GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   "Το ... κοπή τη πίττα" (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=114)
-   -   To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 ! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16993)

steliosx 24-01-2011 22:59

Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 300097)
τo GS Forum,
φροντίζει και για την μετακίνηση των γυναικόπαιδων :D
προς και από το Σοφικό!.....
.

Κύριοι έχετε "γράψει"... respect!! :sm4:

DNIK 24-01-2011 23:01

Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !

Ένα ακόμα θερμό μπράβο στους διοργανωτές!!!

pirate 24-01-2011 23:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 300097)
Μετά την επιθυμία αρκετών μελών,
να προσέλθουν στην κοπή της πίττας μας
με τις μοτοσυκλέτες τους,

τo GS Forum,
φροντίζει και για την μετακίνηση των γυναικόπαιδων :D
προς και από το Σοφικό!

Για το σκοπό αυτό,
προτιθέμεθα να ναυλώσουμε ειδικά πούλμαν
για την μεταφορά από Αθήνα προς Σοφικό
και επιστροφή.

Παρασκευή 11/2 απόγευμα:

Αθήνα - Σοφικό: 12€ κατ'άτομο με ελάχιστη συμμετοχή 20 ατόμων.

Σάββατο 12/2 πρωί:

Αθήνα - Σοφικό: 8€ κατ'άτομο με ελάχιστη συμμετοχή 35 ατόμων.

Κυριακή 13/2 απόγευμα:

Σοφικό - Αθήνα: 6€ κατ'άτομο με ελάχιστη συμμετοχή 50 ατόμων.

Σε περίπτωση περισσότερων συμμετοχών,
το κόστος μειώνεται ακόμα περισσότερο!

.

έγραψες πάλι φιλαράκι :)

steliosx 24-01-2011 23:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 300119)
......
μονο για το θεμα του καπνισματος στους κλειστους χωρους δεν βλεπω και δεν ακουω τιποτα!:rolleyes:
γαργααααααααρα!:rolleyes:
εκτος κι αν θεωρειται αυτονοητο οτι θα ισχυσει η απαγορευση οπως λεει ο νομος!:)
(το μονο σωστο της κυβερνησης...):cool:
οι γονεις και οι μη καπνιστες περιμενουμε μια απαντηση!!!

Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει για το αν κάποιος σέβεται ή όχι τους νόμους αλλά αν κάποιος σέβεται τους ανθρώπους γύρω του ή ακόμα και τα ίδια τα παιδιά του. Είμαστε μεγάλα παιδιά και δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο. Εξάλλου θυμάμαι ότι πέρυσι στο Ναύπλιο (τότε κάπνιζα και εγώ) βγαίναμε έξω για να καπνίσουμε. Θέλα να πιστεύω ότι δεν θα υπάρει πρόβλημα.;)

gsmaniac 24-01-2011 23:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από steliosx ( 300187)
Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει για το αν κάποιος σέβεται ή όχι τους νόμους αλλά αν κάποιος σέβεται τους ανθρώπους γύρω του ή ακόμα και τα ίδια τα παιδιά του. Είμαστε μεγάλα παιδιά και δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο. Εξάλλου θυμάμαι ότι πέρυσι στο Ναύπλιο (τότε κάπνιζα και εγώ) βγαίναμε έξω για να καπνίσουμε. Θέλα να πιστεύω ότι δεν θα υπάρει πρόβλημα.;)

μην του δινεις σημασια....δεν εχει με τι να ασχοληθει,λογω απεργιας και μας τα εχει κανει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ:cool::D
ασε που θα καθεται διπλα στους καπνιστες.....;)

ntinopoulos 24-01-2011 23:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 300206)
μην του δινεις σημασια....δεν εχει με τι να ασχοληθει,λογω απεργιας και μας τα εχει κανει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ:cool::D

ασε που θα καθεται διπλα στους καπνιστες.....;)

τι κανεις τετοια ωρα ξυπνιος εσυ?:Απορία:
παει...:rolleyes:,χαλασε ο κοσμος!:D

ntinopoulos 24-01-2011 23:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από steliosx ( 300187)

μακαρι!;):)

gsmaniac 24-01-2011 23:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 300208)
τι κανεις τετοια ωρα ξυπνιος εσυ?:Απορία:
παει...:rolleyes:,χαλασε ο κοσμος!:D

τωρα σηκωθηκα απο τις 6 το απογευμα.....:p:D

ckk 25-01-2011 00:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PACO ( 300169)
sorry για το spam...αν καποιος θελει κυριακη να παραβρεθει χρειαζεται να συμμετεχει προκαταβολικα με ποσο καπου?θα συγκροτηθει καποιο group αναχωρησης?....:)

Αφού 11:00 θα είναι η συγκέντρωση για την κοπή της πίτας και η διαδρομή είναι περίπου 1 + ¼ από Αθήνα, εμείς θα ξεκινήσουμε από διόδια Ελευσίνας κατά τις 9:30. Άρα, όποιος θέλει, συγκέντρωση στα διόδια κατά τις 9:15. Μετά τις μπάρες, στα 100 μέτρα.

Strats 25-01-2011 08:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 300252)
Αφού 11:00 θα είναι η συγκέντρωση για την κοπή της πίτας και η διαδρομή είναι περίπου 1 + ¼ από Αθήνα, εμείς θα ξεκινήσουμε από διόδια Ελευσίνας κατά τις 9:30. Άρα, όποιος θέλει, συγκέντρωση στα διόδια κατά τις 9:15. Μετά τις μπάρες, στα 100 μέτρα.

Ωραία ιδέα! ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:08.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!