![]() |
Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/
Κωστή, στην ΕΤ3 έχει εκπομπή για τις αρκούδες που τσακώνονται...
Ίσως να την δούμε να ενημερωθούμε ρε συ.... Πωλείται BMW RT1200 μοντέλο 2008 σε εξαιρετική κατάσταση, δεν έχει πατήσει χώμα, 15,000 Euro έκπτωση εάν πουληθεί έτσι στο σακί, χωρίς έλεγχο και δοκιμές και γενικά χωρίς να την δείτε. Σαν την στέλνω paypal με ταχυδρομείο... Καινούρια λάστιχα, μην ξεχάσω... |
Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Μαγκες RESPECT!!!!!!!
Πρεπει να ηταν φανταστικη βολτα!!!!!! Μπραβο και εις ανωτερα!!!!! (βλεπε ελεφαντες)!!!!!!:D:D:D |
Αυτή είναι η αγαπημένη μου σκηνή της βραδιάς.
Μετά έβαλα την κοπέλα να μου τραγουδήσει, αλλά ήθελε να κλείσω το μικρόφωνο πρώτα... |
Από τα μαθήματα Ξένων Γλωσσών στα Σύβοτα.
Δεν ξέρω τί ώρα ήταν, πάντος ήταν νύχτα. |
Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Λευκάδα για "μάχιμους" 27-29/8
http://triton.imageshack.us/Himg816/...=640&ysize=480
Αμελήσαμε να σας πούμε... ότι οι κοπέλες μόλις είδαν μηχανές και άκουσαν για GSForum... τρελαθηκαν και χάρηκαν στην ιδέα ότι θα εμφανιστουν στη σελίδα του GSForum... και έστειλαν πολλά πολλά φιλιά σε όλη την παρέα μας!!! ;) :) Πολλά φιλιά... κορίτσα...!!! :D :D |
Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Λευκάδα για "μάχιμους" 27-29/8
Απόσπασμα:
σε ποια ταξη γυμνασιου θα πανε;;;;;:p:p:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:43. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!