GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Νέα μοντέλα BMW (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=31)
-   -   H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=35044)

NLS 02-10-2012 21:14

Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 770396)
το μαυρο τα σπαει.....μαλλον,μου αρεσει και μαλλον.....:rolleyes:

Αάααααααααααααααααντε πάλι.

Βρε συ δεν έχει μαύρο. Γκρι είναι.
Άστο δεν το θες.

vpentza 02-10-2012 21:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 770372)
Το τελευταίο αεροψυκτο BOXER......όπως είπε ένας γνωστός μου:rolleyes:
Και μάλλον έχει δίκιο....μην αρχισετενα να "σκοτώνεται ", το τελευταίο διαμάντι της BMW
Το νου σας....:ye33:

συμφωνώ και επαυξάνω,
θα μου άρεσε η πιό ράθυμη λειτουργία του και οι "μαλακότεροι" μεταλικοί ήχοι του που είμαι σίγουρος ότι θα έχει αλλά...
το SE είναι για εμένα το "τελειότερο" τελευταίο αεροελαιόψυκτο και θα ήταν κρίμα , αφού μου έλαχε να μπορώ να το έχω, θα ήταν κρίμα να μην το κρατήσω.....:)

NLS 02-10-2012 21:45

Ας βρούμε ο καθένας μας τη δικαιολογία του - και εγώ κάτι θα βρω αφού δεν μπορώ να το πάρω.
Το ίδιο έλεγαν και με το 1150GS (που ήταν υποτιθέμενα ΣΚΕΤΟ αερόψυκτο) αλλά και με το 1100GS (που ήταν και πιο ελαφρύ).
Περιττό να πω ότι οι περισσότεροι έχουν ήδη ένα 1200GS.
Το επόμενο 1200GS εξακολουθεί να είναι ΚΥΡΙΩΣ αερόψυκτο.

Το θέμα παιδιά είναι ότι δεν χρειάζονται δικαιολογίες (ούτε καν προς τον εαυτό μας). Δεν σταμάτησε τίποτα από τα παραπάνω να είναι καταπληκτικό όχημα από... σήμερα (*). Η ζωή πάει μπροστά όμως.

Άσχετο: Είδατε πως ελάφρυναν τα κέντρα των τροχών; Αν και φαρδύτερες οι ζάντες, η αλουμινίου είναι 2 κιλά ελαφρύτερες (!) και οι ακτινωτές επίσης πιο ελαφρές (δεν ξέρω πόσο).

(* αυτό το πρόβλημα το έχουν άλλοι που είχαν ΧΑΛΙΑ μηχανή και περίμεναν πως και πως κάποιο αντικαταστάτη για να πουν "να ορίστε"... λες και έτσι βελτιώθηκε η δική τους μπακατέλα - ονόματα δεν λέμε)
(μια σημείωση στην σημείωση παραπάνω... επειδή κάποιος έθιξε τις γνώσεις μου marketing αλλά έτυχε να ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ τέτοια μαθήματα πάλε ποτέ φοιτητής - όταν ένα προιόν αλλάζει brand name είναι ένδειξη πόσο άσχημα πάει... όταν το κρατάει όσο μπορεί, είναι μεγάλη ένδειξη του πόσο ΚΑΛΑ πάει... καθίστε και σκεφτείτε ποιος έκανε τι)

ikarian 02-10-2012 21:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 770398)
Ήδη ήταν πολλά. Γι' αυτό αυξήθηκαν και οι κλοπές.
Πάει η εποχή των κομπλεξικών GSάδων (και γενικώς BMWάδων) που ήξεραν τι πήραν και γιατί και ας διαφωνούσαν τα 4/5 του πλανήτη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ πάει εννοώ.

Πάνε μαζί και πολλά. Ένα από αυτά είναι η μεταπώληση. Τα 18 χιλιάρικα που έδωσα, για να μη στεχαχωριέμαι σκέφτομαι απλώς ότι τα... έφαγα και τα ευχαριστήθηκα με ασφάλεια κλπ.

καλα κανεις και δεν στενοχωριεσαι για τα 18χιλιαρικα.τουλαχιστον εσυ διαβαζεις 5 πραγματα και ξερεις γιατι τα δινεις.

NLS 02-10-2012 21:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ikarian ( 770424)
καλα κανεις και δεν στενοχωριεσαι για τα 18χιλιαρικα.τουλαχιστον εσυ διαβαζεις 5 πραγματα και ξερεις γιατι τα δινεις.

Το θέμα δεν είναι να τα διαβάζεις. Να τα ζήσεις είναι.
Θα αισθανόμουν χάλια αν δεν πήγαινα πχ. ούτε ΜΙΑ φορά χώμα (και οι πιο στριτάδες εδώ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... οι πιο σαλονάτοι να πάνω έστω μια φορά 500KM+ ένα ημερήσιο κλπ.).
Εγώ πχ. ότι μου έσκασε το μπροστινό αμορτισέρ σε μια χωμάτινη εκπαιδευσούλα (δεν ήταν και κάνα μεγάλο ζόρι κανονικά για έμπειρους ή έστω και μέτριους - αλλά εγώ δεν ήμουν ούτε μέτριος και όλοι παπατζωνόμαστε και μεγαλοποιούμε τα κατορθωματάκια μας), αντί να το έχω για να γκρινιάζω για την κακιά BMW, το έχω για παράσημο ότι μου συνέβη.

napgeo 02-10-2012 21:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 770372)
Το τελευταίο αεροψυκτο BOXER......όπως είπε ένας γνωστός μου:rolleyes:
Και μάλλον έχει δίκιο....μην αρχισετενα να "σκοτώνεται ", το τελευταίο διαμάντι της BMW
Το νου σας....:ye33:

:u55:Δέν ήρθε το αύριο...............

napgeo 02-10-2012 21:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 770326)
Τρελανε μας κι αλλο μπορεις!! :D

One World One R 1200 GS
2013 Trailer One World. One R 1200 GS. - YouTube

Καταπληκτικό video πάντως:ye02:

napgeo 02-10-2012 21:56

:Απορία:Απο τιμές ξέρουμε............

ikarian 02-10-2012 21:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 770412)
συμφωνώ και επαυξάνω,
θα μου άρεσε η πιό ράθυμη λειτουργία του και οι "μαλακότεροι" μεταλικοί ήχοι του που είμαι σίγουρος ότι θα έχει αλλά...
το SE είναι για εμένα το "τελειότερο" τελευταίο αεροελαιόψυκτο και θα ήταν κρίμα , αφού μου έλαχε να μπορώ να το έχω, θα ήταν κρίμα να μην το κρατήσω.....:)

κατι τετοια λεμε ολοι για το μοντελο που εχουμε.κατσε να δεις οταν θα ερθει απο κοντα το καινουργιο,γιατι τωρα μονο φωτογραφιες βλεπουμε, και το χαζευουμε ομορφο και γυαλιστερο στις βιτρινες.θα αρχισουν να μας μπαινουν ιδεες και θα ψαχνουμε να βρουμε ποσα φραγκα πιανει το δικο μας!

jmar 02-10-2012 22:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 770396)
το μαυρο τα σπαει.....μαλλον,μου αρεσει και μαλλον.....:rolleyes:

ααααα τωρα σου αρεσει εεε??? :p

εισαι σταθερος στις αποψεις σου βλεπω :D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:20.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!