GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τι μας έτυχε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Φίλε!!!!!!!! Την πουλάς? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=36267)

napgeo 20-11-2012 10:48

Απάντηση: Φίλε!!!!!!!! Την πουλάς?

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 797885)
Τι να κανουν και αυτοι ,οι περισσοτεροι δεν εχουν οδηγησει αξιοπιστο...:D:p:)

Που εισαι Ναπο?

Ξενυχτάω δύο μέρες τώρα σε νοσοκομείο. Μπορεί τα μεγαλοκόριτσα των 25+ να είναι ανεξάρτητα και υπερήφανα αλά στη δύσκολη στιγμή η γονική παρουσία είναι απαραίτητη.
Μετά από ένα μικρό στραμπούληγμα στο δεξί πόδι η κόρη μου οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Μάλλον σήμερα θα τη βγάλω.........

gsmaniac 20-11-2012 10:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 797909)
Ξενυχτάω δύο μέρες τώρα σε νοσοκομείο. Μπορεί τα μεγαλοκόριτσα των 25+ να είναι ανεξάρτητα και υπερήφανα αλά στη δύσκολη στιγμή η γονική παρουσία είναι απαραίτητη.
Μετά από ένα μικρό στραμπούληγμα στο δεξί πόδι η κόρη μου οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Μάλλον σήμερα θα τη βγάλω.........

Περαστικά στην τσουπα.....:)

VDR 20-11-2012 10:57

Απόσπασμα:

Περαστικά της!:)

napgeo 20-11-2012 10:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 797910)
Περαστικά στην τσουπα.....:)

Ευχαριστώ.:ye30:

:u55:Εντέχνως όμως πας να ξεφύγεις. Το σίγουρο είναι ότι το Αρχοντικόgs 1150 δέν έχει καμιά σχέση με το νέο.:u60:

gsmaniac 20-11-2012 11:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 797915)
Ευχαριστώ.:ye30:

:u55:Εντέχνως όμως πας να ξεφύγεις. Το σίγουρο είναι ότι το Αρχοντικόgs 1150 δέν έχει καμιά σχέση με το νέο.:u60:

Περαστικά στην τσουπα ευχηθηκα......η δικη σου"αρρώστια", ΔΕΝ περναει:cool2:

napgeo 20-11-2012 11:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 797920)
Περαστικά στην τσουπα ευχηθηκα......η δικη σου"αρρώστια", ΔΕΝ περναει:cool2:

Κώστα για να βγει αυτό το Γερμανικό κατασκεύασμα από το μυαλό μου απαιτείται λεπτή χειρουργική επέμβαση με μηδενικό αποτέλεσμα.

ΝεύραΕίμαι άρρωστος και το ξέρω.

:ye32:Πάντως το προηγούμενο είναι καλύτερο όμως..................

gsmaniac 20-11-2012 11:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 797923)
Κώστα για να βγει αυτό το Γερμανικό κατασκεύασμα από το μυαλό μου απαιτείται λεπτή χειρουργική επέμβαση με μηδενικό αποτέλεσμα.

ΝεύραΕίμαι άρρωστος και το ξέρω.

:ye32:Πάντως το προηγούμενο είναι καλύτερο όμως..................

Ολοι οι άρρωστοι, για να θεραπευτουν, χρειάζεται να καταλάβουν την αρρώστια τους.....
Είσαι σε καλο δρόμο......:cool2:

LakisGS 20-11-2012 12:03

Απόσπασμα:

Περαστικά στο κορίτσι Νάπο μου.

SenseiG 20-11-2012 12:27

Απόσπασμα:

Περαστικα Ναπο μου,μακαρι να ειναι το τελευταιο..:)

dimag7 20-11-2012 14:07

Μετά από ένα μικρό στραμπούληγμα στο δεξί πόδι η κόρη μου οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Μάλλον σήμερα θα τη βγάλω.........[/QUOTE]

Περαστικά φίλε Νάπο για το κοριτσάκι σου.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:06.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!