GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Κοινωνική ευαισθησία (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=7)
-   -   To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17998)

emix 10-01-2012 13:15

Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ GSFORUM ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΣΙΝΑΣ&NEW ROCK TIMES"

Παιδιά με χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσω μια προσφορά που μου ανακοινώθηκε από τον υπεύθυνο του συγκροτήματος "Μιχάλης Τασίνας&New Rock Times".

Τα παιδιά είναι φίλοι μου και πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες.

Σύντομα ο υπεύθυνος του συγκροτήματος (Αλέξης Τασίνας) θα μας δώσει τη χαρά να γίνει μέλος του φόρουμ και όποτε τα παιδιά παίζουν σε κάποια μουσική σκηνή, θ ανεβάζει ανακοινώσεις με προσφορές, μόνο για τα μέλη.

Ανεβάζω λοιπόν την πρώτη προσφορά. Οι επομένες θα γίνονται από τον Αλέξη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

http://i1185.photobucket.com/albums/...ter1412012.jpg

"ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΣΙΝΑΣ & NEW ROCK TIMES"

Το απόλυτο Ροκ πρόγραμμα με Ελληνικές και Ξένες επιτυχίες θα ταρακουνήσει ξανά το Περιστέρι.Οι Μιχάλης Τασίνας και οι New Rock Times ανεβαίνουν στη σκηνή του Stage 25 για να ανεβάσουν την διάθεση σας.Μαζί τους οι ταλαντούχοι Delay σε ένα άκρως εντυπωσιακό live.Μην λείψει κανείς!

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΤΟ ΜΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ

Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Η προσφορά για το Σάββατο 14-1-2012 στο stage 25 για το GSFORUM είναι : από 100ευρώ το μπουκάλι τα 4 άτομα γίνεται -25% δηλ 75ευρώ τα 5 άτομα-Είσοδος Ελεύθερη

Οσοι επιθυμούν να έρθουν στο Live από το gsforum,στέλνουν mail στο info@music-dreams.gr με Θέμα BMW και στo κείμενο Ονοματεπωνυμο, nickname, αριθμό ατόμων και στοιχεία επικοινωνίας.

Stage 25 (Αισχύλου 25, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, πλ. Δημαρχείου,πίσω απο κιν/φο Φοίβο, 5'από το σταθμό Μετρό Αγ. Αντώνιος).

facebook event Μιχάλης Τασίνας & New Rock Times feat Delay @ Stage 25 Σάββατο 14/1 | Facebook
Δείτε τι έγινε το προηγούμενο Σάββατο

alexis 10-01-2012 13:39

Καλησπέρα και από εμένα σε όλους τους φίλους του forum.Είμαι ο υπεύθυνος για το συγκεκριμένο συγκρότημα και στο εξής θα σας ενημερώνω εγώ για τις προσφορές που θα κανονίζω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το forum.Θα κάνω ότι μπορώ για να περνάμε καλά!Καλή διασκέδαση και σας περιμένω να ανταλάξουμε απόψεις και από κοντά.Βέβαια εγώ έχω προς το παρών ένα scooter 250cc αλλά ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να πάρω και εγώ μια BMW.;)

andkoyki 12-01-2012 14:42

limoncello -50 %
δλδ το μπουκαλι 10 ευρω.

Νεύρα ακομα ψαχνω να βρω ποιος κερδισε τα δυο μπουκαλακια στη πιτα του 2011 Νεύρα

CPretenteriS 12-01-2012 14:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από andkoyki ( 569034)
limoncello -50 %
δλδ το μπουκαλι 10 ευρω.

Νεύρα ακομα ψαχνω να βρω ποιος κερδισε τα δυο μπουκαλακια στη πιτα του 2011 Νεύρα

Ασε Αντρίκο... και εγώ ψάχνω να βρω ποιος κέρδισε τα 2 ρολόγια Swatch... αλλά τζίφος...:hmmm::hmmm:

andkoyki 12-01-2012 15:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 569049)
Ασε Αντρίκο... και εγώ ψάχνω να βρω ποιος κέρδισε τα 2 ρολόγια Swatch... αλλά τζίφος...:hmmm::hmmm:

θες να πω οτι κερδισα εγω τα ρολογια και εσυ τα ποτα....αχαχαχα

batman 17-01-2012 13:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από batman ( 343839)
Και απο μένα..Με αυτό καταγίνομαι αρκετό καιρό τωρα.

http://i1188.photobucket.com/albums/...l/DSC05713.jpg

Αγαπητοί φίλοι, φίλες…..
Η μεσογειακή διατροφή,ξαναμπαίνει δυναμικά στη ζωή μας ...Και τωρα και με τη νηστεία...!!Ευκαιρία λοιπόν, να σας ενημερώσω, ότι, η παραγωγή μας ελαιόλαδου από το Γύθειο Λακωνίας, δεν θα πωληθεί σε εμπόρους και συνεταιρισμούς φέτος, αλλά διατίθεται ατομικά.
Η γνωστή και νοστιμότατη κορωναίϊκη ποικιλία, χαρακτηρίζεται σαν έξτρα παρθένο, με οξέα κάτω από 0,03%, με χρώμα χρυσοπράσινο, βελούδινη υφή, πικάντικη γεύση.
Η συσκευασία είναι η γνωστή των 17 λίτρων,(16.400-16.500 για την ακρίβεια), η παράδοση γίνεται στο σπίτι σας, εντός Αττικής ,η από το σπίτι μου, κατόπιν συνεννόησης.
Τιμή 75 ευρώ η συσκευασία, ειδική τιμή για τον 5ο τενεκέ και πάνω (70 ευρώ).
Το email μου είναι: pmenoudakos@gmail.com
Το κινητό μου είναι: 6972 695 425 - Παναγιώτης
Προωθήστε το σε όποιον ενδιαφέρεται
Ευχαριστώ
http://i1188.photobucket.com/albums/...l/DSC05715.jpg
Για τους φίλους -φίλες απο ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΜΟΝΟ,οι τιμές,διαμορφώνονται ως εξής..
70 ευρό η συσκευασία,και 65 ευρό για το 5ο δοχείο και πάνω.
Ευχαριστώ.

Η κατάσταση οικονομικά,χειροτερεύει,πολύ δυστυχώς,απο πέρυσι,στους περισσότερους απο μας.Ετσι,κατεβάζω και γω τη τιμή στο ευλογημένο λαδάκι,σε 60 ευρό το δοχείο το φρέσκο,φετινό,(λίγων ημερών :):):))και σε 45 ευρο το περσινό,(καμιά 10-12 δοχεία)εξίσου νόστιμο,αλλά όχι αγουρέλαιο...!Ευχαριστώ.

asotosios 17-01-2012 14:13

Μπραβο σε ολους...!!!

μακαρι να μπορουσα και εγω να προσφερω κατι αλλα...ιδ. υπαλληλος σε βιομηχανια...βλεπεις...!!!;)

αλλα αν καποιος θελει καμια βοηθεια σε καμια μετακομιση κτλ κτλ εδω ειμαστε να βαλουμε πλατη...Απολυτως δωρεαν...και η μετακινηση εντος Αθηνων δικη μου...!!!:D

steliosvr 08-02-2012 20:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από efthimis petroupoli ( 553344)
λοιπον εγω σημερα επελεξα να κανω χρηση της προσφορας του steliosvr και πραγματικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος! εξαιρετικη δουλειατοσο απο το στελιο οσο και απο τον αδερφο του το νικο επιισης μου εκανε και μια εξυπηρετηση που ειχα μεινει απο μπαταρια(ευχαριστω μαν!) τους προτεινω ανεπιφυλακτα γιατι ειναι ανθρωποι με μερακι και πανω απ'ολα μοτοσυκλετιστες με οτι αυτο συνεπαγεται ;)

φιλε μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια !! σε περημενω με το καινουριο σου μοτορι να το πλυνουμε :o οσο για την μπαταρια ... ( τιποτα μαν ) :sm8:

sakis f650gs 20-03-2012 22:34

Καλησπέρα στη παρέα,καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο για την πρωτοβουλία και τις συμμετοχές,σαν δεύτερη δουλειά μου μπορώ να προσφέρω και γω τα εξής:
"Γυάλισμα Κέρωμα Αυτοκινήτων" από 80-70 ευρώ
"Γυάλισμα Κέρωμα Μοτοσυκλετών"από 25-20 ευρώ
Η προσφορά ισχύει για τα μέλοι του GS FORUM.

Για διευκρινήσεις-απορίες υπάρχει τηλ. στο προφίλ μου η με p.m.

tremis 20-03-2012 22:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sakis f650gs ( 633944)
Καλησπέρα στη παρέα,καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο για την πρωτοβουλία και τις συμμετοχές,σαν δεύτερη δουλειά μου μπορώ να προσφέρω και γω τα εξής:
"Γυάλισμα Κέρωμα Αυτοκινήτων" από 80-70 ευρώ
"Γυάλισμα Κέρωμα Μοτοσυκλετών"από 25-20 ευρώ
Η προσφορά ισχύει για τα μέλοι του GS FORUM.

Για διευκρινήσεις-απορίες υπάρχει τηλ. στο προφίλ μου η με p.m.

:th11::th11::th11:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:22.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!