![]() |
Απάντηση: Tσαντες ("εσω-εξω") για GS, GSA και οχι μονον!
Απόσπασμα:
ΟΜΩΣ! Προσεξε κατι!.. (Το'χω αναφερει με τη δημοσιευση της απαντησης του Lorenzo και ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ φορες.. :rolleyes: ) Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Προφανώς ο Βαγγέλης εννοεί ότι θα πρέπει να έχει την έκπτωση του φόρουμ (μεταφορικά ή 10%) και τη γενική έκπτωση του Lorenzo για το Δεκέμβριο 10%, το οποίο είναι και το σωστό στην προκειμένη περίπτωση, αλλά χλωμό το κόβω.....
|
Δεν ξερω βρε παιδια.. Στο e-mail που θα στειλετε, διευκρινειστε το.. (-παζαρευτε το και ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ!..)
Αφου με το πρωτο που ελαβε το e-mail μου που αναφερονταν σε δυνατοτητα επιλογης "δωρεαν μεταφορας" 'η εκπτωση 10%, αναρτησε την δωρεαν μεταφορα στο site του, τι να πω.. :Απορία: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Το πιο σωστό είναι όπως τα λές Θανάση,απλά μα δούμε τελικά τι θα μας κάνει για να ξέρουμε οριστικά το κόστος.Πάντως για τόσο μεγάλη ποσότητα θα έπρεπε και αυτός να κάνει κάτι καλύτερο νομίζω ;) |
Φιλαράκια εγώ του έστειλα πριν από λίγο την παραγγελία μου στην οποία του αναφέρω ότι σαν μέλος του GSFORUM εχω εκπτωση 10% και επειδή κάνω την παραγγελία μέσα στον Δεκέμβριο έχω free τα μεταφορικά.
Περιμένω την απάντησή του.Αν είναι αρνητική τότε θα ακυρώσω την παραγγελία μου , αν και μου αρέσει το συγκεκριμένο , όχι τόσο για το κόστος όσο το ότι με τέτοια παραγγελία που του κάνουμε ούτε στα καλύτερά του όνειρα δεν την έχει δεί. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Λοιπόν είπα να δοκιμάσω σήμερα να δω πόσο ανοιχτοχέρης είναι ο κος Lorenzo και μάλλον έφαγα μια μάλλον αναμμενόμενη ήττα! Σας παραθέτω το email που εστειλα με την παραγγελία μου και μετά την απάντηση που έλαβα! Απόσπασμα:
Και εδώ η απάντηση του: Απόσπασμα:
Οπότε και μετά του απάντησα τα εξής: Απόσπασμα:
|
Σαν να έγινε κάτι μου φαίνεται.... Μόλις ελαβα την εξής απάντηση απο τον Lorenzo: Απόσπασμα:
και η απάντηση που μόλις έστειλα: Απόσπασμα:
Συμπέρασμα όσοι έχουν δηλώσει στην ομαδική τα ονόματα τους και κάνουν την παραγγελία τους μέχρι τις 31-12-11 θα έχουν και 10% έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά! Μόλις μου στείλει επιβεβαίωση θα του κάνω την κατάθεση με Paypal και θα ενημερώσω για να προχωρήσουν και υπόλοιποι. |
Απόσπασμα:
:sm5::sm8::sm8: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:07. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!