|  | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ" Εφτασε η ώρα μου για τα μπροστινα τακακια. Σας εχω στείλει και π.μ. Ευχαριστω. | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ" Απόσπασμα: 
 Τηλεφώνησέ του, για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ;) | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ" Nα βάλω και εγώ!!! Ευχαριστώ!!!! | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ" Με εμας τους κρητικους τι γινεται,υπαρχει καποιο εξειδικευμένο  καταστημα στην κρητη που να πουλαει η να τοποθετει τα συγκεκριμένα τακακια..τι γινεται σε αυτή την περίπτωση?   | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ" Λόγω του ότι δεν έχει στειλει τιμή για F650GS ενημερώνω πως η τιμή FORUM ήτανε 100 ευρώ μπροστά-πίσω χωρίς τοποθέτηση. | 
| 
 Εχω και εγω την ιδια απορια!! Σε λιγο καιρο θελω και εγω τακακια! Επισης για το F650 twin εχουμε τιμες? | 
| 
 Απόσπασμα: 
 Κι εσείς μέσω της ομαδικής, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε, όσον αφορά την αγορά ... . | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ" Nικο καλησπερα.Θελω 2 ζευγαρια πισω τακακια για gs 1200 adv.Eυχαριστω! | 
| 
 Ο έμπορος ενημερώθηκε ... Τηλεφώνησέ του για συνεννόηση αποστολής ... ;) | 
| 
 Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ" SOS! Tακάκια πίσω γιατί αμέλησα... Ευχαριστώ | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:23. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!