![]() |
Απάντηση: Φίλε!!!!!!!! Την πουλάς?
Απόσπασμα:
:sm7::sm2::lo19::lo19::lo19::lo19: Μαζί το γράφαμε Άκηηηηη!!!!!:ye32::ye32::ye32::ye32::ye28::ye28::ye28::ye28: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:ye36::ye36::ye36: |
:di21:
|
Απόσπασμα:
Κι εγώ ανησύχησα που χάθηκες..... Άστα σάπια..... Δεν έχεις να πεις τίποτα! Μεταχειριστήκατε κάθε μέσο! :u41:Θεμιτό και αθέμιτο!:u37: Με στριμώξατε όλο το ΣΚ μόνο μου στο καναβάτσο να παλεύω με θεριά....:u40::u34: Τώρα που ήρθαν οι ενισχύσεις μου κι έλαμψε η αλήθεια, κιοτέψατε ούλες!!!!:u47::u47::u47::u47: |
Απόσπασμα:
Αυτά.... |
Απόσπασμα:
Οκ! Θα σε φτιάξω μεθαύριο στον καφέ εσένα:ye33::ye33::ye33: Α! σε μια βόλτα, θα αλλάξουμε μηχανές και θα βγάλουμε συμπέρασμα! Ναι; |
:ye32::ye30::ye02:Αφού μπήκανε στη μάχη τα 1000 cc Βαρύ Πυροβολικό το λένε στην Ήπειρο Τα μικρά Honda (ποιοτικά και Αξιόπιστα) ευγενικά και υποκλινόμενε υποχωρούν προσωρινά.....................
|
Απόσπασμα:
Τι να κανουν και αυτοι ,οι περισσοτεροι δεν εχουν οδηγησει αξιοπιστο...:D:p:) Που εισαι Ναπο? |
Απόσπασμα:
Πρέπει να βγαλατε καλο τσίπουρο στην Ηπειρο και να το πίνετε καθε μέρα.......:cool2: |
Απόσπασμα:
Καλα ρε Κωστη τον Ναπο? Ημαρτον σταματα τις ζηλιες και παραδεξου καποια πραγματα!!:p |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!