GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

ARGI 06-04-2012 12:04

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 648965)
Είμαστε on-line, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι επιβεβαιώσεις της πρωινής εισόδου. ;)

Πάμε δυνατά.... Πάμε Αγιο Ορος!!!!
:ha16::ha16::ha16:

egefalikos 06-04-2012 12:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 648938)
Γεια σου Ευτυχάκο μου, αγέρωχε Κρητίκαρε...:);)
Μαζί στις τσιπουρορακιές,
μαζί και στο μοναχισμό!!!
:ye30::ye30::ye30:

**Λες να τρομάξει ο μάγειρας της Μονής, όταν μας δει να
καθόμαστε μαζί στην Τράπεζα για φαγητό!!!

:sm3::sm3::sm3::sm3:

Εμένα δεν έχωσες στο μαγειρείο, Θα σου κάνω ένα κορμί... φέτες!!! :lo19:

TARKAS 06-04-2012 13:41

Βασιλης-Θανος-Κωστας-φιλος Κωστα-εγω και το αδερφι επιβεβαιωσα μολις με την κυρια Εφη 2 τρικλινα στην Ουρανουπολη.
Περιμενω να σας δω 17 βραδυ εκει και να τα πουμε απο κοντα.
Επισης επικοινωνησα και με την Θεσσαλονικη να εχουν το διαμονητηριο μου στο καραβακι των 06.30 (Αγια Αννα μου ειπαν)
Τα εκανα σημερα μιας και την αλλη βδομαδα ξεκιναω αδεια και θα περιφερομαι.

george-k1 06-04-2012 15:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 648938)
Γεια σου Ευτυχάκο μου, αγέρωχε Κρητίκαρε...:);)

Μαζί στις τσιπουρορακιές,
μαζί και στο μοναχισμό!!!
:ye30::ye30::ye30:

**Λες να τρομάξει ο μάγειρας της Μονής, όταν μας δει να
καθόμαστε μαζί στην Τράπεζα για φαγητό!!!

:sm3::sm3::sm3::sm3:

ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΑΖΙ..:sm7::sm7::sm7:

ARGI 06-04-2012 18:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από george-k1 ( 649200)
ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΑΖΙ..:sm7::sm7::sm7:

Αν τυχόν βρεθούμε όλοι μαζί, τότε θα βγάλουν "οδηγία" για το Forum μας!!!:D:D:D
"ΝΟ ENTRY AGAIN, GS-FORUM"

THANOSEOD 06-04-2012 18:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 649102)
Βασιλης-Θανος-Κωστας-φιλος Κωστα-εγω και το αδερφι επιβεβαιωσα μολις με την κυρια Εφη 2 τρικλινα στην Ουρανουπολη.
Περιμενω να σας δω 17 βραδυ εκει και να τα πουμε απο κοντα.
Επισης επικοινωνησα και με την Θεσσαλονικη να εχουν το διαμονητηριο μου στο καραβακι των 06.30 (Αγια Αννα μου ειπαν)
Τα εκανα σημερα μιας και την αλλη βδομαδα ξεκιναω αδεια και θα περιφερομαι.

:th11: Βoss!!!

pepax66 06-04-2012 20:43

Φίλοι μου καλό ταξίδι και βοήθεια σας για προσεχές προσκήνημά σας στο περβόλι της Παναγιάς.
Πραγματικά ζηλεύω την απόφασή σας αν και θα είμαι εκεί τον Μάιο. Οι φίλοι που θα βρεθούν στην Σιμονόπετρα θα απολαύσουν την εξαιρετική λειτουργία που είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ στις Ι. Μονές του Όρους αλλά και όλοι οι άλλοι θα μαγευτούν από τα μοναδικά οικοδομήματα, την φύση αλλά και την ηρεμία και Αγιότητα του τοπίου.
Μερικά tips για το ταξίδι:

1. Τα €25 του διαμονητήριου (διαβατηρίου) πάνε στην Ιερά Επιστασία (η τοπική «Βουλή») και αποτελούν τα κύρια έσοδα της Αθωνιάδας σχολής (εσώκλειστο εκκλησιαστικό λύκειο αρρένων). Ζητήστε και επιβεβαιώστε την προηγούμενη της εισόδους σας να το έχουν στο πρωινό ferry των 06:30 γιατί το γραφείο προσκυνητών στην Ουρανούπολη ανοίγει στις 08:00 και θα μείνετε έξω.
2. Η καλύτερη απόφαση που μπορείτε να πάρετε για την διαδρομή είναι μικρής διάρκειας και λίγες στάσεις ώστε να κάνετε τα 680 χλμ όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα γίνεται γιατί τα τελευταία 60 είναι τα καλύτερα τα ομορφότερα και τα δυσκολότερα. Μετά την έξοδο από την Εγνατία (προς Σταυρό) ακολουθούμε τον επαρχιακό δρόμο μέχρι Ουρανούπολη που είναι μικρού πλάτους γεμάτος στροφές και εξόδους – εισόδους με ότι αυτό συνεπάγεται αλλά παράλληλα με πολύ ωραία τοπία. Οπότε αυτό το κομμάτι πρέπει να κάνετε ημέρα για να το δείτε αλλά και να σας βλέπουν όσοι ακόμα μπορούν…….. Η διανυκτέρευση στην Ουρανούπολη έχει τα πάντα και μπορείτε να κανονίσετε και το φαγητό σας εκεί.
3. Το πρωινό ferry των 06:30 είναι η καλύτερη επιλογή γιατί μπαίνεις νωρίς και έχεις περισσότερο χρόνο στην Μονή και για πρωινές βόλτες που είναι όλα τα λεφτά στο Όρος.
4. Μεταξύ των Ι. Μονών βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε τις Καρυές (Χωριό – Πρωτεύουσα του Όρους) όπου βρίσκεται και η θαυματουργή Εικόνα του Άξιον Εστί και το Πρωτάτο (Διοίκηση), μπακάλικα και ταβερνείο για ενισχυτική δίαιτα.
5. Οι Χριστιανοί Έλληνες προσκυνητές είθισται να φέρουν κάποια δώρα στις Ι. Μονές μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ καφέ και λουκουμιών που καταναλώνονται κατά κόρον στο Όρος.
6. Οι θεριακλήδες δεν θα βρουν εύκολα καφέ (και τσιγάρα) τις παράξενες ώρες που τον ζητάμε συνήθως οπότε φροντίστε για τα δέοντα.
7. Για το βράδυ προτιμήσετε μακριές πιτζάμες και αποφύγετε τα κοντοβράκια κλπ sexy ενδύματα δεν ενδείκνυνται. Οι Ι. Μονές έχουν ρεύμα δικό τους όλη την ημέρα κάποιες για οικονομία το κλείνουν το βράδυ οπότε και ένα φακός θα βοηθήσει σε πολλά πράγματα.
8. Η άνοιξη είναι καταπληκτική στο όρος οπότε και τα παπούτσια σας πρέπει να είναι trecking για να την ευχαριστηθείτε και τα ρούχα άνετα.
9.Ακολουθήστε το πρόγραμμα των Ι. Μονών για να καταλάβεται τι σημαίνει μοναχισμός αλλά και για μπορείτε να ξυπνάτε το πρωί για τον όρθρο και την λειτουργία (1.30 – 4.00) και το μεσημεριανό στις 0800 ανάλογα με το Μοναστήρι.

Αυτά μου έρχονται προς το παρόν Καλά να περάσετε και είμαι στην διάθεσή σας για κάθε απορία και από εδώ και στο τηλέφωνο.

:ye32::ye32::ye32::ye32::ye32:

egefalikos 06-04-2012 20:50

Ευχαριστούμε Πέτρο για τις συμβουλές!12 μερούλες μείνανε!!!:ha15::ye33:

jimmis varda 07-04-2012 08:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pepax66 ( 649473)
Φίλοι μου καλό ταξίδι και βοήθεια σας για προσεχές προσκήνημά σας στο περβόλι της Παναγιάς.
Πραγματικά ζηλεύω την απόφασή σας αν και θα είμαι εκεί τον Μάιο. Οι φίλοι που θα βρεθούν στην Σιμονόπετρα θα απολαύσουν την εξαιρετική λειτουργία που είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ στις Ι. Μονές του Όρους αλλά και όλοι οι άλλοι θα μαγευτούν από τα μοναδικά οικοδομήματα, την φύση αλλά και την ηρεμία και Αγιότητα του τοπίου.

1. Τα €25 του διαμονητήριου (διαβατηρίου) πάνε στην Ιερά Επιστασία (η τοπική «Βουλή») και αποτελούν τα κύρια έσοδα της Αθωνιάδας σχολής (εσώκλειστο εκκλησιαστικό λύκειο αρρένων). Ζητήστε και επιβεβαιώστε την προηγούμενη της εισόδους σας να το έχουν στο πρωινό ferry των 06:30 γιατί το γραφείο προσκυνητών στην Ουρανούπολη ανοίγει στις 08:00 και θα μείνετε έξω.
2. Η καλύτερη απόφαση που μπορείτε να πάρετε για την διαδρομή είναι μικρής διάρκειας και λίγες στάσεις ώστε να κάνετε τα 680 χλμ όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα γίνεται γιατί τα τελευταία 60 είναι τα καλύτερα τα ομορφότερα και τα δυσκολότερα. Μετά την έξοδο από την Εγνατία (προς Σταυρό) ακολουθούμε τον επαρχιακό δρόμο μέχρι Ουρανούπολη που είναι μικρού πλάτους γεμάτος στροφές και εξόδους – εισόδους με ότι αυτό συνεπάγεται αλλά παράλληλα με πολύ ωραία τοπία. Οπότε αυτό το κομμάτι πρέπει να κάνετε ημέρα για να το δείτε αλλά και να σας βλέπουν όσοι ακόμα μπορούν…….. Η διανυκτέρευση στην Ουρανούπολη έχει τα πάντα και μπορείτε να κανονίσετε και το φαγητό σας εκεί.
3. Το πρωινό ferry των 06:30 είναι η καλύτερη επιλογή γιατί μπαίνεις νωρίς και έχεις περισσότερο χρόνο στην Μονή και για πρωινές βόλτες που είναι όλα τα λεφτά στο Όρος.
4. Μεταξύ των Ι. Μονών βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε τις Καρυές (Χωριό – Πρωτεύουσα του Όρους) όπου βρίσκεται και η θαυματουργή Εικόνα του Άξιον Εστί και το Πρωτάτο (Διοίκηση), μπακάλικα και ταβερνείο για ενισχυτική δίαιτα.
5. Οι Χριστιανοί Έλληνες προσκυνητές είθισται να φέρουν κάποια δώρα στις Ι. Μονές μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ καφέ και λουκουμιών που καταναλώνονται κατά κόρον στο Όρος.
6. Οι θεριακλήδες δεν θα βρουν εύκολα καφέ (και τσιγάρα) τις παράξενες ώρες που τον ζητάμε συνήθως οπότε φροντίστε για τα δέοντα.
7. Για το βράδυ προτιμήσετε μακριές πιτζάμες και αποφύγετε τα κοντοβράκια κλπ sexy ενδύματα δεν ενδείκνυνται. Οι Ι. Μονές έχουν ρεύμα δικό τους όλη την ημέρα κάποιες για οικονομία το κλείνουν το βράδυ οπότε και ένα φακός θα βοηθήσει σε πολλά πράγματα.
8. Η άνοιξη είναι καταπληκτική στο όρος οπότε και τα παπούτσια σας πρέπει να είναι trecking για να την ευχαριστηθείτε και τα ρούχα άνετα.
9.Ακολουθήστε το πρόγραμμα των Ι. Μονών για να καταλάβεται τι σημαίνει μοναχισμός αλλά και για μπορείτε να ξυπνάτε το πρωί για τον όρθρο και την λειτουργία (1.30 – 4.00) και το μεσημεριανό στις 0800 ανάλογα με το Μοναστήρι.

Αυτά μου έρχονται προς το παρόν Καλά να περάσετε και είμαι στην διάθεσή σας για κάθε απορία και από εδώ και στο τηλέφωνο.

σωστος:ye32::ye32::ye32::ye32::ye32:

jimmis varda 07-04-2012 08:18

11 και σημερα..................!!!

Fuji 07-04-2012 08:29

Πέτρο, ευχαριστούμε για τις πραγματικά χρήσιμες συμβουλές.

Να προτείνω κι εγώ άτι με τη σειρά μου (βέβαια το είπα και σε κάποιο άλλο σημείο - συγνώμη αν κουράζω :D) :

Η Σιμωνόπετρα που έχει κλειστεί από τον Βασίλη (vpentza), είναι ένας αξιόλογος προορισμός, όπως προανέφερε κι ο Πέτρος πιο πάνω. Αξίζει να μείνει μια ομάδα εκεί, δεδομένου ότι είναι τόσο μεγάλη η ζήτησή της, που πρέπει να κλείσεις τη διαμονή σου αρκετούς μήνες πιο πριν. Αυτό φαίνεται κι από τις δικές μας ατυχείς απόπειρες, που από τις τόσες, τελικά μόνο ο Βασίλης κατάφερε να εξασφαλίσει φιλοξενία. Η ομάδα του όμως, ελλιπής εξ αρχής, έφτασε να έχει μόνο τον fatsas, που κι αυτός ακόμα παλεύει να εξασφαλίσει το διαμονητήριό του.
Παροτρύνω λοιπόν και πάλι, πριν ο Βασίλης στείλει ακυρωτικό φαξ, αν υπάρχει η διάθεση από τις ομάδες της 18/04, να την συμπεριλάβει στην επίσκεψή της (μπορούν να "ξεκόψουν" κι από τις δυο ομάδες παιδιά, και να συμπληρώσουν 4άδα). Πιστεύω πως δε θα το μετανιώσετε. Η κράτηση έχει γίνει για 19/04. Μια ενδιαφέρουσα ηλεκτρονική περιήγηση περιήγηση θα βρείτε εδώ http://www.athosmemory.com/flash/simonopetra.swf

Παιδιά, και πάλι, μην θεωρηθεί πως θέλω να αλλάξω τα σχέδια κανενός. Μια σκέψη έκανα, ορμώμενος απ' τα δικά μου κριτήρια. Εννοείται πως ο καθένας θα πράξει όπως αναπαύεται. ;)

jimmis varda 07-04-2012 08:29

υπαρχει περιπτωση επειδη θα ανεβω απο αθηνα να κανουν καμια σταση η αθηναιοι να βρεθουμε ολοι μαζι;;;;

Fuji 07-04-2012 08:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jimmis varda ( 649812)
11 και σημερα..................!!!

Γειά σου Δημήτρη!

SenseiG 07-04-2012 08:43

Περνανε οι μερες...:sm2:

jimmis varda 07-04-2012 08:44

καλημερα νικολα..........!!!

SenseiG 07-04-2012 08:47

Καλημερα Νικο και Δημητρη,με το καλο να βρεθουμε!!

jimmis varda 07-04-2012 09:16

:sm2:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 649842)
Καλημερα Νικο και Δημητρη,με το καλο να βρεθουμε!!

Arkas 07-04-2012 10:50

Πέτρο .... :ye02:

MARK 07-04-2012 11:08

Απόσπασμα:

:th09:

Black_Shadow 07-04-2012 11:34

Απόσπασμα:

ευχαριστουμε για τις πολυ καλες πληροφορειες σου :)

pepax66 07-04-2012 12:11

Όπως λέει και ο Νίκος παραπάνω την Σιμονόπετρα για να την πετύχεις Απρίλιο αμέσως μετά το Πάσχα είναι άπιαστο όνειρο, εγώ για να κλείσω 04 Μαίου έστειλα αίτημα τον Δεκέμβριο, είναι μοναδική ευκαιρία μην την χάσετε έχω ακούσει Θεία λειτουργία σε αυτό το Μοναστήρι και νόμιζα ότι είμαι στο μέγαρο με 20 τενόρους και ήταν 6 - 8 μοναχοί!

Νέο tip: Όσοι θα πάτε σε χερσαία Ι. Μονή μετά την είσοδο στην Δάφνη αλλά και για τις μετακινήσεις στο Όρος υπάρχει εταιρεία που διαχειρίζεται τα πουλμανάκια φροντίστε έγκαιρα και από πρίν να κλείσετε στο τηλέφωνο: 22730 -23266, 24121.
Μετακινήσεις κανονίζουν και τα μοναστήρια αλλά για την πρώτη μετά το ferry κάντε το από την προηγούμενη μέρα.

ARGI 07-04-2012 12:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pepax66 ( 650007)
Όπως λέει και ο Νίκος παραπάνω την Σιμονόπετρα για να την πετύχεις Απρίλιο αμέσως μετά το Πάσχα είναι άπιαστο όνειρο, εγώ για να κλείσω 04 Μαίου έστειλα αίτημα τον Δεκέμβριο, είναι μοναδική ευκαιρία μην την χάσετε έχω ακούσει Θεία λειτουργία σε αυτό το Μοναστήρι και νόμιζα ότι είμαι στο μέγαρο με 20 τενόρους και ήταν 6 - 8 μοναχοί!

Νέο tip: Όσοι θα πάτε σε χερσαία Ι. Μονή μετά την είσοδο στην Δάφνη αλλά και για τις μετακινήσεις στο Όρος υπάρχει εταιρεία που διαχειρίζεται τα πουλμανάκια φροντίστε έγκαιρα και από πρίν να κλείσετε στο τηλέφωνο: 22730 -23266, 24121.
Μετακινήσεις κανονίζουν και τα μοναστήρια αλλά για την πρώτη μετά το ferry κάντε το από την προηγούμενη μέρα.

:ye33::ye33::ye33::ye02::ye02::ye02:

THANOSEOD 07-04-2012 16:17

Εγώ έχω εξασφαλίσει διαμονή στη Σιμωνόπετρα για τις 20/04,δεν είχαν στη Γρηγορίου . . . Μήπως είμαι λιγάκι τυχερός;

vasorfa 07-04-2012 16:48

Οποιος Καβαλάρης (που απο οτι δειαβάζω ειστε πολλοί) επιθυμει να βοηθήσει--παρακαλώ ας κοινοποιήσει και για εμάς τα Στραβάδια αν θα χρειαστούμε αθλητικά η μποτάκια-τί σακίδια να έχουμε μαζί μας-και καποια θεματάκια προσωπικής υγιεινής (αν για το τελευταιο ντρεπεστε---pm me!!!!)

επίσης χρηση κινητου?
φόρτιση κινητού?
Θεωρώ οτιτην τετάρτη 18/4 ΔΕΝ θα μου στήσετε κανένα καφεδάκι εντός του Mountain:p:sm3:(Οκ Αρκά>:rolleyes:)

pepax66 07-04-2012 18:54

Βασίλη το τι παπούτσι θα βάλεις έχει να κάνει με το τι σε βολεύει στο περπάτημα στην περιοχή δεν κάνει κρύο οπότε και τα αθλητικά είναι καλά. Από αυτά που κατάλαβα δεν περπατήσετε από Μονή σε Μονή οπότε πάρε ότι σακίδιο σε βολεύει αλλά άσε το τρόλεϊ και την γόβα στο σπίτι ! :sm3:

Για τα θέματα υγιεινής δεν τίθεται θέμα μπάνια θα βρείτε παντού αν και σε κάποια μοναστήρια δεν έχει καθρέπτες, πλαστικές παντόφλες θα έχει κάτω από τα κρεβάτια σας παντού αν θέλετε παίρνετε και τις δικές σας, νεσεσέρ έτοιμο και πετσέτες μπάνιου – προσώπου αν και προσώπου θα σας δώσουν! Πρίζες στα μεγάλα μοναστήρια έχει παντού 220V. Σήμα στα κινητά έχει με λίγη δυσκολία στα Ανατολικά.
Στην υποδοχή θα έχει καφέ, λουκούμι και τσιπουράκι!

Fuji 07-04-2012 20:30

Για να μην ξεχνιόμαστε ... :)

Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04

1. Arkas
2. evan400f
3. TARKAS 1
4. TARKAS 2
5. george-k1
6. peterv
7. peterv junior (Γιάννης)
8. kostaskyriakos
9. φίλος του kostaskyriakos
10.vasorfa
11. THANOSEOD
12. fatsas

Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04

1. THANOSG
2. ARGI
3. Akis
4. jimmis varda
5. SenseiG
6. Black_Shadow
7. egefalikos
8. BILLY IDOL
9. nmamadakkar
10. StathisG
11. MARK
12. Vagelis Gar
13. -DΗMΗTRΗS-
14. N.GS
15. Εftixis
16. manos CB
17. manolis1165
18. Δημήτρης (αδελφός του manolis1165)
19. φίλος του MARK
20. Fuji

Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές
Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21)

1. ΤΑRΚΑS :

18/04 Κουτλουμουσίου
19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα
20/04 Γρηγορίου
21/04 Αγίου Παύλου

Η ομάδα αποτελείται από:

α.TARKAS
β. αδερφός TARKA
γ. kostasKyriakos
δ. KostasKyriakos φιλος
ε. vasorfa
στ. THANOSEOD

TARKAS - αδελφός TARAKA - KostasKyriakos - φίλος kostaskyriakos - vasorfa - THANOSEOD (2 Χ 3κλινα)

2. vpentza :

18/04 Γρηγορίου
19/04 Σιμωνόπετρα
20/04 Σκήτη Αγίας Άννης
21/04 Νέα Σκήτη (με υπενθύμιση μια εβδομάδα πριν στο τηλέφωνο 23770.....)

Η ομάδα αποτελείται από:

α. fatsas
β. ...........
γ. ...........
δ. ...........
ε. ...........

**** πρέπει να γίνει ακύρωση του 3κλινου

3. Arkas

18/04 Νέα Σκήτη
19/04 Αγίου Παύλου
20/04 Γρηγορίου
21/04 Δοχειαρίου

Η ομάδα αποτελείται από:

α. Αrkas
β. peterv
γ. peterv junior
δ. evan400f
ε. george-k1

Arkas - peterv - peterv junior - evan400f - georgek1 (2κλινο + 3κλινο)

____________________________________________________________________________________________________________________

Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21)

1. Fuji :

20/04 Γρηγορίου
21/04 Αγίου Παύλου

Η ομάδα αποτελείται από :

α. Fuji
β. ARGI
γ. nmamadakkar
δ. StathisG
ε. BILLY IDOL

Fuji - ARGI - nmamadakkar - StathisG - BILLY IDOL - Eftixis (2 Χ 3κλινα)

2. -DHMHTRHS- :

20/04 Σκήτη Αγίας Άννης
21/04 Διονυσίου

Η ομάδα αποτελείται από:

α. -DHMHTRHS-
β. Αkis
γ. egefalikos
δ. Black Shadow
ε. SenseiG
στ. jimmis varda

Akis - MARK - φίλος του MARK - SenseiG - Black Shadow - -DHMHTRHS- - jimmis varda - egefalikos (2κλινο +2 Χ 3κλινα)

3. MARK:

20/04 Διονυσίου
21/04 Γρηγορίου

Η ομάδα αποτελείται από:

α. N.GS
β. ΤΗΑΝΟSG
γ. MARK
δ. φίλος του MARK

THANOSG - N.GS (2κλινο) **** πρέπει να αλλάξει, γιατί έχει κρατηθεί 3κλινο

4. Vagelis Gar

20/04 Nέα Σκήτη
21/04 Νέα Σκήτη

5. Eftixis

20/04 Διονυσίου
21/04 Αγίου Παύλου

H oμάδα αποτελείται από:

α. Eftixis
β. manos CB
γ. manolis1165
δ. Δημήτρης (αδελφός του manolis1165)

manos CB, manolis1165, Δημήτρης (3κλινο)

Τελική λίστα των εξοδούχων της 22/04:

Αναχώρηση με το ταχύπλοο των 09:30

1. kostaskyriakos - προορισμός Καλαμάτα - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
2. φίλος kostaskyriakos - προορισμός Πάτρα - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
3. jimmis varda - προορισμός Βάρδα - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
4. manolis1165 - προορισμός Κρήτη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
5. αδελφός του manolis1165 - προορισμός Κρήτη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
6. BlackShadow - προορισμός Αθήνα - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
7. MARK - προορισμός Αθήνα - έξοδος από ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
8. φίλος MARK - προορισμός Αθήνα - έξοδος από ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
9. THANOSEOD - προορισμός Αθήνα - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
10. SenseiG - προορισμός Αθήνα - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
11. Αkis - προορισμός Αθήνα - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
12. Ν.GS – προορισμός Αθήνα έξοδος από ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
13. Vagelis Gar - προορισμός Τρίκαλα - έξοδος από ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ
14. egefalikos - προορισμός Αλεξανδρούπολη - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
15. THANOSG - προορισμός Λάρισα - έξοδος από ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
16. fatsas - προορισμός Στυλίδα - έξοδος από ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ

Αναχώρηση με το ταχύπλοο των 12:30

1. TARKAS 1 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
2. TARKAS 2 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
3. vasorfa - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
4. -DHMHTRHS- προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
5. Eftixis 09:30 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
6. manosCB - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Αναχώρηση ανεξάρτητων

1. Fuji - προορισμός Βόλος
2. ΑRGI - προορισμός Καρδίτσα
3. nmamadakkar - προορισμός Βόλος
4. BILLY IDOL - προορισμός Βόλος
5. StathisG - προορισμός Βόλος
6. Arkas - προορισμός Αθήνα από ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ με ταξί
7. peterv - προορισμός Αθήνα από ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ με ταξί
8. peterv junior (Γιάννης) - προορισμός Αθήνα από ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ με ταξί
9. evan400f - προορισμός Αθήνα από ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ με ταξί
10. george-k1 - προορισμός Αθήνα από ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ με ταξί

Παιδιά, κάποιες παρατηρήσεις:

1. Όποιος είχε κλείσει τρίκλινο δωμάτιο για syan, N.GS, THANOSG, να πάρει τηλέφωνο στο ξενοδοχείο και να ζητήσει να γίνει δίκλινο, μιας κι ο Στράτος δεν θα ΄ρθει.

2. Ο Γιάννης (MARK), πρέπει να κάνει τον κόπο να δώσει ένα άτομο λιγότερο στις μονές που θα επισκεπτούν, ένεκα της προαναφερθείσης αποχωρήσεως.

3. Ο Βασίλης (vpentza), να ακυρώσει εντελώς το τρίκλινο που είχε κρατήσει στο όνομά του, μιας και η αρχική 3άδα, απεχώρησε. Ο fatsas, αν τελικά έρθει, κάπου θα χωθεί ...

Ας μας ενημερώσουν τα παιδιά που θα αναλάβουν, όταν τακτοποιήσουν τις παραπάνω εκκρεμότητες, ώστε να 'μαστε εντάξει με όλους και με όλα. ;)

Black_Shadow 07-04-2012 20:41

να 'σαι καλά Νικόλα που κάνεις refresh το θέμα μας ...

:ye02:

ARGI 07-04-2012 21:19

Fuji ....
MEGAS GROUP LEADER!!!
:cool2::cool2::cool2:

pepax66 07-04-2012 21:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pepax66 ( 650279)
Βασίλη το τι παπούτσι θα βάλεις έχει να κάνει με το τι σε βολεύει στο περπάτημα στην περιοχή δεν κάνει κρύο οπότε και τα αθλητικά είναι καλά. Από αυτά που κατάλαβα δεν περπατήσετε από Μονή σε Μονή οπότε πάρε ότι σακίδιο σε βολεύει αλλά άσε το τρόλεϊ και την γόβα στο σπίτι ! :sm3:

Για τα θέματα υγιεινής δεν τίθεται θέμα μπάνια θα βρείτε παντού αν και σε κάποια μοναστήρια δεν έχει καθρέπτες, πλαστικές παντόφλες θα έχει κάτω από τα κρεβάτια σας παντού αν θέλετε παίρνετε και τις δικές σας, νεσεσέρ έτοιμο και πετσέτες μπάνιου – προσώπου αν και προσώπου θα σας δώσουν! Πρίζες στα μεγάλα μοναστήρια έχει παντού 220V. Σήμα στα κινητά έχει με λίγη δυσκολία στα Ανατολικά.
Στην υποδοχή θα έχει καφέ, λουκούμι και τσιπουράκι!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 650209)
Οποιος Καβαλάρης (που απο οτι δειαβάζω ειστε πολλοί) επιθυμει να βοηθήσει--παρακαλώ ας κοινοποιήσει και για εμάς τα Στραβάδια αν θα χρειαστούμε αθλητικά η μποτάκια-τί σακίδια να έχουμε μαζί μας-και καποια θεματάκια προσωπικής υγιεινής (αν για το τελευταιο ντρεπεστε---pm me!!!!)

επίσης χρηση κινητου?
φόρτιση κινητού?
Θεωρώ οτιτην τετάρτη 18/4 ΔΕΝ θα μου στήσετε κανένα καφεδάκι εντός του Mountain:p:sm3:(Οκ Αρκά>:rolleyes:)

Βασίλη απο το πρόγραμμα σου βλέπω ότι θέλεις σακκίδιο σαμάρι για να πας ποδαράτο Κουτλουμούσι - Καρυες - Αγιο Ανδρεα μια πολύ μικρή απόσταση αλλά πρέπει να κουβαλάς τα πράγματα.

jimmis varda 08-04-2012 10:41

10 και σήμερα......!!!

egefalikos 08-04-2012 12:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jimmis varda ( 650638)
10 και σήμερα......!!!

:sm2::sm2::sm2: Γειά σου Τζιμάκο! :ye33:

Ακιs 08-04-2012 22:51

Οποιος ενδιαφερεται μπορει να δει σημερα την εκπομπη 'Πρωταγωνιστες' στο Mega,η οποια ειναι αφιερωμενη στο Αγιο Ορος....;);)

MARK 08-04-2012 22:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 651175)
Οποιος ενδιαφερεται μπορει να δει σημερα την εκπομπη 'Πρωταγωνιστες' στο Mega,η οποια ειναι αφιερωμενη στο Αγιο Ορος....;);)

:th11:

Eftixis 08-04-2012 23:05

:ye30::ye30:
Άκη :ye33:

MARK 08-04-2012 23:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 650344)
Για να μην ξεχνιόμαστε ... :)

Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04

1. Arkas
2. evan400f
3. TARKAS 1
4. TARKAS 2
5. george-k1
6. peterv
7. peterv junior (Γιάννης)
8. kostaskyriakos
9. φίλος του kostaskyriakos
10.vasorfa
11. THANOSEOD
12. fatsas

Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04

1. THANOSG
2. ARGI
3. Akis
4. jimmis varda
5. SenseiG
6. Black_Shadow
7. egefalikos
8. BILLY IDOL
9. nmamadakkar
10. StathisG
11. MARK
12. Vagelis Gar
13. -DΗMΗTRΗS-
14. N.GS
15. Εftixis
16. manos CB
17. manolis1165
18. Δημήτρης (αδελφός του manolis1165)
19. φίλος του MARK
20. Fuji

Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές
Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21)

1. ΤΑRΚΑS :

18/04 Κουτλουμουσίου
19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα
20/04 Γρηγορίου
21/04 Αγίου Παύλου

Η ομάδα αποτελείται από:

α.TARKAS
β. αδερφός TARKA
γ. kostasKyriakos
δ. KostasKyriakos φιλος
ε. vasorfa
στ. THANOSEOD

TARKAS - αδελφός TARAKA - KostasKyriakos - φίλος kostaskyriakos - vasorfa - THANOSEOD (2 Χ 3κλινα)

2. vpentza :

18/04 Γρηγορίου
19/04 Σιμωνόπετρα
20/04 Σκήτη Αγίας Άννης
21/04 Νέα Σκήτη (με υπενθύμιση μια εβδομάδα πριν στο τηλέφωνο 23770.....)

Η ομάδα αποτελείται από:

α. fatsas
β. ...........
γ. ...........
δ. ...........
ε. ...........

**** πρέπει να γίνει ακύρωση του 3κλινου

3. Arkas

18/04 Νέα Σκήτη
19/04 Αγίου Παύλου
20/04 Γρηγορίου
21/04 Δοχειαρίου

Η ομάδα αποτελείται από:

α. Αrkas
β. peterv
γ. peterv junior
δ. evan400f
ε. george-k1

Arkas - peterv - peterv junior - evan400f - georgek1 (2κλινο + 3κλινο)

____________________________________________________________________________________________________________________

Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21)

1. Fuji :

20/04 Γρηγορίου
21/04 Αγίου Παύλου

Η ομάδα αποτελείται από :

α. Fuji
β. ARGI
γ. nmamadakkar
δ. StathisG
ε. BILLY IDOL

Fuji - ARGI - nmamadakkar - StathisG - BILLY IDOL - Eftixis (2 Χ 3κλινα)

2. -DHMHTRHS- :

20/04 Σκήτη Αγίας Άννης
21/04 Διονυσίου

Η ομάδα αποτελείται από:

α. -DHMHTRHS-
β. Αkis
γ. egefalikos
δ. Black Shadow
ε. SenseiG
στ. jimmis varda

Akis - MARK - φίλος του MARK - SenseiG - Black Shadow - -DHMHTRHS- - jimmis varda - egefalikos (2κλινο +2 Χ 3κλινα)

3. MARK:

20/04 Διονυσίου
21/04 Γρηγορίου

Η ομάδα αποτελείται από:

α. N.GS
β. ΤΗΑΝΟSG
γ. MARK
δ. φίλος του MARK

THANOSG - N.GS (2κλινο) **** πρέπει να αλλάξει, γιατί έχει κρατηθεί 3κλινο

4. Vagelis Gar

20/04 Nέα Σκήτη
21/04 Νέα Σκήτη

5. Eftixis

20/04 Διονυσίου
21/04 Αγίου Παύλου

H oμάδα αποτελείται από:

α. Eftixis
β. manos CB
γ. manolis1165
δ. Δημήτρης (αδελφός του manolis1165)

manos CB, manolis1165, Δημήτρης (3κλινο)

Τελική λίστα των εξοδούχων της 22/04:

Αναχώρηση με το ταχύπλοο των 09:30

1. kostaskyriakos - προορισμός Καλαμάτα - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
2. φίλος kostaskyriakos - προορισμός Πάτρα - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
3. jimmis varda - προορισμός Βάρδα - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
4. manolis1165 - προορισμός Κρήτη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
5. αδελφός του manolis1165 - προορισμός Κρήτη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
6. BlackShadow - προορισμός Αθήνα - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
7. MARK - προορισμός Αθήνα - έξοδος από ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
8. φίλος MARK - προορισμός Αθήνα - έξοδος από ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
9. THANOSEOD - προορισμός Αθήνα - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
10. SenseiG - προορισμός Αθήνα - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
11. Αkis - προορισμός Αθήνα - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
12. Ν.GS – προορισμός Αθήνα έξοδος από ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
13. Vagelis Gar - προορισμός Τρίκαλα - έξοδος από ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ
14. egefalikos - προορισμός Αλεξανδρούπολη - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
15. THANOSG - προορισμός Λάρισα - έξοδος από ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
16. fatsas - προορισμός Στυλίδα - έξοδος από ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ

Αναχώρηση με το ταχύπλοο των 12:30

1. TARKAS 1 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
2. TARKAS 2 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
3. vasorfa - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
4. -DHMHTRHS- προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
5. Eftixis 09:30 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
6. manosCB - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Αναχώρηση ανεξάρτητων

1. Fuji - προορισμός Βόλος
2. ΑRGI - προορισμός Καρδίτσα
3. nmamadakkar - προορισμός Βόλος
4. BILLY IDOL - προορισμός Βόλος
5. StathisG - προορισμός Βόλος
6. Arkas - προορισμός Αθήνα από ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ με ταξί
7. peterv - προορισμός Αθήνα από ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ με ταξί
8. peterv junior (Γιάννης) - προορισμός Αθήνα από ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ με ταξί
9. evan400f - προορισμός Αθήνα από ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ με ταξί
10. george-k1 - προορισμός Αθήνα από ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ με ταξί

Παιδιά, κάποιες παρατηρήσεις:

1. Όποιος είχε κλείσει τρίκλινο δωμάτιο για syan, N.GS, THANOSG, να πάρει τηλέφωνο στο ξενοδοχείο και να ζητήσει να γίνει δίκλινο, μιας κι ο Στράτος δεν θα ΄ρθει.

2. Ο Γιάννης (MARK), πρέπει να κάνει τον κόπο να δώσει ένα άτομο λιγότερο στις μονές που θα επισκεπτούν, ένεκα της προαναφερθείσης αποχωρήσεως.

3. Ο Βασίλης (vpentza), να ακυρώσει εντελώς το τρίκλινο που είχε κρατήσει στο όνομά του, μιας και η αρχική 3άδα, απεχώρησε. Ο fatsas, αν τελικά έρθει, κάπου θα χωθεί ...

Ας μας ενημερώσουν τα παιδιά που θα αναλάβουν, όταν τακτοποιήσουν τις παραπάνω εκκρεμότητες, ώστε να 'μαστε εντάξει με όλους και με όλα. ;)

Πήρα στις Μονές να ακυρώσουν το πέμπτο άτομο(Syan)δεν μου απάντησαν θα προσπαθήσω πάλι αύριο.Το πρόβλημα είναι ότι πήρα και στο ξενοδοχειο να πώ να κάνουν το τρίκλινο δωμάτιο δίκλινο αλλα δεν μπόρεσα με την ξενοδόχο να βρώ σε ποιο όνομα είναι κλεισμένο και τα τρίκλινο είναι αρκετά.Παρακαλώ αν κάποιος που είμαστε στην ίδια ομάδα ξέρει να με ενημερώσει...:ye33:

egefalikos 09-04-2012 02:49

Ευχαριστούμε Άκη, πολύ ωραία η εκπομπή! :ye33:
9 και σήμερα!!! :ha15:

jimmis varda 09-04-2012 06:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 651390)

:sm2::sm2::sm2::sm2::sm2::sm2::sm2::sm2:ετσι ετσι.......μπηκαμε τελικη ευθεια.....................!!!

MARK 09-04-2012 06:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 651390)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jimmis varda ( 651406)
:sm2::sm2::sm2::sm2::sm2::sm2::sm2::sm2:ετσι ετσι.......μπηκαμε τελικη ευθεια.....................!!!

:ye02:

MARK 09-04-2012 07:00

Απόσπασμα:

Εξαιρετική :re17:

SenseiG 09-04-2012 09:25

Απόσπασμα:

:th11: Ακη...:ye30:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:10.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!