρωνεία που διακρίνεις.

Αν σου δίνει άλλοθι ότι εσύ πίνεις καφέ με τα παιδιά ενώ εγώ (συγνώμη κιόλας) προτιμώ τις παρέες που είχα ήδη, πάσο. Σε ένα καφέ σας, κάνε την εξής ερώτηση (εγώ εξάλλου δεν θα μάθω την απάντηση): "ρε παιδιά είμαι κολλημένος σε κάποια πράγματα τι λέτε;"... Ρώτα κάποιον από τους "ευθύβολους" όχι τους πιο διπλωμάτες. Κράτα την απάντηση για σένα.

---

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά (και θα πάνε) για το παιδί που η μηχανή "του την έκανε" και μετά ότι και να λέμε εμείς εκείνος θα αποφασίσει, αν την εμπιστεύεται, αν την αλλάξει, με ίδια, με διαφορετική, με αυτοκίνητο...

NLS 22-04-2011 23:46

klangefurt ο κουμπάρος μου μπορεί και να κλάψει με την αναπαλαίωση που κάνεις.
Γι' αυτόν πήγαμε να πάρουμε και το Guzzi του 88 πρόσφατα. Είναι ιταλόφιλος από τους λίγους (με τρεις alfa - η μια με πινακίδες ΦΙΛΠΑ κλπ.).

italos 23-04-2011 09:00

Μπήκα να διαβάσω να δω τι έγινε με τη μηχανή του φίλου και πέφτω σε 2-3 σελίδες μα "βλακιούλες και προσωπικά υπονοούμενα"

Δεν με πείραξε καθόλου το ποστ του Gregory, το παιδί είπε το αυτονόητο ότι διάβασε για μια ακόμη φορά πρόβλημα σε μια μηχανή που κοστίζει 20000+ γιούρια .....εκεί που διαφωνώ είναι οτί δεν σημαίνει ότι όσο πιο ακριβό είναι κάτι τόσο δεν χαλάει κτλ κτλ.....

Όλοι μας έχουμε δεί Ferrari-Porsche-Mercedes πάνω σε οδικές βοήθειες.....τι να τους πείς δηλαδή σε αυτούς που έχουνε αγοράσει αυτοκίνητα 150000+ και τους αφήσανε στο δρόμο!!!

Παιδιά μηχανές είναι όλα ....και θα βγάλουνε κάποια στιγμή κάποιο πρόβλημα....κάποιες βγάζουνε λιγότερα κάποιες περισσότερα.....εγώ πιστεύω είναι και θέμα τύχης απο κάποια στιγμή και μετά!!!!

Και ο Νίκος πιστεύω απάντησε χαριτωλογώντας στον Gregory για την "βάρκα¨κτλ κτλ κτλ και δεν τρέχει κ τπτ όλα μια χαρά!!!

Σημασία έχει να δούμε τι έγινε με τη μηχανή .....απο τι έγινε το πιο σημαντικό ώστε να μπορούμε κάποιοι απο εδω μέσα να το μάθουμε και να προφυλαχτούμε........

Να πώ όμως στον Gregory πιο πολύ αλλά και στο φιλαράκι τον Γιώργο(πρασινοφρουρό παναθεμάτον χαχαχαχαχαχαχα) ότι εδώ όλοι μας δεν είμαστε κρυψίνει....ωγάζει ένα πρόβλημα μια μοτοσυκλέτα και όλοι μας βγαίνουμε το αναφέρουμε....ζητάμε γνώμες ...την βοήθεια του άλλου κτλ κτλ....αυτό δείχνει ότι δεν είμαστε ,οι περισσότεροι, τουλάχιστον τπτ κολλημένοι.

Φιλαράκια καλή Ανάσταση να έχουμε και καλό ψήσιμο όσοι σουβλίσουνε αύριο!!!!

NLS 23-04-2011 11:10

Καλά τα λες. Άντε ας ελπίσουμε και σε δική μας Ανάσταση...

gemara 23-04-2011 11:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 365817)
...
Σημ: παρεπιπτοντως φιλε Γιωργο στον καφε της περασμενης Τεταρτης (που καποιοι δεν ερχονται ποτε γιατι φοβουνται την μοναξια) οδηγησα ενα R51 του '50 κατι!!!! Αριστο ristoration και απιστευτη αισθηση!!! Ισα που θελω να το παρω απο τον ιδιοκτητη του (Gemara) με οποιοδηποτε κοστος και να γυρισω την Ελλαδα!! Ξερεις, οπως τοτε κανανε οι μοτοσυκλετιστες, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΚΑΒΑΛΟΥΣΑΝ, με δερματινα ''κρανη'' και γυαλακια αεροπορικου τυπου, τον ομορφο εργαλειοφορο της ''μαμας'' που διεθεταν ολες οι μοτοσυκλετες της εποχης κι ειχε τα παντα μεσα για να λυσεις κινητηρα, με δυο δισακια στο πισω μερος κ.λ.π.!!
Εζησα φιλε την Τεταρτη το απολυτο ονειρο, μιας και το 1970 σε ηλικια 7 ετων μια R51 με εκανε μοτοσυκλετιστη στην ψυχη και οχι κατ'αναγκην ενα ον που απλα καβαλαει μοτοσυκλετα!!!!!!

Κάνεις κάποια προσφορά;:D
Γιατί άμα ανέβεις στη ρο69ές θα ψάχνω να σε βρω μετά!:D

taksidiotis 23-04-2011 18:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FANISGS ( 365968)
καλα ολα αυτα ταξιδιωτη που γραφεις αλλα ακουγονται παρα πολυ ρομαντικα.οταν εχεις σκασει 20+ χιλιαρικα και στο πρωτο χρονο σου βγαζει τετοια χουνερια τοτε οι ερωτες με τον ελικα ειναι πρασινα αλογα.δε πηρες κανα κινεζικο σκουτερ πηρες μοτοσυκλετα πανακριβη.ειμαι περιεργος αν δεν ηταν στην εγγυηση που πολυ πιθανο να το ξανακανει μετα απο κανα χρονο θα σουν ερωτευμενος με τον ελικα οταν θα σκαγες το πεντοχιλιαρο για την επισκευη?:Απορία:

δεν τα λες και ασχημα,κι εχεις και δικιο.ομως,ολοι πρεπει να φοβομαστε για το αν θα μας παρουσιασει κατι το μοτορι μας,κι οχι μονο το συγκεκριμενο που ετυχε να βγαλει αυτο το προβλημα.γενικα το gs δειχνει καποια ευπαθεια στο θεμα βλαβων και δεν επικεντρωνεται σε καποια συγκεκριμενα κομματια.
ξερω περιπτωσεις κρητικων που ξεκινησαν για κωνσταντινουπολη και γυρισαν οδικως και τα 3,εκτος απο ενα 1150 που γυρισε κανονικα.
οπως επισης ξερω και περιπτωση εδω,παλι με adve που στα 3000 χιλιομετρα παρεδωσε πνευμα ο κινητηρας,επισκευαστηκε και τωρα εχει 35000 χιλιομετρα χωρις να κανει το παραμικρο κιχ.
γενικα πολλοι ειναι αυτοι που δε τους εχει βγαλει κατι,κι ακομα περισσοτεροι αυτοι που τους εχει βγαλει,ειτε απο κιβωτια,ειτε απο esa ειτε απο μοτερ.
νομιζω μια επεκταση εγγυησης θα ηταν οτι πρεπει αλλα δυστυχως.....δεν.....
απο κει και περα,αν ημουν εκτος εγγυησης?σιγουρα δε θα το εφτιαχνα αυτη την στιγμη γιατι τα 4000 δεν περισευουν.αν θα την εδινα???δεν ξερω.αναλογα.σημασια εχει πως αν την εδινα θα την εδινα πραγματικα σε εργοστασιακη κατασταση και να ξερω οτι απο τα χερια μου φευγει και δουλεουν ολα νορμαλ.σε οτι συναλλαγη εχω κανει μηχανων ολοι εχουν να το λενε πως οτι παιρνουν απο μενα ειναι σαν να το παιρνουν καινουριο.
αλλα το ξαναλεω,δυσκολα θα εφευγα απο τον ελικα,κι αν εφευγα απο gs θα πηγαινα σε gt.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:18.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!