GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Από που "βγαίνει" το nickname σας (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6003)

eytyxios 29-01-2011 00:12

Απάντηση: Nick names

Εμένα απλά το όνομά μου Ευτύχιος ;):):D:p

italos 29-01-2011 12:00

Ηεκima την φοτογραφία που έχεις και φαίνεται έτσι την έβαλες γιατί σου αρέσει ....ή προέρχεται απο κάπου?? απο κάποια ασχολία σου?? Λέω εγώ τώρα....

Hekima 04-02-2011 15:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 303789)
Ηεκima την φοτογραφία που έχεις και φαίνεται έτσι την έβαλες γιατί σου αρέσει ....ή προέρχεται απο κάπου?? απο κάποια ασχολία σου?? Λέω εγώ τώρα....

Την ξέρεις τη φωτό?

pirate 04-02-2011 15:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 303129)
αφου τρομαζεις τον κοσμο!!!!!!!:cool::D

εγώ πάντως Κωστή τρώω 4-5 φορές την ημέρα για να ειμαι διπλός μέχρι τότε ......... :sm7::sm7::sm7:

Sakis 05-02-2011 16:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 308793)
εγώ πάντως Κωστή τρώω 4-5 φορές την ημέρα για να ειμαι διπλός μέχρι τότε ......... :sm7::sm7::sm7:

Hekima 16-02-2011 18:43

Κανείς στo thread τόσα μέλη:(

Syvaris 16-02-2011 18:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 303116)
Με το όνομα Hekima με φώναξε κάποιος συνεργάτης αφρικάνος.
Εκ των υστέρων έμαθα πως στη γλώσσα Σουαχίλι Hekima σημαίνει Σοφία:)

μια ερώτηση.....

το hekima που τονίζεται γιατί στο σοφικό το άκουσα σε όλους τους συνδιασμούς:confused::confused:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 16-02-2011 19:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 293404)
Μετά από τόσο καιρό παρουσίας στο forum, θα ήθελα να είχα διαλέξει ένα ποιο ποιητικό και αντιπροσωπευτικό nickname...

Όταν πρωτογράφτηκα όμως, δεν ήξερα τη βαθειά σχέση που θα επακολουθούσε.........

Και έτσι μετά από 3 δευτερόλεπτα σκέψης επέλεξα το όνομα μου και τη χρονιά που γεννήθηκα.....

Και τώρα αισθάνομαι σαν όλους αυτούς που πήραν το όνομα του παππού, χωρίς να το ξέρουν :D, δεν τους αρέσει και είναι αναγκασμένοι να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μ'αυτό...

Στο τέλος το συνηθίζουν όμως.....;)

Ασε Τeok εγω το ιδιο επαθα.ΔΗΜΗΤΡΗΣ...στην παρεα οταν με φωναζουν δημητρη ειναι σαν να με πειραζουν..ο γνωστος κ οχι ο φιλος....ετσι μου ερχετε να φτιαξω καινουργιο

Hekima 16-02-2011 19:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Syvaris ( 318026)
μια ερώτηση.....

το hekima που τονίζεται γιατί στο σοφικό το άκουσα σε όλους τους συνδιασμούς:confused::confused:

Όπου είναι ο τόνος τουλάχιστον έτσι το άκουγα.
Το άκουγες στο Σοφικό και αλλιώς?

N4pSt3R 16-02-2011 19:16

Ασχολούμε αρκετό καιρό με τους H/Y και πρώτη φορά που με έβαλε κάποιος μπροστά στο PC είχε ανοιχτό το napster!!Μετα από καιρό και όταν άρχισα να σχολούμε με τα Forum έπρεπε να ΄βαλω ένα nickname και μου ήρθε εκείνη η πρώτη μέρα!!!

Hekima OK????

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:21.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!