![]() |
Απάντηση: Ποιον αποκωδικοποιητή ;;;;
ξαναρωτάω, θα υπάρξει 2ος γύρος;
|
Τους ίδιους αγόρασα την περασμένη βδομάδα. Ένα HD για το σαλόνι και ένα μικρό για την κρεβατοκάμαρα. Τον HD έχω χρησιμοποιήσει με Samsung 42'' και είναι super. Αυτό που δεν ξέρω είναι πως να ενώσω και το video με όλα αυτά. Το έχει κάνει κανείς να μας το εξηγήσει;;;:confused:
:u60::u60::u60:(στην τιμή μόνο:cr13::cr13::cr13::u60::u60::u60::u60::u60:, εγώ έδωσα 32 και 42 ευρώ) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
οι αποκωδικοποιητες δουλεψαν μονοι τους, τους εβαλα απλως στη μπριζα και στο σκαρτ και "εγεννηθη φως"
η οικογενεια κλικογλου δεν θα χασει τωρα τουρκικο για τουρκικο... ευχαριστουμε Δημητρη |
Να ευχαριστήσω και εγω τον Μητσο....:)
Τζάμι ο αποκωδικοποιητης.....;) |
Απόσπασμα:
αναμένεται νέα παραλαβή της αντιπροσωπείας. Οπότε, θα υπάρξει και η αντίστοιχη ενημέρωση. |
:u59:Αφού διαλέξατε εσείς τους καλούς εγώ πήρα την σαβούρα.:re26:
:ye35:Παρέλαβα και εγώ σήμερα . Ευχαριστώ τους συμφορουμίτες που ανέλαβαν την κίνηση για τον χρόνο τους και τον κόπο τους. Όταν τον ανοίξω και δοκιμάσω θα σας πώ αποτελέσματα................. |
να ρωτησω κατι;αν γυρισεις την κεραια σου απο Παρνηθα στον Υμμητο που θα συνεχισει να εκπεμπει αναλογικα?(η το αντιθετο οσον αφορα τα βουνα...),δε βρισκεις ακρη ετσι χωρις ισως να δωσεις κ μια..?
|
Απόσπασμα:
. Ναι, αν "βλέπεις" Πάρνηθα ... μπορείς ... ;) . |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:58. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!