GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 Πάτρα - Γαλαξίδι - Τριζόνια (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=9642)

mario 29-03-2010 03:26

Απάντηση: Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 Πάτρα - Γαλαξίδι - Τριζόνια

ο μόνος παραπονεμένος της παρέας βέβαια ήταν ο vasorfa γιατι ενώ είχε φτιάξει ενα ωραίο χωμάτινο χρώμα στην bmw του το χάλασε το σπρέι της θάλασσας...:sm7::sm7::sm7:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 29-03-2010 04:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 141944)
ο μόνος παραπονεμένος της παρέας βέβαια ήταν ο vasorfa γιατι ενώ είχε φτιάξει ενα ωραίο χωμάτινο χρώμα στην bmw του το χάλασε το σπρέι της θάλασσας...:sm7::sm7::sm7:

..... κολύμπησε η πριγκίπισσα ;;;;; :sm7:

HAWK_46 29-03-2010 09:17

Βλέπω πήραν τα μυαλά σας αέρα!!! :D
Μπράβο παιδιά, άντε και στην επόμενη, μαζί. :)

frits 29-03-2010 09:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 141944)

Μην μου πειράζεις τον "δάσκαλο" του enduro, το παληκάρι έχει ξεφτιλίσει ότι ΚΤΜ βρίσκει μπροστά του.
Οδηγεί το βάρος των 250 κιλών μηχανής του σαν ποδήλατο και η BMW σκέφτεται να τον βάλει στη θέση του Σπανού, φήμες ότι ο "wet & dirty" δεν μιλιέται από την στεναχώρια του ελέγχονται. :sm7:

aeriko 29-03-2010 11:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 141940)
Καλά πήγαμε, καλά ήρθαμε, από όποιο δρόμο μπόρεσε ο καθένας:sm7:, καφεδάκι, μπακαλιάρος σκορδαλιά, καθότι Κυριακή των Βαίων, κουβεντούλα να μαθαίνουμε καινούρια πράγματα, εντυπωσιακό το θέαμα τόσων μηχανών (και τι μηχανών) σε επαρχιακό στριφτερό δρόμο, βουτήξαμε στη θάλασσα για πρώτη φορά φέτος,(Παναγιώτη περιμένω) και επειδή τίποτα δεν τέλειο σ'αυτή την ζωή, είχαμε και έναν άνεμο να λυσσομανάει.
Να ήμαστε καλά να κάνουμε κιάλες τέτοιες ομορφιές.

Θοδωρή, εκτός τον μπακαλιάρο (ξαρμυρισμένο) σκορδαλιά που φάγαμε, πρέπει να ξαρμυρίσω και εσένα με το θηρίο σου. Παιδιά όλα ήταν υπέροχα και μαζέψαμε πολλές εμπειρίες, ιδίως οδήγηση με δυνατό άνεμο.

vpentza 29-03-2010 11:34

aeriko.... δεν σε πτοούν οι άνεμοι, το απέδειξες...;)

ace_gln 29-03-2010 11:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasvar ( 141873)
Μπράβο σε όλους.Ωραία βόλτα και πολύ ωραία παρέα!!!Νομίζω οτι συναντηθήκαμε με το group των Αθηναίων στην Ακράτα(στην επιστροφή).Ήμουν μαζί με τον Νίκο (Fire red)!!!

ειδατε μαλλον 2 χαλκιδαιους και τρεις αθηναιους (3 gs , 1 vstrom και ενα dero ) 5 το συνολο , μετα τα διοδια ...
οντως συναντηθηκαμε αλλα μου φανηκατε πολυ τσαμπουκαδες... :sm7:... και δεν σταματησαμε ...
να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου για την ωραια παρεα , τις ομορφες στροφουλες , την αρκετα καλη οργανωση ...
παρολο τον αερα (βουιζαν τα αυτια μου μεχρι σημερα το πρωι ) περασαμε αψογα ...

παντα τετοια ...

vpentza 29-03-2010 12:04

κύριοι, προτείνω να προστρέξετε άμεσα σε πλυντήριο μοτό και να πλύνετε σχολαστικά τη μοτοσυκλέτα.
Το θαλασσινό νερό που φάγαμε μπορεί να δρασει άμεσα και με ορατά αποτελέματα πάνω στα μέταλλα....:cool:

skippybi 29-03-2010 15:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 142016)
κύριοι, προτείνω να προστρέξετε άμεσα σε πλυντήριο μοτό και να πλύνετε σχολαστικά τη μοτοσυκλέτα.
Το θαλασσινό νερό που φάγαμε μπορεί να δρασει άμεσα και με ορατά αποτελέματα πάνω στα μέταλλα....:cool:

και να μην παραπονιέστε για το νερό που φάγατε παρακαλώ!!:hmmm:

Κάνατε το γύρω του Κορινθιακού βρε, στεγνοί θα γυρνάγατε;;;:sm7::sm7::sm7::sm7::p

vpentza 29-03-2010 15:31

ευτυχώς ...μόνο "φάγαμε"...γιατί αν έφτανε η θάλασσα πιο πάνω θα την (τον) είχαμε πιει........

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:16.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!