GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26568)

RedSpider 03-02-2012 23:44

Πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια για την δουλειά σας. Πολλους πάντως μας ενδιαφέρει το κόστος... Και περιμένουμε νέα σας.

Galaxy S sent using Tapatalk.

phoenix 04-02-2012 08:27

Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΗΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
ΚΟΣΤΟΣ

zandesiro 04-02-2012 15:49

Αν κανετε και πατεντα για να μπαινουν σε καγκελα Givi(τα οποια φορουν οι πιο πολλοι) θα χεστ.....τε στο ταλαρο.....;)

Γιατι οπως και να το κανουμε και τα καγκελα εχουν και αυτα ενα κοστος αρκετο.....
:)

forester 04-02-2012 17:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από zandesiro ( 593138)
Αν κανετε και πατεντα για να μπαινουν σε καγκελα Givi(τα οποια φορουν οι πιο πολλοι) θα χεστ.....τε στο ταλαρο.....;)

Γιατι οπως και να το κανουμε και τα καγκελα εχουν και αυτα ενα κοστος αρκετο.....
:)

Χωρίς να είμαι ειδικός, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι και τόσο ασφαλές να κουμπώσεις μεταλλικές βαλίτσες σε βάσεις που κατασκευάστηκαν για πλαστικές:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:
Αν αναλογιστεί κανείς το βάρος που μπορεί να προσαρμοστεί στις μεταλλικές (μιλάω για το εξωτερικό επιπλέον φορτίο που βάζει κάποιος στις μεταλλικές, σκηνές, sleeping bags , κλπ), συν το αυξημένο τους απόβαρο, δε νομίζω ότι θα είναι ΟΚ με τα λεπτά κάγκελα της Givi....
Από την άλλη, κάποιος που δε θα τις φορτώσει και εξωτερικά, γιατί να τις πάρει; Μια χαρά είναι και οι πλαστικές ....
Γνώμη μου, αναμένουμε από τους ειδικότερους σχόλια.:)

giclas 04-02-2012 18:14

αν το φορτιο δεν ειναι πανο απο 10 κυλα δεν πεζη ρολο αν εινα πλστικες η αλουμινιο

αυτο που μετρα εναι το βαρος

kwstas 04-02-2012 18:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 593158)
Χωρίς να είμαι ειδικός, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι και τόσο ασφαλές να κουμπώσεις μεταλλικές βαλίτσες σε βάσεις που κατασκευάστηκαν για πλαστικές:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:
Αν αναλογιστεί κανείς το βάρος που μπορεί να προσαρμοστεί στις μεταλλικές (μιλάω για το εξωτερικό επιπλέον φορτίο που βάζει κάποιος στις μεταλλικές, σκηνές, sleeping bags , κλπ), συν το αυξημένο τους απόβαρο, δε νομίζω ότι θα είναι ΟΚ με τα λεπτά κάγκελα της Givi....
Από την άλλη, κάποιος που δε θα τις φορτώσει και εξωτερικά, γιατί να τις πάρει; Μια χαρά είναι και οι πλαστικές ....

To βαρος και στις 2 πεπριπτωσεις ειναι το ιδιο, η touratech που θεωρειται κορυφη προτεινει max.12kg/βαλιτσα, αλλα ειναι τα πλεονεκτηματα στις μεταλλικες και οχι το επιπλεον φορτιο σε κιλα απο τις πλαστικες!
Επισης ενας φιλος με 1200 GSA εχει πλαινες βαλιτες της TRAXX σε καγκελα GIVI με επιπλεον ανταπτορες χωρις κανενα απολυτως προβλημα, μια αλλη λυση ειναι να γινει με κουμπωμα τυπου touratech μιας και τα ιδια καγκελα ειναι τετραγωνα.
Ειναι το ιδιο ανθεκτικα και η λυση του οτι ειναι διαθεσιμα αν οχι για ολα αλλα για τα περισσοτερα μοντελα μοτοσυκλετων, θα βοηθησει αρκετα τα παιδια απο το να φτιαχουν χωρια για το καθε μοντελο!
Εμεις ειμαστε εδω παντως και περιμενουμε ....;)

sid2011 04-02-2012 18:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 593158)

Φίλε μου οι βάσεις είναι κατασκευασμένες και αυτές από εμάς με 14 χιλιοστά διάτρητο και πάχος 4 χιλιοστά !! στην τελική παρουσίαση θα τις δείτε και αυτές !!

dimisp 04-02-2012 19:24

αναμένουμε με μεγάλη αγωνία

forester 04-02-2012 21:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sid2011 ( 593166)
Φίλε μου οι βάσεις είναι κατασκευασμένες και αυτές από εμάς με 14 χιλιοστά διάτρητο και πάχος 4 χιλιοστά !! στην τελική παρουσίαση θα τις δείτε και αυτές !!

Άρα δεν προτείνετε την τοποθέτηση των βαλιτσών στα κάγκελα της Givi. Σωστό;

sid2011 05-02-2012 18:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 593229)
Άρα δεν προτείνετε την τοποθέτηση των βαλιτσών στα κάγκελα της Givi. Σωστό;

Λαθος ! givi , cappa , και toratech μπαινουν ανετα και σιγουρα !! υπομονη ομως θα τα δειτε πιθανων σημερα !!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!