![]() |
Απάντηση: Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 Πάτρα - Γαλαξίδι - Τριζόνια
ο μόνος παραπονεμένος της παρέας βέβαια ήταν ο vasorfa γιατι ενώ είχε φτιάξει ενα ωραίο χωμάτινο χρώμα στην bmw του το χάλασε το σπρέι της θάλασσας...:sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
..... κολύμπησε η πριγκίπισσα ;;;;; :sm7: |
Βλέπω πήραν τα μυαλά σας αέρα!!! :D
Μπράβο παιδιά, άντε και στην επόμενη, μαζί. :) |
Απόσπασμα:
Οδηγεί το βάρος των 250 κιλών μηχανής του σαν ποδήλατο και η BMW σκέφτεται να τον βάλει στη θέση του Σπανού, φήμες ότι ο "wet & dirty" δεν μιλιέται από την στεναχώρια του ελέγχονται. :sm7: |
Απόσπασμα:
|
aeriko.... δεν σε πτοούν οι άνεμοι, το απέδειξες...;)
|
Απόσπασμα:
ειδατε μαλλον 2 χαλκιδαιους και τρεις αθηναιους (3 gs , 1 vstrom και ενα dero ) 5 το συνολο , μετα τα διοδια ... οντως συναντηθηκαμε αλλα μου φανηκατε πολυ τσαμπουκαδες... :sm7:... και δεν σταματησαμε ... να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου για την ωραια παρεα , τις ομορφες στροφουλες , την αρκετα καλη οργανωση ... παρολο τον αερα (βουιζαν τα αυτια μου μεχρι σημερα το πρωι ) περασαμε αψογα ... παντα τετοια ... |
κύριοι, προτείνω να προστρέξετε άμεσα σε πλυντήριο μοτό και να πλύνετε σχολαστικά τη μοτοσυκλέτα.
Το θαλασσινό νερό που φάγαμε μπορεί να δρασει άμεσα και με ορατά αποτελέματα πάνω στα μέταλλα....:cool: |
Απόσπασμα:
και να μην παραπονιέστε για το νερό που φάγατε παρακαλώ!!:hmmm: Κάνατε το γύρω του Κορινθιακού βρε, στεγνοί θα γυρνάγατε;;;:sm7::sm7::sm7::sm7::p |
ευτυχώς ...μόνο "φάγαμε"...γιατί αν έφτανε η θάλασσα πιο πάνω θα την (τον) είχαμε πιει........
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:16. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!